Likid Mix (Likit Mix)

Likit Mix (Likid Mix) Hızlı Yağ Yakıcı Likit Zayıflama Kapsülü
Likid Mix vücuttaki yağları enerjiye dönüştüren, termojenik etkiler gösteren ve fazla kilolardan kurtulmaya yardım eden bir zayıflama hapı. Hollanda da üretilen Likid Mix kilo vermekte zorlanan, spor ve rejim isteği olmayan insanlar için sağlığı kaybetme riski olmaksızın zayıflatıyor.

LİKİD MİX’in vücut üzerindeki etkisi
  • Zayıflatır
  • Yağların erimesini sağlar
  • Termojenik etkisiyle bölgesel inceltir
  • Şeker ve kolesterolü dengede tutar
  • Tansiyonu dengeler
  • Kan değerlerini dengeler
  • Metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlar
  • Enerji verir.
LİKİD MİX içeriği
L-Carnitin : L-Carnitin, vücutta oluşmuş yağ parçalarını enerjiye dönüştürerek yakılmasını sağlar. L-Carnitin vücuda sarf ettirdiği eforla kalp düzenli çalışır. Aynı zamanda kolesterolü düşürür.

Keten tohumu yağı (Flax Seed Oil) : Omega yağları vücut için çok gereklidir. Keten tohumu omega3, 6 ve 9 yağlarını içerir. Metabolizmanın canlanmasına, kan değerlerinin korunmasına yardımcı olur ve enerji verir. Keten tohumu bağırsakların çalışmasını ve yağların dışarı atılmasını sağlar.

Yeşil çay ekstraktı (Gren Tea Leaves Extract) : Yeşil çayın kilo üzerindeki etkisi kanıtlanmış durumda. Yeşil çayın içinde bulunan etken maddeler yağ kütlerini parçalar ve kilo verdirir. Yarattığı termojenik etkilerin sayesinde bölgesel zayıflama sağlar. Yeşil çay insan sağlığı için faydalıdır.

Gerçek Cafein : Son yıllarda cafeinin kilo üzerindeki fonksiyonu dikkat çekmeye başladı. Gerçek kafein vücudu dengede ve zinde tutarken yağların yakılmasında destekçidir ve enerji verir.

LİKİD MİX Kullanımı
Likid Mix’i kür halinde uygulayabilirsiniz. Kapsül sayısının giderek arttığı kürlerden olumlu etkiler alırsınız.

1–3. gün = 2 kapsül
4–7. gün = 4 kapsül
8. gün ve sonrası = 6 kapsül

Likid Mix zayıflama kapsülleri yemeklerden yarım saat ve ya bir saat önce alınır. Kullanım dozu günde en fazla altı olmalı.

Likit Mix ile ilgili uyarılar
18 yaşından küçük ve ya 65 yaş üstünde olan insanlar, hamile ya da emziren bayanlar, kalp ve damar hastalığı olanlar, tansiyon ve şeker riski olanlar, akciğer ve karaciğer hastalığı olanlar ve cafein den olumsuz etkilenen insanların LİKİD MİX kullanması sakıncalıdır.

İlaç kullanan insanlar mutlaka doktor tavsiyesi doğrultusunda davranmalıdır. Likid Mix her ilaç ile birlikte kullanılmayabilir.

Hiç yorum yok: