Mooi Jel


Mooi Jel yaklasan yazla birlikte sanirim bayanlarin cok kullanacagi bir urun olacak.

Mooi Jel sayesinde bolgesel incelme mumkun ayrica selulit onleyici ve sikilastirici ozelligide bulunuyormus.

Simdi isterseniz size Mooi Jel ile ilgili bilgiler vereyim.

Mooi Jel Nedir?
Mooi Jel, masaj yaparak sorunlu bölgeye uygulandığında o bölgede kan dolaşımını hızlandırarak yağların giderilmesini sağlar.Bölgesel incelmeye destek olmasının yanı sıra , cildin sıkılaştırılmasına da yardımcı olur.

Selülitler yağ hücrelerinin arasında su birikmesine ve cildin pürüzlü görünmesine neden olur. Yapılan masajın etkisi ile, cilt altında birikmiş yağ dokusunun görünümünü düzeltir. MOOI JEL, cilt altındaki yağ miktarının azaltılarak , biriken suların serbest kalmasına ve bu sayede cildin görüntüsünün düzeltilmesine yardımcı olur.

Mooi Jel, cildin altında, karın, iç kalça ve üst kol, dış kalça ve kalça gibi bölgelerde toplanmış yağ hücrelerini harekete geçirerek , bu bölgelerde toplanmış yağların giderilmesine ve azaltılmasına destek olur.Cildin sıkılaştırılmasına ve bölgesel incelmeye yardımcı olur.
Parçalanan yağların vücuttan dışarı atılmasını sağlayarak, var olan selülitlerin azalmasına yardımcı olur ve yeni selülit oluşumuna engel olur.

Mooi Jel, içeriğindeki bitkisel polifenollerin etkisi selülitlerin giderilmesine, bölgesel incelme sağlanmasına, kollajen ve elastin üretimini destekleyerek cildin sıkılaşmasına ve esnekleşmesine yardımcı olur.

Mooi Jel Etkisi:

* Yağlanmaları gidererek, bölgesel incelme sağlanmasına ,
* Cildin altında var olan selülitlerin giderilmesine,
* Ciltte elastikiyet ve sıkılaştırma sağlanmasına,
* Cilt altında toplanmış portakal kabuğu görünümünün azaltılmasına,
* Vücutta yeni selülit oluşumunun önlenmesine,
* Cilt yüzeyinin altında kan dolaşımının arttırılmasına,
* Antioksidan etki göstererek cildin gençleştirilmesine,
* Vücutta tutulan su miktarının azaltılmasına,
* Cilt yüzeyinin düzleştirilmesine,pürüzsüz bir cilt oluşumuna,
* Ciltte ferahlık, canlılık hissinin sağlanmasına,
* Cildin nemlendirilmesine yardımcı olur.

Bu özellikleri ile Mooi Jel, daha pürüzsüz, selülitsiz ve daha sıkı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.


Mooi Jel Nasil Kullanilir?

Günde 3 kere aşağıdan yukarıya doğru hafif dairesel hareketlerle ürün cilt tarafından tamamen emilene kadar masaj yaparak yağ toplanmış olan bölgeye uygulayınız. Jelin temiz cilde uygulanmasına dikkat ediniz.

Selüliti ve bölgesel yağlanmaları önlemek için günde en az 1,5 - 2 litre su içmeniz, ayrıca sağlıklı bir yaşam için spor yapmanız tavsiye edilir.

Mooi Jel Yan Etkisi:
Dikkat Edilecek Hususlar:

* Yüze uygulamayınız.
* Herhangi bir ilaç kullanılıyorsa kullanmadan önce doktora danışılması gerekir.
* Hamileler ve bebek emzirenlerin kullanmadan önce doktora danışması tavsiye edilir.
* İçeriğindeki deniz yosunu iyot içerdiğinden Tiroid hastaları kullanmadan önce doktora danışmalıdır.
* İçindeki etken maddelerden herhangi birine alerjisi olan kişilerin kullanması tavsiye edilmez.
* Bu ürün herhangi bir rahatsızlık, hastalık teşhis, tedavi ve ya önleme amacı ile kullanılamaz.

İlaç değildir. Şimdiye kadar belirtilen bir yan etkisi görülmemiştir.


Mooi Jel Icerigi:
Macrocystis Pyrifera: Deniz yosunundan elde edilen dünyada en hızlı büyüyen bitkidir. Cildin sıkılaşmasına ve esneklik kazanmasına yardımcı olan kollajen ve elastin üretimine yardımcı olur.

Buğday Proteinleri (Hydrolyzed Wheat Protein): Amino asitler bakımından zengin olan bu proteinler cilt dokusunun beslenmesine, cildin esnekliğinin ve sıkılığının arttırılmasına yardımcı olur. Yüksek hücre yenileyici özelliği ile kozmetikte kullanılan önemli bir bileşendir.

Menthol (Mentol): Damarların genişlemesini sağlayarak rahatlık ve ferahlık hissi verir.

Guarana: Yüksek dozda kafein içeren tropik bir bitki türüdür. Kafein yağ yakımını hızlandırır, metabolizmayı hücre bazında hızlandırarak organizma tarafından depolanmış yağların atılımını destekler, organizmanın yağları daha hızlı yakmasına olanak sağlar. Uyarıcı özelliğinden dolayı incelme kürlerinde, selülit tedavisinde kullanılır.

Jumiperus Communis (Ardıç): Ardıç, çam kokusunda olup tadı biber acısındadır. Dolaşım sisteminde kan dolaşımını arttırıcı etkisi vardır.Kaslarda gevşeme sağlayarak, uyarıcı etki gösterir.Akne ve selülit tedavisinde kullanılır.

Rosmarinus Officinalis(Biberiye): Kan dolaşımını hızlandırarak cilde canlılık verir.Cildin esnekliğini ve sıkılığını arttırır. Selülit tedavisinde etkilidir. Cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur.

Citrus Dulcis(Portakal): Cildin kan dolaşımını hızlandırarak hücre yenileyici, doku sıkılaştırıcı özelliği vardır. Selülit tedavisinde kullanılan önemli bir bileşendir.

Pelargonium Odorantissimum (Itır): Cildin güzelleştirilmesinde, kılcal damar rahatsızlıklarında kullanılır. Selülit tedavisinde etkilidir.

Citrus Grandis (Greyfurt): İçeriğindeki A, B grubu ve C vitaminleriyle antioksidan etkisi gösterir. Kılcal damarlardaki kan dolaşımını hızlandırır. Ciltteki hasarlı serbest radikalleri onararak hücreleri yeniler. Yağların eritilmesinde, selülit tedavisinde kullanılır. Cildin direncini arttırır.

Mooi Jel T.C. Sağlık Bakanlığı'nın 24.03.2005/5324 No'lu Kozmetik Kanununa uygun olarak Hollanda'dan ithal edilmiştir

Hiç yorum yok: