Lahana Corbasi Zayiflama Kapsulu


CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü

Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü - Hakkında
Bugüne kadar ancak zahmetli pişirme yöntemleri ve katı rejimler yoluyla elde edilen sonuca, bu süper kapsüller sayesinde kolaylıkla ulaşacaksınız, Çünkü Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülleri, normal lahana çorbasından 3 kat daha fazla zayıflatıcı etkisi olan madde içermektedir. Her bir kapsülde zayıflatıcı etkisi olan maddeler yüksek oranda konsantre edilmiş olarak bulunmaktadır. Bu maddeler vücutta anında aktif hale gelip doğal yolla etkisini gösterir; yağları çözer ve karın, bel, bacak ve kalçadaki fazla kiloların atılmasını sağlar. Vücuttaki yağ fazlası dışarı atılır. Bu yağ çözücü etkiden dolayı Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülleri zamanın en doğal yağ yakıcısı sayılmaktadır. Çok kısa bir süre içerisinde kilolarınızdan bir bir kurtulacaksınız; üstelik kalıcı olarak yo-yo etkisi olmaksızın.

CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülleri, normal lahana çorbasından 3 kat daha fazla zayıflatıcı etkisi olan madde içermektedir; çünkü her kapsülde 3 tabak lahana çorbası konsantresi bulunmaktadır. Her yemekten 20 dakika önce bol su ile alınan kapsül midede açılarak alınan besinlerde bulunan yağların vücuda emilimini engellemekte; vücudun enerji ihtiyacı da mevcut depo yağlardan kullanılarak yağ yakılması sağlanmaktadır.Bu yağ çözücü etkiden dolayı Lahana Çorbası Kapsülleri zamanın en doğal yağ yakıcısı sayılmaktadır.


CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü - İçeriği

Ürün Tanımı: CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülleri, lahana çorbası bileşimindeki maddelerin konsantresini içerir. Bu ürün, beslenme alışkanlığı kapsamında yenilen gıdaların besin değerini zenginleştiren vitaminlerle güçlendirilmiştir.

İçindekiler: Beyaz lahana tozu, kırmızı biber tozu,soğan tozu, kereviz tozu,domates tozu, havuç tozu, askorbik asit, E vitamini, Niasinamid, Kalsiyum-D-Pantotenat, B6 vitamini, B2 vitamini, Folik Asit, Biotin, B12 vitamini, Ayırıcı madde:Magnezyumstearat-E171. Kapsül maddesi:selulosa (bitkisel)

Ambalaj Miktarı (Inhalt): Adedi 45 gramlık 60 kapsül


CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü - Etkisi
Aç kalmadan kolayca kilonuzu kontrol edersiniz.

İçeriğinde bulunan ekstra vitaminler vücudunuzdaki zararlı toksinleri temizler.

Bağışıklık sisteminizi güçlendirir.

Selülit ve kırışıklığa karşı faydalıdır.

Açlık hissini azaltarak, bunun yanında yemek ile aldığınız yağların vücut içerisinde emilimini engelleyerek vücuttan atılmasını sağlamaktadır.

Kalp ve damar hastalıklarına karşı etkilidir.

Kansere karşı koruyucu etkisi vardır.

Toksinlerin atılımı ile vücut hücrelerinin erken yaşlanmasının geciktirilmesinde yardımcı olabilir.


CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü - Kullanımı
CabbagePow, yemeklerden önce 1-3 kapsül bir miktar su ile yutulur. Günlük azami 3 doz kapsüldür. Tavsiye edilen miktardan fazlasını kullanmayınız.

Kapsüllerden maksimum verim almak için neler yapılmalı?

Düzenli kullanmak şarttır.

Yemeklerden 20 dakika önce bol miktarda su ile alınması çok önemlidir.

Gün içerisinde en az 1 saat tempolu bir şekilde yürüyüş yapmak sağlığınız açısından çok önemlidir. Maksimum etki için tavsiye ederiz.

Haftada bir tartılmanız kilo takibinizi kolaylaştırır.

Ayrıca sağlıklı bir kilo kontrolü için aşağıdaki kurallara uymanız sizin kapsüllerden alacağınız verimi 1 kat daha arttırır.

309 yorum:

1 – 200 / 309   Yeni›   En yeni»
Adsız dedi ki...

Selam herkese,

ben de lahana corbası kapsülnü yenı kullanmaya basladım sonuc ne olacak bılmıyorum ama aclık hıssettırmedıgını 2 gun ıcınde test ettım ve onayladım :)

Adsız dedi ki...

selam ben bu kapsulu yenı kesfettım ama hıc denemedım bana daha fazla bılgı verırsenız cok sevınırım cunku denemek ıstıyorum deneyelerın yorumunu gormek ısterım ayrıca ben fransadayım ve turkıyede oldugunu gordum acaba burdada varmı merak edıyorum tesekurler.

Adsız dedi ki...

arkadasim 2 kutu lahana kapsulu almış, İlk 1 ayda 4 kilo vermiş ve selülitlerinde de önemli bir azalma olmus, suan lahana kapsulunun 2. kutusunu kullaniyor gercekten faydali oldugunu soyluyor sizlerede danismak istedim bu urunden memnunmusunuz?

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Lahana sebzeler arasinda gercekten en faydalilarindan biri bunu herkes bilir. Karadeniz bolgesinde lahana corbasi basta olmak uzere lahana bulunmayan yemek yok :) bir suredir zayiflama ilaclarini arastiriyorum aratirdiklarim icinde en mantiklisi Vegefit Lahana Çorbası Kapsülü olarak geldi aklima, cunku lahana faydalarini zaten biliyoruz :)

Aranizda Lahana Çorbası Kapsülü kullanan arkadaslar varsa yorumlarinizi yazarmisiniz zayiflamada gercekten etkilimi Lahana Kapsülü?

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce başladım kullanmaya kendi sitesinden sipariş ettim ve hemen gönderdiler fakat bir hafta boyunca söylenen şekilde kullandım ama 1,5 kilo aldım siz nasıl kullandınız bana yardımcı olabilirmisiniz

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar
öncelikle size şunu söylemek istiyorum. benim de yaklaşıık 7 kilo fazlam vardı. ben bir çok ürün kullandım zayıflamak için. fakat hiç bir sonuç alamadım. anladım ki bunlar boş işler ve para tuzakları. öncelikle ekmeği kestim ve 1 haftadır yarım saat düzenli koşu yapıyorum. dün tartıldım ve 2 buçuk kilo verimişim.
sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki; bir şeyler feda etmeden ve zahmete girmeden birşeyler olmuyor. cefa çekilmeden sefa sürülmez. herşey spor da biter. hepinize bol şanslar....

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar bende lahana çorbası kapsülü kullanmaya başladım 3.günüm bugün kilomda gramla fark oldu fakat tokluk weriyor we sık tuvalete gidiyorsunuz sonuçları size yazarım fakat kullanan warsa lütfen sonuçlarını yazsın :))) başarılar

Adsız dedi ki...

bugun seda sayanin programinda nadide sultan vardi, orda nadide sultan lahana kapsülü ile ilgili aciklamalar yapti seyredenler bilirler, gercekten bu lahana kapsülü dogal bir zayiflama urunu gibi geldi bana lahana kapsülü kullanan arkadaslar eger sonuclarini yazarsa benim gibi lahana kapsülü kullanmaya basliycak kisiler icin yararli olacaktir.

Adsız dedi ki...

slm arkadslar alıp almama konusunda emin dglm bunun nedenşi artık güvenmiorum tiji kullanıorum 10 aydır bir kilo bile vermedim aç kalmama ragmen 7 kilo fazlam var ne olur bunu kullanıp kilo veren yazssın :(

Adsız dedi ki...

selam herkese ben seda sayanı izledim nadide sultanı gördüm ve aynıgün aldım 1haftadır kullanıyorum aclık hıssetmıyorum 2 buçuk kılo verdım tavsiye edıyorum ama gene yemıcen

Adsız dedi ki...

Merhaba.
Lahana kapsulu hakkindaki fikirlerini bizimlede paylastigin icin tesekkur ederiz, urunun basarili oldugunu duymak ve 1 haftada 2,5 kilo vermen gercekten guzel sonuc.
ilerleyen gunlerde lahana kapsulu sonuclarini bizimle paylasmaya devam edersen kullanmayi dusunen arkadaslar icin yararli olacaktir.

Adsız dedi ki...

merhaba ben gülcan 20 yasındayım 17 yasımda berı aralıklarla dıyet yaptım en fazla 3 haftada 2 kılo verdım ama devam edemedım.gerı aldım.toz karısımdan olusan bı urun kullandım ac kaldım :)1 ayda4,5-5 kılo verdım ama mıgrenım oldugu ıcın o urunude bıraktım cunku ac kalmamam gerekıyordu.ılaclar,caylar vbs derken kılo veremedım bı turlu.sımdıde lahana corbası kapsulu dıkkatımı cektı.bu urunu kullanıp faydasını goren arkadaslar yorumlarını yazarlarsa sevınırım.ona gore bu urunu kullanıp kullanmamaya karar verecegım:)

gölge dedi ki...

merhaba
ben daha dün kullanmaya başldım kullanna arkadaşlar var gerçekten zayıflatıyor fakat bünyeye göre değişyor 2 arkadaşım kullnamaya başladı biri 2 kilo verdi 1 haftada diğeri hiç vermedi
spor şart ve yemeklere dikkat etme birde lahana olur bu iş bence
bye

Adsız dedi ki...

zayıflamak isteyen herkezin zayıflaması için bol bol şans ve azim dilerim. yaklaşık benimde 10 kg fazlam var 1 aydan beri diet yapıorum 5 kg verdim ama şu am durdu bu kapsülü bende almayı düşünüyorum fekat lida yada başka ürünler gibi olmasından korkuyorum kullanan arkadaşlardan faydalarını öğrenmek istiyorum:(

Adsız dedi ki...

Herkese selam 15 günden beri lahana hapını kullanıyorum , burdaki arkadaşların söylediği gibi tokluk hissi veriyor ve daha düzenli yemeyi sağlıyor. Bu hapı kullanmaya başladığımdan beri sıkı bir rejim yapıyorum ve sabahları 1 saat yürüyorum, incelme bariz birşekilde var yani 42 bedenden 40 bedene rahat bir şekilde düştüm ama kilomda değişiklik yok. Kutu bitene kadar kullanacağım, bunun yanı sıra arkadaşlar dikkat etmemiz gereken insanın karar verme süreci birşeyi 21 günde yapmaya çalışırsanız alışkanlık haline getirirsiniz.....Herkese bol şans dilerim .

Adsız dedi ki...

15 gündür kullanıyorum kilomda gram değişiklik yok.

Adsız dedi ki...

MERHABA
7 hazıranda kullanmaya basladım ama daha hıc kılo veremedım ozellıkle de dıkkat edıyorum yemeklerden 20 dakıka once bol su ıle almaya ve lahana kapsulum bıtmek uzere bende bır degışıklık yok ne yazıkkı ustelıkte sankı daha cok sıslık hıssedıyorum aferdersınız ama kabızlık basladı bılmıyorum nıye boyle oldu sızınle paylaşmak ıstedım bu sorunumu

Adsız dedi ki...

bende haziranın 2 sinden beri düzenli kullanıyorum fakat bendede gram değişiklik yok sadece biraz incelme ve sıkılaşma oldu ama devam edeceğim sonuçta 15/20 gün kullanmayla mucize beklememek gerekir.2. kutuyuda bitirince sanıyorum değişiklik olacağını ümit ediyorum bakalım ne olcak bekliyorum

Adsız dedi ki...

valla bende yorumlarınıza katılıyorum kılomda gram degısıklık olmadı daha cok sıslık var.
nadide sultan nasıl kılo verdı cok merak edıyorum dogrusu...

Adsız dedi ki...

biz üç arkadaş bir haftadır kullanıyoruz.hepimizde de kiloda değil bedende farklılık oldu. ama kutu bitince değişiklikleri yazarım.

Adsız dedi ki...

selamlarr benim de merak ettiğim rejimle beraber bunu kullanacağız değil mi yani yine istediğini yemek yok :) merak ettiğim rejim + sporla zaten kilo verilir :$ bunun daha hızlı verdirmesi gerekmez mi.yorumları beklerim arkadaşlarr kendinize iyi bakın ben de yeni kullanmaya başladım ama nasıl kullanacağımı pek anlayamadım pek yemiyorum..

Adsız dedi ki...

ben lahana çorbası hapı kullanmaya 2 gün önce başladım. ve hiç açlık hissetmiyorum,acaba yemek yemek için kendimi zorlasam mı? : ))))şaka bir yana 2 günde 1 kg.verdim.merak edenlere duyrulur,sevdim ben bu hapı !

Adsız dedi ki...

selam,
ben bu hapı kullanmaya başlayalı 4 gün oldu kilo olarak henüz tartılıp farkı görmedim, ama vücudumda bir toparlanma hisediyorum, düzenli kullanıyorum, gerçekten etkisi olacağına inanıyorum, bende herhangi bir şişkinlik yapmadı, bünyeye göre deişiyor demekki, herkese bol şans diliyorum, sevgiler

Adsız dedi ki...

arkadaslar ben de kullanmak ıstorum ....
kullanan arkadaslar hangı ısmı tercıh ettıler acaba vegefıt mı cabbagepow mu yoksa dıerlerı mı ??bı de eczaneden almak ıstıyorum fıyatı ne kadar acaba?
cewap yazan arkadaslara şimdiden tesekkurler :)

Adsız dedi ki...

merhaba,

lahana kapsulunu cabbagepow diye almalisin orjinal urun almanyadan ithal edilen urun cabbagepow lahana kapsuludur, diger urunlere dikkat etmeni oneririm ;)

Adsız dedi ki...

meraba arkadaslar bende bir haftadır kullanıyorum ama henüz bi etkisini göremedim bir haftadan sonramı etki etmeye baslıo beni bilgilendiriiseniz çok sevinirim ..

Adsız dedi ki...

Merhaba isimsiz,

Cabbagepow lahana kapsulu her bunyede ayni etkiyi gostermiyor. Gelen yorumlar dogrultusunda anladigim kadariyla kimi aninda etkisini gorurken bazi kullananlar ise bir sure sonra etkisini gormeye baliyorlar. Sadece lahana kapsulunu kullanirken nasil olsa diyet hapi aliyorum diyerek yemeklerine dikkat etmemezlik yapma. Biliyorsun bu urun sadece zayiflamaniz icin bir ek besin takviyesi eger hapi kullanirken yiyeceklerine dikkat eder birazda spora vakit ayirabilirsen sende lahana kapsulu'nun farkini goreceksin ;)

Adsız dedi ki...

ben 2. kutuya geçtim ama kiloda bi değişiklik yok. sadece sıkılaşma var

Adsız dedi ki...

kiloda değişiklik yok, sıkılaşma var yorumlarını çok mantıklı buldum sonuçta yağ ağır bişey değil ve hap yağdan götürüyor anladığım kadarıyla.. bence yağ kas oranlarını gösteren şu alışveriş merkezlerinde olan (ev tipleri de var tabi de)tartılarda tartılırsanız farkı görebilirsiniz.. herkese bol şans..

Adsız dedi ki...

selam arkadaslar, ben Dabimarkadan.
bende lahana corbasi kapsulunu 5 gundur kullaniyorum ama hala bir etgisini goremedim. umarim en kisa zamanda gormeye baslarim. biraz onceki yazilari okudum ve siskinlik gibi benzeri seyler olmadi bende. ama sanirsam haftada bir kez tartilmayi oneriyorlar uzmanlar. bir hafta tam oldugunda yine bildiririm sizlere durumu. bu arada bir kutuda yani 20 gunluk kurda nekadar veriliyorki en az, bilen varmi???

Adsız dedi ki...

Merhaba isimsiz,

Cabbagepow lahana kapsulu kullandiktan sonra buradan paylasirsan diger kullanmayi dusunen kisiler icinde gercekten cok yardimci olmus olursun :)

Soruna gelince CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü kutusu icinde 45 gramlik 60 adet kapsul seklinde hap bulunmaktadir.

Suan piyasada Vegefit Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü diye de urunler bulunuyor ancak ben onun ne urunu oldugunu tam bilmiyorum bildigim orjinal urunun Cabbagepow seklinde oldugu ve Almanya'dan ithal edildigidir aklima gelmisken bunuda belirteyim dedim ;)

Adsız dedi ki...

Selam, yine ben :)

bugun banada 6 gun oldu Cabbagepow kullanali. kilo acisindan hic bir fark gormiyorum hala ama sanki biraz kuculdum. acaba bir kutu kullandiginda kac kilo veriliyorki? bilen varsa yazsin cunku bu soruyu hic bir yerde bulamadim! benim sadece verecegim 2 kilo ama veremiyorummmm :(

Adsız dedi ki...

neredesiniz millet..

ben Cabbagepow´u kullanali tam 10 gun oldu, ama hala bi fark goremiyorum. normalmi acaba? belirli bir gun gecmesimi gerekiyor haplarin yardim etmesi icin?? bol su iciyorum ve sporda yapiyorum yani sira. anlamadim, akil veren olursa sevinirim.

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Daha oncede yazdigim gibi lahana kapsulu cabbagepow her bunyede ayni etkiyi gostermiyor kimi bunyede cabuk kimi bunyede biraz daha gec sonuc veriyor. Bu yuzden tavsiyem sabirli olarak cabbagepow'u kullanmaya devam etmen tabi bunun yaninda yediklerine ve egzersizlerine dikkat etmen ;)

Adsız dedi ki...

slm.
dün vegefit lahana kapsülü kullanmaya başladım.bugün 2. gün ve dünden bu yana sürekli tuvalete çıkıyorum.idrar yoluyla toksinlerden arındığımı düşünüyorum çünkü bukadar kısa zamanda 1 kilo nasıl verebilirim ki:)evet 1.5 kilo kadar gitti benden.ben bu hapı çok sevdim bide güzel koksa :(

Unknown dedi ki...

Merhabalar,
Ben tülay istanbuldayım.
vegefit marka lahana kapsülü aldım ve iki gün oldu kullanalı. kapsülle birlikte çok su içmeye başladım henüz bir şey gördüm diyemem ama tokluk hissi verdigi dogru. İki kutu aldım bakalım sonuçlarını ne zman alıcaz. bana sorarsanız yılalrdır üzerimizde taşıdıgımız bu kiloları bir mucze gibi bir ayda tacagımıza inanmıyorum tabiki biraz beklemek gerek ve yılamdan tavsiye edilen şekilde kullanmak gerek. çünkü önce bir vucudumuz bu haplara alışması ve kabullenmesi gerekiyor daha sonra yavaş yavaş yaglarımız gider diye düşünüyorum. Umarım kullanan tüm arkadaşlarımız başarılı olur ve faydasını görür. ben iki kutu aldım eczaneden iki kutuya 150 ytl verdim. Tarım Bakanlıgından onaylı almanyadan ithal edilmiş diye eczacım öenrdi. İyi akşamlar dilerim.

Adsız dedi ki...

evet arkadaslar lahana kapsulu ile ayda kac kilo varelir bilgisi olan lutfen yazsin

Adsız dedi ki...

Merhaba Tulay,

Keske urunu almadan once sitemizi ziyaret etmis olsaydin o zaman orjinal cabbagepow lahana kapsulunu biraz daha uygun ve orjinal olarak alabilirdin "CabbagePow Kapsül
2 Adet Sadece 115 YTL +
Nadide Sultan albümü" yinede almayi dusunen arkadaslar var ise urunu uygun sekilde ve orjinalini almak icin www.lahanakapsulu.com sitesini ziyaret edebilirler.

Umarim urun vucudunda etkisini gosterir sende istedigin kiloya kavusursun Tulay ;)

Adsız dedi ki...

mrn ben istanbuldan ilknur ben bugun bır kutu aldım burdanda cok arstırıdm bakalım denıcez ve gorucez eczacım ban ayda 6kılo verecğimı soyledı eğer vermezsen paramı gerı alırım valla:) şaka bı yana 15gundur kullanıyorum tam 3kılo verdım herks kullansın bence

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ben 2 kutu aldım daha henüz bir kilo kaybı olmadı fakat selülit vardı çogu gitti gibi inşallah kiloda veririz bekleyip görelim herkeze bol sans

Adsız dedi ki...

EDA.... herkese slm bende bu üründen sipariş verdim,ve ilgili birime danıştım sizler için. gördüğüm kadarıyla herkes kaç kilo verildiğini hala tam olarak bilmiyor ve sanırım aranızda yanlış kullananlarda var. bu ürün günde 3 defa bol su ile alınıyor 20 gün boyunca daha sonrada 10 gün ara veriliyor.bu 10 günlük süreçtede kilo verimi aslında devam ediyor ve toplamda size 1 ayda 4ila6 kilo arasında kilo kaybettiriyor. şimdiden herkese geçmiş olsun. ürün bitiminde bende faydasını görüp görmediğimi sizlerle paylaşıcam umarım herşey bi para tuzağından ibaret diğildir sevgilerle...

Adsız dedi ki...

slm ben avcılardan ben ikinci kutuya başladım ama sadece 3kilo verebildim anlamadım okadarda spor yapıyorum yemiyorum ama bence kapsüller bahane insan boğazını tuttuktan sonra oluyo ekmeği kesin bol bol su ve spor başka şeye gerek yok herkese bol şans:))

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu ürünü 2 haftadır günde 1 saatlik sporla beraber yapıyorum 1 grm kilo vermedim iştahımı kapattı ama faydası olmadı bu ne iş anlamadım

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bende bu ürünü araştırıyorum ancak kullanıp kullanmamak konusunda çok tereddütlüyüm yorum yazan arkadaşların daha sık ve daha detaylı yorum yapmalarını istiyorum bende almayı düşünüyorum sanırım az kilo verdirmesinin sebebi sadece yağları yakması

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba,acaba lahana hapını kullanmaya başlayınca bıraktığımızda kilo alır mıyız yani bağımlılık yapar mı, hayat boyu kullanmak zorunda kalır mıyız? İstediğimiz zaman hapı kullanmayı bırakabilir miyiz? Bir diğer sorum da bu kapsüllerin de kalorisi var mı yani bir kapsül 3 tabak lahana çorbasının kalorisini mi içeriyor?Bu hapları içerek fazladan kalori almış olur muyuz?Yorumlarınızı bekliyorum...

Adsız dedi ki...

selam

ben bu isi anlamadim arkadaslar. ikinci kutuya basladim 3 kilo vermistim. simdide iki gun icinde 1.5 kilo almisim!!!

inanin birsey yemiyorum bol su iciyorum...

bakalim sonunda ne olacak.

Adsız dedi ki...

nılgun adana selam herkese ben ılacı bır haftadır kullanıyorum tam 3 kılo verdım ılacın mucızesı bana gore nekadarda az yesenız sızıtok ve zınde tutması tek korkum cok cabuk kılo verıyorum ılacı bıraktığımda fazlasıyla alırmıyım teşekkurler...

Adsız dedi ki...

merhaba bende bu ürünü yeni keşfettim çok iyi sonuşlar alındığını gördüm. 6-7 kilo fazlam var ama 13 aylık bir bebegim var ve hala emziriyorum bu hapı kullanmamın ona bir zararı olurmu acaba bilen varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...

15 günlük ara verilmesi şart mı ben devam etmeyii düşünüyrm ara vermeden ama.bilgisi olan varsa beni bilgilendirirsenz sevnrm.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar;
Kilo vermek isteyen arkadaşlarım çok sabırlı olmanız gerekiyor.Kısa sürede kilo vermek isteyenler aynı hızla fazlasını geri alıyorlar maalesef.Lahana kapsülü gerçekten kilo vermeyi hızlandırıyor hiç bir ürün tek başına etkili sonuç vermez, tabiyki spor ve diyet mutlakka olmalı.Ben 1 kutu bitirdim 2.kutuya geçtim ama bu ürüne başlamadan 2 ay önce bir spor salonuna yazıldım düzenli olarak hala spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum.Verdiğim kilolara gelince yaklaşık 3 ay içinde 12 kilo verdim 2 beden küçüldüm.Bence ağır ama sağlıklı bir şekilde veriyorum 6 kilo fazlam kaldı oda gidecek başka şansı yok :))

Adsız dedi ki...

meraba arkadaşlar
bende üründen bir kutu kullandım ikinci kutuya başlayacağım ama hiçbir deyişiklik olmadı ikinci kutu bitince tekrar görüşürüz

Adsız dedi ki...

ben bu urunu azerbaycandan siparish edersem fiyati yine 54 ytl olucakmi?lutfen cevablandirin!29.08.2008

Adsız dedi ki...

arkadaşlar kullanan çoğu kişide etkiler farklı açıkcası ilacı kullanmakta biraz düşünmeye başladım.eğer şu kesinlikle oluyorsa iştah kesilmesi yani tokluk hissi oluyorsa ve vucutta sıkılaşma oluyorsa kilo verilmese bile bu kilo problemi olan insanların ruh sağlığı için çok önemli. kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.hoşcakalın

Adsız dedi ki...

cabbagepow lahana kapsulu kullanmaya karar verdim ve siparisimi dun verdim yapilan yorumlar olumlu oldugu icin denemeye karar verdim lahana kapsulunu kullandiktan sonra buradan gelismeleri paylasacagim :)

Adsız dedi ki...

lahana kapsülü almayı düşünenlerdenim lahana kapsülü kullanan arkadaşları yorumlarınızı daha çok paylaşırsanız benim gibi alacak arkadaşlara çok yardımcı olmuş olursunuz.

Adsız dedi ki...

yiyin yiyin sonra zayıflayamıyom deyin oooohhh iyi valla ne lem bu
acık bogazını tut acık yuru kos yap bişiler bak nası eriyon hehehehe

sindysimge dedi ki...

dün 2 kutu lahana kapsulu aldım düzenli şekilde kullandın ama kilo veremedim...liposaction mu yaptırsam acaba:)...gelişmeleri yine bildiririm

Adsız dedi ki...

merhaba ben diyetisyene gidiyorum doktorum lahana kapsülü kullanmamı önerdi daha önceden 2 haftada yarım kilo verebilmiştim şimdi hapı 5 gün kullandım 2 kilo verdim :) yalnız şuna dikkat etmek gerek hapı kullancağınız öğünlerde ekmek yememek şart kesinlikle yan etkisi yok tokluk hissi veriyor canınız hiç bir şey yemek istemiyor

Adsız dedi ki...

ya offfffffff bende alıcam bu hapı ama bi kaçınız etkisi yok diyo bi keçı kilo verdim diyo napcaz biz tabiki bünyeden bünyeye değişir ama etki edip etmicegi bi şekli anlaşılması gerek diyetisyenlerde bişi demiyoo offf deliricem 1.78 boyum 85 kiloyum ve 20 kilo fazlam var boyum uzun ama çok rahatsızımm bu kilolardan bana yardımcı olunn:(

Adsız dedi ki...

bende almak istiyordum ama yorumlardan anladoığım kadarıyla herkezde aynı atkiyi göstermiyor.kullanıpta istediğim sonucu alamazsam hayal kırıklığına uğrarım.inanın ne yapacağımı bende bilemiyorum kararsızım.....

Adsız dedi ki...

slm ben nisan herkese merhaba öncelikle bu ilaçtan ende almayı düşünüorum aama csaret edemiorum 1,68 boy-57 kiloyum ama benim sorunum bölgesel vel ve göbeğimde fazlalıklar var onlarada etkili olabilirmi ve sabahları 30dk yürüorum akşamlarıda öle ama işim masa başı iş olduğunda fazla hareket etmiorum.ve en korktuğum şey ters etki yapmasını bazı arkadaşlar kilo aldık vs yazmışlar ya kilo aldırırsa ne yapıcaz bu durumda bi gazranti veriormusunuz..sayın yetkililer msjıma cvp verirseniz sevinirim iiyi günler...

Adsız dedi ki...

slm ben kullanmaya başlayacağım ama acaba hamilelerde yan etkisi varmı fazla kilo almak istemiyorum

Adsız dedi ki...

arkdşlr slm ben dün kullanmaya başladım kabızlık şişkinlik vs yan etkileri görmedm ama açlık hissediyorum bunun nedeni ilaçta 1 bardak su ile için diyor ve ben öyle yapıyorum.Diğer arkadşlr tabiki de bol su ile içerlerse iştahı kapanır insanın.Ayrıca herşeyin fazlası zarar genel olarak çok su içiyoruz yorumları gelmiş ama fazla suda kilo yapar bence herşeyi tadında yapmak güzel 1 hafta sonea sizleri bilgilendiririm kilo konusnda

Adsız dedi ki...

merhaba bende lahana kapsülünü yeni aldım.henüz kullanmaya başlamadım.ama yorumların çoğu olumsuz beni gerçekten umutsuzluğa düşürdü.inşallah ben olumlu sonuç alabilirim.sonuçları tekrar yazarım.şöyle ayda 6 kilo vermiş olurum.

Adsız dedi ki...

herkeze selam.ben iki doğumyaptım cocuklarüst üste oldu ve biraz kilo kaldı tabiii.sadece 15kilocukkadr.bugun sipariş verdim balalım ne olcak sonuç.fakat mantık olarak düşünürsek bogazımızı kesmeden vaeremeyiz.hamurları kızartmaları,sekerleri keselim.bunlarda o zaman elbetteki kilo verdirir bence.ben sonuçları size yzarım...

nazlı dedi ki...

MERHABALAR....ÜRÜNÜ 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM SABAH VE ÖGLEN TOKLUK HİSSİ UYANDIRIYOR EVET YANLIZ AKŞAMLARI ACIKIYORUM.DÜN HERŞEY İYİYDİ TAKİİ AKŞAM GECE DARDENEL KUTUSUNU AÇANA KADAR :):) 1.70 BOYUNDAYIM 65 KİLOYUM 60 OLMALIYIM UMARIM GÜN GEÇTİKÇE DAHA ÇOM ETKİSİNİ GÖSTERİR ÖZELLİKLE AKŞAMLARI....AYRICA ŞÖYLE BİR SORUM OLUCAK YETKİLİLERE ALKOL KULLANAN BİRİYİM KAPSÜLLERLE KULLANIMINDA ETKİSİ NE OLUR VEYA ETKİSİ OLMAZMI İLACIN TEŞKRLERR....

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar, benim sorunum bölgesel karın bel göbek te fazlalıklarım var.acaba bunda bi etkisi varmı yani bölgesel incelme saglıyormu..ayrıca ben 74 kilodan 57 kiloya düştüm 3ay içinde.ama sarkmalar oluştu..dikkatli olun arkadaşlar lütfen..

Okşan Dikmen dedi ki...

2 gün oldu hapı kullanmya başlayalı.beraberinde esmer şeker,kepek ekmeği,yağsız gıdalar,küçültülmüş porsiyonlarla destekliyorum kilo verme girişimimi..ve tabii bol su içiyorum..sabahları aç karnıma 1 bardak ılık suyum,ve gece yatmadan önce aynı şeklide.bel fıtığım olduğu için kendi çapımda ev egzersizleri yapabildiğiden dolayı hapın yağ yakma özellğiniden faydalanmayı umut ediyorum.Beyin olarak yapabileceğime inanıyorum,umarım buraya tekrar döndüğümde kaybettiğim kilolarımıda yazarım:))

Adsız dedi ki...

benimde 5 kilo fazlalığım var kapsülü almayı düşünüyorum ama antidepresan kullanıyorum acaba zararı varmı firma yetkililerinden veya kullananlardan bilgi istiyorum

Adsız dedi ki...

bende sparişimi verdim ve elime ulaştı bugün 8.gün ama bende kilo veremedim sıkılaştırdığı ve tokluk hissi verdiği doğru bakalım bir faydasını görebilecekmiyiz..ben 61 kiloyum ve sadece 6 kilo vermek istiyorum daha önce verdiğim 6 kiloyu aynı hızla aldım plateste yapıyorm yorumlarım gelicek:))

aydoş dedi ki...

bende sirarişettim.antideprasan kullanıyorum.zararı olurmu korkuyorum .8 kg fazlamwar benimde.umarımwerebilirim bu sayede.

Adsız dedi ki...

bende cabbege pow kullandım tansiyon problemim vardı daha kötü oldum fakat 71 le başladım 10 günde 2 kilo verdim ama tansiyonum yükselince kapsülü bıraktım kilolarımı geri aldım anlayamadım elimdede 2 kutu kapsül var beni aydınlatın lütfen kutuların üzerindede bandürol yok medikal eczanede aldım

Adsız dedi ki...

10 günder beri kullanıyorum ama daha aynı kilodayım.Yanlış mı kullanıyorum.bana bilgi verirseniz memnun olurum

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Ilk sorunun cevabini CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü - Kullanımı adli baslikta bulabilirsiniz orada urunu nasil kullanacaginiz konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Diger soruya gelince Hollogramsiz urunleri kesinlikle almayiniz bu urunun orjinal satis sitesinde de bununla ilgili bir uyari var size sitede yer alan bu kismi aktarayim:

Sayın kullanıcılarımız piyasada CabbagePow adı altında Alman menşei olarak lanse edilen sahte ürünlerden uzak durunuz. Bu ürünler başarılı olmadığı gibi içeriğinde neler bulunduğu bilinmemektedir. Bu sahte ürünler tamamen yasadışı olarak Türkiye'de üretilmekte ve yine yasa dışı yollardan piyasaya sunulmaktadır. Sizleri dolandırmak amacıyla üretilen bu ürünlerde T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı izni bulunmamakta ve gelişigüzel ambalajlanmaktadır. Sağlığınızı korumak için lütfen satın aldığınız CabbagePow ürünlerinde Küçükoğlu Hologramı olmasına dikkat ediniz. Bu uyarımızı dikkate alıp tanıdıklarınıza iletiniz. Satın almış olduğunuz CabbagePow ürünlerindeki hologram, Multigram tekniği ile hazırlanmıştır. 2D/3D ve dotmatrix teknikleri faydalanılmıştır. Bu tekniklerin açıklamasını aşağıda görebilirsiniz.

Hologramınızın ön planında yer alan “K” logosu dotmatrix tekniği ile uygulanmıştır. “K” logosu hologram hareket ettikçe ışığa duyarlı olarak hareket eder ve açı değiştikçe gökkuşağındaki renkleri yansıtır.

Hologramın zemini ise 2D/3D/Channel tekniğinden faydalanarak hazırlanmıştır. Buda hologramın bakış açısına göre zemindeki “küçükoğlu” ve “original” yazıları arasındaki geçişi sağlar. Aynı zamanda derinlik efekti verir. Hologramı uygun ışık altında sağa sola hareket ettirdiğinizde bu yazı geçişlerini göreceksiniz. Bir açıdan baktığınızda gördüğünüz “küçükoğlu” yazısı diğer açıya geçtiğinizde“original” olarak gözükür.

Bu konuda genis bilgi almak ve hollogram resimlerine bakmak icin http://www.lahanakapsulu.com/hologram.htm sayfasini ziyaret edebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

ben lahana zayıflama kapsulü kullanmadım. ama normal corbasını yapıp içtim.mütiş kilo verdiyorve kolay kilo alamıyorsunuz.bazı yasakları var ekmek kola tatlı alkol hamur işi yasak 7gün boyunca bu çorba ve yiyebileceğiz şey domates salalık bolca salata ve su inanılmaz kilo veriyorsuz bunu 7 gün kullandıktan sonra ara veriliyor. ama çorbanın içimi zor oldğuundan bende lahana corbası zayıflama kapsülünü kullanmak istiyorum acaba etkilimiki

Unknown dedi ki...

17 gündür lahana kapsülünü kullanıyorum... ve sadece yediklerime dikkat ediyorum eksta sıkmıoyrum kendimi 2 hafta sonunda tartıldım 15 gün olduğunda yani. 2 kilo vermişim. bu şekilde devam edicem hızlı verilen kiloların hızla geri alındığını düşünenlerdenim bu şekilde sağlıklı kilo verdiğime inanıyorum. uzun vadeye yayılıcak bu konu ve koruma yöntemleriylede istediğim kiloya ulaşınca sabitliycem kilomu öyle düşünüyorum. kullanacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim!!! ilk günlerde kabızlık yaptı ancak lipton form plus çay içerek bu durumuda aştım. herkeze başarılar...

Adsız dedi ki...

herkese merhaba;
ürünü almayı düşünenlerdenim bende ama neden herkesde aynı etkiyi göstermiyo merak ediyorum doğrusu.
yani neden insanlar tam anlamıyla uygulayıp kilo vermiyolar acaba?
bide diyelimki aldım ve zayıfladım peki istediğim kiloyo gelince kilomu nasıl koruyacağım?lütfen en kısa zamanda bilgilendirin sayın yetkileler...
teşekkürler...

Adsız dedi ki...

selam ben bir kutu bitirdim ama bir kilo bile vermedim ikinci kuutyu almakta kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum acaba ikinci kutuda kilo verebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim:(bu arada kilo verenlerede imreniyorum tebrikler

Adsız dedi ki...

selam herkese bende 2 gun oldu baslayalii umarim veririm su kilolarimi

Adsız dedi ki...

bende 2 gundur kullaniyorum umaririm basaririm

Adsız dedi ki...

merhaba,
ben kapsulu 10 gündür kullanıyorum.yediklerime elimden geldiği kadar dikkat ediyorum,çünkü çalışırken düznli yemek zor.haftada 2 gün iş çıkışında yüzüyorum ve diğer günlerde elimden geldiği kadar spor yapmaya,yürümeye çalışıyorum.vücudumda sıkılaşma başladı.henüz tartılmadım.ama değişikliği görebiliyorum.tartılınca tekrar yazıcam,herkese başarılar.

Adsız dedi ki...

selam ben gülsüm.benim bebeğim var emziriyorum.bebeğimin gaz sorunu yok.hapı kullanmak istiyorum.sizce ne yapmalıyım.lütfen cevap verin...........

Adsız dedi ki...

Merhaba gulsum, eger bebegini emziriyorsan urun ne kadar dogalda olsa belki bir terslik olabilir, bu yuzden emzirmeyi kestikten sonra lahana kapsulunu kullanman bebeginin sagligi acisindan daha yararli olacaktir. Ama yinede lahana kapsulu kullanmak istiyorsan doktoruna danismani oneririm.

şaşkın dedi ki...

slm
ben neredeyse 1 aydır kullanıyorum lahana kapsülünü ama kilomda hiiiç bir değişiklik yok!! açıkçası ümitsizliğe düştüm bu ürünle ilgili. şimdi soruyorum kendime devam mı etmeliyim? yoksa bırakmalı mıyım?

Adsız dedi ki...

merhaba..
benim de kardeşim kullandı ve ilk kutuda 6 kilo verdi. ben de almak istiyorum doğum sonrası 6- 7 kilo fazlam var. ancak hipotiroid hastasıyım ve ilaç kullanıyorum.zaten bu hastalık yüzünden de kilo vermem çok zor..hapın bir zararı olur mu acaba?

Adsız dedi ki...

BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.2 HAFTADIR REJİMDEYİM KİLO VEREMİYORUM. HEMEN KİLO VERMEK İSTİYOR İNSAN AMA BU HEMEN TARTIYA YANSIMIYOR MALESEF ZAMANA VE MORALE İHTİYAÇ VAR. BU ŞEKİLDE HEM AZ YİYİP HEMDE SPOR YAPILIRSA MUHAKKAK KİLO VERİRSİNİZ.BİRDE KAPSUL ALIŞKANLIK YAPIYOR MU ÇOK MERAK EDİYORUM.

Adsız dedi ki...

merhaba benimde 5 kg fazlam var bu ürünü araştırıyorum ancak korkularım var bir dönem ortalığı kasıp kavuran lida gibi sonuçları kötü olur mu diye? yada verilen kg lar kapsülü bırakınca ekstralarla geri gelirmi diye? asıl önemlisi yetkililere sormak isterim mitral kapak yetmezliğim var acaba zararlı olurmu?(dr unuza sorun demeyin büyük ihtimalle bilgileri ve ön yargıları sebebiyle hayır diyecektir:)) cevap bekliyorum

Adsız dedi ki...

merhaba, lahana kapsulu kullanmaya baslamadan once eger saglik problemleriniz varsa oncelikle doktorunuza danismalisiniz. Lahana kapsulu tamamen dogal maddelerden yapilmaktadir ancak yinede bunyenizde belki bir sakinca dogurabilir bu yuzden lutfen kullanmadan once doktorunuza danisin.

Yazilan yorumlarda genel cevaplar lahana kapsulunun basarili bir urun oldugu ve kilo verdirdigi ama hic bir arkadasimiz aliskanlik yaptigindan bahsetmemis. Bu yuzden aliskanlik yapacagini sanmiyorum, onemli olan kapsul ile birlikte egzersizlerinizi yapmak ve yediklerinize dikkat etmek, bunlara dikkat ederseniz kilo vereceginize supheniz olmalisin.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaslar bende almayı düşünüyorum fakat yaş konusunda bir sınırlama varmı merak edyiyorum beni aydınlatınız lüten

Adsız dedi ki...

merhaba benimde 8 kilo fazlalığım var ve bir an önce vermek istiyorum lahana çorbası kapsülünü alıp denemek istiyorum umarım faydasını görürüm

Adsız dedi ki...

merhabalar ben de almak ıstıtorum arkadasım ti-ji aldı we hiç bir yararı yok ınanın sadece para tuzağı...10 kılo wermemem ıcın kac kutu alamm gerekıo yorumarı okudugumda en az 2 kutu ıle mı baslanıyor we gercektende werdırıyormu yetkılılerden we kullanıcılardan cevap beklıyorum olumlu cewap gelırse hemen alıcam...

Adsız dedi ki...

Merhaba Fatma,

Urunun sanada kesinlikle mucizeler sundugunu soylersek yalan soylemis oluruz cunku eger yorumlari okuduysan her arkadasimizda ayni sekilde etki soz konusu degil kimisi ayda 4 kilo vermis kimisi 8 kilo vermis ama bir ayda kilo veremeyen arkadslarda var. Ilk olarak lahana kapsulu bir zayiflama takviyesidir yani siz her yemekten once lahana kapsulunuzu icip ardindan borekler, tatlilar, pastalar vb. yerseniz haptan zayiflatmasini bekliyemezsiniz :) bu yuzden lahana kapsulunu anlatildigi gibi kullanir yediklerinize dikkat ederseniz birde bunun yaninda spor veya egzersiz hareketlerini eklerseniz kilo vereceginizden supheniz olmasin.

Adsız dedi ki...

merhabalar,
ben cabbagepowu kullanmaya başlayalı 4 gün oldu.yetkiliyi aradığım gün içerisinde 3 saatte ürünü kargoyla teslim ettiler.içer içmez bi mucize yaratacağını düşünmeyin bu birazda size kalmış bişey diye düşünüyorum.4 gündür düzenli olarak sabah ve akşam olmak üzere kullanıyorum.nadide sultanda günde 2 kere kullandığını söyledi.ideal kiloya kavuştuktan sonrada korumak amaçlı günde 1 adede düşürmüş.acayip su içirtiyor günde 2-2.5 litre su tüketiyorum normalde hiç içmediğim bi miktar bu.sadece sebze ve salata ağırlıklı besleniyorum,ekmek yemiyorum,mesleğim masabaşı olduğu için çok fazla hareket ettiğimi yada spor yaptığımı söyleyemem.buna rağmen vücudumda bi toparlanma hissediyorum.karın bölgem hiç olmadığı kadar düz ve midem içeri çekildi.ne kadar fark oldu kilomda bakmadım henüz..bu haftasonu tartıldığımda sizlerle paylaşırım...hepimize kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

selamlar ben gülsüm.bugün geldi lahana çorbası kapsülüm ve başladım.faydasını inşallah görürüm bende ve çok mutlu olurum inşallah...

Adsız dedi ki...

ben sigara kullanıyorum yan etkısi olurmu acaba? yanısıra yağınıda kullanmak gerekırmı ?

Adsız dedi ki...

sigara kullananlarda lahana kapsulu kullanabilir ama sagliginiz acisindan sigarayi birakmaniz iyi olacaktir :) lahana yagini lahana kapsulu ile birlikte kullanabilirsiniz ama isteginize bagli dilerseniz sadece lahana kapsulu ilede devam edebilirsiniz ancak lahana yagi daha etkili bir destekte bulunacaktir zayfilamaniz icin, karar sizin :)

Adsız dedi ki...

BENDE BUGÜN ALDIM. 2 AYA YAKIN REJİM YAPIYORUM FAKAT ANCAK ORTALAMA 3 KİLO VERDİM BİRAZ HIZLANMASINI İSTİYORUM. UMARIM İŞE YARAR. HER İKİ DURUMDA DA YİNE YAZICAM SİZE. TAHMİNEN OLUCAK AMA YİNEDE MERAK EDİYORUM.

Adsız dedi ki...

merhaba bende kullanmak istiyorum ancak karaciğer rahatsızlığım var acaba zarar verirmi

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Ilk olarak CabbagePow Lahana Kapsulunu kimler kullanamaz onlara deginelim:

CabbagePow'u; domates ,lahana ve bibere alerjisi olan kimseler kullanamaz. Gluten içermediği için Çölyak rahatsızlığı bulunan kişiler tarafından kullanılabilir. metobolizmayı hızlandırdığı için kullanılmaya başlandığı ilk günlerde baş dönmesi ya da mide bulantısı yapabilir, bu etki ile karşılaşan kimselerin şikayetleri kısa sürer ürün kesilmesine gerek yoktur. Yüksek tansiyonu bulunan kişiler kullanabilir, lahananın tansiyonu düşürücü bir etkisi mevcuttur. 20 günden sonra 10 gün ara verilmesi gerekir. Hamilelik ve emzirme döneminde gaz yapıcı etkisinden dolayı kullanılamaz. Ağrı kesiciler dışında başka ilaçlarla kullanılmaması önerilmektedir.

Sizin sorunuza gelince karaciger rahatsizligi onemli bir rahatsizlik bu yuzden bizce bu urunu kesinlikle kullanmaya baslamadan doktorunuzla gorusun ve kendisinin onayi olursa lahana kapsulu ya da herhangi bir urune baslayin.

Adsız dedi ki...

ben düzenli yemek yemiyorum yemeklerdn 20 dakıka önce alıyorm ama atıştrma şeklinde yıyorum faydası olurmu

Adsız dedi ki...

slm ben hülya...ben yarın 2.kutuya başlayacağım. 1 ayda 3 kilo verdim fakat arkadaşlarım bana 5-6 kilo verdin galiba diyorlar.aslında 3 kilo verdim ama gerçekten sıkılaşma olduğu için daha fazla vermiş gibi görünüyorum.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar almak istiyorum lahana kapsülünü fakat başarısı olan çok az ben beşarılı olan yokmu mesela 2 gün ekmekten kısıyım hemen kılom düşer çok olmasa bıle ya nasıl oluyorda bır arkadaşımız çıkıpta ben 6 kılo veremedım ama 5 kılo bır ayda verdim diyemez anlamadım ya ne olur kılo veren bırılerı varsa yazsında paramızı çöpe atmayalım

Adsız dedi ki...

merhaba yeni kullanmaya başlıyan arkadaşlarım veya 1 kutu bitirmiş sonuç almış arkadaşlarım ne olur sonuçlarını yazın ıyı veya kötü ne gıbı fark yaratıyor diye şimdiden teşekkür ederim dertli

Adsız dedi ki...

mrb ben gurbet ben de denemek istiyorum

Adsız dedi ki...

bende denemek istiyorum ve çoğu arkadaşda çok memnun kilo veremeyenler öncelikle troid (t3 t4 tsh) testlerine bi baktırsınlar onlarla ilgili bi problem varsa kilo veremeyebilirler. bildiğim kadarıyla lahana troid hastalarına iyi gelmiyor

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlr henüz 6 gün oldu kullanmaya fakat yediklerimede dıkkat edıyorm bol su içiyorum fazla su tüketen biri değildim kilo vermek adına elkı ondan belkı lahana kapsülü bilemıyrm 14gun sonra kutu bıtnce anlıycaz ozaman gene yazarm

Adsız dedi ki...

ben dertli arkadaşlar ben lahana kapsülünü sonunda aldım merak edenler varsa yorumum 1 gün için muhteşem tokluk veriyor gerçi aynı zamanda ben önerildiği gibi kullanıyorum ayrıca rejimde yapıyorum ama yaparken açlık duygumu yenemiyordum ilk defa açlık hissi olmadı yağınıda aldım bakalım ne olacak hayırlısı başarılar diliyorum kilosuyla derdi olanlara ben yine dertli gurbet sende hoş geldin

Adsız dedi ki...

hülya sanada teşşekkür ederim deneyimini paylaştığın için işallah başarırsın hedefine ulaşırsın ben dertli

Adsız dedi ki...

selam herkese.ben lahana çorbası kapsülünü kullanmaya başladım ama üzgünüm.başlayalı 11 gün oldu hiçbir hareketlilik yok.ne kilo verdim ne de tokluk hissi hissediyorum.yorumları okuyorum ve çok şaşırıyorum ve neden bende değişiklik yok diye üzülüyorum.günde en az 2,en fazla 3 litre su içiyorum.yediklerime dikkat ediyorum.eşimde çok destek oluyor bana...ama ben sonuç alamazsam ne yapacağım,devammı etmeliyim acaba????lütfen yardımcı olun bana,bende zayıflamak istiyorum,azmim ve isteğimin kırılmasını istemiyorum.inşallah herkes zayıflar diyorum...

Adsız dedi ki...

Selam arkadaşlar lahana hapına başlayalı bir hafta oldu fakat hiç bir değişiklik yok , ayrıca gaz sancıları yapıyo , bıraktım iştahımıda kesmedi, yani anlayacağınız ben memnun değilim memnun olan rkadaşları kutlarım

Adsız dedi ki...

selam bende lahana kapsülünü yaklaşık 1 haftadır kulanıyorum ama bende kabızlık başladı bu şekilde nasıl zayıflanırki?Ben bırakmayı düşünüyorum:(:(:(

Adsız dedi ki...

merhaba yapilan yorumlari okuyunca birseyler yazmak istedim. Arkadaslar lahana kapsulunu her kullanan mucize sekilde 10-15 kilo vermiyor maalesef, urun bir zayiflama takviyesi yani sadece lahana kapsulunu iciyorum nasilsa bende zayiflayacam diye dusunmeyiniz kapsulu kullanirken anlatildigi gibi kullanmaya ozen gosterin

CabbagePow Lahana Kapsulu, yemeklerden önce 1-3 kapsül bir miktar su ile yutulur. Günlük azami 3 doz kapsüldür. Tavsiye edilen miktardan fazlasını kullanmayınız.

Kapsüllerden maksimum verim almak için neler yapılmalı?

Düzenli kullanmak şarttır.

Yemeklerden 20 dakika önce bol miktarda su ile alınması çok önemlidir.

Gün içerisinde en az 1 saat tempolu bir şekilde yürüyüş yapmak sağlığınız açısından çok önemlidir. Maksimum etki için tavsiye ederiz.

Evet yukarida da tavsiyelerde belirtildigi gibi lahana kapsulunu kullanirken egzersizlerimize, beslenmemize de dikkat edelim ;)

Ayrica kabizlik ve gaz sikayeti olan arkadaslarimiz olmus biliyorsunuz lahana gaz yapici ozellige sahiptir bu yuzden hamile ve emziren anneleri kullanmasin diye uyarimizda var cunku gaz yapiyor belki gaz sorununu bir sekilde cozebilirsiniz, kabizlik ise sindirim sisteminde yasanan sorundan kaynaklanabilir bunuda bitki caylari ile yada bir doktora gorunerek cozmeniz mumkun olacaktir.

Adsız dedi ki...

tekrar herkese slm.ben hülya...
2.kutuya başlayalı yaklaşık 5 gün kadar oldu.memlun kaldığım için 2. kutuyu aldım yoksa almazdım.ben yaklaşık 4 kilo verdim ama bunu yemiyerek ve spor yaparak verdim.ama siz diyebilirsiniz ki"eee ben de yemesem spor yapsam bu hapa gerek kalmadan bende veririm" ama öyle değil işte bana göre.bu hapı kullanmadan öncede çok diyet yaptım ben ama sürekli acıkınca ellerimde, dizlerimde bi titreme oluyordu.sık sık baş ağrısı oluyordu açlıktan.yani bana bi işkenceye dönüşüyordu diyet yapmak ve en fazla 20-25 gün yapıp bırakıyordum.bu hapa başladıktan sonra kesinlikle titremelerim kalmadı, baş ağrısıda yok.buda sanırım içindeki vitamin takviyelerinden kaynaklanıyor. ve diyetimide bırakmadan devam ediyorum.iştah konusuna gelince kimi kesiyor, kimi kesmiyor diyor. bana gelince biraz kesiyor,biraz kesmiyor:))2 hafta kadar diyet yaptıktan sonra elimde olmayarak 2-3 gün herşeye saldırıp nefsimi köreltiyorum sonra diyete devam:)ama benim için şu bi gerçek ben bu hapın etkisini kesinlikle gördüm.bir kaç kutu daha kullandıktan sonra zamanla günde 2 taneye daha sonrada günde 1 taneye indirip devam etmeyi düşünüyorum.
işin içine zayıflama konusunda hap girince bende çok titizimdir ve bu benim kullandığım ilk ilaç.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yorumların tumunu okudum ben bu hapa başlayalı tam 10 gun oldu 74 le başlamıştım şimdi 71 gelıyotum goğüs 2cm bel 4 cm ve basenden 2 cm ınceldım yedıklerıme cok dıkkat edıyorum ve sabah ve aksam olmak uzere hergun 2o ser dk yuruyorum bol su içiyorum sanırım her bunyeye ıyı gelmiyor ayrıca cok aşırı kılolu degılsenız yavaş yavaş kılo vermenız cok normal ben çok memnunum gunde 3 kez içiyorum

Adsız dedi ki...

kulanalı 6 gün oldu ben 97den 95 düştüm diyet yapıyorum 3 litre su tüketiyorum savuna eşortmanda kullanıyorum şimdilik iyi gidiyo bakalım ben de memnun kaldım ama spor yapamıyorum vaktım yok
gerçi tek sıkıntım fazla su içince midem bulanıyor azımlı her insan şansını denesin derim ben herkesin başarmasını istiyorum

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar yemenize dikkat etmezseniz spor yapmazsanız en az 20 dakika kilo veremezsiniz lütfen kendinizi biraz zorlayın bakın nasıl kilo vriyosnuz bende kullanıyorum 11 gün oldu 4 kılo verdm ama diyet ve spora devam ediyorum kutu bıtnce görücez sonuçları herkese başarılar

oğuz dedi ki...

İyi geceler herkeze bende başlayalı 2 gün oldu ama daha tartılmadım mıde bulantısı veya bas agrısı gıbı bı sıkayetım olmadı gunde 2 tane alıyorum ama bazen sol bobregımde bı batma gıbı bırsey hıssedıyorum bunun nedenı nedır acaba bırakmalımıyım hapı???

Adsız dedi ki...

benim arkadşım bana geçen gün bu ilacı kullandığını söyledi..ama ben sordum çünkü arkadaşım her geçen gün gözüme daha zayıf gözüküyodu sordum ilacı kullandığını söyledi ve bana da tavsiye ettti.arkadaşım tam 22 günde 6 kilo vermiş ..şimdi 2.kutuya başlıcak,bende 1.kutuya başlayacağım..Bana etkisi olur diye düşünüyorum çünkü bünyem kilo vermeye çok elverişli yani hızlı verebiliyorum..Bakalım nolcak merak ediyorum sizi bilgilendiririm..

Adsız dedi ki...

ben dertli lahana kapsülüm15 gün sonra bitecek daha 2 kılo verdım bılemıyorum daha vercekmıyım çok moral istiyor fakat insan karamsarlığa çabuk kapılıyor lütfen arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım moral olsun

Unknown dedi ki...

Bu zayıflatmak içn deil ki,yemeklere tok olarak oturup ,daha az yemek için bildiğim kadarıyla.Yemekten 20 dk önce alırsan somalili gibi saldırmazsın yemeğe, gibi..

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ıyı kılo vermış ve kapsülü kullanmaya devam edenler yorumunu yazarsa sevinirim başarılar

Adsız dedi ki...

mrhba ben zeynep bugun 10 gunluk aranın 2. gunundeyım ve 5 kılo verdım 2. kutuyuda kullanıcam vazgeçmıcem bu kıloları verıcem

Adsız dedi ki...

slm zeynep ben dertli 5 kıloyu verırken rejım yaptınmı yada spor yazarssan nasıl verdiğiini kılonu memnun olurum başırı senınle olsun arkadaşım

Adsız dedi ki...

Slm şişman arkadaşlar:)
Bende sizlerdenim, birtürlü kilolarımdan kurtulamıyorum,lahana kapsülüne başlayalı bugün 2. günüm
umarım faydasını görebiliriz çok incelip sağlığımızıda bozmayalım gözetim altında tutalım kendimizi çok zayıflıkta iyi dğeil, yinede etkisini göremezsenizde kendinizle barışık olmayı unutmayın bende 3 çocuk annesi bir kadınım 38 yaşında 85 kiloyum 30 kiloluk fazlam war bakalım kaç kg. inceleceğim, bir ay sonrasını çok merakla bekliyorum hepinize başarılar umarım istediğiniz kiloya gerçekten ulaşırsınız. HEPİNİZE BOL ŞANS SAĞLIĞI ELİNİZDEN BIRAKMAYIN....

Adsız dedi ki...

mrhba dertli ben bu hapı kullanırken yedıklerıme cok dikkat ettim ve sabah ve aksam olmak üzere gunde 20'ser dk yurudum bugun 10 gunluk aranın 7. gunundeyım hala 69 kılodayım yanı aradada kılo almadım ama bu arada bırazda yemeyı abarttım dıyebılırım 2. kutuyuda aldım baslayınca yıne yedıklerıme dıkkat edıcem tabıkı.amacım mart ayına kadar 63 kılo olmak sence basarabılırmıyım ne dersın bıde su var ben normalde hep 68 69 kılo olan bırıydım bu da demekkı bu kılolarda bıraz takılabılırım gıbı gelıyo sevgıyle kal

Adsız dedi ki...

2.kutuya başlayalı yaklaşık 5 gün kadar oldu.memlun kaldığım için 2. kutuyu aldım yoksa almazdım.ben yaklaşık 4 kilo verdim ama bunu yemiyerek ve spor yaparak verdim.ama siz diyebilirsiniz ki"eee ben de yemesem spor yapsam bu hapa gerek kalmadan bende veririm" ama öyle değil işte bana göre.bu hapı kullanmadan öncede çok diyet yaptım ben ama sürekli acıkınca ellerimde, dizlerimde bi titreme oluyordu.sık sık baş ağrısı oluyordu açlıktan.yani bana bi işkenceye dönüşüyordu diyet yapmak ve en fazla 20-25 gün yapıp bırakıyordum.bu hapa başladıktan sonra kesinlikle titremelerim kalmadı, baş ağrısıda yok.buda sanırım içindeki vitamin takviyelerinden kaynaklanıyor. ve diyetimide bırakmadan devam ediyorum.iştah konusuna gelince kimi kesiyor, kimi kesmiyor diyor. bana gelince biraz kesiyor,biraz kesmiyor:))2 hafta kadar diyet yaptıktan sonra elimde olmayarak 2-3 gün herşeye saldırıp nefsimi köreltiyorum sonra diyete devam:)ama benim için şu bi gerçek ben bu hapın etkisini kesinlikle gördüm.bir kaç kutu daha kullandıktan sonra zamanla günde 2 taneye daha sonrada günde 1 taneye indirip devam etmeyi düşünüyorum.
işin içine zayıflama konusunda hap girince bende çok titizimdir ve bu benim kullandığım ilk ilaç.

Adsız dedi ki...

zeynep yorumun için teşekür ederim bende senın gıbı yürüyorum tabiki diyet yapıyorum ve sonuç olarak 97.800 kılodayken başlangıçta şimdi 90 kıloya düştüm görenler benı 80 gıbı görünüyorsun dıyor şaşırıyorlar 10 günlük aradayım ve hedefim 6 kutu bıtırmek başarmak senın elınde ve ben isteyince başarıldığına inanıyorum helekı kapsül den destek alıyorsan her halukarda yaparsın kendını salma başarmak senın elınde başaracağız arkadaşlar zayıflayınca ılk işim gardolabımdaki giysileri yenilemek bunu çok istiyorum ben dertli

mavi dedi ki...

bende bu ürünü kullanmaya başlayacağım. ilk defa zayıflamak için ilaç kullanacağım. ben yıllardır hep kilo alırım verdiğim hiç görülmemiştir. eğer işe yararsa bende mutlaka paylaşacağım. ve bu kapsülü çıkaranlara minnettar olacağım :)

Adsız dedi ki...

BENDE BUGÜN SİPARİŞ VERDİM HEM HAPIHI HEMDE YAĞINI 3AY OLDU DOĞUM YAPALI 75KİLOYUM ESKİ KİLOM OLAN 55 DÜŞMEM GEREK PSİKOLOJİM ÇÖKMÜŞ DURUMDA İNŞALLAH ZAYIFLARIM LÜTFEN DENEYENLER BİZİMLE PAYLAŞMAYA DEVAM ETSİNLER

Adsız dedi ki...

herkese slmlar..
20 gündür lahana kapsülünü kullanım talimatına göre (sabah2 akşam2) kullanıyorum hiç bir etkisi olmadı.. üstelik uzman kontorlünde diyette yapıyorum ama etkisi olmadı? kapsüllerin sahte olma olasılığıda yok... herhangi bir fikri ya da önerisi olan varsa ve benimle paylaşırsa memnun olurum..
herkese iyigünler..

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar lahana kapsülünü sabah öğlen ve akşam olmak kaydıyla günde 3 sefer kulanılıyor ben 7kılo800gr verdim verirken kapsülün sayesinde açlık hissetmedim ekmek yemiyorum tuz şeker kullanmıyorum her sabah bır yumurta 3 zeytin çedır peynırı bır dılım yıyorum öğlen çorba içiyorum akşam tavuk veya balık ve meyve tüketiyorum sabah akşam yürüyüş yapıyorum 20 dakika ve kılo vermek istiyorum yarın on günlük aram bitiyor moralinizi yüksek tutun şişmanlık kader değil bıze yardım eden bır kapsül var herkese başarılar arkadaşlar deneyımlerınızı yazın lütfen ıyı veya kötü kendınıze ıyı bakın ben dertli

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar,6 aylık bebeğim var ve emziriyorum,doğum sonrası kilo veremedim,bu hapı kullanmak istiyorum,ama emziriyorum bi sakıncası olur mu?yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler

Adsız dedi ki...

selam kader arkadaşlarım....
bende sizler gibi henüz düşünce aşamasındayım.benimde çevremde bu kapsülü kullanan pek çok insan var ama net sonuıç halen yok..
ben 2 yıl önce lida kullandım (kaçak değilmişki kurtuldum)müthiş kilo verdim harika hissediyodum kendimi ama işim gereği oturmaya mahkum olunca geri aldım hepsini.neyse sonra fx15 ti sanırım onu kullandım ama hiç etkisi olmadı.. lahananın suyunu içemedim ama çorbasını bir hafta denedim ve 2-3 kilo civarı verdim.. yalnız onu yapmaya vaktim olmayınca kapsülü mantıklı geldi.evet ekmeği kestim az yiyorum zaten ama eskiden kalan kiloları harcayacak spora da vakit ayıramıyorum bu yoğun tempoda.. kullanım sonuçlarını bildiren ve bildirecek arkadaslara şimdiden tşk ediyorum.. herkese kilosuz günler diliyorum :D

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar ben bu ürünü kullanalı 8 gün oldu 2.5. kilo verdim yediğime dikkat ediyorum yürüyüş yapma imkanım olmuyor ama evde müzik eşliğinde hoplayıp zıplıyorum 20 dakika bolda su içiyorum hergün kendimi şartlandırıyorum üç litre su içeceğim diye böylelikle zayıfladım bu haptan mucize beklemeyin dikkat edin yediklerinize sizde böyle zayıflarsınız bir onkilo daha vermeyi düşünüyorum sizlerle yorumlarımı paylaşacağım

Adsız dedi ki...

Merhaba,

CabagePow Lahana Corbasi kapsulu hamilelik ve emzirme döneminde gaz yapıcı etkisinden dolayı kullanılmamalidir.

Adsız dedi ki...

yeni arkadaşlarımın merakını giderebilmek için tekrar yazıyorumben kapsülün yardımıyla20 günde 7kılo 800gr verdim ekmek hamur işi tuz şeker hayatımdan çıkardım günde 20 şer dakıka sabah öğlen ve akşam yürüyorum 2 veya 3 litre su içiyorum daha öncede bahsetmiştim diyet yapıyorum mutluyum ıkıncı kutuya başladım sonuçtan memnunum 5 ay veya 4 ayda 25 kılo vermek ıstıyorum ve en önemlısı sıkılaşıyorum denemekte fayda var bu benım şahsı fıkrım ılk günlerde bende karamsarlığa kapıldım kılo verdıkçe moralım yerıne geldı sabır çok önemlı merakettiğiniz bir şey olursa seve seve yazarım kendinize ıyı bakın ben dertli

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar benim ilacı kullanalı 10. günüm ve üç kilo vermişim çok mutlu oldum bol su içiyorum evde kendim yapa bildiğim kadarıyla sporda yapıyorum birde tokluk hissi veriyor artık canım hiç birşey çekmiyor teşekürler lahana kapsülü teşekürler nadide sultan

Adsız dedi ki...

yaklaşık 15 gündür kullanıyorum.inanın eğer kilo veremedim.bilmiyorum sonu ne olacak.

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ben 10 gündür alsam mı yoksa almasam mı diye düşünüp duruyorum 1.65 boyunda 70 kiloyum sizce alıp denemelimiyim açıkçası korkuyorum hapı bıraktıktan sonra ya kiloları geri alırsam diye tabiki yediklerime dikkat edicem ama offfffffffff ya ne yapıcağımı bilmiyorum ben 4 yıl önce 55 kiloydum bütün bu kiloyu evlendikten sonra aldım.....

Adsız dedi ki...

zeynep sana seslenıyorum arkadaşım yorumlarını beklıyorum senı merak edıyorum kaç kılo daha verebıldın yorum yazarsan sevınırım arkadaşım kendıne ıyı bak zayıf kal sağlıklı kal

sinemgulum dedi ki...

bende lahana çorbası kapsülünü bugün aldım,fakat olumlu olumsuz yorumları görünce umutsuzum,sonradan bir zararı çıkarsa peki nolacak,zayıflama uğruna..

Adsız dedi ki...

eski arkadaşlar neredesiniz yorum yazmıyorsunuz sızlerden yorum beklıyorum

Adsız dedi ki...

slm ben derya 29 yaşındayım ve 120 kıloyum sizce banada fayda edermiven

Adsız dedi ki...

dertli arkadaşım merhaba. ben aslı. bu kapsüllerle ilgili olarak kullanmış birinden yani senden bilgi ve fikir almak istiyorum. bana ulaşman mümkün mü? mailleşelim ya da msnden konuşalım. olur mu?
görüşmek dileğiyle.

Adsız dedi ki...

slm herkese bgn aldım ve bu akşam başlamayı düşünüyorum yeni evliyim ve kilo aldım 4 5 kilo fazlam var bitürlü atamadım ama atıcağıma inanıyorum neden evli bayanlarda böyle kilo sorunu var inşallah en kısa zamanda atarım şu kilolarımıda rahatlarım amacım 45 kilo olmak ama olamıyorum 1 hafta sonra etkisini yazacağım

Adsız dedi ki...

Merhaba, ben buün kullanmaya başladım. Gelişmeleri yazıcam. Herkese kolay gelsin:)

Adsız dedi ki...

merhaba ben kullanıyorum bir kutu bitirdim ikinci kutuda daha faydalı olacağına inanıyorum pes etmeyin

Adsız dedi ki...

aslı msn adresini yazarsan görüşürüz ok

Adsız dedi ki...

hoş geldin aslı ilk önce şunu diyebilirim sana başarmak senin elinde zayıflamak için istemek lazım bana ne sormak istersen seve seve sana cevap yazarım fakat defalarca sana cevap yazdım yayınlanmadı işallah bu yayınlanır ben lahana kapsülünün yardımıyla 10 kilo verdim rejim yaptım spora yazıldım spor yaptım 3 4 litreye yakın su tükettim ve verdim 97 800gr kıloyla başladım şimdi ise87 600gr oldum daha 25 kılo fazlalığım var işallah herkes hayali olan kiloya ulaşır kendine iyi bak tatlım düşüncelerini konturol et yemek içinmi yaşıyorum yoksa yaşamak içinmi yiyorum de kendine her lokmanda

Adsız dedi ki...

benim için farketmez nerede yazışmak istersen orada yazışırız defalarca sana yorum yazdım yayınlanmadı işallah bu yayınlanır aslı

Adsız dedi ki...

selam herkese bende lahana kapsulunu aldim bir kutu bitirdim su an 10 gun sure ye girdim sadece2 bucuk kilo verdim cok az neden ben veremiyorum bilmiyorum arkadaslar nasil boyle hizli vermisler bilmiyorum 2 kutuyu da deniyecek hermesem birakacam cok istiyorum kilo yu vermek insallah veririm tum arkadaslara basarilar avusturyadan sila

Adsız dedi ki...

Bende kullanalı 5gün oluyor düzenli spor yapıorum günde 5şişe su içiyorum ayrıca 1saat koşubandında koşu yapıyorum fakat dün tartıldım yani 4üncü gün deişiklik göremedim sanırım bir haftayı beklemeliyim tokluk verdiği doğru sürekli tuvaletede çıkarıyor zararı olmadığına eminim ama henüz bir yararınıda göremedim bir hafta sonra sonucunu bildiririm.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak ikinci kutuya başlamadan on gün ara veriliyor bunun sebebi nedendir biri açıklarmı lütfen birde bu on gün arayı vermezsek bir zararı olurmu

Adsız dedi ki...

En yakın zamanda alacağım, kesinlikle inanıyorum arkadaşlar lahana kapsülünün faydalarına. Tabii lahanaya güvenip künefe yemeyeceksiniz :)

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba herkese bende internetten duydup bu kapsülü ve 2 kutu sipariş verdim yarın gelir muhtemelen. Yarın gelir gelmez başlamayı ve bunu yanında sabahları zor uyanmama rağmen erken kalkıp yürümeyede çalışıcam. Çok istekli ve kararlıyım yorumlaırn hepsini baştan sona okudum yan etkisi olmadığı için denemeye karar verdim. Şu an 163 boyunda 88 kiloyum ve çok mutsuzum kilolarımdan dolayı sıkıntı çekiyorum ne giysem yakışmıyor şubatta arkadaşım evleniyor ve düğünde güzel olmam lazım çok kararlıyım bakalım hayırlısı inşallah veririm. Ama şundan eminim sadece kapsülle iş bitmiyor.şeker , un ve tuzdan uzak durup küçük lokmalar yiyip bol su ve ve sporla takviye yaparsak yararlı olacağına inanıyorum. Ayrıntıları size yazıcam her hafta . görüşmek üzere dilerim hepimiz ideal kilomuza ulaşırız. herkese başarılar:))çokda ümitsiz olmayalım nolur...

Adsız dedi ki...

slm ben ipek sevgili adsız arkadaşım bak ne güzel 7 kilo fazlanın 2,5unu vermişsin .peki ben ne yapim yaşım 27 bundan 5 yıl önce anne adayıyken 65 kiloydum şu anda tam 98 kiloyum kendimide parçalasam açlıktan ölsemde 1 dirhem bile veremiyorum değil kapsul kutuyu yutsam boş bana çok ümitsiz bir vakayım

Adsız dedi ki...

slm bu hapı kullananlar kaç yaşında başladılar

Unknown dedi ki...

zelal
merhaba benım kılo sorunum polıkıstıkover sendronuyla baglantılı ve kılo vermekte zorlanıyorum.2,5 aydır diyet yapıyorum ve son 2 haftada 3 kılo aldım o yuzden bu kapsülü bende denemek ıstıyorum ancak korkularım var.Ozellikle yan etkileri konsunda;bir arkadasım kullanmaya baslamıs kapsulu ıctıkten 10 dk sonra cıkarıyormus asırı bulantı yapmıs.kullananlar kendılerı uzerındekı etkılerı bızımle paylasırsa cok sevınırım.

tuana dedi ki...

slm bende dün başladım dün 69la başladım bugün belki bi mucize olmuşturdiye tartıya çıktım sırf meraktan ve 67 kiloydum ama bunu yaparken yediklerime dikket ettim yürüdüm ve 3 litreden fazla su içtim daha önce su özürlü olan ben 2 gündür su manya oldum gece yarısı su için uyandım bu kapsule başta inanmıyodum ama bugün daha inançlıyım böyle giderse kurtulcam bu kilolardan ama merak ettigim verdikten sonra fazlasıyla geri dönermi buna cevap alabilirsem sevincem ve rahatlıcam 3 gün sonra tekrar tartılp size döncem :)

Adsız dedi ki...

selamlar,
lahana kapsülüne başlamamın 3. günü gerçekten gözle görülür bi şekilde karın bölgemde erime oldu.tartılma imkanım olmadığı için kilo verip veremediğmi bilemiyorum. kapsülün hiçbir yan etkisinide görmedim. tavsiye edrim arkadaşlar:)

Adsız dedi ki...

slm ben dün başladım dün 69 la başlayan ben bugün 67 yim benim merak ettiğim bu kilolor fazlasıyla geri dönermi

Adsız dedi ki...

bende merak edediyorum acaba gerçekten sıkılaştırıyormu,,ama herkeste farklı etkiler oluyormuş..herkesin metabolizması farklı..sıkılaştırmayı nasıl bir mekkanizmayla gerçekleştiriyor açıklarmısınız?

Adsız dedi ki...

ERKEK ARKDAŞLAR DCAN KULLANAN VARMII HEP BAYANLARI8N MSJI VAR KULLANAN ERKEK ARKDAŞLARA SESLENİYORUM İŞE YARIYORMU ?

Adsız dedi ki...

bir elli beş boyundayım yetmiş dokuz kiloyum başlayalı üç gün oldu bir sorun yok ama vücutta sıkılaşma var kilo kaybı yok bir ayda 10 kilo veren bana yazsın

Adsız dedi ki...

10 gündür bu hapı kullanıyorum.Yediklerimede dikkat edebildiğim kadar ediyorum.Kilomda bir değişiklik yok ama özellikle bel bölgemde farkedilir bi sıkılaşma oldu.Benim içinde önemli olan bu zaten.Kilo vermekten çok sıkılaştığımı hissetmek.Eğer ciddi kilo kaybı istiyorsanız iyi bir diyet ve sporla bu ürünü desteklemelisiniz..

Adsız dedi ki...

bende dün başladım umarım etkisini gösterir...bide lahana kapsülünü sporla destekleyen arkadaşlar sabah yapılan yürüyüşün hiç bir etkisi yok..akşam 5 6 gibi yapılan yürüyüşün daha etkili olacağını söylemek istedim....kolay gelsin herkese

Adsız dedi ki...

mrb doğum yapalı 9 ay oldu hamilelik kilolarımı veremedim. emziriyorumda aa bu hapıda kullanmak istiyorum. emzirme döneminde ilaç içilirse gaz sancısı yaptını okumuştum. gerçi oglum 9 aylık onada gaz sancısı etlisi yaparmı. lahana kapsülü hakkında bilgi verirseniz çok seviniriz....

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlaryeni kullanmaya başlayanlar ben kullandım kapsülü çok memnun kaldım 97 800gr olan kıloyla başladığım ümitsizdim ama şimdiki kilom 85 artık . ve ben kılo vermeye devam ediyorum 2 kutu kulandım ve memnun kaldım hiçbir yan etkisini görmedim ve düzenli kullandım 3 bazende 4litre su tüketim ekmek hamur iş yemedim tuz şeker de kulanmıyorum hayatım düzene girdi beni görenler hayret ediyorlar her şey için kapsüle teşekkür ve onu bizlere ulaştıran herkese teşekkürler ben dertli

Adsız dedi ki...

arkadaslar herkese merhaba

lahana kapsulunu kullanali 20 gun oldu ve bu arada ozel bir diyetisyene gidiyorum ve spor yapiyorum... su anda 9 kilo verdim... ama hergun 1.5 saat yuruyus ve evde aerobik yapiyorum.. bunun yani sirada yediklerime de cok dikkat ediyorum... ve diyetisyenim bu lahana kapsullerini kullanabilecegimi soyledi hic bir yan etkisini gormedim... ve eminim dikkat ederseniz, sizler de en kisa surede vereceksiniz kilolarinizi

asli

Adsız dedi ki...

Ben kapsülü bugün aldım ve akşam kullanmaya başlamayı düşünüyorum. İnternetten ve yorumlarda nasıl kullanlacağını okudum. ancak bazı yerlerde 10 günlük ara verilmesi gerektiği yazıyor. Bana gelen broşürde ve internet tanımıtımda böyle bir şey göremedim. bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. havva

Adsız dedi ki...

yahu herkes onu bunu söyleyip duruyor evet bu hap yağ yakımında faydalı görünüyor herkes toparlanma oldu demiş. ayrıca mucize bekleyenler sen onca sene ye iç yat bir ayda bir hapla 10 kilo veren varmı de olacak işmi. hapın etkisi anladığım kadarıyla suyla daha fazla ortaya çıkıyor ama şuda bir gerçekki annem günde sadece 4 litre su içip sadece ev yemeği yiyerek 95 kilodan 75 kiloya düştü terzi olduğu için sürekli oturuyordu ve 35 yaşındaydı yani diyeceğim o ki su ile zaten zayıflanır ama bu kapsüllerde yağ yakımına katkıda bulunursa kalıcı bir sonuç elde edersiniz saygılar

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben dün çok fazla çekinceyle başladım kullanmaya. bugun ikinci günüm. doymak bilmeyen ben kendimi tok hissediyorum. o bakımdan işe yaradığını ve şu bir günde hiçbir yan etki görmediğimi söyleyebilirim. sonucu da bir hafta sonra tekrar yazarım..

Adsız dedi ki...

merhabalar
ben yeni kullanmaya başladım
daha 2. kapsülü aldım ama içtikten sonra ağzıma kokusu geliyo sanki buda miğdemi bulandırıyo naneli sakız da alsam miğdemdeki koku zaman zaman ağzıma geliyo çok rahatsız oluyorum bu konuda fikri olan varmı ?
bu kokudan kurtulmanın?

Adsız dedi ki...

Herkese mrb arkadaşLar ben GöNüL.Ben koLay koLay bu tür ilaçlara para verip onLarı kuLLanmaktan yana değiLim.Fakat bu hapı tam 1 aydır araştırıyorum.Hiçbir yan etkisinin oLmadığı ve tamamen bitkiseL oLduğu kanısına vardığım için aLdım.Dün kuLLanmaya başLadım.2 gündür hiçbir yan etkisini görmedim.TokLuk hissi verdiği doğru.YanLız iki günde sonuç bekLemek mantıksız biraz sabır.10 günLük kuLLanımdan sonra sonuçLarı sizinLe payLaşıcam..;)

DAVİD dedi ki...

SELAM ARKADAŞLAR!

Lahana kapsülünü aldım yanında eczacı keten tohumu diye başaka bir kapsül daha verdi. 15 günde 5 kilo verdim. inanın hiç spor yapmadım. çünkü vaktim yok. ama yemede biraz değişme oldu. ama kapsüllerin yan etkisi varmı hiç bir fikrim yok. arkadaşlar hepinize başarılar. Yine yorumlarımı paylaşacağım. çünkü kullanmadan önce bütün yorumları okudum. insan bir tereddüd yaşıyor. ama ben kapsüle devam edecegim. hoşca kalın.

Adsız dedi ki...

merhaba zayıflamanın en kolayını seçen arkadaşlar...evet bende lahana kapsülü kullananlardanım henüz 5 ğün oldu ama gram veremedim ilerleyen zamanlarada işe yararmı ğöreceğiz ama ben yemeklerden 20 dakika önce kullanamıyorum hemen hapı alıp yemek yiyorum..spor yapıyorum ama çok fazla yürüyemiyorum işim gereği..lida kullnadığım dönmelerde aşırı su tüketiyordum ama kış ayındanmıdır nedir bu hap pekte susatmıyor..lida kullandığımda 3 kilo verdim veri bırakırt bırakmaz geri aldım bakalım bu kapsüller zayıflatacakmı zayıflatırsa geri aldıracakmı merakla bekliyorum yiğenlerimede aldım tam 6 kutu paralar boşa gitmez umarım.zayıflarsak eğer haber veririm meraklısı olanlara...hoşça sağlıklı zayıflayın..

Adsız dedi ki...

SELAM BEN FİLİZ 79 KİLODAN 12 GÜNDE 70 KİLOYA İNDİM HİÇ REJİM YAPMADIM HİÇTE SPOR YAPMADIM ÇOOOK GÜZEL BİR ÜRÜN KİM ÇIKARDIYSA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Adsız dedi ki...

herkese merhaba ben nidoş lahana kapsülünden bende kullanmak istiyorum ama saç dökülmesi yapıyor diye duydum acaba doğrumu bir bilen varsa lütfen beni aydınlatabilirmi teşekkürler

Adsız dedi ki...

slm ben sibel bende bu ürünü 45 gün oldu kullanıyorum tokluk hissi verdigi dogru ve kabızlıgıda gideriyo ama ben bu ürünü kahvaltı ve akşam yemeginden önce günde 2 kere kullanıyorum size sorum 3 keremi kullansam etkisi olur acaba akşam 6 sonra bişey yemiyorum inş. işe yarar arkadaşlar sonucu merak ediyom

Adsız dedi ki...

merhaba sibel 45 gündür kullanıyorum demişsin kaç kilo verdin

Adsız dedi ki...

yaprak ben 2 kutu kullandım ama 1 gr veremedim bol su içtim yemek yememede dikkat ettim ama birtürlü kilo veremedim.

Adsız dedi ki...

bende ürünü eczaneden yeni aldım henüz kullanmaya başlamadım aklımı kurcalayan bi şey var 20 günlük kullanım sonrası 10 gün ara verilmesi gerekiyo mu?bilenlerin yazmasını rica ediyorum...

Adsız dedi ki...

merabalar ben de 22 yaşında fazla kilolarından sikayetçi biriyim.168 boyunda 66 kiloydum yaklaşık 1 aylık diyet sonucunda 61 kiloya düştüm.ilk günlerde ekmeği kestim 2 hafta boyunca sadece 1 kilo verdim daha sonra lahanayı haşlayıp suyuna hazır çorba pişirdim 2 hafta içinda 4 kilo werdim bu arada akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum.bazen saat 10 civarı portakal veya elma yiyorum.sofraya oturmadan yaklaşık 10 dakika öncede ılık su içiyorum.hedefim 55 herkese başarılar.....

Adsız dedi ki...

slmlar..bende kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu.spor yapmıyorum,işim gereği masabaşında sürekli oturuyorum.buna rağmen 2 buçuk kilo verdim.az oldu gibi ama spor yapmamama bağlıyorum bunu.2.kutuya devam edicem umarım daha çok weririm

Adsız dedi ki...

selam herkese, ben asli bugün ben de başladım kapsüllere, spora gidiyorum, az yiyorum ama 4 kilo fazlam var sonucu sizlerele paylaşıcam :)

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu kapsül denilen kadar işe yaramıyor ilk hafta günd 300 mekik çektim arada yürüyüş yaptım 2 kilo verdim yine benimki iyi ama annemde aynısını yaptı o iki kilo üste aldı.öyle kilodan düşmüyor sıkılaşıyor diyenlere inanmadım hep ölçüyorum bir santim değişmiyor.sonra ikinci haftada günde 200-300 mekik çektim buna rağmen bir buçuk kilo aldım değişen bişey olmadı.zaten ilk hafta iki kiloyuda yaptığım spordan verdim.hiç tavsiye etmem

Adsız dedi ki...

merhaba ben daha önceden lida kullandım süper kilo verdim ama bi gün gözümü açtım ve hastanedeyim.Akıllanmadım bunu da kullandım ve yine aynı sonuc ben yine hastanedeyim.Kalp atımımı yavaslatıyor.Bırakınca dikkat etmeme rağmen verdiğim kiloların fazlasını aldım.Şimdi düşünüyorum problem bendemi acaba.Bırakınca kilo alan varmı biliyorsanız yazın

Adsız dedi ki...

slm lahana kapsülünü kullandığımızda diyet yapmamız şartmı.diyet yapmadan kullanırsak kilo veririmiyiz.teşekürler...lütfen cvp bekliyorum

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar bende lahana kapsülüne başlayalı 2 gün oldu gerçekden tokluk hissi veriyo bundan kesinlikle eminim ben faydası olucana inanıyorum gelişmeleri yazacagım ve ( hiç bir yanetkisini görmedim)

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar, ben bi kutu bitirdim. kilom hala aynı. ama iki kişi bana zayıflamışsın dedi .bunlardan birisi zayıflamam ile ilgilenen dahiliye doktorum.tabi ona haptan bahsetmedim. çünkü izin vermez.ama ben 10 gün dinlendikten sonra ikinci kutuya başlayacağım.çünkü o hapı kullanırken şişkinliğim azaldı.ve bundan sonra diyetisyenimin verdiği diyetede uyacağım.benim sorum şu bu hapı uzun süre kullanmanın bi sakıncası olur mu zira benim en az 30 kilo fazlam var.şimdilik 4 kutu aldım birisini kullandım.fiyatını artırmadan bi kaç kutu daha almak istiyorum.bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazsın.

Adsız dedi ki...

ben dertli 83 kıloyum arkadaşlar herkese başarılar

Adsız dedi ki...

mrb,bende bu sayfada kı butun yazıları okudum.aslını sorarsanız,insan para verıp kullandıktan sonra uzuluyo faydasını gormemek kotu gelıyo.ama sanırım bırazda boğazdan kesmek gerek.4 gundur kullanıyorum abur cuburuda bıraktım.sanırım faydası olacak.bır ay sonra yenıden yazıp faydası olup olmadıgını paylasacagım.bu arada herkese iyi kılo vermeler:))

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar ben de 2 gun oldu kulaniyorum insallah bende zayivlarim dertli sen nasil yaptin tam olarak

Adsız dedi ki...

hoş geldin arkadaşım 97kılo 800gr olarak başladım ama şimdi83 kıloya ulaştım söylenıldiği gibi kulandım abartılı su tüketim kendıme göre yemekler yaptım aç kalmadım açıkçası doymadımda ama ne varki açlıkta hisetmedım sabah erken kalktım 40 dakıka bazende 20 dakıka yürüdüm süreklı zayıflamak istediğimi düşündüm ve inan hala kılo verıyorum hedefim 50 işallah başarırım arkadaşım ve başarırsın istikrarlı ol vazgeçme

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar.bende kilo vermke istiyorum ama bu hap gerçekten etkilimi.lütfen kilo veren arkadaşlar bu kapsülün dışında ne yediklerini ve diyet listelerini de yazarlar mı teşekkürler

cavis dedi ki...

slm arkadaslar lahana kapsulunu kulanali bir hafta oldu ama daha bir giram bile vermedim dertli senle acaba ozel maillese bilirmiyiz bu lahana kapsulu hakinda

Adsız dedi ki...

slm başlayalı 2gün oldu,tok hissettiriyor,çokta su içtirdigi kesin..ee buda iyi birşey:)düzenli yemek yiyin 3 ana 3 ara ve mutlaka yogurt,süt ve meyveyi ihmal etmeyin..buarada ben doktorum bu haplarda yan etki yok

Adsız dedi ki...

merhaba. bende bugün aldım lahana kapsülünü. masa başı çalıştığım için hareket şansım olmuyor.ama bugunden itibaren geliş gidiş yollumu uzatıp yürümeyi düşünüyorum.nerden baksan 30 dakika.tartıldım 67 kiloyum. sadece 1 kutu aldım.bakalım fayda ederse devamını alırım.kilosuz günler diliyorum.konyadan selamlar.

Adsız dedi ki...

ben dertli yeni katılan arkadaşım hoş geldin sormak istediğin sorular varsa ben cevap seve seve yazarım zaten önemli şeylerin cevabını uzmanlar veriyor doktorum sende hoş geldin ben her gün siteye girip bakıyorum yeni kulanmaya başlayan varmı diye yorumlarınızı yazarsanız detetlerız bırbırımızı benım şu ankı kılom 80 herkese başarılar

Adsız dedi ki...

uzun süreli kullanan arkadaslar bence uygun bi zamanınızda doktora gidip tiroid fonksiyonlarınıza bi baktırın...hormonlarınıza...(Doktorum)

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 309   Yeni› En yeni»