Lahana Corbasi Zayiflama Kapsulu


CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü

Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü - Hakkında
Bugüne kadar ancak zahmetli pişirme yöntemleri ve katı rejimler yoluyla elde edilen sonuca, bu süper kapsüller sayesinde kolaylıkla ulaşacaksınız, Çünkü Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülleri, normal lahana çorbasından 3 kat daha fazla zayıflatıcı etkisi olan madde içermektedir. Her bir kapsülde zayıflatıcı etkisi olan maddeler yüksek oranda konsantre edilmiş olarak bulunmaktadır. Bu maddeler vücutta anında aktif hale gelip doğal yolla etkisini gösterir; yağları çözer ve karın, bel, bacak ve kalçadaki fazla kiloların atılmasını sağlar. Vücuttaki yağ fazlası dışarı atılır. Bu yağ çözücü etkiden dolayı Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülleri zamanın en doğal yağ yakıcısı sayılmaktadır. Çok kısa bir süre içerisinde kilolarınızdan bir bir kurtulacaksınız; üstelik kalıcı olarak yo-yo etkisi olmaksızın.

CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülleri, normal lahana çorbasından 3 kat daha fazla zayıflatıcı etkisi olan madde içermektedir; çünkü her kapsülde 3 tabak lahana çorbası konsantresi bulunmaktadır. Her yemekten 20 dakika önce bol su ile alınan kapsül midede açılarak alınan besinlerde bulunan yağların vücuda emilimini engellemekte; vücudun enerji ihtiyacı da mevcut depo yağlardan kullanılarak yağ yakılması sağlanmaktadır.Bu yağ çözücü etkiden dolayı Lahana Çorbası Kapsülleri zamanın en doğal yağ yakıcısı sayılmaktadır.


CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü - İçeriği

Ürün Tanımı: CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülleri, lahana çorbası bileşimindeki maddelerin konsantresini içerir. Bu ürün, beslenme alışkanlığı kapsamında yenilen gıdaların besin değerini zenginleştiren vitaminlerle güçlendirilmiştir.

İçindekiler: Beyaz lahana tozu, kırmızı biber tozu,soğan tozu, kereviz tozu,domates tozu, havuç tozu, askorbik asit, E vitamini, Niasinamid, Kalsiyum-D-Pantotenat, B6 vitamini, B2 vitamini, Folik Asit, Biotin, B12 vitamini, Ayırıcı madde:Magnezyumstearat-E171. Kapsül maddesi:selulosa (bitkisel)

Ambalaj Miktarı (Inhalt): Adedi 45 gramlık 60 kapsül


CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü - Etkisi
Aç kalmadan kolayca kilonuzu kontrol edersiniz.

İçeriğinde bulunan ekstra vitaminler vücudunuzdaki zararlı toksinleri temizler.

Bağışıklık sisteminizi güçlendirir.

Selülit ve kırışıklığa karşı faydalıdır.

Açlık hissini azaltarak, bunun yanında yemek ile aldığınız yağların vücut içerisinde emilimini engelleyerek vücuttan atılmasını sağlamaktadır.

Kalp ve damar hastalıklarına karşı etkilidir.

Kansere karşı koruyucu etkisi vardır.

Toksinlerin atılımı ile vücut hücrelerinin erken yaşlanmasının geciktirilmesinde yardımcı olabilir.


CabbagePow Lahana Çorbası Zayıflama Kapsülü - Kullanımı
CabbagePow, yemeklerden önce 1-3 kapsül bir miktar su ile yutulur. Günlük azami 3 doz kapsüldür. Tavsiye edilen miktardan fazlasını kullanmayınız.

Kapsüllerden maksimum verim almak için neler yapılmalı?

Düzenli kullanmak şarttır.

Yemeklerden 20 dakika önce bol miktarda su ile alınması çok önemlidir.

Gün içerisinde en az 1 saat tempolu bir şekilde yürüyüş yapmak sağlığınız açısından çok önemlidir. Maksimum etki için tavsiye ederiz.

Haftada bir tartılmanız kilo takibinizi kolaylaştırır.

Ayrıca sağlıklı bir kilo kontrolü için aşağıdaki kurallara uymanız sizin kapsüllerden alacağınız verimi 1 kat daha arttırır.

309 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 309 / 309
Adsız dedi ki...

slmm ..
bu kapsülü cok kullanmak istiyorum bende fakat antidepresanla etkisi nedir merak ediyorum.. yardımcı olursanız sewinirim cünkü biran önce su kilolarımdan kurtulmak istiyorum.insan kilolu olunca kendine güvenide gidiyor..

Adsız dedi ki...

LÜTFEN KİLO VERENLER YAZSIN YADA KİMSE YORUM YAZMASIN NE YAPCAGIMI BİLEMİYORUM ALSAM MI ALMASAM MI İNANKİ BU YAZILALANLAR YÜZÜNE KARARSIZIM LÜTFEN AKIL VERİ AMA ADAM AKILLI ....HER ÖNÜNE GELEN YAZI DİYE YAZMASIN BİLİNÇLİ OLUN ALLAH AŞKINA

Adsız dedi ki...

Merhaba Lahana Kapslu zayiflama hapinin

Domates ,lahana ve bibere alerjisi olan kimseler kullanamaz.

Metobolizmayı hızlandırdığı için kullanılmaya başlandığı ilk günlerde baş dönmesi yada mide bulantısı yapabilir,bu etki ile karşılaşan kimselerin şikayetleri kısa sürer ürünün kullanılmasına bırakılmasına gerek yoktur.

Yüksek tansiyonu bulunan kişiler kullanabilir, lahananın tansiyonu düşürücü bir etkisi mevcuttur. Ancak eğer tansiyon ilacı kullanıyor iseniz doktorunuza başvurmanızı öneririz.

Antidepresanlar ile kullanılması önerilmez

Hamilelik ve emzirme döneminde gaz yapıcı etkisinden dolayı kullanılamaz.

Ağrı kesiciler dışında başka ilaçlarla kullanılmaması önerilmektedir.

Yukarıda belirtilen koşullar dahilinde tespit edilmiş herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.


Yukarida da yazdigi gibi Lahana Kapsulu Antidepresanlar ile kullanılması önerilmez.

Adsız dedi ki...

merhaba ben esra bende 5 gündür kullanıyorum lahana kapsülünü ve 1.5 kilo verdim şu anda umarım böyle devam eder herkese başarılar tabi ki banadaa

Adsız dedi ki...

arkadaşlar beni duyan varsa cevap beklıyorum 16 gundur kullanıyorum gram eksılme gostermedı bende bu kapsul...nasıl zayıflıyorsunuz bı anlatın bana.

Adsız dedi ki...

slm bende kullandım ama gram bile vermedin sanırım bünyeye göre fark ediyor kuzenimle başladık o 5 kilo verdi daha önce lida kullanmıştım 8 kilo verdim ama zararlı diye yasaklandı herkese bol şans

Adsız dedi ki...

çok merak ediyorum 6 aylık bebeğim var bu kapsülü kullansam herhengi bir yan etkisi olurmu?

gm dedi ki...

selam herkese,

bende yeni sipariş verdim ve elime ulaştı. 10 kilo fazlam var. yarın hem kapsülü kullanıcam hem spora yazılıyorum. kullanan arkadaşlardan ricam günde kaç kapsül kullanılırsa daha faydalı olur. nekadar zamanda kaç kilo verilebilir. ciddi anlamda kullanan arkadaşlardan yanıt bekliyorum. teşekkürler...

Adsız dedi ki...

slm ben 3 gün oldu başlayalı. birazda olsa yememe dikkat ediyorum.ama çok değil .tokluk verdiği doğru.kilo verdirdiği doğrumu ilerleyen günlerde görcez. dilek.

Adsız dedi ki...

ya allah rizasi icin biri su adsizi durdursun tum yazilari harfiyyen okudum birer gun arayla youm yazmis sacmalamis bi kullandim zayifladim diyo uc gun sonra yada bir gun sonra kullanan varmi diyo bu ne yaa

Adsız dedi ki...

merhaba,

gurbet kusu adsiz isimli yazar siteye yorum yapan ancak isminin gorunmesini isteyen kisilerin geneli yani adsiz tek bir kisi degil :) o yuzden birden cok farkli yorumu bulunuyor.


çok merak ediyorum 6 aylık bebeğim var bu kapsülü kullansam herhengi bir yan etkisi olurmu? Diye sormussunuz emzirme donemindeki anneler lahana kapsulunun anne sutunu gazlandirabileceginden dolayi kullanmamali.

Adsız dedi ki...

slm ben bır haftadır kullanıyorm lahana kapsulunu yedıklerımede dıkkat ederek 2kılo verdım benım tek sorunum ınanılmaz karnım agrıyor tıpkı reglı sancısı gıbı benım gıbı agrısı olan arkadaslar varmı?

gönül dedi ki...

slm arkadaslar ben bu kapsulu yenı kesfettım benım aynı zamanda tıroıd problemım var yanı coook zor kılo verıyorum uc gundur dıet ve aksamları egzersız yapıyorum ıkı gundurde kapsulu kullanıyorum ve ıkı gunde 1 kılo verdım ben daha vermem gereken 11 kılo var ve lahana kapsulune coook guvenıyorum

Adsız dedi ki...

nası bi etkisi olablr acaba nerdyse hersei qöze aldım ama ilen birine bir danısmak istiyorum :(

Adsız dedi ki...

merhaba ben nidoş 43 yaşındayım ve kilom 83 boyum 1 67 bugün lahana kapsülüne başladım inşallah zayıflarım çünkü kolesterolum yükselmiş sonucunu daha sonra ğöreceyiz acaba yaşımdan dolayı dahamı zor veririm başlamak için yaşlımıyım herkese sevgiler

ayşenur dedi ki...

ben 35 yaşında 155 boy 67 kiloyum.yarın bende başlıyorum.hepinize başarılar dilerim

Adsız dedi ki...

mrb bende 78 kiloyum ve bugün lahana kapsülü kullanan birine rastladım işe yaradığını söyledi zayıflamış denemek konusunda kararsızım sizce

Adsız dedi ki...

Merhaba ben 21 yaşındayım bundan 10 gün önce lahana çorbasıyla zayıflamaya çalıştım ve 4 günde 3 kilo verdim ama lahana çorbasını içemedim daha fazla. Lahananın etkisini gördüğüm için kapsülü denemeye karar verdim. Bugün 2. gün yediklerime dikkat edeceğim ve spor yapacağım. Umarım istediğim kiloaya gelirim.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar herkeze slm ben bu ürünü yaklaşık 20 gündür kullanıyorumm herkezin keşfetdigi gibi tokluk hissi veriyo hapı kullandıgınızda zaten isdesenizde fazla bişi yiyemiyosunuz ekmegi tamamen kesdim yanlız spor yapamıyorum ben 20 günde tam 4 kg verdimm söylenenler yazılanlar tamamen uygulandıgında gerçekden kilo veriliyo

Unknown dedi ki...

SLM ARKADAŞLAR.. BU LAHANA KAPSÜLÜ BU ARALAR GUNDEMDEN DUSTU GİBİ ALMAYI DUSUNUYORUM AMA KARARSIZIM GENEDE.......

Adsız dedi ki...

ben kullandım 3 gün oldu biteli ve 1 kilo bile veremedim... diyet ve egzersiz yapmadım.. çünki ögle yazıyordu diyet ve egzersize gerek kalmada ayda 6-8 kilo vereceksiniz ... 1 kilo bile veremedim... sinir oldum

yasmin dedi ki...

merhaba ben hapı kullanmaya başladım yan edki edermi korkuyorum bekarım ileride bebeyimin olmasını zarar olmas inşallah bilginiz varmı...

Adsız dedi ki...

merhaba,

son iki yoruma cevap yaziyorum. Ilk mesaj sahibi arkadasim sadece urunu kullanip sonra her ogun ayni sekilde yemege devam ettiyseniz ben nasilsa bu zayiflaticiyi kullaniyorum kilo vercem diyerek yediklerinize dikkat etmediyseniz kilo vermemis olmaniz normal. Yukarinda yazilmis 220 yorumda kilo veren arkadaslarin nasil kilo verdiklerini okursaniz ve onlar gibi kullanirsani eminim kilo vereceksiniz.

2. yorum sahibi arkadasim urunun hic bir yan etkisi yoktur evli yada bekar herkes kullanabilir.

Lahana Kapsulunu kimler kullanamaz onlara deginelim:

Domates, lahana ve bibere alerjisi olan kimseler kullanamaz.

Gluten içermediği için Çölyak rahatsızlığı bulunan kişiler tarafından kullanılabilir.

Metobolizmayı hızlandırdığı için kullanılmaya başlandığı ilk günlerde baş dönmesi ya da mide bulantısı yapabilir, bu etki ile karşılaşan kimselerin şikayetleri kısa sürer ürün kesilmesine gerek yoktur.

Yüksek tansiyonu bulunan kişiler kullanabilir, lahananın tansiyonu düşürücü bir etkisi mevcuttur. 20 günden sonra 10 gün ara verilmesi gerekir.

Hamilelik ve emzirme döneminde gaz yapıcı etkisinden dolayı kullanılamaz.

Ağrı kesiciler dışında başka ilaçlarla kullanılmaması önerilmektedir.

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar ben fatma 26 yasindayim 2 cocugum var arka arka dogum yaptim ondan 10 kilo fazlaligim var hayatimda hic rejim yapmamis birisiyim lahana kapsulunu denemeye karar verdim ve siparis ettim bugun benim ilk gunum 6 dan sonra yemekte yemiyecegim sadece meyve spor yapmiyacagim zamanim yok zaten iki cocuga bakmak o da bir spor sayilir insallah faydasini gorecegim en az 6 kilo vermem lazim bu kapsullen gorusuruz

Adsız dedi ki...

adım var...selam bende lahana çorbabasını kulananlardanım ben bir hafta oldu ama hiç kilo vermedim kilo verdiğım zaman size yazarım

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar boyum1.65 ve 81 kiloydum isveç diyeti aynı zamanda lahana kapsülü ve spor yapıyorum bugün 3.günüm bugün sabah tartıldım ve 79 kilo çıktım.yani 2kilo verdim tavsiye ederim...lahana kapsülü yanında spor ve diyet kesinlikle yapın daha etkili olur...bikere hamur işlerini tuzu şekeri hayatınızdan çıkarın....

Adsız dedi ki...

Bu biraz da boğazı tutmaktan gecer.. ben 55 kilorum ama basenlerim var.. onları vermek için 1 hafta kullandım. öss nedeniyle bırakmak zorunda kaldım ve şunu söylemeliyim ki doktor kontrolü dışında yaparsanız hiçbir faydası olmaz zaten nadide sultan doktor kontrolünde sıkı bir diyet bide extradan bu ilacı kullanıyor..1ayda aniden 5-6 kilo vermek v.sistemine çok zararlı üyük tehlikelere yol açabilir..

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben de cabbagepow siparişi verdim.. önümüzdeki günlerde başlayacağım.. bazı yorumlarda 4 gündür kullanıyorum kilo veremiyorum gibi komik durumlar var.. arkadaşlar hiç birşey birşeylerden ödün vermeden başarıya ulaşmaz.. boğazı keseceksiniz.. kaldı ki tokluk hissi verdiği söyleniyor ancak kesinlikle kendinizi aç bırakmayın.. doktorlar aç bırakan diyetleri kesinlikle önermiyorlar.. karbonhidrat ve proteini aynı öğünde yemeyin ama mutlaka gün içerisinde her türlü vitamin , karbonhidrat ve protein ihtiyacınızı karşıladığınızdan emin olun.. haplarla da kilo verme hızınızı arttırmış olacaksınız.. çok sıkı egzersiz yapamayanlar için de 30 dk - 1 saat arası düzenli yürüyüşler faydalı olacaktır.. uzun vadede faydasınız göreceğimizi umuyorum.. 3 ay sonra sonucu buraya yazarımm.. ( ilayda )

Adsız dedi ki...

kizlar bende kilometrelerce kosmadan kilo verilmez saniyordum iki cocugum var ve spora zamanim yoktu bu ürünün reklamini gördüm ve siparis ettim 1ayda 6kilo verdim cok memnunum gercekten aclik hissetmedim kullandigimda bu arada mutlaka düzenli alin deneyin görün

Adsız dedi ki...

selam yine ben fatma bir haftadir kullaniyorum 1,5 kilo verdim o da herseyden yiyorum aksam bile yedigim olmustur ama yinede verdim ins boyle devam eder toplam 6 kilo versem yeter galiba boyle giderse bi tane kutu daha siparis edecegim ama bir sorunum var ben isvecten kocam trye gittiginde bana sadece birkutu getirdi nasil siparis edebilirim burdan arkadaslarimda siparis etmek istiyor

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar,
ben iki ürün denedim.ikisindede 100 gr bile vermedim.nedenini anlayamadım.çünkü kullanırken az ve ölçülü yiyorum.lahana kapsülü almak istiyorum.fakat iki ürünede bir sürü para verdim.bununda faydası olmazsa üzülürüm.

Adsız dedi ki...

merhaba fatma,

CabbaegPow Lahana Kapsulunu http://www.lahanakapsulu.com sitesinden telefon numaralarina ulasarak siparis edebilirsin. Sanirim firma yetkilileri urun gonderimi ile ilgili cevaplari seninle paylasacaktir.

Adsız dedi ki...

mehabalar bu kapsül sağlık bakanlığından onaylımı acaba ben yan etkilerinden çok korkuyorum kötü hastalıklara yol açar diye...almayı düşünüyorum fakat bu konuda açıklık istiyorum bilen varsa yardım etsin

Adsız dedi ki...

merhaba ben reflü hastasıyım acaba lahana kapsulünün bana zararı olurmu

Adsız dedi ki...

merhaba sorulariniza cevap vermeye calisayim,

bu kapsül sağlık bakanlığından onaylımı acaba ben yan etkilerinden çok korkuyorum kötü hastalıklara yol açar diye

Evet CabbagePow Lahana Kapsulu Saglik Bakanligin'dan onayli Hollanda'dan ithal bir urundur.

merhaba ben reflü hastasıyım acaba lahana kapsulünün bana zararı olurmu?

2 soruya birlikte cevap vereyim dedim Lahana Kapsulu kullanimi ve kimler kullanamaz ile bilgileri bir kac mesaj yukarida ve en ustteki yazimizda bulabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

merhabalar.ben zaten sporcuyum. Ama kiloluyumda.anlamadım bu işi zaten.3-5 kiloyu takıyorsunuz, sonra ben okuyorum bunları.bende takıyorum. şimdi bende aldım kullanacağım. tatlıyı kesemiyorum. sorun bu galiba.

Adsız dedi ki...

ben dertli sağlığım yerinde her şey süper 76 kıloyum arkadaşlar herkese başarılar

Adsız dedi ki...

ben bi kutu bitirdim.daha once 12 subat tarihinde yazmıştım.basladım diye ama malesef yarar gormedim.abur cuburu da kestım.ayrıca yurumeye de calışıyorum.ama basaramadım.belki de hormonlarmla ilgilidir.:((((

Adsız dedi ki...

Benim 20 kilo fazlam var ama kullannmakta karasızım yinede şansımı denemek istiyorum hızlıda kilo vermek istemiyorum ama alıcam bu ilacı galba denemekle zararı olmaz...

gökmel dedi ki...

bende lahana kapsülü kullanama başlayalı iki gün oldu ilk gün mideme biraz dokunur gibi oldu ama bugün daha iyiydi.
inşallah faydalı olur 73 le başladım gelişmeleri yazarım

Adsız dedi ki...

arkadaslar yaklaşık 15 gündür kullanıyorum kilo olarak fazla bir etkisi olmadı ama karın bölgesinde toparlanma oldu birde çok gaz yapıyor. Recep ivedik gibi oldum :)))

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar bir aydır kullanıyorum 9 kilo verdim ama diyetimi yapıyorum kilo verdiğim için çok mutluyum

Adsız dedi ki...

ben dertli arkadaşlar şu anki kılom 75 azimli olmak gerekıyo her kese başarılar

Unknown dedi ki...

merhaba.anlaşıldığı kadarıyla herkes bu üründen çok memnun. Ben de kullanmayı düşünüyorum ancak merak ettigim su; bu ürünü ne kadar kullanmak gerekiyor, vücut uzun süre kullanmaya alışık olduğu için bırakınca dengesi bozulucak ve bu nasil etki yapicak? Yıllarca kullanamayacağımız için bu gibi etkileri baştan bilmek gerek ki sonunda yeniden kilo alip hayak kırıklğı yaşamayalım

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben bugün kullanmaya başladım çok araştırdım yalnız dikkat edin piyasada çok sahte kutu var.gittiğim 3 eczaneden 2 sindeki sahteydi.Sahte olan kutuların altından "duma" yazıyor yada hiçbişey yazmıyor.orijinalini buldum ama günde en az 2 litre su kullanılması tavsiye ediliyor.tok muyum evet tokum şuanda inşallah kurtuluruz bu kilolardan çok değil 5 kilo ya istediğim

Adsız dedi ki...

çok acil bişe soracağım,lütfen bu sorumu yanıtlayabilir misiniz,
ben panik atak hastasıyım,ve antidepresan hap kullanıyorum,citol,bunu hap ile almasamda,sabahları bir kez almak zorundayım,lahana kapsülü ile bir zararı olur mu,lütfen cevap istiyorum....

Adsız dedi ki...

SLM ARKADAŞLAR BENDE 2 GUNDUR KULLANMAYA BAŞLADIM PAZARTESI TARTILDIM KULLANMADAN ÖNCE ÇARŞAMBA TARTILDIM FARK ETTI 78 KILODAN 76 DUŞTUM :) TAVSIYE EDERIM HERKEZE TOK TUTUYOR GERCEKTEN...

Adsız dedi ki...

selam arkadadaslar,ben bugün aldım umarım ters etki yaratmaz aslında endişe içindeyim ama,kilo verenlerde çok memnun olduklarını söylüyorlar,umarım zayıflarım.herkese bol sans

Lahana Kapsülü dedi ki...

Merhaba,

Evet arkadasim soyledigin gibi piyasada urun basarisindan dolayi cok fazla sahte urun bulunmakta bunu iki turlu anlamak mumkun birincisi urun etiket ve hologrami digeri kutu altinda yazan yazilar. Bunun ile ilgili resim ve bilgileri lahana kapsulu resmi satis sitesi http://www.lahanakapsulu.com/cabbage-pow-sahteleri-hakkinda.htm adresinde bulabilirsiniz.

Dilan senin soruna gelince antidepresan ya da benzer ilaclar ile kullanmamani tavsiye ederim ama yinede doktoruna mutlaka danis eger doktorun olumlu bakarsa basla cunku hic bir sey sagliktan onemli degil

Adsız dedi ki...

bende merak ediyorum grçekten etkisi varmı.cevapları nerden okuyucaz........

tuğba dedi ki...

selam arkadaşlar bende bu hapı kullanmayı düşünüyorum 7 kilo fazlam var yorumları okudumda çok kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz?:(

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar. ben cansu doğum yapalı 5 ay oldu. 72 kiloyum şuan. bende almak istiyorum bu kapsüllerden. psikolojim çöktü resmen. pılates yaptım hiiç bi etkisini görmedim. zaten düzenli de yapamıorum. yarın sipariş vericem. olmadı p.tesi. bakalım sonucu herkesle paylaşıcam. iyi geceler.

Adsız dedi ki...

herkese merhaba.ben nero lahana kapsülünü dün aldım.67 kg dan başladım.60 kg olursam süper.biraydır araştırıyorum enmantıklı ürün bu gib i geldi bana.
sıkı bir diyet yapamıyorum.kendime göre dikkat ediyorum.
tokluk hissi çok doğru.
bir hafta sonra gelişmeleri yazacağım.herkese bol şanslar

Adsız dedi ki...

biz iki fatsalı rejime başladık ama hala tık yok bizde bu kapsülü almak istiyoruz ama para yok cami önünemi gitsek ne yapsak olmuyo bu kilolarla

damla dedi ki...

bende hiç tokluk hissi olmadı ama kendi çabamla bir haftada tam üç kilo verdim bu sabrım ne kadar sürer bilmiyorum ihşallah uzun sürer yaz geliyo malumm herkeze bol sans

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar bende baslayalı 4 gun oluoo fakat bana tokluk hıssı vermedı tum yorumları okudumm 1 aydaa kac kıloo verıle bılınıoo

fatmanur dedi ki...

merhaba arkadaşlar benim bugün 14. günüm bu kapsüle başlayalı 2 kilo verdim bence bu ürünün sonuçları anladığım kadarıyla bünyeye göre değişiklik gösteriyor.kesinlikle tavsiyem bol su içmek en az 2,5 lt.sonuçta bu yağ yakıcı bir kapsül içtikten sonra su içmeden bu yağları atmamız mümkün değil spor yapmadım sadece işe giderken 600 metre kadar yürüdüm okadar.ama suyun faydası kaçınılmazdı bu sonuç için.herkese sağlıklı zayıflamalar...sağlıklı yaşam için kesinlikle suuu...

yağmur dedi ki...

merhaba
ben araştırma safhasındayım
dertli seni kutlarım.
yorumlarda tek sen öne çıkıyorsun
çünkü güzel kilo vermiş ve bunu paylaşmışsın.
benim iştah problemim var ve tatlı istği 1 hafta önce başka ürün bitti.
sadece 2 buçuk kilo verdim ürünün yardımıyla oda çabalaya çabalaya
ALLAH hepimize kolaylık versin inşallah tüm kilolar gider
ayrıca dertli bayanmısın erkekmisin isminden anlayamadım .çünkü erkekler daha kolay verior diye düşünüyorum
seni takipteyim başarılar

Adsız dedi ki...

sLm herkese;

ben dha 17 yaşındayım vede 31 kiLo fazLam var.. yumurtaLkLarımda kist oLduqu için doktor mutLka bu kiLoLarı vermem qerektiqini söLedi.. dietisyene qönderdi.. qittim ve 6 qündür diyet yapıorum.. qenç kız oLunca istnbLda da yaşıyınca bazı ortamLarda aLay konusuda oLuyorum.. bu oLaydan çok sıkıLdım biran önce kiLo vermek istiorum.. bana öneriLerinizi dinLerim.. Lütfennn destek oLun.. çok üzüLüp aqLıorum :(:( bu kapsüL bna ii qeLirmi??

dertli dedi ki...

yağmur sende hoş geldin ben 33 yaşında 3 çocuk annesi bir bayanım defalarca rejım yapmama ramen kilo veremedim sonunda kilo vermeye karar verdim nette gezinirken bu ürünü gördüm ve sipariş ettim ve kulanmaya başladım 97.800 gr olan kiloyla istikrarlı bir şekilede kapsülü kullanmaya başladım şimdiki kilom 72 ve çok mutluyum 12 kılo daha verince her şey çok daha güzel olacak mümkün olsada önceki halimle sonraki halimi herkese gösterebilsem kimse inanamaz emin olunki bu ürün zayıflatıyor ama düzenli kullanmak gerekiyo ve bol sıvı almak ve mümkünse mekik çekin ve bana yağını hediye gönderdiler yağıda bel bölgemi inceltti haberiniz olsun kib sağlıkla kalın başarmak için önce sabır gerekiyor unutmayın ben dertli

Adsız dedi ki...

bende 4 ün oldu başlayalı belki çok az zaman oldu ama gram oynamadı 1 haftada 3-4 kilo verenler varmış.hemde rejimsiz diyetsiz nasıl oluyor anlamadım ama son kesin kararlıyım inşallah bu kilolardan kurtulacam

Adsız dedi ki...

mrb arkadaslar,
ben cabbage pow ı 2o gun kullandım ve tam 4 kılo verdım ama sıkı bır rejım ve duzenlı olarak hergun 1 saat hızlı tempolu yuruyus yaptım haplar tokluk hıssı yaptıgından acıkmıyosunuzda ben herkese tavsıye ederım

Adsız dedi ki...

dilancım bu sorunu burada paylaşmak yerine antidepresan ilaçları kullanmanı uygun gören doktorunla iletişime geçmenin senin için daha yararlı olacağını düşünüyorum..İlaç bu şakaya gelmez bir uzmana danışmanda fayda var..

gülten dedi ki...

arkadaşlar merhaba ben daha 1haftadır kullanırken 4 kilo verdim 1 ay kullandım 16kilo verdim çok kiloluydum ve zayıfladım sarkma gerçekleşmedi tabi biraz oldu bunun için biraz da spor yaptım çok zayıfım ve mutluyum spor ve lahana kapsülü çok güzel hepinize tavsiye ederim iyi şanslar diliyorum boşuna diyet yapmayın zayıflamanın yolu spor, kapsül tabi boğazıda kısıcaz biraz yoksa olmaz dimi bence deneyin benim arkadaşım ve akrabalarım da kullandı baya memlun kaldılar tavsiye ediyorum 80kilodan 64 kiloya düştüm ona göre düşünün teşekkürler.e hepinize iyi iyi şanslar

yağmur dedi ki...

merhaba dertli
senin adına çok sevindim
bugün bende aldım akşama başlayacağım
ben nasıl kullanayım
şu an 78 buçuk falanım nasıl kullanayım
sabah 1 akşam 1 düşünüyorum
eğer fayda görürsem 60 a düşene kadar alacağım.
bu benim deneme safham
eğer veremezsem kahredip dahada bişey almayacağım
neyse cevap yazdığın için sağol
ben yağmur
boy 165
kilo 78
yaş 27
1 çocuğum var
herkese kolay gelsin

Adsız dedi ki...

merhaba lahana kapsülünü bugün içmeye başladım 100 kiloyum ve merak ettigim kapsülü içerken diet yapmam gereklimi ?

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bende bu ürünü kullanmayı düşünüyorum ama sizlerden kesin sonuç alamadım kullananlar lütfen beni aydınlatsın

dertli dedi ki...

yağmur sabah öylen ve akşam kulan söylenildiği gibi bol sıvı tüket koladan asitli ve yapay meyve suyu tüketme kilo vermen zorlaşır su hazmı kolaylaştırsın diye soda tüket ekmeği kes tuzu kes ve şekeri göreceksinki kilolar nasıl seri bi şekilde kayboluyo inan ben kilo verdiysem şu dünyada her kes verir yağmur kendine inan kib adsız arkadaşım bu ürünü kullandım kulanalı yorum yazdım lütfen onları oku ay ay bazen iki günde bir ayda kaç kilo vermişim nasıl beslenmişim hepsi tarih tarih duruyor sana bir fikir vere bilir herkes kendine iyi baksın bol zayıflamalar

dertli dedi ki...

adsız arkadaşım eğer yazdıklarım sana net gelmiyorsa bilmiyorum artık ben 97.800 gr olarak ürünü kullanmaya başladım şu ankı kılom 72kib

ballıpasta dedi ki...

slm.5gün oldu başlayakı henüz bi etkisini farketmedim.tabiki mucize beklemiyorum bırakmıycam devam edicem etkisini görüceğime inanıyorum.55 kiloyum 5 kilo vermem gerekiyor.söylendiği gibi kullanıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,hiç içmediğim kadar su içiyorum,yürüyüşde yapıyorum hafta sonları koşuyorum.biraz endişe oldı hiç bi fark göremediğim için ama bakalım sonuçlarını görücez.kilo verenleri kutluyorum bu arada.her bünye bir olmuyo demekki...

yağmur dedi ki...

niye kimse yorum yazmıyor dertli nerdesin
bari benim yazdıklarımı gösterin
dünden beri kaç oldu sayfaya baktığım

benim 3. günüm bir şeyler değişmeye başladı olumlu yönde...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar gerçekten etkilimi bu

yağmur dedi ki...

merhaba ben bugün dışardaydım
eve gelemedim
öğlen kapsülünü içemedim yemekte biraz diyetin dışına çıktım hamur işi vardı
dayanamadım

şimdi sorum şu bir öğün alamayan sonraki öğünde 2 mi alsın
ya lütfen bir cevap verin sizde yayınlayın

Lahana Kapsülü dedi ki...

merhaba yagmur, herzaman dedigimiz gibi urunden mucizeler beklemeden once kullanima ve yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Sen bir kez bu kurallari delmissin ancak bir daha yapmaman gerektigini unutmamalisin. Lahana Kapsülü kullanimina ayni sekilde devam edebilirsin gecen ogun almadim bu sefer 2 tane alayim yontemini uygulamanda fayda var cunku bu yol daha sonra nasil olsa 2 tane alirim gecer yonune dogru ilerleyebilir.

yağmur dedi ki...

anladım teşekkürler

bugün 4. günüm ve tartıda ibre aşağıya doğru gelmeye başladı
şu anda bu 4 günlük süre içerisinde memnun kaldım onayladım
tartım mekanik olduğu için tam anlamıyorum
ama yarım kilodan fazla verdim
bu nu görünce çok sevindim bu kadar çabukmu fark ettiriyor

Adsız dedi ki...

ben 5 kilo vermiştim ilaçsız sadece yediklerime dikkat ederek.5 kilo daha vermem gerekiyor.lahana kapsülünü denedim inanın hiç bi faydasını görmedim.yediklerime çok dikkat ettim sporuda elimden geldiğince yaptım ama bi etkisi olmadı.ne sıkılaşma,ne kilo verme,ne selilütlerde bi değişim...bence ilaçlarla olmuyo ama yarayana da yarıyo demekki.iyi kilo vermeler arkadaşlar umarım herkes istediği kiloyu verir

Adsız dedi ki...

slm arkadailar ben tam 10 gün önce hapı kullanmaya başladım ekmeği kestim sadece kahvaltıda kepek ekmeği yedim şeker un az mikardada tuzu kestim ve en azından 2.5litre su içtim günde sonuç olarak 10 günde 4 kilo vermişim harika bişey ayrıca bu hapı kullanırken sabahları bir bardak ılık suya bi çorba kaşığı elma sirkesi bi tatlı kaşığı bal koyup içiyorum.

yağmur doğan dedi ki...

dertli nerdesin niye bişeyler yazmıyorsun yada siz niye yayınlamıyorsunuz

benim bugün 7. günüm 1 buçuk kilo gitti bu bana harika moral yaptı
şükür herhalde bu işe yarayacak

dertli dedi ki...

yağmur panik olma burdayım ve bende arada kaçamak yapıyorum yani bazen canım neyı istiyorsa yiyorum ama abartmadan tabi ama alışkanlık halıne getırmıyorum bu kaçamakları bıraz sabırlı ol kaçamak yapmak için erken daha azimli olman gerkiyor sana başaracaksın diyorum kendini motive et ve ianan kib tatlım

esra dedi ki...

arkadaşlar ben bi süre kullandım iyiydi ama sonra zararlı die duydum. sizhiç negatif yan etkisiyle karşılaştınız mı? yeniden başlamayı dşünüyorum da cevap yazarsanız sewinirim

Adsız dedi ki...

kullandım ama hiç bi faydasını görmedim.ekmek kullanmıyorum çoğu zaman.düzenli yürüyüş yapıyorum,yediklerime dikkat ediyorum.ben bu ilacı kullanmadan önce 5 kilo verdim.ama ilaç kullanırken gram bile vermedim.anlamadım doğrusu kilo verenler nası verdi.bünye demekki.neyse umarım diğer kullanan arkadaşlar yada kullanacaklar verebilir kilolarını

Adsız dedi ki...

SLM BEN 6 GUNDUR KULLANIYORUM 1 KILO VERDIM HERKESTE KABIZLIK OLUYO BENDE TAMTERSI OLDU KARIN AGRI OLUYO SONRA AFEDERSINIZ AMA ISALE DONUYO TOKLUK VERIYO AMA FAZLA DEGIL BAKALIM NE OLCAK GELISMELERI YAZARIM

yağmur dedi ki...

selam dertli ben şu anda grip oldum
boğazım ağrıyor ve moralim bozuk
buda etkiliyor beni .
kendimi tutamıyorum çok kötüyüm
bugün 13. günüm ve kilom 77 oldu ama durduda
canım sıkkın ne yapcağımıda bilmiyorum
ya ben bu boğazımı nasıl tutacağım

hiç iştahımı kesmedi.

dertli dedi ki...

yağmur zor biliyorum şunu şöyle düşün bu açlık hissi bir kiriz ve ben bunu atlata bilirim diye modla kendini
çok acıkınca eğer dayanılmaz hale geliyorsa salatalık türü ve ya gıreyfur suyu iç bu da kesmese mate çayı kullan başaracaksın kiloları verdikçe moralinde düzelecek az sabırrr kib

Adsız dedi ki...

bende kullanmaya başladım ama yorumları okuyunca kafam karıştı kimime yaramış kımine yaramamış offff yaaa

rabia ist parseller dedi ki...

arkadaşlar ben 10 yıl önce 35 kilo vererek 95 kilodan 60 kilo ya düştüm ama 2 yıl boyunca 2 dilim ekmek yemedim sporla diyet her zaman birbirine destek tek başına spor veye aclık işin cözümü degil tabi yanına lahana kapsülüde eklendimi dahada etkili olur diye düşünüyorum herkese başarılr SPOR DEMEK KARDEŞLİK VE GENCLİK DEMEK bunuda unutmamak gerek

Adsız dedi ki...

meraba arkadaşlar bende zayıflamak için diyet ararken bu lahana kapsülü gözüme takıldı ve içeriğine baktıktan sonra kullanmaya karar verdim..içeriği tamamen vitamin dolu ve yemeklerden 20 dk önce bol suyla alınıyo..1ay kullandım sonuç ne diyin 1-2 kilo..ama bu kapsülün etkisiyle değil bence çünkü günde 3 kez yemeklerden önce koca 1 bardak suyla aldım akşam 7den sonra birşey yemedim su içmek insanı bolca çişe çıkarıo akşam yemeyi kesmekte 1-2 kilo verdiriyo zaten ayrıca madem para verdim dikkat ediyim biraz yediklerime diyorsunuz bu tamamen psikolojik ama gelin görünki bu kapsül sizi bolca çişe çıkarmanın yanı sıra psikolojinizide alt üst ediyo.. ben yan etkisi olarak şunu gördüm kendimde:aşırı sinirlilik bağırıp çağırma bunu ailem hissetti ve bırakmamı istediler gerçekten kafayı yiycek gibi hissediyodum içindeki vitaminlerden midir nedir bi saldırma isteği uyandırdı bende...diyeceğim o ki arkadaşlar faydasını değil zararını gördüm bende forumlardaki yorumlara bakarak aldım bu kapsülü umarım yazdıklarımı dikkate alırsınız

Adsız dedi ki...

ben yağmur artık karar vedim hiç bir ürün almayacağım lahanayla verdiğim 1 2kiloyuda geri aldım
sağol dertli dostluğun için
seni herzaman hatırlayıp başarını anacağım
kendine iyi bak
başka bir şekide kilo verirsem yazarım sağol

dertli dedi ki...

yağmur işallah kilonu sağlıklı bir şekilde verirsin inan şok oldum başarmanı inan çok isterim kib

Adsız dedi ki...

merhabalar,

bu kapsülü bende denemek istiyorum ancak yorumları okuduğum zaman kilo verenler kadar veremeyenlerin çoğunlukta olduğunu farkettim buda aklımda acaba denediğim zaman bende kilo veremiyecekmiyim soru işaretini bırakıyor.yardımcı olursanız sevirim kararsız kaldım..

ŞEREF dedi ki...

BENDE BU ÜRÜNÜ YENİ ALANLARDAN BİRİYİM.HENÜZ BAŞLAMADIM KULLANMAYA.AMA SONUÇ VERECEĞİNDEN EMİNİM.KENDİ REJİMLERİMİ YAPARKEN HEP KABIZLIK SORUNUM OLUYODU VE AZ KİLO VEREBİLİYODUM.BU HAPIN ÇORBASINI YAPIP YİYENLER AYDA 3 4 KİLO VERİYODA HAPIYLA HAYLİ HAYLİ VERİRİZ,TUVALET SORUNUDA YOK TABİİ.HERKESİN İÇİ RAHAT OLSUN.BAŞARICAZ!

Adsız dedi ki...

SLM,

Lahana corbasi kapsulunu kullanmaya yaklasik 9 gun oldu. Gunde 3 defa yemeklerden 20-30 dakka once 2 kapsul bol su ile aliyorum, ama surekli aclik hissetyorum, ve tuvaletede hic gitmiyorum (affedersiniz). kilo olarak hic bir degsiklik yok, spor yapmiyorum cunku isimden dolayi sabahtan aksama kadar hep ayakta ve yuruyerek calisyorum.

Lutfen arkadaslar, ne yapmaliyim????? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdisen tesekkurler

Adsız dedi ki...

SLM,,,BEN BU ÜRÜNÜ 1 HAFTADIR KULANIYORUM,,AYNANIN KARŞISINA GEÇİP AY GERÇEKTEN ZAYIFLADIM DİYORUM,,YEMEYİ İÇMEYİ KESTİM SPOR DA YAPIYORUM ,,AMA GALİBA KENDİMİ KANDIRIYORUM:))) ÇÜNKÜ PANTOLONUM HALA AYNI BEDENDE:)))

Adsız dedi ki...

mrb arkadaşlar sude ben..bugun kullanmaya başladım 3 ay önce aldım bu ürünü ama yan etkisi olur die öss den sonra içiyim dedim:)daha dogrusu korktum benim annem böyle dogal bi zayıflama hapı almış eczaneden ve genç yaşta kanser oldu öldü.tabi taktir o sadece bi vesile ama yinede korkuyorum.polislik sınavına giricem kilo vermeliyim boy kilo tutuyo ama vermem gerek.bu sabah bir tane içtim. agıza degişik bi tat veriyo ve yemek borunda yanma hissediyosun sürekli su içmek istiyo insan. birçok arkadaşım kullandı faydasını gördü hem kapsul hem su hemde spor inş faydasını görücem bakalım. şuan 83 kiloyum sık sık ziyaret edip sizlerede söylerim etkilerini...

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar sude ben.sabah içtigim hapın etkisi hala üstümde şimdi yenisini içtim.acayip susatıyo çok su içiyorum ve çok enerjigim....

Adsız dedi ki...

ben dogum yaptım kullanabilirmiyim emziriyorum bi sakıncası olurmu

Adsız dedi ki...

mrb lahana hapını kullanmadan önce 64 kiloydum.3 kutu kullandım.şuan 56 kilodayım bnim zayıflamam biraz geç oldu ama mucize bir hap diye bilirim size:) tedirgin olanlarınız varsa hiç düşünmeden bu hapı kullansınlar.

CabbagePow Lahana Kapsülü dedi ki...

merhaba lahana kapsulu cabbage pow urunumuzu emziren anneler ile hamilelik doneminde bulunan bayanlar maalesef kullanamazlar bunun sebebi gaz etkisi yapiyor olmasindan kaynaklanmaktadir. Sizde olusan gaz sut yoluyla bebeginizede gececegi icin emzirme doneminde lahana kapsulu tavsiye edilmemektedir ve kullanilmamaktadir.

hande dedi ki...

bende yaklasik 2 aydir duzenli bir sekilde lahana kapsulu kullaniyorum, baslamadan once 68 kiloydum suanda 61 kiloya dustum. Sanirim biraz istekli olunca yediklerimize dikkat edince lahana kapsulu dahada etkili oluyor hedefim 56 umarim kisa surede lahana kapsulu sayesinde hedefledigim kiloya ulasacam :)

Adsız dedi ki...

LAHANA CORBASI KAPSÜLÜNÜ EMZİREN ANNELERDE KULLANA BİLİRMİ

Adsız dedi ki...

yemeklerden öncemi sonramı kullanılmalı ve kaç ay kullanmak gerekli

Lahana Kapsülü dedi ki...

Lahana Kapsulu yemeklerden once 1 kapsul seklinde ac karnina su ile icilmelidir. Gunde 3 adet lahana kapsulu kullanabilirsiniz. Basarili sonuclari gormek icin baslangic olarak bir kutu lahana kapsulunu bitirmelisiniz.

Lahana kapsulunu hamile bayanlar ve emziren annelerin kullanmalari sakincalidir (gaz yaptigi icin) bu sebepten bu kisiler lahana kapsulu kullanamazlar.

Adsız dedi ki...

benim bir arkadasim bir kutusunu bitirdi ve 6 kilo verdi..fakat bunu verirken her gun duzenli sporunu da yaptı bildigim kadarıyla yuruyuse cıktı her gun duzenli olarak.ve altı kilo verdi...

Adsız dedi ki...

bende fazla kilolarımdan göbek bel vebasenimdeki yağlardan kurtulup vücudumun sıkılaşarak zayıflamasını istiyorum.yorumların hepsini okudum.verilen kilolar ilacı bırakınca geri alınıyormu merak ediyorm.lütfen yetkili birisi cevaplyabilirmi.

Adsız dedi ki...

bende kullanmak istiyorum.ilc alındıktan sonra boğazda uruluk yanma hissi veriyormuş nasıl olduğunu merak ediyorum

Adsız dedi ki...

arkadaşlar
benim 7 aylık bir bebeğim var, emziriyorum. 83 kiloyum, fazla kilodan belim ağrıyor, bebeğimi taşırken bile zorlanıyorum artık. acil kilo vermem lazım. Bu kapsüllerin sütümün tadını değiştirmesinden ve bebeğime zarar vermesinden korkuyorum. BENİM DURUMUMDA OLAN VARSA LÜTFEN YAZSIN. ADMİN LÜTFEN BU SORUYA CEVAP VERSİN. TEŞEKKÜRLER

Lahana Kapsülü dedi ki...

Merhaba, lahana kapsulu nu hamile bayanlar ve emziren anneler kullanmamalidir. Bunun sebebi lahana kapsulunun gaz yapma etkisidir...

Adsız dedi ki...

merhaba; ben geçen yıl lahana kapsulü kullandım...çok memnun kaldım fakat yiceklerime çok dikkat ettim 1 ayın sonunda tam 9 kilo verdim ve geri almadım...herkese tavsiye ederimm bol su ile....

Adsız dedi ki...

selam ben irem 165 kılo 67 kıloyum en az 57 58 olmam lazım guatırdan kaynaklanan motebolızma yavaslıgı var ve kolay kılo veremıyorum..lahana kapsulu yorumlarını okudum çok ikilemde kaldım yorumlarda cogu kısı olumlu cogu olumsuz..tam olarak söylenelerı kullanıp kılo veren arkdslar varsa yazmasını ıstıyorum?

«En Eski ‹Eski   201 – 309 / 309   Yeni› En yeni»