Yilan Yagi Sac Dokulme Kremi

Yılan Yağı Sac Dökülmesi Yağı

Yilan Yagi Hakkinda:

Güçsüz ve zayıf saçları güçlendirir çabuk ve hızlı uzamasını sağlar. Irsi olmayan dökülmelerde saçların yeniden çıktığı, ırsi dökülmelerde önce bölgede tüylenme olduğu ve zamanla saç çıktığı gözlenmiştir. Mevcut olan saçların kesinlıkle dökülmesini önler. Kadın ve Erkeklerde rahatça kullanabilirsiniz.

Etkisi kanıtlanmış olan bu ürün için yapılmış olan kullanıcı yorumlarını mutlaka inceleyiniz.

Saç çıkarma ve saç dökülme için şimdiye kadar harcamış olduğunuz servet için kendinize kızacaksınız.

Yilan Yagi Nasil Kullanilir:
  • Haftada en az 3 gün uygulanınız, en iyi sonuç için aralıksız ve düzenli 1 ay kullanınız!


  • İstenilen bölgeye parmak ucuyla masaj şeklinde


  • 5-10 dakika uygulanınız, 3 saat sonra şampuanla yıkayınız

Saç Neden Dökülür

Saç dökülmesinin çok çeşitli nedenleri vardır. Bunlar azalan sıklıkla aşağıdaki gibidir;

Erkek tipi saç dökülmesi (Androgenetik allopesi): Bu saç dökülmesi tipinin sıklığı tam olarak kaydedilmemekle beraber beyaz ırktaki insanlarda sıklığı %100'e yaklaşmaktadır. Sitemizde erkek tipi saç dökülmesi ile ilgili bütün genel bilgileri bulabileceksiniz.

Diffüz alopesi : Diffüz alopesi, bütün kafa derisi üzerinde yayılan jeneralize veya global saç dökülmesidir. Ciddi boyutlarda saç kaybı olana kadar genellikle farkedilmez. Diffüz alopesinin gidişatı değişkendir ve nedene bağlı olarak devamlı veya dönem dönem artan şekilde olmaktadır.

Alopecia areata: alopecia areata belirti vermeden sınırları belirgin küçük dairesel yamalar şeklinde ortaya çıkar. Bazen de bütün kafa derisindeki saçın, hatta bütün vücuttaki kılların kaybıyla seyreder. Bunların dışında yara dokusu oluşturmayan, geri dönüşümlü, ve yaş, cinsiyet ve ırk tercihi olmayan bir hastalık olarak tanımlanır.

Sikatrisiyel alopesi: Sikatsiriyel alopesi saç foliküllerinin kalıcı yıkımından ve fibrozisinden (yara dokusu oluşumu) kaynaklanmaktadır. Genellikle dairesel şekilde oluşurken, yaygın bir şekilde de olabilir.

Travmatik alopesi: Traksiyon (çekmeye bağlı) veya travmatik alopesiler çeşitli tipteki fiziksel ve kimyasal yaralanmalardan kaynaklanır ve akut veya kronik olabilir.

İnfeksiyonlar ve infestasyonlar: Buradaki saç kaybı çeşitli mikroorganizmalar (mantarlar, bakteriler veya virüsler) ve bitler tarafından doğrudan veya dolaylı olarak saçın gövdesinin yıkılması veya saç foliküllerinin işlevlerinin bozulmasına bağlıdır. Bu tipteki saç dökülmesi spesifik olarak neden olan ajana göre değerlendirilir.

Alopesiye neden olan saç gövdesi anormallikleri: Saç gövdesinin yapısal anormallikleri dört grupta incelenir: kırıklar, düzensizlikler, kıvırcıklanma veya sarmallaşmalar ve saç gövdesini etkileyen yabancı maddeler.

Herediter ve konjenital alopesi: Bu tip saç dökülmeleri çeşitli kalıtımsal hastalıklardan veya gebelik ve doğuma bağlı hastalık veya komplikasyonlardan kaynaklanmaktadır.

Çeşitli nedenlere bağlı alopesi: Sedef hastalığı gibi çeşitli kronik cilt hastalıkları saçlı deriyi de tutabilir.

Bunların dışındaki diğer saç dökülmesi tipleri genelde geçicidir ve çeşitli faktörler tarafından oluşur. Bunlara örnek olarak stres , troid bozuklukları, çinko ve demir eksiklikleri, infeksiyonlar, genel anastezi ile ameliyat, diyabet, aşırı doz A vitamini, başta kemoterapi olmak üzere çeşitli ilaçlarla yapılan tedaviler verilebilir.

Saç dökülme tipinizi belirleyecek en doğru kişi bir cilt hastalıkları uzmanıdır. Bu teşhise göre de saç dökülmesinin tedavisi değişecektir.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben kullanıyorum gercekten çok iyi. saçım dökülüyordu artık dökülmüyor hatta saçlarım gürleşti mutlaka tavsiye ederim

Adsız dedi ki...

Ben 24 gündür yılan yağını kullanıyorum. Saçlarımdaki kepek problemi 4. gün son buldu ayrica saçlarım eskiye göre daha parlak duruyor. Saç çıkartmaya gelince alın bölgemde acilma vardı şu an için aşırı bir saç çıkması yok ama kenarlardaki tüylerde hareketlenme var.

Adsız dedi ki...

Yılan Yağı Saç Dökülme ilacini hiç sıkılmadan düzenli bir şekilde tam 3,5 ay suresince kullandım, saçımdaki incelmeler tamamen yok oldu diye rahatlikla soyleyebilirim. Yılan yağı adını ben kullanmadan önce bir kaç arkadaşımdan duymusdum ve arkadaslarimi dinleyerek bende Yılan Yağı Saç Dökülme ilacini kullandim sonuctan memnunum, bunuda burdan yazmak istedim cunku kellik ile basi dertte olan sacim az diye uzulen arkadaslar artik Yılan yağı imdadimiza yetisti, kullanin sizde memnun kalacaksiniz.

Teşekkür Yılan Yağı

Adsız dedi ki...

bende yılan yağını kullandım ama hiç faydasını görmedim acaba piyasada satılanlar gerçek yılan yağı değilmi taklitmi gerçeğini nasıl anlayacağız

Adsız dedi ki...

merhaba evet sizinde soylediginiz gibi almis oldugunuz yılan yağı sahte de olabilir, orjinal yılan yağınıni ayirt etmek icin http://www.yilanyagi.gen.tr sitesinde yazili uyariyi sizinle paylasmak istedim:
Ne yazıkkı her başarılı üründe olduğu gibi bu üründe de sahte ürünler piyasada bulunduğundan , kullanıcılarımıza bu duyuruyu yapma ihtiyacı duyduk. Yılan yağı adı altında bir den çok kutu ve imaj değişikleri yapılarak ve Avrupa menşei olarak lanse edilen bu sahte ürünlerden uzak durunuz. Bu ürünler başarılı olmadığı gibi içinde neler bulunduğu bilinmemektedir.
Lütfen bu uyarımızı dikkate alıp tanıdığınız diğer kullanan kişilere iletiniz.

dilerseniz yılan yağı siparislerini yukaridaki adresten siparis ederek orjinal urune sahip olabilirsiniz.

zafer dedi ki...

yılan yağı kullanıyorum benim sorum 3saat yonra yıkamak şart mıdır veya bir zararı olurmu

Adsız dedi ki...

hamıle ve emzıklı bayan kullanabılırmı

Adsız dedi ki...

Merhaba, Yılan Yağı urunun herhangi bir yan etkisi yoktur, ancak hamilelik ve emzirme doneminde kullanilmasi icin lutfen doktorunuza danisin.

Resulcan dedi ki...

gerçekten süper saç uzatıyor ve kalınlaştırıyor..masaj yaparak diplere sürün 45 dk dinlensin hafta bu işlemi 2 kez uygulayın sonucu sizde göreceksiniz..uyarı: saç uzaması için entele otu süper birşeydir ama sakın denemeyin çok zehirlidir su ile kaynatırken buharından bile ölen var...

Adsız dedi ki...

bende kullanıyorum bir haftadır..bir hafta olmasına rağmen saçlarımda dökülme oranı kesildi diyebilirim..kesinlikle yararı war ayriyeten saçımın rengide parladı memnun kaldım herkese tawsiye ederim düzenli kullanma şartıyla!!

Adsız dedi ki...

merhaba acaba seyrek kaşlarada sürülebilirmi ne olur acil cevap verin sayın yılan yağı sorumlusu

Yılan Yağı dedi ki...

merhaba, seyrek kaslarada kullanabilirsiniz ancak tabiki goz ile temasina cok dikkat edilmesi gerektigini hatirlatmakta fayda var, daha cok bilgi icin yilan yagi satis sitelerinden net bilgiyi edinebilirsiniz.