Breast Gain Gogus Buyutu ve Gelistirici


Breast Gain Plus Göğüs Büyütücü, Göğüs Geliştirici

Breast Gain (Göğüs Büyütücü) Tanıtım

:: Breast Gain plus (Göğüs Büyütücü) bayanların göğüslerinin büyüklüğünü, şeklini ve sertliğini doğal olarak artırmaya yönelik formüle edilmiş doğal bitkisel bir katkı maddesidir.

:: Bayanların göğüslerinin doğal büyümesine ve gelişmesine yardımcı olmak üzere benzersiz 9 dan fazla bitkiden özel olarak imal edilmiştir.

:: Breast Gain Plus (Göğüs Büyütücü) güvenli, hepsi doğal içeriğinin dengeli birleşimi ile bayanlara cerrahi müdahale olmadan daha dolgun, daha büyük, daha sert göğüslere erişme olanağı sunar.

:: Dünya genelinde binlerce başarı öyküsü bulmak mümkündür. 90-180 gün arasında veya daha az sürede sonuç alınabilir.

:: Bayanların göğüslerinde sarkmayı engeller, sertleştirir, gergin, diri ve dik göğüslere sahip olmayı sağlar.

:: Breast Gain içerdiği %100 doğal bitki katkılarıyla bayanlarda cinsel istekliliği de arttırır.

:: Bayanların premenopoz ve menepoz dönemlerinde hormon düzenleyici etki eder.

:: İçerdiği bitkisel içeriklerle "Ağrılı Adet" dediğimiz dismenore dönemini rahat geçirmelerini sağlar.

:: Ayrıca Breast Gain östrojen taklitçi çevresel toksinleri sistemden atarak, sağlıklı göğüs dokusu gelişimine yardımcı olur.

:: Dişilik sistemini dengede tutar.

:: Yumurtalıkta bulunan ve gebeliğe etkili hormonların sentezini geliştirir, Doğurganlığın artmasına yardımcı olur.

:: Östrojen hormonu etkilerinden dolayı emziren anneler içinsüt salgısının artmasını sağlar.

:: Maksimum 90 gün gibi kısa bir sürede dolgun göğüslere sahip olmayı sağlar.

:: Breast Gain (Göğüs Büyütücü) sayesinde göğüslerini doğal, ekonomik, acısız yoldan büyütebilir.

:: Cerrahi müdahale olmadan daha dolgun, daha büyük, daha sert göğüslere erişme olanağı sunar.

:: Bu sayede kısa sürede psikolojik açıdanda sorunlarından kurtulmak mümkündür.

:: 100% Amerikan Gıda Birliği (FDA) onaylıdır.

:: Amerika'da The montel Williams Show, CNN Headline News, 20/20 and Dateline NBC gibi televizyon programlarında USA Today gibi ulusal gazetelerde cerrahi olmayan göğüs büyütücülerin yararlarını anlatan sayısız haber yapılmıştır.

:: Bilim adamları göğüsteki östrojen haznelerinin birleşik phytoestrogen (Breast Gain Plus içindekiler gibi bitkilerde doğal olarak bulunan kimyasal bileşik) ile harekete geçirilmesi bayanların göğüslerini % 150 ye varan bir oranda büyütür.

:: Bunlar bilimsel gerçeklerdir. Breast Gain Plussadece söylemekle kalmayıp bu bilimsel bilgilerle formüle edilmiş, göğüsleri gerçekten büyütür ve göğüs büyütme konusunda doğal yaklaşımlarda bulunmak isteyen bütün kadınların hayatlarını değiştirmiştir.

:: Tehlikeli göğüs büyütme ameliyatlarına binlerce dolar ödemen için hiçbir sebep yoktur.

:: Acı çekmeden, ameliyatlar sonucunda kalacak izleri düşünmeden Breast Gain Plus (Göğüs Büyütücü), cerrahi olarak vücüdu işgal etmeden ve kendini rahat hissettirmeyecek yapay parçaları vucuda ekletmeden aynı sonuçları verecektir.

:: Diğer göğüs büyütücülerin aksine Breast Gain Plus (Göğüs Büyütücü) hızlı etki eder. Bir çok kadın bunun ispatını göğüslerinin 90 günden az bir sürede görür. İstenilen göğüs büyüklüğüne ulaşmak için sürekli kullanıma gerek yoktur.

:: Bayanlarda dönemsel olarak gözleyebileceğimiz adet düzensizliklerini (menstürel siklus) ayarlar, doğurganlığa yardımcı olur. Cinsel isteksizliğe iyi gelir!


Breast Gain (Göğüs Büyütücü) Kullanımı:

Breast Gain göğüs büyütme hapı nasıl kullanılır?

1 kutu Breast Gain, 60 kapsül, 30 günlük doz içerir.

Yemekle beraber veya yemekten sonra, günde 2 hap bol suyla içiniz. 2 hapı beraber veya ayrı saatlerde içebilirsiniz.

-Hergün aynı saatlerde içmeye çalışınız.
-Birgün içmeyi unutursanız ertesi gün telafi etmenize gerek yoktur.
-Eksik veya fazla doz kullanmayınız.


Breast Gain (Göğüs Büyütücü) Etki Süresi:

1-2 ay kullanımdan sonra etkisi hissedilir.

Önerilen kullanım süresi 5-6 aydır.

Breast Gain (Göğüs Büyütücü) Etkisi :
  • Breast Gain Plus göğüs büyütücü içindeki bitkisel harman, göğüs büyütme sisteminize katkıda bulunmak ve ergenliğe benzer bir şekilde, göğüsleri büyüten göğüs dokularını geliştiren, süt bezlerini tekrar harekete geçirmek üzere tasarlanmıştır.
  • Göğüsler mamogenesisi uyaran veya süt bezlerinin gelişmesini sağlayan östrojen reseptör bölgelerine sahiptir. Bu reseptör bölgeleri östrojenleri mıknatıs gibi kendilerine çekerler. Breast Gain içerisinde bulunan bitkiler, sağlıklı doku büyümesini sağlayan bitkilerin kökeninden ( phyto - estojen ) gelen, doğal östrojen özelliklerine sahiptir.
  • Bitki bilimine göre, bu içerikteki doğal maddeler, doğal östrojenleri, phyto-nutrients (Bitkisel besinleri) ve diosgenini ( kortizon ve progesterone gibi hormonların sentezinde kullanılan başlangıç maddesi ) en yüksek derecede ihtiva eder.
  • Bu bitkisel besinler, hafif fakat etkilidir. Sağlığa yararları çoktur. Bir çok kimyasal ve çevresel toksinler östrojeni taklit ederler ve reseptör bölgelerine tutunarak büyüme işlemini yavaşlatır. BreastGain Plus içerisindeki bitkiler, bu toksinlerin sistemle atılarak, sağlıklı göğüs dokusunun gelişimine yardım eden bitkisel besinleri ihtiva eder. Birçok bayanda, süt bezlerinin tekrar etkin hale gelmesi ve göğüs dokusunun gelişimi 5-8 hafta arasıdır. Bununla beraber göğüslerin dolgun ve sert hale gelmesi 4 hafta gibi kısa bir zamanda olabilir. İlk iki ayın sonunda, üçüncü aya girilirken cup büyüklüğündeki büyüme başlar, 1/2 cup' tan 2 cup' a kadar, hatta kullanıma devam edilirse 3 cup büyüklüğüne erişilebilir. Bazı bayanlar büyümeyi bu zaman dilimi içinde, diğerleri bu zaman dilimi dışında yaşayacaktır. Metabolizmada ve vucut kimyasında değişimler, bu bitkilerin size ne kadar çabuk ve etkili yarayacağını gösterecektir. Gereksinilen seviye insandan insana değişecektir.
Phytoestrojenler (BreastGain Plus içindekiler gibi bitkilerde doğal olarak bulunan kimyasal bileşikler) östrojen benzeri özellikleri ile aşağıdaki rahatsızlıklara karşı mükemmel rahatlama sağlarlar:
  • Gece terlemeleri
  • Ani ve uç ruhsal durum degişiklikleri
  • Dölyolu (vajina) kuruluğu
  • Gögüs sarkması
  • Cinsel isteksizlik
  • Kilo almak
  • Hafıza ve yoğunlaşma (konsantrasyon) sorunları
  • Depresyon
  • Menopoz dönemlerinde olan geçici sıcaklık hissi
  • Osteoporoz- kemik dokusunda, kalsiyum kaybı sonucu, atrofi gelişmesi ile belirgin durum.
  • Kistsel yumrular
  • Ağrılı cinsel birleşme
  • Uykusuzluk
  • Kalbin hızlı atması
  • Bitkinlik
  • Saçta değişiklikler
  • Ağır kanamalar
  • Phytoestrojenler , insan östrojenlerinin yerini aldığında, üreme organları üzerine östrojen tipi bir etki yaparak dişi hormon seviyesini desteklerler. Bu Phytoestrogenler, östrojen etkisi olarak, insan östrojeni ile karşılaştırıldığında, 100-500 kere daha az güçlüdür. Bunlar, hormon dengesini, vücudun dogal seviyeleri yüksek oldugu zaman anti-östrojen olarak hareket ederek ve vücudun doğal seviyeleri düşük ise insan östrojeni olarak hareket ederek, sağlarlar.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Tek kelimeyle mükemmel. breast gain kullanmaya basladigimdan beri farkını hissediyorum, başlarda psikolojik olarak büyüdüğünü hissetim ama daha sonra göğüslerimin büyüdüğünü gercekten farkettim.

Adsız dedi ki...

Ben Breast Gain 3 aydir kullanmaktayim ve gelismeler inanilmaz! Estetik mi dogal cozummu diye dusundum ve ben breast gain 'i tercih ettim ve bundan daha fazla mutlu olamazdim. Tesekkürler Breast Gain!

Adsız dedi ki...

Breast gain tek kelimeyle harika.İlk günden beri breast gain farkını hissettiriyor, başlarda goguslerimin psikolojik olarak büyüdüğünü hissetiğimi dusundum ama yaklasik 15 gun sonra eşim bile goguslerimin büyüdüğünü söyleyince çok şaşırdım. Tesekkurler breast gain

Adsız dedi ki...

arkadaslar bu breast gain göğüs büyütücü hap silikona rakip, breast gain plus ile yaklasin 2,5 ay once tanistim ve kullanmaya basladim bu sure zarfinda göğüslerim 1 beden buyudu göğüslerim büyümesinden cok toparlanmis ve daha guzel gorunuyor olmasi onemli, breast gain gercekten cok etkili bir urun eger sizde göğüs büyüklüğünüzden sikayetciyseniz breast gain tam sizin aradiginiz urun. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Meraba,
Ben 33 yaşında iki çocuklu bir anneyim.Ölçülerimden memnunum sadece emzirmelerden sonra deformasyon oldu.Çok ileri derecede değil ama eskisi gibi de değil.Ben büyümesini istemiyorum sadece toparlansa yeter.Bu üzün bu işe de yarar mı?

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Breast Gain genellikle kucuk goguslu bayanlarin gogus olculerini buyutmek icin kullandiklari bir gogus buyutucu urun tabi ki sadece buyutmek degil sekilli ve dik goguslere sahip olmak icinde kullananlar var diye tahmin ediyorum. Birde http://saglikmarket.blogspot.com/2008/02/bota-bella-gogus-diklestirici-maske.html boyle bir urun var Bota Bella gogus diklestirici maske isterseniz o urunude inceleyebilirsiniz belkide istediginiz urun o olabilir

sorrow dedi ki...

mrblar..
22 yaşındayım we akranlarıma gore göğüslerim çok küçük,70 beden takıyorum..bu ürünü denemek istiyorum fakat gerçekten yararını görebilir mıyım yada bı sure bunu kullandıktan sonra bıraktığımda,göğüslerim gene küçülüp eskı halıne mı döner?
eczanelerde bulabılır mıyım ve fıyatınıda öğrenmek ıstıyorum..
teşekkurler ..

Adsız dedi ki...

Merhaba. Breast gain adlı ürünün östrojen içermesi ilerde göğüs kanserine neden olabilir mi? menopozlu bayanlarda östrojen takviyesi meme kanserine yol açabileceğini duymuştun. Oradan aklıma geldi bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler

Adsız dedi ki...

merhaba 25 yaşındayım ve göğüslerim için küçük diyemiyorum resmen yok ...
yaşım bu hapı kullanmak için geçmi, kullanabilirsem faydasını görebilecekmiyim...
bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Adsız dedi ki...

arkadaslar bende gogus buyutucu hapini almak istiyorum ama sizce gercekten fark varmi arada bosuna parayi cope atar gibi harcamak istemiyorum ise yaramicaksa cunki benim goguslerim yok denicek kadar kucuk ve yasim 22 sizce yasimdan dolayi bende fark olmaya bilirmi ?

Adsız dedi ki...

ya bu urunun gercekten calistigina eminmisiniz ? ben siparis edicem ama ise yaramamasindan korkuyorum :(:(

gamze dedi ki...

bn yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum çok az bi büyüme oldu.devam edersem istediğim ölçüye ulaşabilcek miyim yksa boşuna mı uğraşıyorum?