Catlak Giderici Bonie Krem


Çatlak ve Selülit Giderici Bonie Krem Nasıl Kullanılır?

Kremi günde iki defa cildinize masaj yaparak uygulayın. İlk defa kullanıyorsanız küçük bir bölgeye uygulayarak test edin. 4 ila 6 gün sonra gözle görünür sonuçlar almaya başlayacaksınız.

Not: Bazı kullanıcılar kremi cilde sürdükten sonra beş dakika bekleyip ondan sonra masaj yaparak yedirmenin ürünün etkisini arttırdığını bildirmişlerdir

Bonie Kremin cildinizde yarattığı etkiyi seveceksiniz
  • Yılların getirdiği çizgi ve çatlaklar üzerinde etkilidir.
  • Çatlaklara bağlı çizgileri ve renk değişimlerini minimuma indirir.
  • Cildi güçlendiren ve kalınlaştıran kolajen ve protein üretimini arttırır.
Anti-aging avantajları da varŞaşırtıcı olarak kremin içindeki bazı etkin maddeler, yüzü nemlendirmeye, kırışıklıklarda düzelmeye, yaşlanmaya ve güneşe bağlı olan çizgilerin azalmasına yardımcı olmuştur. Şüphe yok ki bu % 100 doğal ürünü, tüpün içindeki mucize olarak adlandırabiliriz. Yılların getirdiği çatlakları azaltır ve önler. Cildinizi daha pürüzsüz hale getirir ve kırmızlıkları yok eder. Ciltteki yaşlanma etkilerini azaltmasından dolayı içeriğindeki maddelere mucizevi diyebiliriz.

Bonie Krem ile derideki çatlakları önleriz
a) Derideki dinamik denge korunur ve ton, deri elastikiyeti gibi temel özellikler değişime uğramaz.

b) Optimal yenilenme faaliyetleri, küçük deri yırtıklarında veya büyük deri yırtıklarında (fibroblast seviyesinin ve etkinliğinin artması, gelişmiş macrophage antigen üreten ve yabancı antigenlerle savaşan) faaliyetleri sağlanır. Bu etki Bonie'de hyaluronic asit ile sağlanıyor.

c) Derideki dinamik denge Bonie içindeki hyaluronic asit ve dexpanthenol ile korunuyor.Bu konu bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır. Bu iki etkin aracı ile dış derinin nemlendirilmesi, derinin dinamik dengesini geliştirir.

d) Fibroblastlar (birleşik doku hücreleri) uyarılır ve yeterli elastik ve kolajen (birleştirici proteinler) dokular üretilir. Yine Bonie'deki hyaluronic asit ve dexpanthenol fibroblastlar üzerinde böyle bir etki yaratırlar (bilimsel olarak ispatlanmıştır)

Çatlak Nedir ?
Kolajen cildin yapı taşıdır. Onu duvardaki tuğlalar gibi düşünebilirsiniz. Yaşlandıkça yada cilt hamilelik ve kilo kaybı ile ciddi bir değişime maruz kalınca tuğlalar bozulur ve yığılmaya başlar . Zayıflar , eğilmeye ve buruşmaya başlar. Çatlak ve Selülit Giderici Bonie Krem, değişik cilt katmanlarındaki kolajen ve polyprotein üretimini uyarır. Cilt kendini yeniden inşa etmeye başlar, kalınlaşır ve ilk baştaki görünümüne döner.
Çatlak ve Selülit Giderici Bonie Krem , ayrıca çatlaklarla beraber genel olarak görülen kırmızılık ve beyazlığı da azaltacak şekilde formüle edilmiştir. Ürün hasarlı cilt dokularını onarır , güçlendirir ve daha canlı görünmelerini sağlar. Ayrıca hücrelerde tutulan suyun atılmasına , böylelikle sıkılaşmaya yol açar. Çatlak ve Selülit Giderici Bonie Krem , sadece dış görünümde bir düzelme yaratmaz, derinin yapıtaşlarının yeniden üretilmesini ve onarılmasını sağlar. Bu yüzden sonuç sürekli ve göz alıcıdır.


Çatlak ve Selülit Giderici Bonie Kremin İçeriği Nedir?
Çinko Oksit; Bariyer oluşturucu etkisi sayesinde cildi idrar, dışkı ve bezin temasından kaynaklanan tahrişler gibi zararlı dış etkenlere karşı izole eder.

EMU (Deve Kuşu Yağı); Eski Mısır, Roma ve Afrika kültürlerinde devekuşu yağı, 3000 seneden beri kozmetikten ağrıların giderilmesine kadar birçok alanda kullanılıyordu. Tarihi kaynaklar devekuşu yağının milattan önceki devirlerde de yaygın bir şekilde kullanıldığını belirtiyorlar. Öyle ki M.S.1.yy'da yaşamış olan Romalı filozof Pliney devekuşu yağının faydaları üzerine yazılar yazmıştır.

21. yy'da devekuşu yağının Omega-6 & Omega-9 yağ asitlerini içerdiğini biliyoruz. Bu temel asitler hücre zarlarının gelişmesine, vücudun daha etkin besin kullanımına çok büyük katkılarda bulunmaktadır. Ayrıca her ikisinde de cilt nemlendirici özellik bulunmaktadır. Devekuşu yağı moleküler büyüklük olarak insan yağıyla aynı olduğundan vücut tarafından absorbe edilmesi çok kolaydır. Özellikle gelişmiş toplumlarda sağlık amaçlı kullanılmaktadır.

Daha güçlü kaslar: Devekuşu yağı ile kaslara günlük masaj yapılarak kas ağırlıklarının arttığı ve kasların geliştiği tespit edilmiştir. Bu nedenle kaslardaki zedelenmelerde kas zayıflıklarında kullanılmaktadır. Özellikle sporcuların yaralanması sonucuda oluşan kas ağrıları için birebirdir.

Kuru ciltler: Kuru cilt vücudun temel yağ asidini kaybetmesinin bir sonucudur. Cilde devekuşu yağı uygulayarak cildinizin daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayabilirsiniz. Devekuşu yağı başağrıları, sinüs, tansiyon gibi hastalıklarda da faydalı bir şekilde kullanılmaktadır. Devekuşu yağı ayrıca rahatlatıcı özelliği de bulunmaktadır.

Yağın Faydalı Olduğu Durumlar:
  • Güneş Yanığı
  • Su toplama
  • Kuru ciltler
  • Sedef Hastalığı
  • Deri kesilmeleri
  • Yatak Ağrıları
  • Deri Yanmaları
  • Kas Ağrıları
  • Deri Sıyrıkları
Panthenol (Provitamin B5)
Cildi nemlendirme özelliğine sahip bir vitamin. Ciltte yeni hücrelerin gelişmesinde önemli bir etken. Güneş ışınlarının neden olduğu kızarıklıkları gideriyor, güneşe maruz kalan saç tellerinin kırılıp kurumasını önlüyor. Provitamin B5 en çok tahıllar, yumurta sarısı, mantar, baklagiller, karnabahar ve patateste bulunuyor.

Propolis (Arı Poleni)
Arı poleni renk, şekil ve içeriği bakımından farklılık gösterir. Renkleri genellikle sarı olmakla birlikte pembe, kırmızı, mor, eflatun, siyah v.s. olabilir.

Arı polenindeki aktif madde içeriği bitki türüne, yetişme koşullarına, yer ve toprak karekterine göre değişir. Fakat arılar yanlızca en değerli olanları toplarlar. Polende ortalama %25 oranında protein vardır. Bu protein içinde insan vücudu için gerekli olan temel aminoasitlerin tamamı bulunur. Demir, bakır, kalsiyum, potasyum, fosfor, sodyum, magnezyum, iyot polende varlığı tesbit edilen elementlerden bazılarıdır. Polende bulunan iz elementler ise alüminyum, nikel, titanyum, çinko, manganez, bor ve baryumdur. Arı poleni vitamin bakımından zengindir. Bu vitaminler B1,B2,B3,B4,B5,B6,B7,B8,B9,B12,A,B,C,E'dir. Polende vitamin H'nin varlığı rus araştırmacı deriatrin ve soirich tarafından açıklanmıştır.

Arı poleni enzim ve CO-ENCİM'de çok zengindir. Ayrıca içeriğinde bilim adamlarının henüz analiz edip izole edemedikleri maddeler bulunmaktadır. Arı poleninin bu kadar etkin olmasında bu maddelerin büyük payı olduğuna inanılmaktadır.

Papatya Ekstratı
Gaz birikiminde, ishalde, deri döküntülerinde, mide rahatsızlıklarında ve balgamlanmalarda yardım eder. Ayrıca, adet görme aksaklıklarında, adet görememe hallerinde ve daha başka nitelikteki, dölyatağı (rahim) şikayetlerinde, uykusuzluk, testis iltihabı, yüksek ateş, yara ve diş ağrılarında yardımcı olabilir. Papatya, terletici, sakinleştirici ve kramp çözücü etkilere sahip olmasının yanı sıra, her tür iltihaplanmalarda ve özellikle mukoza iltihaplarında dezenfeksiyon ve iltihap kurutucu olarak kullanılabilir. Göz ve gözkapağı iltihaplarında, kaşıntılı ve akıntılı deri döküntülerinde dıştan kompres ve yıkama olarak, diş ağrısında gargara olarak ve ayrıca yaraların yıkanmasında kullanılır.

Vitamin E
Vitamin E, E VİTAMİNİ olarak da bilinir, öncelikle bazı bitkisel yağlarda (örn. buğday tohumözü yağı) bulunan ve yağda çözünen bileşik, 1922'de bulunan vitamin E saf haliyle 1936'da elde edilmiş, kimyasal yapısı 1938 de belirlenmiştir, Daha sonra vitamin E'ye benzer etki gösteren ve tokoferol olarak bilinen bir dizi bileşik de elde edilmiştir.

Hayvanlarla yapılan deneyler sonucunda vitamin E'nin kas distrofisi ve kendiliğinden düşük gibi bazı hastalık ve bozuklukların tedavisinde kullanılabileceği anlaşılmıştır. Ayrıca canlı dokularla zarların yükseltgenme sonucunda yıkılmasını engelleyerek yaşam süresini uzatabileceği de düşünülmektedir. Tokoferoller özellikle yükseltgenmeyi önleyerek bitkisel yağların bozulmasını geciktirmek amacıyla kullanılır.

Vitamin E eksikliği, vücutta dokularda yükseltgenme süreçlerini ketleyerek işlev gören vitamin E'nin besinlerle yeterince alınmaması sonucunda ortaya çıkan bozukluk.

Vitamin E başta tahıllar ve bitkisel yağlar olmak üzere yiyeceklerin çoğunda bulunur. Bu nedenle vitamin E eksikliği yalnız beslenme bozukluğundan kaynaklanmaz; insanda eksiklik nedeniyle ortaya çıkan belirtiler de kesin olarak anlaşılmamıştır.

Hayvanlarla yapılan deneylerde vitamin E eksikliği belirtileri türden türe değişir. Olgun dişi farelerde düşük, erkek farede sperma yapan dokuların dejenerasyonu nedeniyle kısırlık, tavşan ve kobaylarda akut kas distrofisi, civcivlerde damarlarda yapı bozuklukları ve kaslarda güçsüzlük, maymunlarda kansızlık görülür.

Vücudun bütün dokularında vardır; karaciğerde depo edilir. Kaynakları bitkisel yağların çoğu, fındık-fıstık, tohumlar, soya, et, balık, yeşil yapraklı sebzeler, elma, havuç, yumurta ve tahıllardır. Antioloidon özelliğinden dolayı, üreme görevlerinin normal şekilde gerçekleşmesine yardımcı olur. Kanser oluşum riskini azaltır. Gözde güneş ışınlarının olumsuz etkisini azaltarak, katarakt oluşumunu geciktirir. Hücre zarının ve duvarının normal görevini yapmasına yardım eder. E vitamini eksikliğinde kas yorgunluğu ve zayıflaması oluşur. Fazlalığı ise hipertansiyon ve bağırsak kramplarına yol açabilir.

Hücrelerin daha uzun yaşamasını ve yenilenmesini sağlayan E vitamini, vücuttaki oksijenin en iyi şekilde kullanılmasına yardım eder. Yaşlanmaya karşı en etkin vitaminlerden biri olan E vitamini, kalp rahatsızlıklarına karşı etkin koruma sağlar, ayrıca cildin elastikiyetini de korur. Genellikle bitkisel yağlar, yağlı meyveler, çikolata ve işlenmemiş tahıllarda bulunur. 100 gr mısırözü yağında 133 mg E vitamini bulunur.

Evening Price (Çuha Çiçeği Yağı)
Çuha Çiçeği (Oenethera biennis) çeşitli alt türleri olan önemli bir bitkidir. Kuzey Amerika ve Avrupa'da yetişir. Bitki ve kökü eskiden beri tedavi amaçlı kullanılmıştır. Bununla beraber tohumundan elde edilen ve Gamma-Linolenik Asit (GLA) içeren yağının kullanımı yenidir. Çuha çiçeği yağı, tohumlarının preslenmesi sonucu elde edilmiş tamamen doğal bir üründür. % 9 oranında Gamma -Linolenik Asit (GLA), % 0,72 oranında omega-6 (Cis-Linoleik Asit), % 8 oranında omega-9 (Cis-Oleik Asit), potasyum ve magnezyum içerir. GLA önemli yağ asitlerinden biridir.

GLA sağlık için gereklidir çünkü vücuttaki bütün organları kontrol eden ve hormonlara benzer etki gösteren bileşiklerin (Prostoglandin-PGS) üretiminde kullanılır. Bu bileşikler özellikle kalp, dolaşım, deri ve savunma sisteminde etkilidir. Ek olarak, GLA hücre zarının (cell membrane) önemli bir bileşenidir.

Bazı yiyecekler, temel yağ asitleri metabolizmasıyla ilgili enzimleri engeller. Aşağıda belirtilen durumlarda veya hastalıklarda da delta-6-desaturaz denen enzimin etkisi azalmaktadır. Bu enzim (delta-6-desaturaz), beslenme yoluyla alınan linoleik asidin (LA), gamma-linolenik aside (GLA) dönüşmesini sağlayan önemli bir enzimdir.

Doymuş yağlardan zengin diyet (Aşırı hayvansal yağ kullanımı)
Kolesterolden zengin diyet (Aşırı proteinli yiyecek tüketimi)
Aşırı alkol alımı
Çinko eksikliği
Stres, umutsuzluk ve çaresizlik duyguları (Stres hormonu Cortisol düzeyini artırır.)
Viral enfeksiyonlar (Bulaşıcı hastalıklar)
Radyasyon
Kanser
Yaşlılık
Şeker hastalığı
MS hastalığı

GLA vücutta bir dizi reaksiyonla Prostaglandin'e (PGE1) dönüştürülür. Prostaglandin'ler hücre fonksiyonlarının düzenlenmesinde hayati öneme haizdir. Hormonlara benzerler fakat etkileri daha bölgesel ve ömürleri daha kısadır. Yukarıdaki durumlarda dışardan (beslenme yoluyla) GLA alınması hem vücudun GLA gereksinimini karşılar hem de eğer varsa besin alerjisi belirtilerini de azaltabilir.

Çuha Çiçeği Yağı'nın Faydaları ve Kullanım Alanları:

Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bayanların özel günlerindeki baş ve karın ağrılarının (PMS ağrıları ve mensturel kramplar) giderilmesine yardım eder.
Hanımlardaki adet düzensizliklerinin giderilmesinde faydalı olabilir.
Menopoz semptomlarını azaltıcı etkisi vardır.
Egzema ve sedef hastalarının ciltlerini sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olabilir.
Çinko (mineral) ile birlikte alındığında ergenlik sivilcelerini (Akne) iyileştirebilir.
Aşırı alkol ve sigara kullanımı sonucu oluşan toksik (zehirli) etkileri azaltır.(Anti-oksidant etki)
Yaşlılık etkilerinin geciktirilmesine faydalıdır. (Anti-aging etki)
Romatizma ve mafsal (eklem) iltihabı ağrılarının azaltılmasına yardımcı olabilir.
Kireçlenme sonucu meydana gelen bel, sırt, diz, omuz ve boyun ağrılarınaa karşı faydalı olabilir.
Yorgunluğu azaltmak ve çalışma isteğinizi artırmak için yararlıdır.
Güçsüz ve kırılgan tırnakları güçlendirir. MS (Multiple Sclerosis) hastalığının ilerlemesini yavaşlatmaya faydalıdır.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu bonie krem harika her geçen gün çatlaklarim çok ama çok azalıyor. ama lütfen hemen mucize beklemeyin kullanmaya devam edip biraz bekleyin ;)

Adsız dedi ki...

bonie cream ile kilolarimi verdikten sonra tanistim. bonie krem sayesinde kilo verdiğim zaman ortaya çıkan çizgiler gözle farkedilemeyecek kadar silikleşti. 10 gün sonra cildim pürüzsüzleşmeye başladı.

sorrow dedi ki...

sorrow ..
mrblar..kılo werdıkten sonra dizimin arka kısmında ve kalçamda barız bellı şekılde çatlaklar oluştu..bı ıkı krem denedım fakat etkısını goremedım..bu kremi de denemek istıyorum,gercekten yararlı olurmu ??ne kadar zaman kullanmam gerekır ve eczanelerde bulabılır mıyım fıyatı ne kadar ?tesekkurler