Salvolin - Salyangoz Kremi

Salvolin salyangoz özlü cilt kremi
Sahip olduğumuz cildimiz kadar değerli bir elbise var mı? Elbette ki yok. Maalesef olumsuz birçok şart ve yaşa bağlı nedenler yüzünden cilt bozulabiliyor.

Cilt neden bozulur?
  • Doğal yaşlanma süreci
  • Çeşitli cilt hastalıkları
  • Hamilelik ve doğum
  • Yoğun şehir hayatının olumsuz etkileri
  • Sigara ve alkol
  • Dâhili birçok hastalık
  • Aşırı stres
  • Kilo dengesizliği sebebiyle oluşan çatlaklar
  • Bağ dokusu zayıflığı
Belli başlı bu nedenlere toplumda çok sık rastlanıyor. Sonucunda ise ciltte oluşan hiç geçmeyecekmiş gibi görünen cilt bozuklukları oluşmakta. Bunlara çare ararken cilt bozukluğuna neden olan sebepleri göz ardı etmemek gerekir.

Cildimizi korumak bizim elimizde. Sürekli ve doğru bakım metotlarıyla aynı zamanda doğru kozmetik ürünlerle cilt yapısının sağlamlaşması ve güzelleşmesini sağlayabiliriz. Bu konuda yapılacak ev verimli tercih Salvolin (salyangoz özlü krem) olacaktır.

Yüzyıllardır olduğu gibi güzelleşmek ve sağlık bulmak için doğadan faydalanmaya devam ediyoruz. Salvolin’de doğanın cildimize sunduğu iksirlerden biri. Son zamanlarda mucizevî etkileriyle dikkatleri üzerine çeken salvolin, salyangoz özlü bir cilt kremi.

Salyangoz salgısı cilt üzerinde gözle görülür yenilikler gösterir. Salvolin, salyangoz sağlısı içeriyor. Salvolin, bir cildin ihtiyacı olan tüm onarımı yapabilir. Doğal ve etkin içeriği cildin daha önce yaşadığı ve yaşamakta olduğu kötü etkileri yok eder ve cildi korumaya devam eder.

Birçok dermatolojik testten geçmiş olan salvolin, şaşırtıcı sonuçlarla kanıtlanmış durumda. Yapılan araştırmalar ve kullanım süreçleri sonunda salyangoz salgısının cildi yenilediği ve cilt için gerekli bütün vitaminleri içerdiği tespit edildi.
Salvolin (salyangoz özlü krem) cilt üzerinde ne gibi etkilere sahip?

Salvolin, kırışıkları önlemede kesin çözüm sunan bir kremdir. Alın, göz çevresi ve özellikle yüz kırışıklıkları ya da vücut kırışıklıkların oluşumunu engeller.

Hamilelik sırasında gerilen ciltte çok sık görülen çatlaklar ve doğum sonrası izleri üzerinde belirgin onarım sağlar. Aynı zamanda bağ dokusu zayıflığı olan kişilerde de bulunan çorap söküğüne benzeyen cilt çatlakları üzerinde de etkindir.

Çeşitli nedenlerle oluşmuş cilt lekeleri ve traşın tahriş ettiği ciltler, çevresel faktörler sebebiyle oluşmuş cilt bozukluklarında da kalıcı çözümler sunar.

Cilde nem, yumuşaklık ve elastikiyet kazandırır. Ölü hücreleri atar. Cildi sıkılaştırır ve besler.

Salvolin, cildi yeniler ve genç kalmasını sağlar.

Salvolin Salyangoz Kremi Nasil Kullanilmali?Sabah ve akşam cildinizi duru su ile iyice temizleyin. Temizlenmiş cildin üzerine ince bir tabaka halinde az miktar sürünüz. Masaj yaparak cilde tamamen yedirene kadar uygulayınız. Düzenli olarak sabah akşam günde 2 kez kullanınız. Ürün cildinizdeyken başka herhangi bir nemlendirici ve ya kozmetik ürün kullanmayınız. Makyaj yapmadan önce birkaç dakika kurumasını bekleyiniz.
Cilt hücrelerinin kendini yenileyebilmesi için minimum 4 haftalık yani 28 günlük bir süreç zorunludur.

4 - 6 Hafta - Hafif iz ve çatlaklar için
6 - 10 Hafta - Orta ve derin izler ve çatlaklar için tarif edildiği şekilde kullanılmalıdır.
12- 16 Hafta - Ciddi yanık veya cilt bozukluklarında 2 kavanoz kullanıldıktan sonra sonuçlar görülebilir.
Hamilelikten kaynaklanan çatlakların azalması 4-8 ay sonra gözlemlenebilir.

Salvolin Salyangoz Kremi Kullanım Uyarıları
  • Haricen kullanılır. Gözle temasından kaçınınız.
  • Egzama, güneş yanığı, akut ve ikincil derecede akut deri yanıklarında kullanmayınız.
  • Göz ve göz çevresine temas ettirmeyiniz.
  • Doğum lekeleri, benler, çiller üzerinde etkili değildir.
  • Hamile ve emzirme döneminde ki bayanların kullanması uygun değildir.
  • Taze yaraların üzerine doğrudan uygulama yapmayınız.
  • Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
  • Yakıcı güneşte kullanmayınız.
  • Serin ve kuru bir yerde, ağzı sıkıca kapatılmış halde muhafaza ediniz.
Salvolin Salyangoz Kremi Yan Etkileri

Salvolin cilt kreminin şimdiye kadar herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır.

Salvolin Krem Icinde Yeralanlar

Allantoin: Yara onarımını destekler, iyileştirici özelliğe sahiptir. Hücre yenilenmesini hızlandırır ve cilt yumuşatıcı etkisi vardır. Ayrıca antioksidandır, cilde hasar veren ve yaşlanma sürecini hızlandıran serbest radikaller ile savaşır. Salyangoz kabuğu kırıldığında diyetinden elde ettiği kalsiyum ve allantoin sayesinde kabuğunu yenileyebilme özelliğine sahiptir. Kozmetiklerde yapay olarak elde edilirken salyangozun sıvısında doğal olarak bulunur.

Proteinler ve Vitaminler: Cildin yumuşamasına ve kalitesinin artmasına neden olur. Salyangoz bu maddeleri yedikleri sayesinde elde eder. Özel sebzeler örneğin havuç, lahana gibi. Vitaminler, antioksidan olarak işlev görürler ve cildi serbest radikallerden korurlar.

Doğal Antibiyotikler: Salyangozun sıvısındaki antibiyotikler ilaç derecesinde değildir. Fakat ciltte rastlanabilecek çeşitli bakterilere karşı etkilidir.

Kolajen ve Elastin: Cildin temel bağ dokusunda bulunan proteinlerdir. Elastin cildin esnekliğini sağlar. Kolajen ise cilde dolgun görünüm sağlar.

Glikolik asit: Küçük moleküler yapısı sayesinde cilt tarafından rahatlıkla emilir, cildi zarar görmüş ölü hücrelerden etkili bir şekilde arındırır. Cilt onarıcı maddeleri cildin derinlerine taşır.

Doğal Shea Ağacı (Butyrospermum Park II Butter):
Shea ağacının fıstıklarından elde edilen yağ cildimiz için olağanüstü bir nemlendiricidir. Hücre yenilenmesini ve kapiller dolaşımı arttırır. İltihaplanmayı önler. Yaşlılık izlerini minimuma indirir. Bu yağ A, E ve F vitaminleri içerir. Bunlar cildi besler ve onu temiz ve sağlıklı tutarak cildin bakımını sağlar. Bu vitaminler, özellikle de güneşten zarar görmüş ciltler için idealdir ve erken yaşlanmayı önlerler. Sert, kuru ve çatlayan deriyi yumuşatır. Shea yağının yara izlerini, egzamaları, yanıkları, çeşitli döküntüleri, sivilceyi, kuru deriyi, cilt lekelerini, çatlakları, kırışıklıkları ve sedef hastalığında tahrişi azaltıcı özelliği vardır.

Aquaxyl: Suda çözülebilir ve geçirgen özelliğe sahip bir sıvıdır. Bitki formlarının tüm tipleri içinde nemlendirici, anti-aging (yaşlanma engelleyici) ya da cildin yeniden yapılandırılması için kolaylıkla kullanılabilir. (Renksiz, kokusuz bir emülsiyon ve geçirgen bir losyon). Cildin su rezervlerini geliştirir, nem oranını artırır ve cildin sıvı kaybını sınırlar. Çevresel zararlı etkilere karşı cilt için en iyi savunma mekanizmasını sağlar. Uzun süreli nemlendirici etki gösterir.

Hiç yorum yok: