Ceramidis Anti Aging Cream

Dr.Lauranne Ceramidis Anti Aging Cream

Cilt, çok hassas bir örtü. Zamanla ve birçok yan etki ile cilt zarar görüyor ve yıpranıyor. Bütün bu olumsuz etkileri kısmen de olsa önlemek elimizde. CERAMİDİS ANTİ AGİNG CREAM sıkı bir zaman durdurucu. Yaşlanma etkilerini geciktiren ve cildi baştan yaratan bir krem.

Ceramidis Anti Aging Cream içinde bulunan vitaminler, mineraller, antioksidanlar, aminoasitler ve meyve asitleri cilde ayrı ayrı faydası olan maddeler. Hepsini birbirini tamamlarken cilde yenilenme ve sağlık katıyor. Oluşmuş cilt hasarlarını iyileştiren ve cildi koruyan Ceramidis Anti Aging Cream yaşınızı saklayıp genç görünmeyi sağlayabilir. Kimse kaç yaşında olduğunuzu bilmesin.

Zaman Durdurucu Dr.Lauranne Ceramidis Anti Aging Cream içeriği

Glikolik asit (glycolic acid): Doğada şeker bakımından zengin olan meyvelerin asitleri. Özellikle şeker kamışında bulunan meyve asitleri cilt üzerinde yenileyici ve onarıcı etkilere sahip.

Fitik asit (phytic acid): Cildi çevrenin olumsuz etkilerinden korur ve yaşlanmayı geciktirir.

Bisabolol (tıbbi papatya): Cilt problemlerinde iyileşme sağlamaya yardımcı olur.

Limon ekstraktı (Citrus Medica Lemon Pell Extract): Cildi temizler, canlandırır ve sivilce ve akne gibi cilt lekeleri üzerinde etkilidir.

Elma ekstraktı (Pyrus Malus Apple Fruit Extract): Mineraller, vitaminler ve aminoasitler içerir. Bu maddelerin hepsi cilt üzerinde etkindir. Cildi korur, kuvvetlendirir ve pürüzsüzleştirir.

Papatya ekstraktı (Carica Papaya Fruit Extract): Güneş lekeleri, sivilce ve akne gibi lekelerin izlerini yok eder. Cildi yeniler.

Qestamide H (Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide): Cilde bebeksi yumuşaklık kazandırırken cildi de toparlar ve kırışıklıkları önler. Ciltte yaşanan günlük nem kayıplarını minimum seviyeye indirir.

Dr.Lauranne Ceramidis Anti Aging Cream Etkisi
o Kırışık görünümünde azalma ve genç görünüm
o Cildin ihtiyacı kadar nemlenmesi
o Cilt dokusunun yenilenmesi
o Pürüzsüz görünüm ve parlaklık
o Cilt hasarlarının iyileşmesi

Dr.Lauranne Ceramidis Anti Aging Cream Kullanımı
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez yüz ve boyun çevresine ince bir tabaka halinde sürülür ve masaj yapılarak uygulanır.

Ceramidis Anti Aging Cream'in yaşanmış hiçbir yan etkisi bulunmamakta. Ceramidis Anti Aging Cream tüm cilt tipleri için kullanılabilir.

Hiç yorum yok: