Zayiflama Hapi Nasil Kullanilir?

Bir cok kisi fazla kilolarindan kurtulmak adina cesitli yollar secmekte, iste bu secilen yollardan en cok tercih edileni ise zayiflama haplari ya da baska deyisle zayiflama kapsulleri. Peki zayiflama hapi kullanarak gercektende istedigimiz kiloyu vrebiliyormuyuz? Dusledigimiz vucuda kavusmak zayiflama haplari ile mumkun mu?

Iste bugun sizlerle bu iki ana soru altinda zayiflama urunlerinin etkilerini ve ne yaparsak kullandigimiz urunden maksimum performansi aliriz basliklarinda yardimci olmaya calisacagiz.

zayiflama hapi kullanimi
Ilk olarak sunu bilmelisiniz ki hangi zayiflama urununu kullaniyor olursaniz olun o urunden mucizeler beklemek yanlis olur. Urunu kullanirken sizinde biraz caba icerisinde olmaniz lazim ki hedeflediginiz, arzu ettiginiz bedene cabucak kavusun.

Zayiflama hapi kullanirken ilk dikkat etmemiz gereken sey kullandiginiz zayiflama kapsulunun gunde kac adet ve ne sekilde tuketilmesi gerektigidir, cunku her urun ayni sekilde tuketilmemektedir. Bunu ornekler ile soyle aciklayabiliriz:

FX15 gunluk kullanimi yemeklerden 30 dakika once sabah ve aksam olmak uzere 2 kapsuldur,

Elma Krom gunluk kullanimi yemek sirasinda su ile gunde 1 kapsul seklinde olmalidir,

Apple30 gunluk kullanimi sabah ve aksam yemeklerinden sonra bol su ile 2 kapsul seklindedir,

Lahana Kapsülü gunluk kullanim sekli yemeklerden once bol su ile gunde 3 kapsul seklindedir,

Lida gunluk kullanim her sabah kahvaltidan once bir bardak ilik su ile 1 kapsul olarak olmalidir,

Likid Mix yemeklerden once bol su ile birlikte gunluk kurunuze gore 2 ile 6 tablet arasinda degismektedir,

Biber Hapi gunluk olarak sabahlari ac karnina bol su ile birlikte 1 adet kapsul seklinde kullanilmalidir,

Acai Berry ise gunluk kullanim sekli olarak yemeklerden 30 dakika once hergun 3 kapsul seklinde kullanilmalidir. (Urun kullanimlari ile ilgili detayli bilgiyi urun tanitim sayfalarimizda bulabilirsiniz)
Iste sizinde gordugunuz gibi bir kac zayiflama urununden verdigimiz orneklerde her urunun kullanma sekli degisiklik gostermekte. Bu yuzden ilk olarak hangi urunu kullaniyorsaniz mutlaka o urunun prospektusunde yer alan kullanma talimatlarina uyun, fazla kilolarinizdan cabuk kurtulmak adina anlatilan uygulama disina cikmak hem zayiflamaniza yardimci olmayacak hemde belki baska sorunlara neden olacaktir.
zayiflamaZayiflama kapsulleri kullanirken ikinci dikkat etmemiz gereken unsur ise gun icerisinde bol su tuketmemiz gerektigidir. Gunluk 2 ile 3 litre su tuketmek fazla kilolarimizdan kurtulmak icin etki gosterecek olan zayiflama urunlerine cok yardimci olacak ayrica vucudunuzun temizlenmesini saglayacaktir.
Zayiflama urunlerini kullanirken yediklerinize dikkat etmeli ve kisa da olsa gunluk egzersiz programi olusturmalisiniz. Bu egzersizler kisa yuruyusler olabilir (ornek yakinda ki bakkala hergun yuruyerek gitmek gibi) evde yapilacak esneme, aerobik vb. egzersiz programlari olabilir. Bu tamamen size kalmis bir sey ancak mutlaka hergun yapilacak egzersizler kullanmis oldugunuz urunun daha cabuk etki etmesine yardimci olacaktir. Ayrica ben nasil olsa zayiflama hapi kullaniyorum diyerek tatli, borek, makarna vb. kilo yapici yemeklerden uzaklasmazsaniz cok da fazla urunden yarar beklememenizde fayda var diye dusunuyorum :)

Son olarak sizde zayiflama urunleri kullanarak nasil zayifladiginizi paylasmak isterseniz asagida yer alan yorum gonder kismindan bizlerle dusuncelerinizi iletiniz, boylece zayiflamak isteyen bir cok kisiye yol gostermis olacainizdan supheniz olmasin...

Hiç yorum yok: