Lida Kilo Verme Sureci ve Sonrasi

Lida ile zayıflama süreci her insanda farklılık gösterir. Lida, kişinin metabolizmasına göre ayda ortalama 4-12 kilo verdirebilir. İdeal kiloya ulaşıldığında kapsul kullanimi azaltılarak lida diyeti sonlandırılmalıdır. Sanıldığının aksine lida kullanımı son bulduğunda bir takım yan etkiler görülmeyecektir. Çoğu insan bu yanılgılara düşer. Zayıflama hapı kullanımı sonrasında verilen kiloların çok kısa bir süre içerisinde alındığı hatta eski kilo miktarından daha fazla kilo alındığı endişesi lida için son derece yersiz bir ön yargıdır.

Lida ile kilo verdikten sonraki süreç nasıl geçer?

İstenilen kiloya inildikten sonra ve lida kullanımı bırakıldıktan sonra verilen kiloların tekrar geri alınması söz konusu değildir. İnilen kilo sabitlenmiş olur. Karar verilen kilo kaybına ulaşmadan önce kişi, boy ve yaş orantısına uygun kilo hesabını öğrenmelidir. İdeal kilo hesaplandıktan sonra lida kullanımı ile kilo kaybı sağlanır ve hedeflenen kilo sabitlenir. Tabiî ki dikkatli bir beslenme tarzının da sabit kilo üzerinde etkisi var fakat lida ile bu konuda güçlük çekilmeyecek.

Lida ile fazla kilolardan kurtarırken aynı zamanda günlük yemek alışkanlıklarını da değiştirdiği ve doğru bir beslenme prensibi kazandırdığı için zayiflatici kapsul bırakılsa bile tekrar kilo alınmaz. Zaten hayal ettiği kiloyu elde etmişken kimse tekrar bunu bozmak ve eski formsuz haline dönmek istemez.

Lida sadece kilolardan kurtulmayı değil her zaman formda kalmayı sağlıyor.

Hiç yorum yok: