Lida ile Diyet

Diyet diye bilinen beslenme tarzı aslında normal hayatta sağlıklı bir yaşam için yapılması gereken beslenme tarzıdır. Maalesef insanlar çoğu zaman diyet döneminde kilo vermek için doğru beslenme tarzına eğilirler. Son yıllarda sağlıklı beslenme takıntısı azda olsa insanlara yerleşmiş durumda. Moda sağlıkta bile kendisini gösteriyor.

Lida kullanırken sağlıklı beslenme şekli çok önemli çünkü daha verimli bir diyet olmasını sağlıyor. Tabi ki katı rejim kurallarına gerek yok. Lida zaten yağ çözen özelliklere sahip bir zayıflama ürünü. Sadece lida dan en iyi verimi alabilmek için bazı yiyecekler ve içeceklerden kaçınılması gerek.

Lidayı daha verimli hale getirmek için kaçınılması gerekenler;
• Doymuş yağ oranlı yiyecekler
• Kızartma yemekler
• Kola gibi asitli içecekler
• Karbonhidrat ağırlıklı beslenme tarzı
• Tatlı düşkünlüğü

Kısacası oburluk ve aşırıya kaçma lida dan daha az verim alınmasına sebep olur. Lida kullanıyorum diye her şeyi yiyebileceğini düşünmek yanlıştır. Sadece biraz dikkat ve aşırıya kaçmamak lida ile kilo vermek için yeterlidir.

Unutulmamalı ki; kaçınılması gereken besinler normal hayatta sağlığımız için yapmamız gerekenlerdir. Bu yüzden lida nın bizden istediği fazla ve özel bir şey yok. En azından lida imkânsız şeyler istemiyor. Lida'nın buradaki önemi; çağımızın hastalığı olan metabolizma bozukluklarına çare olması. Yani; lida, sadece diyet yapılarak verilemeyen kilolardan kurtulmaya yardımcı oluyor.

Lida sağlıklı beslenmeye destek verip vücudu forma sokar. Lida ile doğru beslenme alışkanlığı sağlıklı ve verimlidir.

Hiç yorum yok: