Lida ve Spor

Lida ve Spor
Spor, insan sağlığı için çok önemli temel taşlardan biri. Spor yapan bir insanın ortalama yaşam süresi diğer insanlara göre daha uzun oluyor. Aynı zamanda spor zindelik sağlar ve vücudu genc tutar. Düzenli spor yapan bir insanda fazla kilo barınmaz.

Her zaman diyet ile birlikte sürdürülen spor daha faydalıdır ve vücudu sıkılaştırır. Lida ile girilen zayıflama sürecine bir de sporun eklenmesi daha kısa sürede büyük farklılıklar gösterir.

Spor yaparken sporu zorlaştıran alkol ve sigara gibi olumsuz alışkanlıklardan uzak durulmalı. Alkol ve sigara aynı zamanda Lida'nın etkisini azaltan, fonksiyonlarını yavaşlatan tehlikeli unsurlardır.

Hiçbir olumsuz, sağlıksız madde kullanmaksızın lida, diyet ve spor yapılması vücudun muntazam hatlara kavuşmasını sağlar.

Spor, yaşa göre değişir. Çok ağır sporlara gerek yok. En basitinden günde bir saatlik bir yürüyüş bile inanılmaz etkiler gösterir. Yürüyüşün dışında koşu, yüzme, jimnastik, alet çalışmaları gibi spor çeşitleri seçilebilir. Hatta dans etmek alışkanlığı bile spor yerine geçer. Önemli olan vücuda düzenli hareket kazandırmak ve kasları çalıştırmak.

Bütün bu vücut hareketliliği sırasında lida vücut yağlarına daha etkili bir biçimde nüfuz eder ve yağları eritir. Bu yüzden lida + diyet + spor = form tutan bir vücut ve insan sağlığı. Lida ile birlikte diyet ya da sporu abartmak zorunda değilsiniz. Lida tek başına bile etkilidir fakat en iyi sonuçlar için lida ve spor tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok: