Pembe Maske Nedir? Pembe Maske Nasil Uygulanir?

Son gunlerde gundemde en cok yeralan guzellik urunu suphesiz pembe maske. Unlu oyuncu Tugba Buyukustun ile gundeme gelen pembe maskenin 2 cesiti bulunuyor. Bizde bu yazimizda sizlerle pembe maske yuz maskesi ve pembe maske inceltici anti selulit maskesi ile ilgili bilgileri tum detaylari ile birlikte paylasacagiz.

Pembe Maske Yüz MaskesiPembe Maske Yüz Maskesi

Pembe Maske Yüz Maskesi Kullanımı
Uygulama yapılmadan önce yüzünüzü sıcak su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Maskeyi tüm yüzünüze (tercihen boyun bölgesinde de kullanılabilir) yoğun bir şekilde sürünüz. 30-40 dakika kadar yüzünüzde bekletip tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra kalıp halinde yüzünüzden çıkarınız. Bu uygulamayı beş gün süre ile her gün gerçekleştiriniz. Cildin yıpranma durumuna göre uygulama sayısını 30 güne kadar çıkartabilirsiniz.

Pembe maske yüz maskesi içeriği: Water, ethyl alcohol, glycerine, tocopheryl acetate, bisabolol, linoleic acid, ascorbic acid, elastin, kolajen, hyalunoric acid, tea tree oil, lemonen, aloe vera oil, rose oil, apricot oil, kaoline, imidazoline urea, edta

Pembe Maske İnceltici ve Anti Selülit MaskesiPembe Maske İnceltici ve Anti Selülit Maskesi


Pembe Maske İnceltici ve Anti Selülit Maskesi Kullanımı
Uygulamaya başlamadan önce duş almanız etkilerini arttırmak için önemli bir adımdır. Maskenizi sorunlu bölgelerinize cildiniz gözükmeyecek kalınlıkta uygulayınız, 30 – 40 dakikalık kuruma süresini tamamladıktan sonra cildinizden kalıp halinde çıkartabilirsiniz. Sonuçları tam olarak gözlemleyebilmek için maskeyi beş gün süre ile ara vermeden her gün uygulayınız. Selülit ve yağlanma oranlarına göre kullanımı 30 güne kadar uzatabilirsiniz.

Pembe maske inceltici ve anti selülit maskesi içeriği: Water,ethyl alcohol,glycerine , tocopheryl acetate , bisabolol , linoleic acid , ascorbic acid , elastin,kolajen,hyalunoric acid , tea tree oil , lemonen , aloe vera oil , rose oil , apricot oil ,peppermint oil, thyme oil, rosemary oil, menthol, kaoline , imidazoline urea , edta

Pembe Maske ile ilgili Sıkça Sorulanlar

Pembe Maske içinde ne var?
İçeriğinde doğal bitki kökleri var. Zaten rengini de doğal bitki köklerinden alıyor. Maskenin içinde doğal ısınmayı sağlayan kristal tuzlar bulunuyor. Dolayısıyla hemen ısınıyor. Isınma yeni hücre oluşumunu tetikliyor. Maskenin içindeki maddeler kişiye özel olarak değişiyor."Pembemaske yöntemi; ciltteki su vitamin ve kolajen eksikliğini tamamlayarak cildin tazelenmesine ve eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olur. Uygulama özellikle düzensiz çalışma saatlerinden ve yoğun makyajdan olumsuz etkilenen ciltlerde son derece etkili oluyor.

Pembe maskeyi hangi yaş grubuna uygulaniyor?
10 yaşındaki kişiye değil ama 15 yaşında akne problemi yaşayan kişilere uygulayabiliyoruz. Bu maskemizin özelliği cildi dengeye kavuşturması. Kişi krem sürer, ilaç sürer, bir türlü cildinde iyileşme göremez. Biz bu maskeyle cildin tazeliğe kavuşmasını sağlıyoruz. Bu maskenin yan etkisi hiç yok çünkü tamamen doğal!

Pembe maske vücuda uygulanır mı?
Bu maskenin özelliği ısınıp soğuması. Ürünü cilt altına indirmesi. Maskenin ısınıp soğumasıyla cilt sıkılaşıyor. Bu da bayanların bacaklara ve popolarındaki düşüklüğe iyi geliyor.

Hiç yorum yok: