Uzamax Boy Uzatma Tozu


Uzamax (Uzamaks) Boy Uzatma Tozu Hakkinda:

Uzamax (Uzamaks) içersindeki doğal mineral ve vitaminler ile, 0 - 20 arasında boyun 1 gibi kısa bir zamanda uzamasını sağlar.

20 - 25 yas arasında olanlarda ise, büyüme olabilir, ancak kesin olarak her kiside büyüme olmayabilir, kişi denemek isterse en az 3 - 5 ay süre ile Uzamax (Uzamaks) kullanmalıdır. Bu süre içersinde eklem yerlerinde hareketlilik hissederse büyüme başlamış demektir kullanmaya devam etmelidir.

Uzamax (Uzamaks) kullanarak büyümesi başlayanlarda, büyüme; Uzamax (Uzamaks) kullanmaya devam edildiği sürede gözlenir. bir yılda hemen hemen 10 - 15 cm. kadar büyüme gerçekleşebilir. kişi ne kadar büyümek istiyorsa ona göre devam etmelidir.

Uzamax (Uzamaks) boy uzatma özelliği disinda, bağışıklık sistemini güçlendirmede, sporculara enerji vermede, hamilelikte ve süt artırmada, kısırlık, kemik erimesi, iltihaplı, romatizmal, sinirsel, kansızlık, nezle, grip gibi rahatsızlıklar ile kalp, beyin ve tüm organların sağlıklı çalışmasında çok faydalı bir gıdadır.

Uzamax (Uzamaks) 100 graminda bulunan mineral ve vitaminleri gosteren analiz raporu:

Bakır (mg/100 g) 2,221
Çinko (mg/100 g) 12,97
Demir (mg/100 g) 3,14
Fosfor (mg/100 g) 257,78
Flor (mg/100 g) 0,1220
Kalsiyum (mg/100 g) 510,10
Kükürt (mg/100 g) 134
Magnezyum (mg/100 g) 95,00
Mangan (mg/100 g) 0,091
Omega 3 (g/100 g) 0,06
Omega 6 (g/100 g) 0,85
Potasyum (mg/100 g) 206,50
Selenyum (mg/100 g) 3,423
Silisyum (mg/100 g) 154
Sodyum (mg/100 g) 458,30
B1 vitamini (mg/100 g) 1,92
B2 vitamini (mg/100 g) 2,21
B6 vitamini (mg/100 g) 1,88
C vitamini (mg/100 g) 20,55
E vitamini (mg/100 g) 0,91
Folik asit (mg/100 g) 0,09
Niasin (mg/100 g) 4,61
Protein (g/100 g) 10,75

107 yorum:

Adsız dedi ki...

Uzamax gerçekden çok başarılı bir ürün. Uzamax kullandındıkdan 3.5 ay sonra 4cm boyum uzadı.

Adsız dedi ki...

Şikayetim olan boy kısalığını uzamaksın yardımı ile aşmış bulunmaktayım.

Adsız dedi ki...

meraba 19 yaşındayım boyum 1.74 ama boyumun daha uzun olmasini istiyorum ancak bir tedavide istemiyorum dogal yollardan bunu gerçekleştirebilirmiyim? Uzamax kullansam gerçekten yarari olurmu?

Adsız dedi ki...

bnm boyum 1.65 ama daha uzun olmasını ıstıorum bnde kullanıcam etkılımı ama aslında bnm boyu kısa olan bı arkadasım var bn ona onermek ıstıyorum ınş. işe yarar o hep boyunu dert edıyo o yuzden boyu uzarsa cok mutlu olur valla bnde kullanıcam inşallah faydası olur

Adsız dedi ki...

bende 15 yaşındayım.boyum 1.52 kısayım boyumu uzatmak istiyorum.eğer gerçekten işe yarıyorsa bende kullanıcam

Adsız dedi ki...

bende 1 aydır kullanıyorum 2 cm uzadm tavsiye ederim;)

Adsız dedi ki...

öyle kolay kolay her şeye inanan bir değilim. uzamax ile ilgili olumlu çok şey duydum. yakınlarımdan kullanıp da boyu uzayan çok insan tanıyorum. dahan çok 10-21 yaş arası bireyler...

ben de 6 aylıkken oğluma verdim ve mama yemeyen çocuk uzamax yedi ve uzamax, çocuğumun gelişimini destekliyor.

tavsiye ediyorum.
sürekli ve düzenli kullanılırsa faydası görülüyor.

seçil dedi ki...

seçil
22 yasındayım yenı basladım 2 cm uzucagımı bılsem yınede kullanırım.yanlız tadı cok iğrenç ama katlanıcaz artık

Adsız dedi ki...

33 yaşındayım sizce bana faydası olurmu sipariş verdim.boyum 1,63 olmasa kızım 9 yaşında ona vericem ,,,,

Adsız dedi ki...

Ben Uzamax kullanmaya başlayalı 10 gün oluyor ve eklem yerlerimde hafif hafif ağrılar hissediyorum.Sanırım uzamaya başladığımın göstergesi.boyum 1.63 ve inşallah 1.70 olacak tabi Allah'ın izniyle.Gerçekten de tadı çok iğrenç ama kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra alışılıyor.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar ben 17 yaşımdayım boyum 1.62 uzama gerçekden boyu uzatıyormu ve 1 kutusu ne kadar zamanda tüketiliyor

Adsız dedi ki...

arkadaşlar uzamax gerçekden boy uzatıyor mu benim yaşım 17 uzarmıyım boyum 1.62

Adsız dedi ki...

merhaba ben 18 yasindayim boyum 1,70 babam ve abilerim 1,78 bu ürünü kullanirsam 10 cantim uzayabilirmiyim lütfen bu ürünü kullanan arkadaslardan ve bilen arkadaslardan cevap bekliyorum

zehra dedi ki...

yha bırakın arkadaşlar ben15 yaşındayım ve aldım 3ay kullandım 1cm bile uzamadımm.!'ama ginede siz bilirsiniz tabiiii

Adsız dedi ki...

Merhaba Zehra
(ya bırakın arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve aldım 3ay kullandım 1cm bile uzamadımm.'ama yinede siz bilirsiniz tabi)
boyle yazmissin urun ise yaramiyor demissin sen suan 15 yasindasin neden bir ek besine ihtiyac duyuyorsun onu anlamadim yasin daha cok kucuk once bir gelisimini tamamlamayi beklesen sut, peynir vb faydali besinler ile beslensen zaten urunden mucize beklemek bence dogru degil 2-3 ay kullandiktan sonra 20 cm buyumeyi beklemekte hayal olur tabi, urunu kullanan ve faydalarini goren arkadaslarin yorumlari yukarida tabiki her bunyede ayni etkiyi gostermeside soz konusu degil buda bir gercek nasil herkes ayni seyden hoslanmiyorsa bi bunye meselesi uzamax da oyle sana faydasi olmamis ama diger birine faydali olmustur umarim ne demek istedigimi anlatabildim.

Adsız dedi ki...

bnm annem 1.60 babam 1.83 13 yaşındayım ve boyum 1.61 sizce uzar mıyım ya ben bunu kullanmak istiyorum işe yarar mı.Dedem 1.76 dayım 178 teyzem 1.70 ve diğer teyzem 1.62 sizce ne kadar olurm??

Adsız dedi ki...

Merhaba daha 13 yasinda oldugunu belirtmissin uzama surecin ya da baska deyisle gelisimin daha yeni baslamistir bu yuzden beslenmene dikkat der birazda spor ile ugrasirsan mutlaka boyun gereken uzunlukta olacaktir ailende herkesin boy ortalamasi gayet normal bu yuzden daha simdiden boynu dert etme bence ;)

Adsız dedi ki...

yha arkadşlar bn 16 yaşındayım we boyum 1.52:(:( uzamax hakkında olumlu yormlarda duydm olumsuzda çokta kafam karıştı annem 155 babam 170 dayım 180 we 182 boylarındalr sizce kullnmlmıym??*

kararsız dedi ki...

mrb ben uzamaxı bugün aldım olumlu ve olumsuz yorumlar okudum.kuşkuya düştüm.ailem ve akrabalarda erkeklerde boy ortalaması 1,80 bayanlarda 1,60.ben 1,54 boyundayım 19 yaşındayım.sizce işe yararmı?birde ben aşirı kilo aldırdıgını okudum.biraz araştırdım ama pek bir bilgi yok. Son çarem sizsiniz.lütfen yadım edin.ayrıca sitenizi çok begendim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Merhaba kararsiz, Uzamax hakkinda seninde belirttigin gibi olumlu olumsuz bircok yorum var bunlardan bazilari guvenilir bazilari ise sadece reklam. ben sana Uzamax boy uzatma tozunu ovmiyecegim cunku urun her kullananda ayni etkiyi gostermiyor yapilan yorumlardan anladigim bu. 19 yasinda 1.54 boy normale gore kisa evet ailendeki boy ortalamasida gayet iyi bence madem uzamax tozu aldin oyleyse anlatildigi gibi kullan aksatmamak ve istekli olmak onemli olan umarim istedigin sonuclari alirsin yine uzamax'i kullandiktan sonra yorumlarini bizlerlede paylasirsan buradan kullanmayi dusunen arkadaslara yol gostermis olursun ;)

kardelen dedi ki...

mrb ben20 yaşindayım.boyum1,58.bende herkes gibi uzamak istiyoruuuum.uzamaks in şişmanlatıcı bi etkisi varmı?varsa ne kadar aldirio?bi de bi kutusu ne kadar gidio.kullanan arkadaslardan sorularıma cevaplarını bekliyorum.şimdiden tesekkürlerr... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! .HER NE KADAR ALMANYA YA YENİLSEKTE YARI FİNALİ KAÇİRSAKTA BİZ ONLARLAYIZ.BİZ TÜRKÜZ.TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKA DOSTU YOK ARKADASLAR.

Adsız dedi ki...

merhabalr ben 3 aydan berı uzamaks kullanıyorum etkısını gordum umdugum boya ulasınca sıze ısmımıde wercem

Adsız dedi ki...

merhabalar ben 16 yaşında 1,65 boyundayım ben uzamax kullanmak istiyorum ama ailemi bir türlü hiç bir yan etkisinin olmadıgını ikna edemiyorum yetkililerden yardım bekliyorum nasıl ikna edebilecegim hakkında lütfen......

Adsız dedi ki...

merhaba ben gökhan uzamaxkullanmak istiyorum ama yan etkisi var mı yasım 18 e yeni girdim boyum 1.75 boyumun 1.85 olmasını istiyorum ne kadar kullanmalıyım uzamax ı yetkilılere söylüyorum

Adsız dedi ki...

mrb. Ben 24 yasindayim ve boyum 1.63. nisanlimin boyu 1.90. boyumla zaten sorunum vardi, nisanlimdan sonra bayagi komplekse girdim. Boyum asiri kisa olmasada, bacak boyum cok kisa oldugu icin dahada kisa gorunuyorum. belki deli diyeceksiniz ama bende buyuk bir sorun yaratti. uzamaks benim yasimdaki insanlara faydali olabilirmi? ve bi bayan sormus cevap goremedim - kilo aldiriyormu? son olarak hic bir yan etkisi varmi? Lutfen bir cevap yazin
Saygilarimla Banu

Adsız dedi ki...

Merhaba Gokhan,

Oncelikle sunu belirtmeliyim uzamax boy uzatmaya yarayan yardimci bir besin maddesidir ve hic bir yan etkisi bulunmamaktadir ancak urundende mucizeler beklemek yanlis olur 18 yasindasin ve boyun 1.75 akranlarina gore boyunun kisa sayildigini dusunmuyorum hala gelisme doneminde oldugun icin beslenmene dikkat etmeni ve en az bir sporu devamli yapmani oneririm tabi bu arada uzamax boy uzatma tozunuda kullanabilirsin egzersizlere ve beslenmene dikat ettigin surece uzamax ta iyi bir takviye olacaktir boyunun uzamasi icin.

Merhaba Banu,

Maalesef bir cok bayanin ortak sikayeti boyunun kisaligi seninde boyun aslinda Turkiye standartlari dogrultusunda kisa sayilmaz ancak tam sinirdasin diyebiliriz. Eger uzamax ile ilgili diger yorumlari okuduysan uzamaxin boy uzatma surecinde etkili oldugunu diger kullanicilarda belirtmis ancak uzamax her bunyede ayni sekilde etki gostermiyor sanirim bazi vucut uzamaxa karsi tam bir etki gosteremiyor senin vucudununda ne tepki verecegini kestirmek zor oldugu icin ancak urunu kullanmaya baslayinca durumu gozlemleyebilirsin. Kilo aldirma kismina gelince normalde urunun hic bir yan etkisi olmadigi icin kilo aldirmada soz konusu degil ancak yukarida da belirttigim gibi her bunyede ayni tepkiyi vermedigi icin bunu ancak kullandiktan sonra anlayabilirsin.

Umarim cevaplar ile yardimci olabilmisizdir.

Iyi gunler

Adsız dedi ki...

Mrb ben 17 yasindayim boyum 1.47 cok kisayim. Son umudum bu urunu kullanmak.. italya'da yasiyorum, acaba bu urunu nasil elde edebilirim?

Adsız dedi ki...

Merhaba isimsiz yurtdisinda olmanin sorun olacagini sanmiyorum urunu resmi satis sitesinden "www.uzamax.org" siparis edebilirsin boylece orjinal ya da sahte urun diyede dusunmene gerek yok direk olarak orjinal uzamax almis olursun umarim faydasini gorur ve boyunun uzamasini gerceklestirirsin ;)

Adsız dedi ki...

meraba ben 16 yasındayım boyum 1.63 boyumun daha uzun olmasını ıstıyorum.arkı cevreme gore kısayım buda bnde olumsuz etkiler bırakıoo.uzamaxın faydası olur mu?

Adsız dedi ki...

uzamax ın herhangi yan etkileri oluyor mu? eğer oluyorsa hangi yan etkileri oluyor?

açelya dedi ki...

ben bu ürünü alıp almamakta çok karasızım acaba gerçekten etkisi olurmu?Birde almaya çekiniyorum ya eczacı kızar derseki reçeten nerde(yani reçetesiz verirler mi?)acele cvp bekliyorum.

Adsız dedi ki...

merhaba acelya,

urun hakkinda yorumlari okumussundur bu yuzden kesin sende etkili olacak ya da hic bir etkisini goremezsin diyemem bu yuzden uzamax boy uzatma tozunu alarak denemen gerekiyor, uzamax internet sitesinden (www.uzamax.org) ya da satilan eczanelerden recetesiz alabilirsin ;)

serra17 dedi ki...

Mrb ben 17 yaşındayım boyum 1,53 aslında çevremdekiler daha erken diyor ama bnce bunun önlemini almalıyım. ben hergün 250 defa zıplamaya başladım ama diğer gün kemiklerim sızlıyordu.sizce uzamaxın bir etkisi olur mu? hergün düzenli bir kase yoğurt yemeğe başladım ve yemeği aşırıya kaçırmadan yiyorum meyve ve sebzeye ağırlık veriyorum. ve bir de uzamax ı 1 yıl kullanmak gerekiyor mu? ilgilenirseniz sevinirim..

Adsız dedi ki...

...merhaba ben 2 yaşında çocuğum için aldım. günlük vitamin ihtiyacını karşılamıyor diyen arkadaşlar. o sentetik ürünlerin yavruma hiç bir faydası olmadı. bu doğal bir ürün.iştah poblemimiz var. yeni kullanmaya başladık. yemekten sonra alırsanız iştahınız açılır. eğer zayıf ve uzun görünmek isteyen genç arkadaşlarım varsa yemekten önce alsın iştahı kapansın.

Adsız dedi ki...

merhaba boyum 1,64 16 yaşındayım boyum daha uzarmı annem 1,60ababm 1,70 dayıları 1,83 ve 1,78 boyum uzamaxla uzar mı?kaç kurtu tavsiye edersiniz?

Adsız dedi ki...

merhaba ben halil.13 yaşındayım 161 boyundayım uzamax almayı düşünüyorum ama gerçekten 1 ayda 3-4 santim uzatıyormu senede 10 santim bu ürünü kullanmalımıyım boyumun çok uzun olmasını istiyorum üzerimde etkisi olurmu cevap bekiyorum

sarisin dedi ki...

slm arkadaşlar hepinizin yorumunu okudum.bende uzamax almak istiyorum fakat bir sorunum var oda internetten sipariş vermeye güvenmemem ben izmirliyim ve burdaki eczanelerden bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim cevabınızı bekliyorum.

Adsız dedi ki...

merhaba 19 yasindayken 3 ay boyunnca kullandim.Hicbir ise yaramadi...16 yas alti kullanirsaniz sadece belki uzayan boyunuzun daha cok uzamasini saglayabilir.Tabi ama basta spor yapmak lazim ve duzenli ve iyi beslenmek.Zaten uzamax in icindede yararli maddeler var sadece.Normal besinlerden bir farki yok ,mucize deil yani..

Adsız dedi ki...

merhaba hocam benim boyum 1.53 fakat biraz daha uzamasını istiyom!fakat yaşımın 18 olması buna engel olurmu?

tuba dedi ki...

selam hocam benim yaşım 16 ve 1.57 boyundayım 10 cm uzamak istiyorum ama tok karnı uzamaxı yiyince kilo aldırıp aç karnı yersen zayıflattığını okudum sizce doğru mu birazda kiloluyum aşırı derece kilo ve boy komplexim var nolur bana yardım edin yada başka bir çözüm yolu bilen arkadaşlar lütfen cevap yazın beklicem...birde uzamaxı eczanede bulabilirmişiz kaç para tutar bir kutu ne kadar zaman yeter lütfen cevap verin ...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bnde uzamax kullanmaya başladım yaşım 15 boyum 1,45 cevreme göre kısayım kullanıyorum inşllah etkisiin görrüm bana yetkili yardım edebilirmi acba çok dert ediyorum

Adsız dedi ki...

merhaba ben 21 yaşımdayım..
boyumda 1.55..
bende almak istiyorum fakat şimdi heveslenicem sonra uzamazsa diye korkuyorum...
bazı yerlerde ortalama 2-3 cm uzattığını gördüm..
eğer etkisi olursa 500 gr'lık bir kutu ne kadar süre gidiyor kullanan arkadaşlar bilgi evrebilir mi?

Adsız dedi ki...

slm ben yılmaz 19 yaşındayım boyum 1.64 bende uzamax kullanmak istiyorum hastaneye gitmeden herhangi bi eczaneden alabilirmiyim yardımcı olun lütfn

Adsız dedi ki...

bende 153 boyunda 24 yaşında bir bayanım boyum tabiki bende de rahatsızlık yapıyordu dün bir aktardan aldım ve yanında da takviye olarak balık hapı verdi haydi bismillah dedim fayda sını görürsem yazarım arkadaşlar

Adsız dedi ki...

ben 15 yasındayım boyum 1/50 sizce bana yararı olur mu adım cansu

Adsız dedi ki...

bende bu ürünü kullanmak istiyorum ama etkili olup olmayacağından emin değilim 18 yaşındayım basketbol oynamayı düşünüyorum..aynı zamanda ürünün fiyatını ve ne kadar sürede biticeğini öğrenmek istiyorum ?????

Adsız dedi ki...

Uzamax suan 1 adet 23, 2 adet 42, 3 adet 60 YTL 250 gr seklinde satiliyor. Uzamax gunluk tuketimi ise 12 gram olarak hesaplanmis (yaklasik 1 tatli kasigi) buda bir Uzamax'in 21 gunluk kullanim suresi oldugu anlamina geliyor.

Adsız dedi ki...

mrb arkadaşlar ben uzamax ve kimi kullanıyorum kullanmaya başlayalı 8 ay oldu ve hiç bir uzama olmadı ama bahsedilen bütün belirtileri yaşadım hala uzarım diye ümit ediyorum ama tık yok verdiğim para değilde aldığım kilolar canımı sıkıyor kısa olan boyuma şimdi kiloda eklendi karar sizin arkadaşlar alacak olanlar çok beklenti içine girmesin

Adsız dedi ki...

merhaba,

uzamax ve kimiyi soylendikleri sekildemi kullandiniz? Urunleri anlatildigi gibi kullanmayinca sadece kullandim demek icin kullanirsak maaalesef cok basarili sonuclar alamayiz arkadaslar. Birde her zaman soyledigimiz gibi her bunyede ayni etkiyi gostermiyor, biri 2 cm uzar digeri 6 cm kimiside hic uzamaz :( yorumunu paylastigin icin tesekkurler.

Adsız dedi ki...

SeLam herkese ..VaLLa Dikkatimi cekti Okudum Tüm YorumLari...Bende Okuyarak Uzadim Dersem Kimse Kizmasin :))))

Hani Bazi SeyLeri Dert Ediyoruzda Eksik oLan Sey..Acaba Neden HaLimize Sükretmiyoruz??
Herkese Iyi UzamaLar ... ))))

Adsız dedi ki...

ben 20 yasındayım boyum da 1.58 ama zayıf sayılmam kilo yapar mı acaba uzmandan cevap bekliyorum teşekkürler....

Adsız dedi ki...

merhaba, bazi arkadaslarimiz uzamax kullanirken istahsizlik sorunlarinin kayboldugunu, bazi arkadaslarimizda kilo aldiklarini yazmislar ama normalde urun bu amac ile kullanilmiyor :) eger sadece kilo almayi dusunuyorsaniz, sitemizde yer alan iran iksiri sayfamizi ziyaret edebilirsiniz.

Adsız dedi ki...

adsizzzzzzz
yaşım 17 de boyum 172 uzamax alsam 180 olurmuyum hergün danone yiyyorum kalsiyumm almak için 2 bardak ballı süt içiyorum ac karnıma inşallah uzarım

tarık dedi ki...

merhaba ben 18 yasindayim boyum 1,75 babam ve amcalarım 1.85 1.91 bu ürünü kullanirsam 10 cantim uzayabilirmiyim lütfen bu ürünü kullanan arkadaslardan ve bilen arkadaslardan cevap bekliyom

Adsız dedi ki...

Meraba 15 yaşındayım boyum 1.74 kalecilik yapıyorum boyum bi kaleci olarak kısa acaba uzamax kullanmalımıyım ?? Cevap yazarsanız seviniriö

özkan dedi ki...

ben özkan 16 yaşındayım boyum 1,68 uzamaxla en az kaç santim uzarım

Adsız dedi ki...

ben 22 yaşındayım boyum 1.50 gerçekten merak ediyorum uzamax boy uzatıyo mu? inşallah ticari amaçlı değildir...

Adsız dedi ki...

Merhaba.Ben 16 yaşındayım ve boyum 165 cm annem ve babamın boyları ise benden kısa 160 cm fln ikiside ben onlardan uzunum yani.Uzamaxı tavsiye ettiler ama etrafımdakiler sn böle kalırsın diyorlar ve bu bnm sinirimi bozuyor sizce etkisini görürmüyüm yardımınız için şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...

merhaba boyum 1.50 sevgilimin ise 1.93 ve ben bu durumdan dolayı piskolejhım alt ust olmus durumda uzamxsın bana bı yararı olurmu okudugum yorumlara gore herkesde aynı olumlu etkıyı goremedım lutfen bana yardımcı olun buarada yasım 18

Adsız dedi ki...

merhaba bn 17 yaşındayım ve boyum 1.59...uzamak istiorum.uzamax alıp almamakta kararsız kaldım.bi de kilo aldırıyormuş bu ürün..zaten balık etliyim. yan etkileri falan var mıdır ya..yorumların hepsini okudum.kiminde işe yaramış kimisinde yaramamış..ne yapabilirim boyum uzar mı..1.65 oluum yeter yaw.6 cm lazım bna...

Adsız dedi ki...

merheba benim ismim ömer 17 yaşındayım boyum 1,72 boyumu 1,85 yapmak istiyorum çevremdekilerden bir olumlu bir olumsuz yanıtlar alıyorum beni aydınlatırsanız sevinirim.

Adsız dedi ki...

adsız:: Saglık Uurnler,

ben 14 yasındayım boyum 1.63 kilom 50-55 Bne uzamax ı alanı 2 ay oldu aldıgımda aradan 1 ay gectıgınde omuzlarımda, bacaklarımda, bellımde , ve kemikleime agrı ve sızı hıseddım . Uzamax ı aldıgım yere gıdıgımde bana uzamaxı satan satıcı Bıle uzamamı farkette ama 1 ayda en az 1-1,5 cm uzadııgmı farkettım . Eğer ben bu uzamaxı 5 ay daha cok duzenlı bır sekılde sabah , ogle , akaş sutlen ıcsem Bayg bır faydasını gorebılırmıyım ; kaç cm ye ulasanbnılrım ??


Uzamaxı almak ısteyenler : Tum eczanelerde . ve ozellıkle LOKMAN HEKIM (aktar) larda bullanılırler cvbınıuzı beklıyorum

tesekkurler U Z A M A Z

Adsız dedi ki...

ben 17 yaşındayım boyum 157 kısayım komplex yaptım kendime gerçekten arkadaşlarım benden daha uzun sizce uzamax işe yarar mı hiç kimse kesin bişey sölemiyo ki ama almayı düşünüyorum da faydası olrmu acaba 165 olsam yeter siceee ..... bi cvp yazın

Adsız dedi ki...

ben 16 yasındayım..3 ay sonra 17 olucam..uzamaxı dün aldım ve kullanmaya basladım..250 gr lık kutudan aldım ve bu kutu ne kadar gider..162 cm boyundayım..bol bol meyve ve süt yoğurt tüketiyorm..uzamaxın tadıda iğrenç ama katlanıyorz..dediğim gibi ne kadar sürede 8 cm uzarım..yardımınızı bekliyormm..yetkililere duyrulur...

Adsız dedi ki...

29 yaşından sonra uzamax kullansak boy uzarmı acaba bu arada boy 1.66 erkeğim, niye kompleks yapıyorsun derseniz etrafıma baktığımda benim boyumda doğru düzgün erkek göremiyorum genelde bayanlarda boy uzunluğu birbirine yakın ama erkeklerde genel ortalama 1.75 üzeri ondan dolayıda en azından 4 cm kadar uzatacak bir yöntem varmı acaba

Adsız dedi ki...

ben 19 yasındayım 4 ay önce uzamax kullandım bir kutusunu 1,5 ayda bitirdim ve 2,5 cm uzadım şimdi ikincisini aldım ama kullanamıyorum ya sabah ögle aksam oldugu için pek takip edemiyorum.bide balık hapı içiyorum etki yapar diye korkuyorm.boyum 145 ti onu kullandım şuan 147,5 birde boy uzatıcı ayakkabi kullanmak istiyorum onunda cok etkisini gören var.

Adsız dedi ki...

Merhaba herkese=)boyum 1.58, 18 yaşındaym.ben de herkes gibi boyumu sorun ediyorum.uzamax ı geçen sene kullandım bi etkisi olmadı.kilo aldm ama sadece 2 kilo=)zaten zayf oldğmdan iyi oldu.ama kullanmayı bırakınca yine eski kiloma geldm.ama yeniden kullanmayı düşünüyorum=)bu arada ya şu 1.70 liklerin dertleri ne yha.ben 1.65 olsm ytr=)

Adsız dedi ki...

slm bn buket boyum 1.57 annem banada uzamax almayı düşünüyor gerçi bnde kulanmayı istiyorum ama etki etmez diye korkuyorum daha 15 yaşındayım sizce uzarmıyım

Adsız dedi ki...

Herkese slm:) arkadaslar bnde sipariş verdim denicem.ancak tüm yorumları okudum ve daha 16 yaşında olup 1.65 boya sahip olanların yaptığı yorumlara baktım..bn 18 yaşındaım ve boyum 1.55 yha arkadaşlar bn 2 cm uzasam da yeter..ama bu arkdaşlar daha ne istio anlamadım:) ayrıca daha 13 yaşındaki kardeşlerimizin de bu tür ürünleri kullanmak istemesi biraz komik.. önce bi büyümenizi tamamlayın yha yapmaınn:)(:

Adsız dedi ki...

yha arkadaşlar nolur bana yardım ednn yha bu uzamaxa güveniyorum ama yan etkisi olur diye korkuyorum boyum 1.60 15 yaşındayım arkadaşlarım hep 1.70-75 yanlarında cüce gibiyim yha çok sinirlerim bozuluyor. bu ara iyice kafama taktım bikaç haftadır hergün basket oynuyorum süt içiyorum annem uzun babam benden biraz uzun nolucanı bilemorum çok moralim bozuluyor. nolur bana yardım ednn. uzamaxın gerçekten etkisini görenler var ama bilemiyorum...:(

Adsız dedi ki...

ben yenı basladım uzarsam sizxe haber vercem

Adsız dedi ki...

Arkdaşlar uzamax ve kimi boy uzatıcı tabanla ilgili bütün yorumları okudum.bazıları uzamış bazıları uzamamış.benden tavsiye şu,ben de biraz daha uzamak istiyorum.ama şunu söyleyim: kullanacak olanlar gerçekten ama gerçekten inansınlar ve kullanmakta terddüt edenler alıp denesinler.yıllar sonra keşke kullansam faydası olur mu ki demek yerine, kullandım gördüm demek en iyisi.ve buraya boyunuz uzadıktan sonra "gerçekten etkisini gördüm uzadım" yazsanız bile yıne diğer insanlar tıpkı sizin gibi tereddütte kalacaklarıdır.o yüzden deneyin rahatlayın ben öyle yapıcam

DENİZ dedi ki...

merhaba,

bende uzamaxı kullanmaya başlayalı 2 gün oldu ancak uzamaxın aç karnına mı kullanmam gerekiyor

Uzamax dedi ki...

Merhaba Deniz, Uzamax'i Hergun (sabah, öğle, akşam) birer tatlı kaşığı)almak suretiyle yemeklerden once alabilirsin.

Dilersen Uzamax'i yoğurt, süt, pekmez, meyve suyu vb. icersine katarak da tüketilebilirsin.

Adsız dedi ki...

ben gülden 18 yaşındayım ve 162 boyum.8cm daha uzamak için kaç ay kullanmak lazım.

Adsız dedi ki...

ben 16 yaşındayım boy 1.50.gerçekten çok kısayım.uzamaxı kullanmak istiyorum ama kaç cm uzatır.nekadar kullanırsam 1.65 olurum.yardım edin.ounculuk ajansına gitcem çok kısa olduğum açin kayıta gidemiyorum.uzamax beni uzatsın başka bişe istemem..

Adsız dedi ki...

iyi günler ben 17 yaşındayım boyum 181 klübümde stoper bölgesinde oynadığım için boyumun 185 olmasını istiyorum ancak tam 1 senedir boyum 2 cm uzadı artık uzaması durdu diye düşünüyorum uzamax bir katkı sağlarmı bundan sonra

Sefa dedi ki...

ben 17,5 yaşındayım ve boyum 176 uzamaxı bugün kullanmaya başladım 3 hafta sonra sonucunu paylaşacağım sizlerle...

Sefa dedi ki...

Hocam ben 2 gündür uzamaxı 1 tatlı kaşığı yoğurtla karıştırarak alıyorum ve henüz eklem yerlerimde bir ağrı falan başlamadı,yoğurtla karıştırdığım için mi bir etkisi henüz olmadı yoksa daha çok mu erken?

Yine Sefa dedi ki...

Hocam ben 4 gündür uzamaxı 1 tatlı kaşığı yoğurtla karıştırarak alıyorum ve henüz eklem yerlerimde bir ağrı falan başlamadı,yoğurtla karıştırdığım için mi bir etkisi henüz olmadı yoksa daha çok mu erken?

Uzamax dedi ki...

Merhaba Sefa, Uzamax'i hergun 1 tatli kasigi olarak sabah, oglen ve aksam almalisin. Dilersen yogurt, sut, pekmez, meyve suyu ile karistirarak icebilirsin. Anlattigina gore yanlis birsey yapmiyorsun yogurt ile karistirip yiyerek. Ama daha 4 gun olmus biraz beklemen gerekecek ;)

Adsız dedi ki...

merhaba ben 16 yaşında 1.70 boyunda bir kızım acaba uzamax kullanmak için erken mi davranıyorum?ve kilo aldırmaması için yemeklerden önce kullanmak gerektiği doğru mu?

Uzamax Boy Uzatma Tozu dedi ki...

Merhaba, evet suan acele etmemende fayda var cunku yasin 16 ve boy uzama surecin hala devam etmekte. Boy uzatme egzersizlerinden faydalanmanda yarar olacaktir. Uzamax kullanim sekli gerek yazida gerekse yorumlarda mevcut, ayrica boyunun 1.70 oldugunu belirtmissin Turkiye standartlarina gore boyun oldukca iyi ;)

aynur dedi ki...

slm arkadslar ben 20 yasındayım acaba uzamaxı kullansam uzarmıyım yan etkılerı varmı dıe de korkuorum faydasını goren varsa yazarsa sewınırım

Adsız dedi ki...

18 yasındayım 1,54 boyum uzamak ıstıyorum artık seneye unıwersıteye gıdıcem:)en kısa surede kallanmaya baslıcam faydasını gorurum ıns. herkese ıı uzamalar:D

beyaz dedi ki...

meraba ben 20 yaşındayım kullansam benimde boyum uzarmı .20 ve üzeri yaşta kullanan arkadaşlar nasıl bir etki yarattıysa banada bildirebilir misiniz .

Adsız dedi ki...

merabalar ben 17 yaşında ve 160 boyunda bir kızım.boyumun uzamasını gerçekten çok istiyorum bu bende gittiçe psikolojik sorunlar yaratmaya başladı çünki çevremdeki neredese tüm arkadaşlarım basketçi veya voleybolcu yanlarında çook küçük duruyorum ayrıca bazı rahatsızlıklarımdan dolayıda spor yapmam doktor tarafından yasaklandı.annem 154 babam ise 167 .uzamaxsı sipariş etmek istiorum ama sizden biraz bilgi almak istiorum acaba bu ürünü aldıktan sonra düzenli olarak kullanırsam maxsimum kaç cm uzayabilirim benim için 8-10 cm gerçekten bi mucize olurdu lütfen bana yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler...

sema dedi ki...

merhaba ben sema ,21 yaşıma yeni girdim. Boyum 1.53 ağabeylerimin boyu biri 1.85 biri 1.88 yani ailede fazla kısa yok, rekor bende:D
Uzamamaks alsam bu yaştan sonra boyum uzarmı? Çünkü 18 den sonra boy uzaması imkansız diyorlar birde bende miğde yarası var bu ilacı kullanmamım yan etkisi olurmu?Yardım lütfen.

Adsız dedi ki...

bende bu ilacın yan etkısı lurmu diye korkuyorum fazla gelişme gibi yani boya değilde ene doğruda bir gelişme olurmu diye korkuyorum bana birisi cevap versin.LÜTFEN

Adsız dedi ki...

slm ben 18 yasindayim ve boyum 1.50 cok kisayim cook kafaya takiyorum ailede kisa olan cok var. benim ikizimde benden 3 santim uzun. yardimci olun bu urunu kulansam gercekten ise yararmi daha yeni arastirdim ve ben londrada yasiyorum burdan nasil siparis ede bilirim.

Adsız dedi ki...

slm ben mehmet 19 yaşındayım bouyum 1.64 sizce kullansam boyumun uzamsınsa etki edermi cevabını bekliyorum sayılarımla ..

Adsız dedi ki...

ben burcu kullanalı 1 hafta olacak inşşallah verdiğimiz paralara değer tadı iğrenç ama ben sütle içiyorum güzel oluyor ozaman inşşallah kandırılmıyoruzdur.

ceylan dedi ki...

21 yasındayım boyum 160 kılom 50 sevgılımın boyu 187 ve rahatsız oluyorum ayrıca bıcok arkadasımdanda kısayım :(vucutta hormonal degısıme sebep olmayacagından emın olsam hemen denıycem boy uzatan ayakkabılarla daha etkılı olur dıye dusundum ama balık yagıyla tavsıye etmem kılo yapar

Adsız dedi ki...

ben 1.82 yim bi 8 cm daha uzarmıyım bu uzamax la

Adsız dedi ki...

merhaba ben 16 yaşındayım boyum 1.70 ben uzamax aldım ama son zamanlarda bazı kulandığım ilaçlardan doalyı aksattım yan etkisi fln olurmu ilaçlarla birlikte kullansam ??

Adsız dedi ki...

bakın arkadaşlar 18 yaşından sonra boy uzamıyor diye biliyorum boy uzatma tozu gerçekten varmı ben 165.şim nişanlım 1 62 uzamasını istiyorum yardımcı olun

Egem dedi ki...

merhaba
ben 17 yaşında 1.83 boyundayım
birçok kişiye göre boyum uzun farkındayım
ama küçüklüğümden beri hedefim 1,90 olmaktı
besleyici yiyecekler tüketiyorum.
basket ve voleybol oynuyorum
kemiklerim çok iri
ama benim sorunum break dans yaptığım için uzamam durur diye düşünmem
ürünü kullanırsam sizce yinede 90 olabilirmiyim

serap dedi ki...

merhaba arkadaşlar ben henüz 17 yaşımdayım ve boyum 164 boyumun uzamasını istiyorum ama bu ürünü kullanıpta sonuç alabilir miyim bilmiyorum cevap yazarsanız sevinirim

Adsız dedi ki...

ben 24 yaşındayım boyum 1.92 acaba
uzamax alırsam 2.00metre olabilirmiyim kararsızım almakta

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ya bende boyum sorun ediyorum 18 yaşındayım 1.67 boyum var uzamak istiyorum fatydası varsa beni bilgilendirin lütfen tşk şimdiden

Adsız dedi ki...

s a: ben 38 yasindayim 1.63 boyum acaba bana faydasi olurmulutfen yanit verirseniz sevinirim:::

dr. dedi ki...

Sitede reklam amaçlı çok yorum var.
Üründen çok şey beklemeyin.
Ailede anne baba çok kısa değilse,
yeteri kadar süt,yoğurt tüketiyorsanız,günde en az 8 mg. çinko alabiliyorsanız ve basketbol,yüzme,voleybol gibi sporlar yapıyorsnız boyunuzun önünde bir engel yoktur.
Bench press gibi baskılayıcı spor hareketlerinden kaçının.

Adsız dedi ki...

ya of pf etkili oluyo mu bu dalga :D yani yan etkileri varmı çünkü bi sitede el ayak kafa burun uzadığını yazmışlarr çok sakıncalı :s

nurgül dedi ki...

ben uzamaxı 1 ay kullandım 1cm uzadım 1kutu daha sıpariş verdim bakalım ne olacak size bır sorum olacak ben uzamax ac karnına tükettügime ragmen kılo akdım ne 3 kılo almısım 49 yapmam gerek 1 45 dim 146 olmusum

sera dedi ki...

uzamak terlik nedir fiyatı ne kadar resmi varmı kullanan olmus o daha mı ıyı

Adsız dedi ki...

Kızım ve 21 yaşındayım boyumun 5 cm uzamasını istiyorum acaba gerçekten etkili olurmu bu uzamax?

Unknown dedi ki...

Ben 18 yaşındayım acaba işe yararlı mı? arkadaşlar