Kimi Boy Uzatici Taban


Kimi Boy Uzatıcı Taban
Neden Kimi Boy Uzatıcı?
1- Kimi hiç bir yan etki göstermeksizin boyunuzun uzamasına yardım eder.

2- Kimi kullanımı oldukça kolaydır, sadece ayakkabılarınızın içine yerleştirip, yürümektir. (Kimi'yi fitness ve spor yaparken de kullanabilirsiniz.)

3- Kimi, hemen hemen her yaştaki insan için etkilidir.

4- Kimi'nin boy uzatmadaki etkisi test edilmiş ve kanıtlanmıştır. Yıllarca süren bilimsel pek çok araştırma sonrasında bulunmuş tek üründür.

5- Kimi Refloxology (acupress) yöntemiyle, ayaklardaki akupunktur noktalarına, masaj yaparak boyunuzun uzamasını sağlar.


Kimi Boy Uzatma Tabanı Boyunuzu nasıl uzatır?

Kimi, bir akupunktur yöntemi olan refloxology'i kullanır.

Refloxology, ayak tabanlarından vücudun diğer bölgelerini uyarmasını sağlayan basınç (acupress) yöntemi ile sinir sistemine sinyaller gönderir. Bu sinyaller beynimize ulaşır. Beyin ona iletilen sinyaller doğrultusunda vücudunuzun düzenli çalışmasını sağlar. Sinir sistemi merkezi olan beyin, büyüme hormonlarını (hipofiz) da tetikleyerek, boyunuzun 5 ile 12 cm arasında uzamasına yardımcı olur. KIMI, Tokyo Üniversitesi Bilim adamları tarafından pek çok bilimsel araştırma ve testler sonucunda geliştirilmiş bir üründür.


Kimi Boy Uzatma Tabanı Nasıl Kullanılır?
Kimi, ayak numaranıza göre üzerinde belirtilen kesim noktasından kesilerek, ayak taban çukuru içine yerleştirilir.

Sabah ve akşam (yatmadan önce) 20-30 dakika arasında yürüyüşler yapılır.

Kimi'nin başarı oranı, sürekli kullanımıma bağlı olarak değişmektedir.

Kimi kullanırken, beslenmenizde özellikle protein, kalsiyum ve vitamin almaya özen gösterin. 35 yaş altındaki bireylerde daha etkili olmaktadır.

50-60 günlük kullanımdan sonra boyunuzun uzamaya başladığını fark edersiniz.

557 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 400 / 557   Yeni›   En yeni»
Unknown dedi ki...

kimi satış danışmanına katılıyorum!bu ürün ya işe yarar ve tamamen boy uzatır yada uzatmas orayı uzatır burayı uzatmaz die bişey çok saçma!!kullanalı daha çok yeni olduğu için sadece gelişmeleri bildiriyorum yani 12-13 günde mucize kimse beklememeli!!sonuçda kaybedecek bişeyim yok 159 ytl çok bi para değil en azından denedim ama olmadı derim.keşke demekden daha iyidir:)bu arada ben sabah akşam kullanmıyorum işdeyken tüm gün ayağımda!!

Adsız dedi ki...

merhaba,ben 34 yaşında bir bayanım.bu yorumları çok okudum,bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım ama yeterli bilgi verilmedi.ben de hipofiz adenom var,kullanmalımıyım?sipariş verdim ama korkmuyor değilim,bu arada boy 1,55.lütfen bilgilendirin.siparişi verdim ama geri gönderebilirim.cevap bekliyorum.

Adsız dedi ki...

günde en fazla ne kadar kullanabiliriz belli bi sınırı var mı? arkadaş günde 3 saat kullandığını yazmış bi sorun çıkarma bana kalsa 10 saat de kullanırım:D

Adsız dedi ki...

bende dün kullanmaya başladım umarım bi faydasını görürüm. Yalnız ayak numarasına göre kesilecek yerler varmış ama 25/26/27 numaraları var sadece benim ayak numaram 36. 26 numaraya göre mi kesmem gerek. bir de çıplak ayaklamı yapmak gerek çünkü çok acıtıyor çorapla kullansak yine faydasını görebilirmiyiz

Adsız dedi ki...

merhaba,

hipofiz adenom hataligi hakkinda tam bir bilgim yok ancak kimi ya da farkli bir urun kullanmadan once mutlaka doktorunuza danismalisiniz eger doktorunuz onay verirse kulanmaya baslamanizi tavsiye edebilirim.

Kimi tabani gunde en az 45 dakika kullanmaniz gerekmekte saba ve aksam olmak uzere ancak sabah ve aksam daha uzun sureli kullaninca da sorun olacagini dusunmuyorum, sanirim bunu en iyi 45 gun ve daha fazla suredir kullanan arkadaslar yanitlayacaktir.

Adsız dedi ki...

Bir arkadasimizin yorumunda mail adresi oldugu icin yayinlamadik, ancak sorusunu buradan sizlere iletecegiz belki yardim edebilecek arkadaslarimiz olabilir.

Yazan: EDA
arkadaşlar selam ben de yoko tabanlığı internetten bir siteden aldım. ancak 112 sayfalık türkçe egzersiz kitapçığım yok. bu kitabı elde etmeme yardımcı olabilecek arkadaşlar var mi?

Elinde kitapcik olan yada bir cozum yolu bilen arkadaslar yorumlariyla katilabilirler.

Adsız dedi ki...

LÜTFEN cevap verin arkadaşlar ve ya sorumlu bir kişi kimi ile yoko aynı şey mi?Ona göre sipariş vericem...Doğruyu yazarsanız sevinirim...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar,kullananlardan sonuç istemişsiniz,55 gündür kullanıyorum ama hiç bir değişiklik yok boyumda..sevgiler

Adsız dedi ki...

benim soruma cevap verebilecek bi yetkili yok mu? çorapla giysek olmuyor mu.. bi de ayak numaram 36ama tabanlıkta 25/26/27 var 26dan mi kesmem lazım

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Ilk olarak kimi yoko sorunuza cevap vereyim, evet bildigim kadariyla urunun adi kimi yoko ancak bazilari kimi bazilari yoko kelimesini kullaniyor :) bunun nedenini bilemiyorum ama bence kimi yoko.

Merhaba 55 gundur kullandiginizi belirtmissiniz fayda gormedim demissiniz bizlerle yasinizi, boyunuzu ve kullanma biciminizi paylasirmisiniz?

Corap ile kullanilabilirmi bilemiyorum ancak uyarilar bolumunde corapsiz kullanin diye bir ibare olmadigi icin bence corap ilede kullanabilirsiniz.

Kimi tabanlik kesimini ise kimi tabanin en cikintili kısmını ayağınızın en cukur kısmına yerleştirin ve ardindan fazlalık kısmını keserek çıkarın.

Kimiden iyi sonuc almak için ayağınızın ürüne tam oturması gerektiğini unutmayın. Ürünün başarı oranı kullanım sıklığı ve süresiyle doğrudan bağlantılıdır. Bu nedenle en iyi kullanım yöntemi, ayakkabınızı her giydiğinizde ürünü de ayakkabı içine yerleştirmektir. Başlangıçta rahatsızlık verici olabilir. Böyle bir durumda kullanım sıklığını biraz düşürebilirsiniz. Kimi ortalama kullanım süresi 3 ila 6 ay arasıdır.

Umarim cevaplar yardimci olmustur, guzel haberlerinizi bekliyoruz

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ama ben yine de çıplak ayak kullanmayı deniycem... umarım faydasını görürüm. 4/5 cm uzasam bile beni mutlu eder. sonuçta hiç yoktan iyidir... bi gelişme olduğunda mutlaka yazıcam

Adsız dedi ki...

KIMI BOYUZATICI TABAN BU SORUM SIZE..
kimisatis.com dan siparis edebilcemi söylemistiniz.. peki uzamaxda birliktemi veriyorlar? ha bide bi arkadasimiz yazmisti bi defster veriyorlar diye egzersiz icin onu enrden bulabilirim? onu vermiyorlarmi kimisatis´dan?
ya herkes baska sey söylüyor bana uzamax yollamadilar bana defetr geldi yok bana bsiey gelmedi bana sade defter geldi gibilerinden.. hepsini siparis edebilirmiyim?ha bu arada bir arkadasimda kullanmak istior ama kendisi biraz kilolu kalcalari genis onun sorusuda su: belden üstü daha zayif bi isnan oldugu icin acaba belden üstü daha cb ve kolaymi uzar bacaklar aynimi kalior veya cok azmi uzar cünkü o bölgede daha sisman oldugu icin korkusu var bacaklar kisa üst bölge uzun diye.. bunuda cevaplarsaniz sevinirim :)



simddien tesekkürler..

Adsız dedi ki...

Rica ederim bildigim bir sey olursa elimden geldigince cevaplamaya calisiyorum.

Sonya senin soruna gelince kimisatis.com sitesinde bir kampanya vardi kimi alana uzamax boy uzatma tozunu bedava veriyorlardi ancak suan kampanya suruyormu bilemiyorum cunku sitelerinde suan buna benzer bir reklam goremedim, bahsedilen kitaptan hic haberim yok bir yerde rastlamadim belki kitaba sahip olan bir arkadasimiz var ise bize yardimci olabilir en azindan nereden algini yada icinde hangi bilgiler oldugunu bizlere aktarabilir.

Sonya kiminin orantisiz uzatmaigini dusunuyorum yani bu urun eger uzatiyorsa bacaklari kisa birakip govdeyi uzatmaz :) soyle aciklayayim kimi tanitim yazisini okudugumuzda tabandan beyne sinyaller gonderildiginden bahsediliyor ve bence bu mantikli bir aciklama beyne gonderilen sinyallerde bacaklari kisa birak govdeyi uzatma diye bir sorgu olmayacagi icin bu tarz dusunceler bana biraz yalan geliyor ;) bu yorumlar nerede yaziyor bilemiyorum ancak bu urun kotulemek icin yazilmis yorumlar olabilir bir urun ya ise yarar yada yaramaz bir tabanin baska bir zarari olacagi bence yanlis belki tablet seklinde alinca bazi soru isaretleri olabilir ama urun kullanim urunu oldugu icin soyledigim gibi ya uzatacaktir yada uzatmayacak onun disinda baska bir yan etki olmaz, zaten simdiye kadar uzadim diye arkadaslar arasinda hic orantisiz uzadim diyen arkadasimiz cikmadi :)

Umarim yardimci olabilmistir cevabim.

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar 11.10.2008 tarihinden beri,sabah 30 dk aksam 1saat kullaniyorum.Kullanirken sirtimda ve belimde agri oluyor.Henüz iyi bir sonuc alamadim esneme hareketleride yapiyorum.yalniz bu bel ve sirt agrisi olmasindan dolayi umudum var.bünyeye göre degisiyodur yorumlari okuyoruz 1 ayda yada 2 ayda hatta 15 günde sonuç alanlar var umarim hepimiz olumlu sonuç aliriz gelisme olursa haber vericem.

Adsız dedi ki...

Merhaba..16 yasındayım ve boyum 1.56 3 senedr aynı boydayım ve azda olsa uzadğmın farkında diilm ve bu bni cok rahatsız edio.Gecnlerde kuzuenim bna kimi die bir doğal ürün oldğnu ve kullanmamı istedgni söledi doğal bi ürün olduğu için yan etkilerirnn olmadğni söledi.Aslnda ilk bakışta cok güzl sağlıklı bi ürün gibi gelio ama insan kullnmdan önce almakda tereddüt edio.Acaba alsammı gercektn fayda ediomu bnu cok merak ediorm ve alınca boyumun uzayacı garantisi ksin varmı bide fiyatları cok yüksek indirim yapılmasını cok istiorm..Bu ürünü almak cok istiorm ama boyumun uzayacğndn emin diilm kararsızım nolur bna bi akıl verin..Şmdkdn tesekkrler ..

Adsız dedi ki...

2 haftadır kullanıyorum şimdilik bir fark yok olursa yazarım yaşım 32

Adsız dedi ki...

merhaba.. ben ürünü alalı 1 hafta oldu ama tam olarak kullanmaya başlayamadım.... ayak numaram 36 ama orda yazan 26 numaradan kestim ama ayakkabının içine yerleşmiyor fazlalıklar oluyor ön ve arka yerden ... bende o yüzden terlik içine yerleştirip denedim acaba bi sakıncası var mı ? diğer türlü yani ayakkabı içine yerleşmiyor biraz daha kesmem gerekiyor ama bu seferde hepten yok etcem o yüzden kesemiyorum ne yapmam gerekli

Adsız dedi ki...

12 gün oldu. henüz bir gelişme yok.

Adsız dedi ki...

mrb arkadaşlar..ben bu ürünü 2 ay önce keşfettim kullandım ama herhangi faydasını görmedim.boyum 2 ay önce 1.63 tü..hala aynı yani bi değişiklik yok..canımın ne kadar acıdığının anlatamam.kullanmayı bıraktım..ben sizlere bırakın demiyorum ama bi faydasını göremedikten sonra kullanmanın ne anlamı var demi..

Adsız dedi ki...

SELAM,HİPOFİZ ADENOMDAN BAHSETMİŞTİM,DOKTORUMA SORDUM BİR SAKINCASI YOK DEDİ VE ÜRÜNÜ ALDIM KULLANIYORUM,5 GÜN OLDU.HENÜZ BİR GELİŞME YOK DEVAMLI KULLANIYORUM,AYAKKABIMIN İÇİNDE.EVDE TERLİĞİMDE.AMA BACAKLARIMDA VE BELİMDE AĞRI OLDU BEN DE GELİŞME OLACAĞINA İNANIYORUM.AYAKLARI 3-4 GÜN ACITIYOR SONRA AYAK ALIŞIYOR.BENİM YAŞIM:34 BOY:1,55.
BEN BU YAŞTA VE BOY OLARAK SONUÇ ALAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI MERAK EDİYORUM.BU YAŞ VE BOY'A SAHİP KİŞİLER HİÇ YAZMAMIŞ.GELİŞMELERİ YAZINIZ LÜTFEN,OLUMLU VEYA OLUMSUZ.BEN YAZACAĞIM.

Adsız dedi ki...

boyum 2 ayda 1cm uzadı arkadaşlar,28 yaşındayım..

Adsız dedi ki...

bugun aldım bir faydası olurmu bilmiyorum ama deneyecem elde yüzde ayakta büyüme olması demek hastalıktır oda beyindeki hipofiz bezindeki tümörden kaynaklanıyormuş bu şey tömür yapacak değil ya deneyecem olumlu olursa yazarım

Adsız dedi ki...

kimi boy uzatıcı taban sorum size ben bu ürünü terlikte kullanıyorum yani evin içinde yürüyorum cünkü ayakkabıda cok acıtıyor acıdan dolayı dısarıda düzgün yürüyemiyorum o yüzden terlikte kullanmaya basladım sizce bi sakıncası warmı yinede yararlanabilirmiyim üründen

Adsız dedi ki...

merhaba,

urunun kullanimini daha once paylasmtim sizlerle normal aciklamasinda tabani ayakkabiniza gore kesiniz diyor ancak terlikle kullanmayiniz diye bir uyariya rastlamadim bundan dolayi sanirim terlikle kullaninca bir sorun cikartmayacaktir.

- Kimi, ayak numaranıza göre üzerinde belirtilen kesim noktasından kesilerek, ayak taban çukuru içine yerleştirilir.

- Sabah ve akşam (yatmadan önce) 20-30 dakika arasında yürüyüşler yapılır.

- Kimi'nin başarı oranı, sürekli kullanımıma bağlı olarak değişmektedir.

Yukarida da belirtigi gibi onemli olan devamli ve soylendigi gibi kullanmak Kimi'yi eger anlatildigi gibi kullanilirsa sonuclarin olumlu olacagini dusunuyorum, umarim sizde guzel haberleri bizimle paylasirsiniz...

Adsız dedi ki...

öncelikle soruma cvp werdigin için tsk ederim peki bunu sitede yazdıgı gibi sabah ve aksam ( yatmadan önce ) olarak mı kullanmamız gerekiyo yani normal kullanananlarda war heralde bi sorun cıkımıyo

Adsız dedi ki...

Selamun aleyküm,
Ben kimi ve uzamax kullanan arkadaşlara yol göstermek için yazıyorum bu mesajı.Öncelikle şunu söyleyeyim:Ben uzamax ve kimiyi yaklaşık 106 gündür kullanıyorum.Bir zararını gördüm diyemem.Çünkü herhangi bir zararlı belirti olmadı bende.Ama bende olmadı diye başka birisinde olmaz gibi bir durum söz konusu değil tabii.Bu konuda da kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum.Boyuma gelince;benim boyumda eğer yanılmıyorsam uzama oldu.Fakat yine de tam emin değilim.Tüm bu yazdıklarımı insanlara yardımcı olabilmek için yazdım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Ben internete fazla girmiyorum.Belki uzun zaman buraya mesaj yazamam.Benden fikir almak isteyenler kusura bakmasın.Ama nasip olur da yine girersem bildiklerimi yine sizlere unutmadığım takdirde aktarırım.Son olarak şunu söylemek istiyorum:Boyunuz uzamasa bile isyan etmeyin.Demekki,sizler de bizler de bu boylar ile imtihan oluyoruz.ALLAH her şeyin en güzelini verendir.Uzun boyu veren de kısa boyu veren de O'dur.O,bizlere nasıl boy verirse versin emin olalım en güzelini vermiş demektir.ALLAH'a emanet olun...

Adsız dedi ki...

Merhaba
BEN 25 YAŞINDAYIM BOYUM 1.50 ACABA BU ÜRÜNÜN BİR FAYDASI OLUR MU? BİR TABANININ KULLANIM SÜRESİ NE KADAR VE KAÇ CM UZATIR?BİR TABANIN NE KADAR KULLANMA SÜRESİ VAR?

Adsız dedi ki...

20 gün oldu. gelişme olduğunu düşünüyorum. ama emin değilim. 1 cm uzadım gibi ama emin değilim. cunku 1 santim anlaşılması pek kolay bir uzunluk değil. yaşım 28.

Adsız dedi ki...

kimi konusunda tek tavsiyem ciddi bi yan etki ihtimalinin zayıf oldugunu belirtmekle beraber kişsel olarak denemeden bi kanıya ulaşılamayacagıdır...boy uzaması konusunun klasikleşmiş bilimsel içeriğinden bahsetmicem az çok bu bilgilere sahipsinzdir...ama arkadaşlar sizesadece büyüme hormonunu -ki bunun boy uzamasıyla tamamen ilişkili olup olmadıgına siz araştırın ve karar verin- artıran bi faktör olan agır egzersiz yönteminden bahsediym biraz..buna göre belirli bi ısınma sürecinden sonra agır idman-özellikle kalp sorunu olanlar olmaküzere herkezin yinede dikkatli olmasını belirterek-ki koşu zıplama vb hareketler vasıtasıyla kalp ritmini belirli bi seviyenin üzerinde tutmak büyüme hormonunu artıran bi faktördür..bir gün içerisinde vücut -belirli dinlenme süreleri unutulmadan ki bunların 30 dk olmasını öneririm -ard arda 3 er defa ciddi biçimde zorlanır.. yöntemde yaş sınırlaması fln yok lakin özellikle belli bi yaşın üstündekiler dikkatli olmalı..idman olarak özellikle koşma ve zıplama hareketlerini öneririm...bi örnek vermek gerekirse askerden gelenlerin o zaman zarfında ciddi ölçülerde uzadıklarına tanık olanlar vardır..

Adsız dedi ki...

merhaba, kimi boy uzatma tabanini anlatildigi gibi kullanmakta yarar oldugunu dusunuyorum. Anlatildiginin disinda kullaninca urunun etkisi belki azalabilir.

BEN 25 YAŞINDAYIM BOYUM 1.50 ACABA BU ÜRÜNÜN BİR FAYDASI OLUR MU? BİR TABANININ KULLANIM SÜRESİ NE KADAR VE KAÇ CM UZATIR?BİR TABANIN NE KADAR KULLANMA SÜRESİ VAR?

Bu sordugunuz sorularin yanitini sitemizde ve cevaplanan yorumlarda kolaylikla bulabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

arkadaslar bende kullanmayi dusunuyorum ve gercekten guveniyorum neden derseniz yurtdisi sayfasini okudum ve tatmin oldum hemen bi mucize beklemek dogru olmaz zaten bence ve memun kalanlar amerikalilar ve eger onlar aldiklari urun ise yaramazsa sonuna kadar hakkini arayan bi millet ve eger amerikada bu urun hakkinda herhengi bisi olsa bilirdik bence..bazi arkadaslar cabuk uzadiklarini soylemisler sanirim bu normal cunku yurtdisindakilerde sizin gibi sonuclar almislar kisa surede bence denenmeli tabi aksatmadan ve harfiyen denilenler uygulanarak

Adsız dedi ki...

arkadaslar bu arada ben amerikalialra guveniyorum demiyorum bana guvenilir geldi die oyle dedim sonucta herkesin kendi tercihi ama bence yurtdisi sayfasinida okuyun derim ingilizce biliosaniz eger ve urunu kullanan arkadaslara gore tercihlerinizi yaparsiniz..sizin seciminiz..eger ise yaramazsa vebali altinda kalmak istemem..bu arada ben urunu daha kullnamadim..eger kullanmaya baslarsam bilgiveririm ins. bu arada lutfen su haziran ayinda kullanmaya baslayan arkadaslar bi bilgi versin nolmus cok meraak ediyorumm

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bende almak istiyorum kimiyi. Yorumları okudum. Biraz sevindim biraz üzüldüm. Napıcam ben yaa alayımmı almayayımmı bu parayı biriktirmem ütfen arkadaşlar olumlu olumsuz bildirirmisiniz? Yetkililerde olumsuzlarıda eklerse sevinirim.

Adsız dedi ki...

eda sendeki gelişmeleri bekliyoruz paylaşırsan sevinirim.

Adsız dedi ki...

23gün oldu.
tam anlamadım. etkisi oldu gibi ama 1 cm filan pek kolay anlaşılmıyor. 3-5 santim olursa o zaman net anlaışılır. yani 1 cm uzadım diyenler kendini kandııryor olabilir

3 aya belli olur sanıyorum

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben /3 haftadır kullanıyorum şimdilik bi gelişme yok ama benim kafama takılan şeyler var... kimiyi ayak numaranıza göre kesiceksiniz denmiş ama dediğim gibi orda 25/26 yazıyor benim ayak numaram 36. ben yine de 26 yazan yerden kestim ama ayakkabımın içine olmuyor büyük geliyor... daha fazla da kesmek istemiyorum. bende o yüzden terlikle kullanıyorum..bi şeyi yanlış mı yapıyorum?. sizlerden sizinde nasıl kullandığınızı öğrenmek istiyorum özellikle gelişme gören arkadaşlardan.

Adsız dedi ki...

merhaba,

kimi taban kesme islemini kimi tabanin en cikintili kısmını ayağınızın en cukur kısmına yerleştirin ve ardindan fazlalık kısmını keserek çıkarın. Burada ayak numarasindan ziyade cukur olan kismin tumsek olan kisma tam oturmasi onemli olan umarim yardimci olabilmistir cevabimiz

Adsız dedi ki...

Teşekkür ederim... Dediğiniz şekilde kesicem

Adsız dedi ki...

mrb. arkadaşlar.kiminin öle düzensiz bi büyüme yapacağını sanmıorum japonlarda kullanıo sonuçta bnm sormak isteğim bende taban düşüklüğü war 47-48 numara ayakkabı giyiyorum yaşım 22 boyum 1.80 kullanırsam ayağım için bi sorun olur mu acaba_?yardımcı olabilen warsa cvp bekliorum.

Unknown dedi ki...

arkadaşlar bende hala bi gelişme yok fakat son 2 haftadır çok düzensiz kullanıyorum..kullandığım günler sabah işe gelinde ayakkbıma yerleştiriorum akşam çıkana kadar walla öle ağrı felanda yok hayırlısı dielim :D

Unknown dedi ki...

neden burda insanların birbiriyle özel yazışmaları için mail adresi verilmio neyden korkuluo onu anlamış değilim!!isteyenler birbirine ulaşsın ne war bunda???

Adsız dedi ki...

boyu 1.80 olan arkadaş neden kullanmak istediğini ben anlamadım:) bence kullanma bu sefer ayarlaru 50-55 olur yazık olur..

Adsız dedi ki...

selam,ben 167 boyundaydım bu ürünü nisan ayında aldım sürekli kullandım 2 ay sonra boyum uzamaya başladı.2 aydan sonra 5 ayda 5 cm uzadım şu anda 172 boyum var.japonlara güveniyorum çin malı olsa almazdım.

Adsız dedi ki...

merhaba eda, buna izin vermiyoruz cunku ilk sebep sziin mail adresleriniz bu sayfada yazdigi zaman bu sizin aleyhinize olacak bir sey cunku daha sonra bol miktarda spam maile maruz kalacaksiniz, hic bir acik ortamda mail adreslerinizi paylasmamanizi tavsiye ediyorum. Diger bask abir sey ise bazilari urunu kullandim diyerek mail adresi verbiliyor ancak bu genelde urun kullanan degil o urunun saticilari oluyor :) bu sekilde iletisim bilgileri paylasmama nedenlerimizi dahada siralayabiliriz, umarim yardimci olmustur cevap.

Unknown dedi ki...

Analaşıldı teşekkürlerr :)

Unknown dedi ki...

7 ayda 5 cm!!!!ya azımsanacak bi uzama değil çok iyi ama sabır isteyen bi yol iyi dayanmış sabretmişsiniz tebrik ederim walla!!!inşşşşaallah bende görürüm o günleriii!

Adsız dedi ki...

merhaba kimiyi alalı 2 ay oldu henüz bir sonuç yok ama bazen dizlerimde ağrı oluyor benim sorum şu kimiyi sabah ve akşam yatmadan önce kullanmamız söyleniyor.ben bazen yatmadan çok daha önce kullanıyorum sizce etkisi azalırmı neden yatmadan önce deniliyor açıklarmısınız.şimdiden tşk.

çaresizim dedi ki...

gerçekten işe yarar mı denesem bu boy sorunu beni erkek arkaşımdan ayırdı adamın tiki var boyla ilgili napsın onu seviyorum ve boy yüzünden kaybetmek istemiyorum ne olur işe yarar mı cvp bekliyorum lütfen yazın sevenler kavuşsun

Unknown dedi ki...

çaresim şimdi sana seni beğeenen böle beğensin diycem ama konu aşk olunca insanın beyni devre dışı oluo!bi kaç arkadaş işe yarıo demiş ama bilemiorum!!bende deniorum şimdilik senle paylaşırım yardımcı olmaya çalışırım

Adsız dedi ki...

Allah seni bildiği gibi yapsın. Seni dış görünümünden ötürü seven insandan hayır bekleme. Başka güzel bir kız bulunca seni oracıkta bırakır. Aklını başına al. Sevgiyi hakedene duy. :)

Adsız dedi ki...

slm kimi almayı dusunuyorum 17 yasındayım boyum 1.66 voleybolcuyum daha en az 12 cm uzamam gerekıo o da en az kac ayda etkısını gosterır ve gercekten dedndığı kadar cıtıyo mu ?

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaslar ben 3aydir kullaniyorum ,bacaklarim kullandiktan sonra cok agriyor ama bence deyer..
yasim 17 ve 3ayda 2.5cm uzadim. bence ise yariyor,hala kullanmaya devam ediyorum.

Adsız dedi ki...

bu yorumum senay arkadasimiza..
bak bazilari kimiyi nerdeyse bütün gün kullaniyorlar falan ama sen yapma onalr sonuc alamyiorlar eger bize sabah ve aksam kullancaksiniz diye sölüyorlarsa öyle yap.. cnm bide yatmadan önce sölüorlar neden? cünküü homonalr insan uyudumu bütün vücuda yayilir.. bunu herkese sorabilirsin herkes öyle der doktorunada sorabilirsin .. onun icin bence kimi ne diyorsa nasil diyorsa öyle yap lütfen baska türlü yapma bence cogu odnan sonuc alamyiorlar mesela bütün gün kimiyle dolastiklari icin.. sabah ve aksam yatmadan önce kimiyi kullan 20-30 dk :) abartmadan ve onalrin dedigi sekilde bence bu yatmadan önceninde mantikli sebepleri vardir biride hormonalrin insan yatigi zmn yayilmasidir..:)

bu arada ben 7 ayda 5 cm uzayan arkadasimiza soru sormak istiyorum. kendisi uzamax kullanmismi kimiyi kullandiktan sorna ne gibi gevseme hareketelri yapmis bize verebilcegi bi kac ii fikri varmi acaba? bu arada kac kiloydu boyu kacdi ve yasi kac? belki yazmistir ama ben göremedim..
tesekkürler...

sonya

Adsız dedi ki...

sonyacım bilgi için tşk.ederim.Söylediğin doğru geldi.Eh napalım yatmadan önce yapmaya çalışıcam artık.ben iki ayı geçkindir kulanıyom bacaklarımda ağrı oluyo ama bi değişiklik yok ama olacağını ümit ediyorum.Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

merhabalar.bende bu urunden almak ıstıyorum fakat bı sorum olacaktı.bu urun kimi boy uzatıcımı yoksa kimiyoko boy uzatıcımı_?kimi derken hangısınden bahsettıgınızı anlayamadım.szıler hangı urunu tavsıye edersınız tesekkurler..filiz

Adsız dedi ki...

Bu ürünü alan arkadaşlar. Ürünle birlikte size faturası da geldi mi? Editiör lütfen yayınla.

çaresizim dedi ki...

arkadaşlar bende kimi almak istiyorum ta temmuz ayında alanlar olmuş yorumlarını bırakırlarsa çok sevincem yoksa bu boy kısalığı beni psikolojik buhrana soktu yada kimi yetkililerinden cvp bekliyorum

Adsız dedi ki...

çaresizim boyun kaç bu kadar üzüyo seni ben 1.50 yim yinede okadar takmıyom ve erkek arkadaşım iri yapılı hemde:)bu kadar takma bence seni boyun uzadı diye sevecekse hiç sevmesin bence yaa boşver seni böyle kabul eden insanlara değer vermelisin bence tabi herkes ister ideal boyda olmayı ama uzamasamda üzülmem deniyorum belki olur diye sende dene olumsuz olursa etkilemesin seni daha çok.kendinle barışık yaşa yapacak bişeyimiz yok ama yinede dene derim sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

çoktan beri takip ediyorum bu hafta sipariş vericem. ama kimi yoko hangisi ikiside aynı ürün biraz kafam karıştı siz hangisini nereden aldınız arkadaşlar cvp verirsiniz sevinirim ..

Adsız dedi ki...

slm kimi bana bugün ulaştı.yaşım 17 erkegim. boyum 165cm herkese yalansız kesin dogru bir cvp vermek istiyorum bir gelişme olursa söylüyecegim beni takip edin

Adsız dedi ki...

bugn siparişi verdim akşama geliceğini sölediler olumlu olumsuz herşeyi yazıcm arkadaşlar..

Adsız dedi ki...

bende sürekli takip ediyorum yorumları içimden bi ses işe yarar diyor umarim öyle olur almayı düşünüyorum boyum 1.46 19 yaşındayım :S

Adsız dedi ki...

ben aldım arkadaşlar bikaç gün oldu nasıl dışarıda yürüyorsunuz çok acıtıyor evin içinde yürüyorum ayaklarımın altı kıpkırı korkuyorum başka bişey olucak diye kullanan arkadaşlar sizinde ilk zamanlar böle oldu mu cvp verirsenz sevinirim

Adsız dedi ki...

arkadaşlar kimi siparişim geldi kullanıyorum,
fakat gevşeme egzersizleri hakkında bilgisi olan var mı neler bunlar yardım istiyorum sesimi duyan yok muuuu??

Adsız dedi ki...

arkadaşlar kullanan yazarız diyiyo ama yazmıyo giden gelmiyo hesabı lütfen umudumuz siziniz yazında içimiz rahatlanzın almak isteyenler vardır ama teretdüdde kalıyoruz kesin sonuç alanlar yazın lütfen ben 28 yaşındayım işe yararmı benim yaşımda olanlar sizin cevapınızı bekliyorum birde kalp hastaları kullana bilirmi?

eyüp dedi ki...

merhabalar ben eyüp 21yaşındayım 1.78 boyundayım hedefim 1.83 falan bugun spariş vericem galiba uzamanxla beraber daha iyi sonuç oluyor bide esneme egzersiz meyvasuyu süt gibi vitaminlerdende destek lazım size nisan ayında yazarım benim yorumlarımı bekleyin

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşlar bu ürünü kullanıp sonuç alan var mı? Bir de burun ve kulaklarda büyüme oluyor mu lütfen cevap verin

Adsız dedi ki...

slm.arkadaşlar 17 yaşındayım boyum 165 kimiyi alalı 16 gün oldu 1 cm bile gelişme yok bakalım ne olacak.

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar bende kimiyi 15,01,2009 da aldım. ilk gördüğüm anda bu nasıl birşey acaba bir işe yararmı diye düşünmedim değil.düşündüm tabiyki ama bir okadarda para ödedim tabiyki düzenli bir şekilde kullanacağım kullanmayada başladım.ayak tabanlarını gerçekten acıtıyor umarım bu acıyı çekmeye değer faydasını görürsem sürekli durumumdan herkesi haberdar edeceğim inşallah işe yarar

Adsız dedi ki...

sare senin dediklerini okuyunca kendim demişim gibi oldum aynı hisleri bende hissettim görünler plastik şey nasıl boy uzatır dedi 20gündür kullanıyorum şuana kadar bi gelişme 20 yaşındayım 1.60 boyundayım inş. işe yararda bikaç ay sonra olumlu birşeyler yazarım .

Adsız dedi ki...

yaşım 21 ben 2 ay kullandım ilk ay 0.5cm uzatım 2.ay hiç uzamadım ama kesin olarak 0.5cm uzadığımı söyleyemem ölçümleri kendim yaptım çünkü ayrıca ayak tabanımın tam ortasında ufak sertlikler oluştu bu nedenle ben de bıraktım

Adsız dedi ki...

selam ben ayşe, 23 yaşındayım ve boyum1,55 ve 50 kiloyum. kimi'yi almayı düşünüyorum. yan etkilerinin olacagını düşünümyorum. olumlu veya olumsuz yorumlara takılmıyorum. inanmak başarmanın yarısıdır derler inanıp görcez aldıktan sonra bi etkisini görürsem tekrar yazarım. altıktan ilk iki ay içinde boyumu ölçmicem sonrasında olçücem.
bu arada boy uzamasının belirtileri belde agrı ve eklemlerde agrı oldugunu biliyorum

Adsız dedi ki...

merhaba adım dursun 19 yaşındayım ve boyum 1,65 boyumun uzamasını istiyorum çünkü sülalede en kısa boynum benim en kötümüz 1,70 en azında 1,75 olmak istiyorum kimiyi 1 haftadır kullanıyorum ve günde 5 saatten fazla ayağımda bakalım 2 ay içerisnde ne gibi bi değişiklik olcak... şuanda acı çekmekden başka bi işe yaramıyor...yararını gören olursa lütfen bizi bilgilendirsin...

Adsız dedi ki...

kemal senin dediğin gibi benimde ayağımın altında sertlikler oluştu 1aydır kullanıyorum.Bırakmayı düşünmüyorum bi sonuç yok şimdilik ama hayırlısı artık ..

cudlly dedi ki...

Selam arkadaşlar..ben gamze

Arkadaşlar bakın ben 16 yaşındayım boyum 1.65 ben memnunum ama ben 1.70 yapmaya kara verdim..Bakın arkadaşlar 'balık yağı' dene birşey war içinde 'b5' vitamini oldukça yüksek ve balık sağlık demektir...

hergün (yetişkinle) 2 tablet sabah akşam alıcak ve egzersiz yapıcak ve hoplicak zıplıcak..inanın etkisi çok büyük

Etkisi abimde denemiş ve onaylandı :D 1 ayda 7 cm uzadı

İSTAR İNANIN İSTER İNANMAYIN..!!

hee sakın balık yağı alırken homidi gırtlak yapmayın çünki siz o sırada hem kilo hemde boy atıyosunuz..yediklerniz yağ yapar

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Ben kimi adındaki bu ürünü yeni duydum. Bende boyumun uzamasını istiyorum. Benim sorum kullananlara. Boyum uzadı diyen azımsanmayacak kadar kişi var. Peki arkadaşlar belki size saçma gelecek ama bazılarıda yazmış burun ya da kulakta uzayabilir diye böyle birşey oldumu. Lütfen biz kullanmayı düşünenlere bir yol gösterin.

serdar dedi ki...

15 yaşındayım boyum 192 bu kimi işe yarar mı 8 cm e ihtiyacım var biri cvp yazsın please

Adsız dedi ki...

kimiyi almayı dusunuyordum bu yuzden 3 aydır para biriktiryordum sonunda 140 ytl topladım.siparis ettikten sonra kargo için para ödüyormuyuz 139 ytl dışında.oduyorsak ne kadar oduyoruz.ayak altında sertlesme yapan başka arkadaslarımızda varmı.bu sertlesme kalıcımı acaba

Adsız dedi ki...

Bir ayı aşkın süredir kullanıyorum henüz bir gelişme yok. Yalnız dünden itibaren belimde bir ağrı oluştu. Belki bir şeyler olacak. Zaten 50-60 günlük kullanım sonunda bir gelişme olabilir diyorlar. Daha önce buraya yazanlardan da nedense bir daha ses çıkmıyor. Acaba site mi yayınlamıyor yorumlar olumsuz diye yoksa bir gelişme olmadığı için kimse geri dönüş mü yapılmıyor artık bilmiyorum.

Adsız dedi ki...

slm.ben hülya.ben yokoyu uzun süre önce aldım.3-4 ay kullandım.2aydır kullanmıorum çünkü hiçbir etkisini görmedim:ne olumlu ne olumsuz.ayağımda sertlik oluşmuştu ama şimdi gitti gibi.

Adsız dedi ki...

Slm Arkadaşlar
Kimiyi 5 ay önce aldım ilk 2 ay düzenli kullandım ama hiç faydasını görmedim 1 mm dahi uzamadım.sonraki 3 aydada düzenli diyemem ama yine de kullandım.Sonuç ise hala boyum uzamadı :( yasım 21 bu arada.

elma kurdu dedi ki...

lokman söylediklerin şüpemi yoksa kullanıcılardan yada uzmanladanmı duydun. kullanan arkadaşlar yağmur ve diğerleri hiç sesiniz çıkmıyor.
kullanan kişiler yan etki hissediyorlarmı gerçekten beyinde yada hormonlarda bozukluğa yol açıyormu bilgisi olanlar kullanalar lütfen paylaşsın

Adsız dedi ki...

bu ürünü kullanıyorum daha öncede yorum yaptım 167den 172 oldumu söyledim bu ürünün satıcısıda deilim.ayak tabanlarımda yara oldu olsun şuanda 175im.+gün boyunca bunlarla yürüyorum.bu arada yaş 23.

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşLar.
16 yaşındayım ve 149 boyundayım.
Daha evvel uzamax'ı tek olarak kullandım 1 ay tadı gerçekten çok kötü ve hiç bir işe yaramıyor !
Kimiyide 3 gün önce aLdım düzenLi oLarak kuLLanıyorum. ayrıca doktorum zıplamanın gerinmenin biryerlerden sallanmanınbunların yanında balık yağı ve süt içerek boyumun sağlıklı bir şekilde uzayacağını söyLedi. SizLeri sık sık Bilqilendireceğim..

İréM

Adsız dedi ki...

Yaş 28, 5 ay düzenli kullandım, hiç bir faydaısnı görmedim. Demek ki herkeste işe yaramıyor.

Adsız dedi ki...

bu ürünü kullanıp yararını görenler sitede yazdıgı gibi sabah kalkınca ve aksm yatarken 20-30 dk arası yürüyüs yaparak mı faydasını görüyor yoksa sabahtan aksama kadar kullanıptamı yani faydasını görenler sabahtan aksama kadar ayagındamı tutuyo bunu bende war üründen ama sitede yazdıgıını uygulamaya calısıyorum ama arklardan biri sürekli kullandıgını yazmıs yardımcı olurmusunuz

Adsız dedi ki...

slm,
arkadasimiz 1.67 den 1,75´e cikmis ynailmyiorsam..
bu cok güzel bisey:)
peki nasil kullandin kimiyi? gün boyu kullandim demissin gercekten öylemi?
gevseme hareketelri falan yaptinmi peki? bize önerilerin nedir?
lütfen yardimci ol mademki boyun uzamis bize yapabilcemiz seyleri söyle...:(

simddien tskrlr=)

mina dedi ki...

arkadaşlar tam 6 aydır sizi takip edıorum ben de bu urunu bıkac gun içinde almak istıorum hatta aradıgımda urun kalmadıgını söyledıler pazartesı siparıs verıcem . ama aklımda bıssuuru soru işaretı kaldı musterı temsılcısıne de sordum boy deılde kulak burun falan mı buyur dıe kesınlıkle ben ıkı yıldır bu işi yapıyorum öle bı durum söz konusu deil dedıler ben 20 yaşındayım 153 boyundayım en az 5-7 cm uzmam lazım :( pskolojım bozuldu dışarı cıkaasım bıle gelmıyor neden kullananlar olumlu olumsuz gerı donmuyor anlamıyorum lutfen kullananlar bişeyler yazsın

Adsız dedi ki...

Tam 1 aydır kullanıyorum şuana kadar olumlu birşey yok ayrıca ayağımın altında sertleşmeler var bikaç tane olanlar oldumu kullananlar içinde endişeleniyorum biraz.gelişmelerden haberdar edicem arkadaşlar ..

Adsız dedi ki...

Ben irem ..
Mina Kulak büyümesi falan yazmışsın ama eğer öyLe birşey olsaydı 6 aydır kullanan kişiler var onLar kesinLİkLe yazarLardı.. o Konuda bir şüphen olmasın yani.
bende kullanalı 4 gün oldu. 1,50 boyundayım 16 yaşındayım. bende seninle aynı durumdayım. dışa dahi çıkmak istemiyorum bazen. Umarım kimi işe yarar :)

Adsız dedi ki...

167 den 172 olan arkadasımız hiç ayagımdan cıkarmadan kullandım demissin diger arkın dedigi gibi bunun yanında neler yaptın lütfen daha açık bi sekilde yardımcı olurmusun..

Adsız dedi ki...

bu ürünü dün keşfettim araştırmaya başladım sitede yorum yapanlar beni iyice umutlandırdı uzadıklarını söliyenler 19 la 25 yas arasında genellikle onlarda bukadr etkiliyse bizde neden olmasın benım yasım daha 17 urunu almayı dusunuyorum ummarım faydası olur..ailem pek inanmadı ama yorumlarınızla çok umutlandım yakın zamanda alıcam... bide bu üründe bii citf kımı nekdar süre gidiyor?? bilgisi olanlar ltfn paylaşırmısınız sımdıden tşkrlr.

Adsız dedi ki...

iremcim öle olumsuz bişeyler duyunca ınsanın aklında kalıor sen daha 16 yasındasın kullanmasanda uzarsın :) benım bıde kötu olan ben seneye evlenıcem ve sözlumun boyu 180 aramızda 25 cm var :( o bunu sorun etmıor ama benım pskolojım bozuldu ayrılmaya kadar bıle geldıgım gunler oluyor keşke 16 yaşında olsaydımda saglıklı beslenseydım kendıne dıkkat edersen 10 cm kadar uzarsın sen ben dıkkat etmeyıp sigara kullandıgım halde 16 yasından şimdıye en az 5 cm uzadım sen fazla faya takma ben 16 yasında 148 boyundaydım :D

Adsız dedi ki...

melda.bu sordugunu daha önceden biri daha sormustu ve yanlıs hatırlamıyorsam site yöneticisi tarafından 1.5 yıl kullanılabilir demişti yani 3-4 ayda bir alman gerekmiyo :D:D

Adsız dedi ki...

kullananlar çıplak ayakla mı kullanıyorlar.çorap giyiyormusunuz arkadaslar?

Adsız dedi ki...

ben corapla ve ev terligi içinde kullanıyorum...

Adsız dedi ki...

dun gece siparis ettim bugun geldi kimi yoko.3. kez yorum yapıyorum 140 ytl biriktirdim 2 ay sonunda.20yasındayım.(28.03.1988)1.75 boyundayım.Kısa değilim,uzama isteğim psikolojik açıkçası.Aylar once sormuslar yokoyu alanlardan kimseden cevap gelmemis.139 ytlnin nin dısında kargo parası odencekmi diye soru vardı.139ytl toplam kargo dahil.Biraz basit gibi geldi tabanlar yeşil renkte 2 tane plastik parça,uzerinde tırtıklar var.ayak numaram 44 arka kısımdan biraz kestim.yururken batıyor.kullanan arkadaslar çoraplamı kullanıyorsunuz ben çorapla kullanıyorum.
İmza:Teksas

Adsız dedi ki...

tşkr cvbın için =)

Adsız dedi ki...

Ürünü ilk başta mecburen çorapla giyiyorsunuz. Çünkü çok acıtıyor ayağınızı. Daha sonra ayağınız alıştımı çorapsız da kullanabilirsiniz.. Ben kullanalı bir ayı geçti. Şu anda çorapsız kullanıyorum. Bu arada bi gelişme de yok.

Adsız dedi ki...

kiminin yanında uzamxsı hedıye werdıklerını soluolar urunu pazrlıyabnla knsutuk +20 tl werıpte alınıomus...bide her yerde farklı bifıyatta war alanlar nerden aldıklarını söylerlerse ii olur bide taklit ürün almayalım

Adsız dedi ki...

ben 2 gun önce sipariş ettım urunu kullanıorum cıplak ayak kullanıorum cok ama cok canım yanıyor corapla kullanmak bana mantıksız gelıor gercı plastık parcasıda öle geldı ılk baş bu mu ayak acıtaıor dedım kendı kednıme kullanmaya başladım valla yururken bı aglmadıgım kaldı :D neyse ama ben 175 lık arkadasa şaşırıorum ya harıka bır boyun var yatıp kalkıp sukretmen lazım bı bayanda 175 den fazlası zaten cok kötu duruyor hukumet gbı :) ben 150 boyunda yım 175 lık ler böyle yazınca cok kötu oluorum :S yapmayın arkadaslar sükredın o boyunuzaa gercı benı ılgılendırmez ama sadece fikrımı sölemek ısdedım BU ARADA SIK SIK GELİŞMELERI YAZICAM SİZE SUAN SADECE ACI ÇEKMEKDEN BAŞKA İŞE YOK :d

Adsız dedi ki...

http://www.kimisatis.com/
Bu siteden siparis ettim.Kimi Yokoyu alanlara onceden uzamax veriyolardı.Ama artık vermiyolar kampanya bitmis.Eczanelerde tam fiyatını bilmiyorum ama 20-23Türk Lirası arasında bulabilirsin.2. gunumdeyim.Ayaklarım altı suan çukurluklu.Suan evde zor yuruyorum çıplak ayakla.sabah-akşam 1 saate yakın yurumeyi planladım.Arkadasım 1 ay kullandın hala bir etkisi olmadını soylemisin,nasıll kullanıyorsun planlı ve devamlımı.Hiç çıkarmıyormusun ayağından.Yaşınıda oğrenebilirmiyim.
İMZA:TEKSAS

Adsız dedi ki...

DoktorLara faLan qittim 1 cm biLe uzamaz kesinLikLe dediLer.. :S insan ister istemez sorun yapıyor mina.. 17 yaşımdayım ama yinede uzamaz dediLer yani. 13 gün oLdu kullanaLı. 1 cm faLan uzamışım sanırım. umarım işe yarar ya.
İréM..

Adsız dedi ki...

Evet Mina biliyorum haklısın.Boyum normal Turkiye standartlarına gore ideal aslında.Aslında biliyormusunuz hepimizin şükretmemiz lazım.2-3 gundur yuruyorum kimiyle hep karşıma ayağında sorun olan,topallayan,tokezleyen,yardımlayuruyen kisiler çıkmaya başladı.Yaradan bu kardeslerimize sığat güç ve sabır versin.Ayaklarım sanki yavaş yavaş alısmaya başladı genelde çorapla kullanıyorum 3. gundeyim.Boy uzatır mı bilmem goreceğiz ama yuruyusler sayesinde kilo vermeye başladım=))
İMZA:TEKSAS

Adsız dedi ki...

ben 18 gündür kullanıyorum,boyumda 1 cm e yakın uzama var.esneme hareketleri yapıyorum,süt içiyorum,zıplıyorum.Ben çorapla kullanıyorum diğer türlü çok acıyo.Gelişmeleri yazarım.Yaşım 21 boyun 155 cm

Adsız dedi ki...

merhabala arkadaslar 9. gündeyim şuan herhangi bir gelisme yok.sabah akşam kullanıyorum.genelde çorapla kullanıyorum.akşam yurudukten sonra hemen yatmıyorum 2-3 saat ayaktayım.
İmza:TEKSAS

Adsız dedi ki...

selam ben leyla 27 yaşındayım boyum 1.60 kimiyi kullanmaya başlayalı 3 ay oldu fakat asla bir mm bile uzama olmadı ama belirtiler oldu eklem ağrıları falan.yani ben inancımı yitirdim ve bıraktım kullanmayı zaten ayak altlarımda nasır yaptı boşu boşuna acı çektm.arkadaşlar bende çok inanmıştım ama maalesef fayda görmedim moralimde çok bozuldu.ama yinede devam edebilirim bilmiyorum ufakta olsa inanmak istiyorum..teşekkürler

Adsız dedi ki...

mrb arkadaslar bende almayı düsünüyorum ama herhangi bir yan etkisinden korkuyorum parası bi şey deil ama yanetkisi varmı kullananlar ltf gelişmeleri yazsınlar ltf kulanan varsa cvp yazsın

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar ben 17 yaşındayım.erkegim boyum 165cm kimiyi kullanalı 47 gün oldu.sadece kilo aldım 56 kiloydum 60 oldum bacaklarım kalınlaştı.ama boyda gelişme yok günde 3 saat kullanıyorum düzenli bir şekilde.şimdilik boy uzamadı bilginiz olsunnn

Unknown dedi ki...

kullananlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum teşekkürler..

Adsız dedi ki...

irem gelişmeleri yaz ltf cünkü benim yasımda 16 ve bende almayı düşünüyorum ltf

Adsız dedi ki...

7 ayda 10 cm mümkün değil boy uzatma ameliyatları ile bile bu mümkün olmazken bende kullandım 5 ayda 1 cm uzadım

Adsız dedi ki...

5 ayda 1 cm uzadım demis bir arkadas.kaç yaşındasın onuda yazarmısın?20 yaş altındakilerin boyunun uzamasını kimiye bağlayamam çünkü o yaşlarda zaten doğal buyeme olacaktır.Kullanmaya devam ediyorum herhangi bir yan etkisini ve doğrudan=) etkisini gormedim.etkisini 50-60 günden sonra gosteriyor demis kiminin sitesinde.1-2 haftada sonuç vereceğini sanmıyorum zaten
İMZA:TEKSAS

Adsız dedi ki...

kimi boy uzatıcı tabanlık sorum size. ben 53 gün oldu kullanalı bacaklarım kalınlaştı.56 kilodan 60 oldum.ama boy uzamadı.ileriki günlerde gelişme olurmu yaşım 17

Adsız dedi ki...

Merhaba, oncelikle genc yaslarda yani buyume surecinin devam ettigi yaslarda urunun haricinde beslenmenize dikkat etmeniz cok onemli (peynir, sut, balik yagi, egzersiz vb.) kimi boy uzatici tabanin sismanlatma etkisi yaptigi gibi bir uyari mevcut degil saniyorum bu sizin metobolizmanizdan kaynaklanan bir sey, sonucta kullandiginiz urun harici bir urun hap, toz, likid bir icecek degil. Ailenizdeki boy ortalamasininda buyumenize etken oldugunu unutmayin, size tavsiyem yukarida da belirttigim gibi besinlerinize dikkat ederek egzersiz yapmaniz henuz buyume caginda oldugunuz icin faydalarini goreceginizi dusunuyorum, kimi boy uzatici tabanida ek destek olarak kullanabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yaklaşık 3 aydır yorumları takip ediyorum.kimisi demiş işe yaradı işte şu kadar kimisi demiş yaramadı.ben kendi kararımı verdim, kullanmayacağım. ayrıca bilemiyorum belki sizlerin de haberi vardır ama ben yine de bir kez daha hatırlatayım dedim. bunu kendine ciddi problem yapmış arkadaşlar için yazıyorum. belki biraz yardımcı olabilirim diye. en ünlü güzellerin bile bazıları kısa boylu. Örnek verecek olursak carmen electra 1.57, eva longoria 1.57, madonna 1.60,kylie minouge 1.53, shakkira 1.50, fergie 1.57,avril lavigne 1.57 vs vs benim bildiklerimden hatırladıklarım bunlar. lütfen vazgeçin artık bu takıntıdan hayatı kendinize zehir ederek geçirmeyin. dünyaya on kere gelecek değilsiniz. görüyorsunuz bu insanlar da kısa ama bütün dünyanın özellikle erkeklerin üzerindeki etkilerinden ayrıntılarıyla bahsetmeme gerek yok sanırım. ayrıca bunlar bizim gibi boy standartları düşük bir ülkede bile yaşamıyorlar. eminim bir sürü uzun boylu rakiplerinin arasından sıyrılıp geçmişlerdir.evet hiçbiri manken değil ama kendilerine has güzellikleri var ve onlar kadar ünlü ya da güzel kaç manken var? lütfen arkadaşlar buna artık bir dur deyin ve varlığınıza değer verin.

Adsız dedi ki...

arkadasım senin o verdigin ünlüler bayan, ya erkekler ne yapsın ben bayan olsam sorun deil. birde ünlü erkeklerden bazılarını yazsaydın.hem simdiki kızlar senin bahsettigin gibi deil irni gibi oluyolar uzun uzun kızlar kendimden uzun kız görünce deli oluyom benim boy 1.70 ama en az 180 olmak istiyorum..

Adsız dedi ki...

bak canım sen bilirsin ister kullan ister kullanma ama işe yarasa da yaramasa da boyun senin kendini eksik hissetmene sebep olmasın. ben sizin iyiliğiniz için, belki faydası olur diye yazdım. kısa boylu olmak kusur uzun boylu olmak üstünlük mü yani? bu siyahla beyazı karşılaştırıp birinden birinin üstün olduğunu söyleyip diğerini kusur olarak nitelendirmek gibi birşey. durum şu: sadece popüler kültür bu renklerden birini seçer gibi uzun boyu seçmiş ve onu diğerine üstün kılmış. geçmişte de belki bilirsiniz türkiyede şişmanlık modası varmış; insanlar güzel görünmek için kilo alırlarmış, şimdiyse tersi. şimdi ben sana soruyorum eğer etkili bir öğe çıksa dese ki, son araştırmalara göre kısa boyluların uzun boylulara kıyasla daha çekici olduğu ortaya çıktı, aslında herkes kısa boyluları daha çekici buluyor ama hiç kimse bunu söyleyemiyor. ve modacılar arasında bir akım başlasa defilelerde 1.70 altı erkek ve kadın mankenler boy gösterse ne olurdu dersin? inan bana herkes kısa boylu olmak isterdi hatta boy kısaltma ameliyatları için gerekli araştırmalara da derhal başlanırdı. herkes kısa boylu kız ya da erkek bulma derdine düşerdi. belki de boyunu kısaltmak için halter çalışanlar bile olurdu. peki sen ne yapardın? şu anki takıntın o zaman ne durumda olurdu? yoksa bu aşağılık duygusu yerini boyunla grurlanmaya mı bırakırdı? Toplumsal estetik normları saçmalıktır insanla ilgili neyin standardı olabilir ki boyun olsun. herkesin fiziksel beğenisi farklıdır. bazıları kısaları sever bazıları uzunları, bazıları için de farketmez. bu bütün estetik zevklerde olduğu gibi boyda da aynıdır. mesela ben okan bayülgeni çok çekici bulurum ve brad pitte değişmem. başkası için tersi olabilir. ne olacak yani insanların hepsine kendini beğendirmek için bir uzayıp bir kısalacak mısın? toplumsal standartlar her zaman mantıklı ya da doğru felsefelere oturmazlar, toplumun önüne neyi sürersen onu beğenir. bugün uzunu sever yarın kısayı sevmeyeceğinden emin olamazsın. hepimiz farklı renkleriz anlamlarımız ve görüntümüz farklı ve bu bizi zenginleştirir. bütün renkler siyah olsaydı herhalde çok yaşanılası bir dünya çıkmazdı ortaya. kendini satndartlara uydurmaya çalışmak bence bütün dengesiz yargıları kabul edip evet beni aşağılıyorsunuz ve ben bunu hak ediyorum ve üstün mertebenize ulaşmaya çalışıyorum demektir. neyse... kısa boylu erkek ünlülerden bahsetmedim çünkü herkesin bildiği türkiyede çok ortada örnekleri var. ama madem istedin birkaç tane yazim. mesela tarkan 1.68, kenan doğulu 1.68, serdar ortaç 1.67, okan bayülgen 1.68, yalın 1.67, dünyadan tom cruise 1.70, garcia bernal 1.70. demem o ki boy falan sorun değil aslında bizler öyle sanıyoruz. herhalde garcia bernal kısa boylu bir dünyanın en yakışıklı 8. erkeği sayılmıyor, o da bu dünyadan ve çok beğeniliyor. ayrıca herhalde bu ünlülerin hastalık derecesindeki hayranları, aşıkları da hep kısalar camiasından oluşmuyor. aşk yaşadıkları kadınların da sülün gibi olduğunu hepimiz biliyoruz.

Adsız dedi ki...

yazdıkların gercekten cok mantıklı aslında bazen bende bunları düşünüyorum ama birde söle bak işe ben tarkan deilim okan bayülgen deilim yada tom cruise bu adamlar belli yasta ve belli bi yerlere gelmişler ama benim boyum bu zamanki insanlara göre cokta iyi deil eskiler zaten daha kısa olur insanların boyu git gide uzuyor kızların bile kendinden uzun oldugunu düşünmek seni ne hale getirirdi bilmiyorum bu cogu kişide inanılmaz bir derecede kompleks ben sırf boy yüzünden acılamadıgım kızları bilirim kısa olmak bana hayatım boyunca sorun oldu önceden basket oynardım takımdaydım iyi oynardım kısa olmama ragmen ama daha sonradan arklarım benden baya bi uzun oldular aradaki boy farkı dahada acıldı ve sürekli bişi yapamadıgımdan bloklandıgımdan basket takımından cıktım aslında burda cıkmak cok yanlıs suanda biliyorum nba da kısa bir cok basketbolcu war ama o zaman bunun farkında deildim kısa boyluysam basketbolda bişi yapamam die düşünüyordum simdi basketbolu yeniden iyice bir kavramak için sürekli calısıyorum calıssamda eskisi gibi olmuyo ben cok uzun olmak istemiyom ama standart olarakta cok iyi deilim 1.80 olmak isterdim ürünü aldım kullanıyorumda her aksam sütümüde içerim yas 17.5 bundan sonra ne kadar uzarım onuda bilmiyorum senin boy kompleksin olmadıgı i.in belkide rahat konusabilirsin umarım böle bişide olmaz .. cvplarını bekliyorum...

Adsız dedi ki...

slm.ben kimiyi kullanalı 65 gün oldu boyda 1 cm bile gelişme yok.yaş 17.erkegim.boy 165cm yani etki etmedi ayagımın altı yara oldu sadece.bende ne umutlarla almıştım.ama yinede umudunuzu yitirmeyin.ben şimdi bitgi çaylarına yöneldimm.hayırlısı.

Adsız dedi ki...

bu boy kompleksi bela birseydir herkes boswer takma der ama takılmıcak gibi deildir malesef bazen insanın elinden gelmeyen seylerde oluyo işte insanın yapıcakları sınırlı..tek yapmamız gereken kendi halimize bırakmak madem uzacagımıza inanmıyoruz o zaman kendi halimize bırakıcaz uzarsa uzar uzamazsa uzamaz bunu sölemek kolay diyceksiniz belki ama bu boy kompleksi burdaki herkesten daha cok bende ama yapacagım birsey yok işte ürünü aldık kullanıyoruz ne yapalım uzarsak uzucaz yanında sütüde sürekli içiyorum ama uzama olmadı suana kadar aslında herseyden önemlisi insanın kendisine son derece güven olması bence bu kompleksin meydana cıkma nedenide bu kişide kendine güvensizlik uzun boylu olunca sanki daha cok ilgi görücekmiş daha cok sayılıcakmıs gibi geliyor insana bu arkadas cevresindede kaynaklanabilir benim gibi etrafınızda uzun boylu insanlar warsa kısaysanız sizin için sorun olabilir ama benim size tek bir sözüm war kendinize güvenin basarılı oldugunuz seyleri yapın spor vs.. benim boyum kısa olabilir ama yüzmede cogu kişiden kat kat iyiyimdir ama işte bide bunu yüzme klübüne giderek kanıtlamak war tabi iyiyim demeklede olmuyo ben en büyük hatayı zamanında gelisme cagında yüzmemekle yaptım yüzme benim cocuklugumdan beri hayatımda basketboldan sonra en sevdigim alandı ama suanda 1 . sırada gibi gözüküyo cünkü basketbolu bıraktım eskisi gibi basarılı deilim ama yüzmede hala kendime güvenirim ve yüzme klübüne gidersem kendime dahada güvenimin geleceginden eminim cünkü ne kadar yetenekli oldugunuzu kanıtladıgızda boyunuzun kısa olması yada kızlar tarafından ilgi görmemek size koymaz ben kızlar tarafından yeterince ilgi görüyorum aslında ama burda amac kızlara güzel görünmek için uzamak deil ben sadece kendim için istiyorum. belkide bu zamanında kendimi ıspatlayamadıgım içindir bilmiyorum inanın suan bunları yazarken sinirlerim acayip derecede bozuk ama siz siz olun bence basarılı oldugunuz alanda ilerleyin ben kısa zamanda yüzmeye yazılmayı düşünüyorum belki biraz boy atarım yada yeteneklerimi kanıtlayınca kısa olmak bana koymaz.. saglıcakla kalın kendinize iyi bakın herkese sevgiler..

Adsız dedi ki...

slm peki bir etkisini görmesek geri idae etme gibi bir garatisi varmı

Adsız dedi ki...

bak 17.5 yaşındaki arkadaşım öncelikle okan bayülgen, tarkan vs de senin yaşındayken böyle bir üne sahip değildi ve onlar da bütün bu boy standartlarının çok gerisindeki nesiller değiller yani bu boy sorunu eminim onların yaşamlarında da bir yerlerde sorun olmuştur ki benim de bir iki programda rastladığım oldu konuşulurken. neyse sana şimdi aşkın ya da çekiciliğin boyla ilgisi yok desem bunu şu anda anlamzsın çünkü daha çok gençsin. senin boyuna gelince anladığım kadarıyla uzun zamandır boyun uzamıyor ben derimki bu sana abla tavsiyesi git iyi bir doktora tahlillerini falan iyi yaptır belki gelişimsel bir sorun vardır varsa hem bu ürünü kullanarak hem de doktor tavsiyelerine uyarak istediğinden daha fazla uzarsın. boy takıntısına gelince ben bunu inan çok ciddi yaşadım hatta şöyle ki yaşamımın ilk yıllarında herkesten uzun olan boyumla çok fazla sivrildim sonrasında da kısa kalıp aşağılandım ben 6 yaşındayken kimse altı yaşında olduğuma inanmadı ya da 8-9 yaşlarında benim 14-15 olduğumu düşünürdü insanlar hatta hiç unutmam bir keresinde sanıyorum 8 falandım parkta kaykaya gittim merdivenleri tırmandım yukarda ters bir çocuk böyle ufacık ama benden büyük bana dedi ki burası çocuklar içiiiin neyse 11 yaşında ergenliğe girdim bununla beraber bende bir sürü sağlık sorunu çıkmış yalnız o zamanlar ailemin maddi durumu elverişli olmadığı için ailem beni iyi bir doktora falan götüremedi ve ben zannediyorum 11 den sonra uzamadım boyum 1.60 ta kaldı o zamanlar uzamaya başlayan herkes boyunu benimle karşılaştırıp kız uzmıyon sen ha falan yaptılar ya da akrabalarım yakın çevrem hiç annene çekmedin diyerek rencide ettiler ve daha neler neler uzamak için de o zamanlar çok şey yaptım şifalı bitkileri falan karıştırdım ama işe yaramadı 15-16 yaşında farkettim ki herşey saçmalık ben aslında minyonları seviyorum gözüme daha hoş görünüyorlar bütün çabalarımın sebebiyse kendimi birilerine özellikle de yakın çevreme beğendirmek ve vazgeçtim kimiyi de geçen nette bir reklamda gördüm bir arkadaşım var boyunu çok sorun ediyor onun için baktım bu forum dikkatimi çekti sanırım geçmişi anımsattı bana ve belki yardımım olur diye bir iki ünlü yazim dedim çünkü burada boyu yüzünden sokağa çıkmak istemediğini söyleyen insanlar var hatta sevgilisini kaybetmemek için uzamak isteyenler bu beni çok üzdü birilerinin birilerine böyle hissettirmesini bütün varlığımla kınıyorum ve onlara böyle hissettiren insanların bu ünlüleri ayıla bayıla takip etmelerine de gerçekten inanamıyorum sana gelince bence iyi yapmışsın senin yaşında olsaydı arkadaşıma da tavsiye ederdim ama muhakkak doktora git derim çünkü eğer yapısal bir rahatsızlık varsa bunu böyle çözemezsin ancak uza ya da uzama ben sana derim ki basketboldan ve sevdiğin hiçbir şeyden vazgeçme basketbolla ilgilenmem ama bildiğim kadarıyla (yanlışsa lütfen düzelt) nba da 1.70 civarı sporcu var o öyle adamların içinde top koşturabiliyorsa senin kafandaki sorunların hepsi sadece senin beyninin senin önüne sürdüğü kuruntulardır kendi içsel engellerindir başka da birşey değildir

Adsız dedi ki...

yazdıklarına saygı duyuyorum ama boy takıntısı bildigin gibi bişi deil erkelerde boy uzaması 20 21 22 23 bazılarında 25 yasına kadar devam ediyo bunu göz önünde bulundurursak benim en azından bir kac cm alma gibi bi ihtimalim war doktora gitme fikrini düşünüyorum kendi bildiklerimi doktorla konusursam daha dogru yolda ilerleyebilirim belkide ama hangi bölüme gidicez onu bilmiyorum yardım edersen sevirim cvp bekliyorum..

Adsız dedi ki...

bir arkadasımın 1 aralık tarihinde biraktıgı yoruma dikkat cekmek istiyorum işte o yorum..

-----------------------------------
kimi konusunda tek tavsiyem ciddi bi yan etki ihtimalinin zayıf oldugunu belirtmekle beraber kişsel olarak denemeden bi kanıya ulaşılamayacagıdır...boy uzaması konusunun klasikleşmiş bilimsel içeriğinden bahsetmicem az çok bu bilgilere sahipsinzdir...ama arkadaşlar sizesadece büyüme hormonunu -ki bunun boy uzamasıyla tamamen ilişkili olup olmadıgına siz araştırın ve karar verin- artıran bi faktör olan agır egzersiz yönteminden bahsediym biraz..buna göre belirli bi ısınma sürecinden sonra agır idman-özellikle kalp sorunu olanlar olmaküzere herkezin yinede dikkatli olmasını belirterek-ki koşu zıplama vb hareketler vasıtasıyla kalp ritmini belirli bi seviyenin üzerinde tutmak büyüme hormonunu artıran bi faktördür..bir gün içerisinde vücut -belirli dinlenme süreleri unutulmadan ki bunların 30 dk olmasını öneririm -ard arda 3 er defa ciddi biçimde zorlanır.. yöntemde yaş sınırlaması fln yok lakin özellikle belli bi yaşın üstündekiler dikkatli olmalı..idman olarak özellikle koşma ve zıplama hareketlerini öneririm...bi örnek vermek gerekirse askerden gelenlerin o zaman zarfında ciddi ölçülerde uzadıklarına tanık olanlar vardır..
----------------------------------

ben bu yoruma o zamanlarda pek dikkat etmedim okudum ama dikkat etmedim heralde neyse gecenlerde bi forum sitesinde boy ile ilgili yazılan birkac yorum dikkatimi cekti yorumu yazan kişinin abisi askere giderken ( 23 yasında ) 182cm boyunda iken askerden geldikten sonra 194 cm boyuna ulasmıs bu bana inandırıcı gelmemişti tabi ama forumun ilerleyen sayfalarında bu konuyla ilgili birkac yorum daha gördüm ve sanırım 5 kişi daha askerde uzamanın mümkün oldugunu ve uzadıklarını iddia ediyolardı burdada 1 aralık tarihinde yazılın yorumun son cümlesi ilgimi cekti yani böle bir gercegin olduguna inanıyorum bunu sadece boy kompleksi olan kişilere anlatmak istedim..

Adsız dedi ki...

17.5 yaşındaki arkadaşım yaşın zaten küçük daha uzayacağını sanıyorum ben de umarım istediğin olur bunu senin için isterim endokrinoloji uzmanına git normalde onların alanı farklı bir durum varsa da ordan yönlendirirler seni bu arada kullanıyorsun sanırım kimiyi faydasını gördün mü

Adsız dedi ki...

merhaba
boyum 1.56 ve boyumun uzamasını istiyorum.Ama yan etkileri varmı acaba. yoksa bile nekadar sürede işe yarayacak. yaşa bağlımı acaba ne kadar geç kullanılmaya başlanırsa boyun uzaması okadar imkansızlaşıyor herhalde ben 16 yaşındayım ve bunu arıntılarıyla öğrenmek istiyorum geç olmadan kullanmay başlamak istiyorum bizi bilgilendirin

Adsız dedi ki...

2 aydır kullanıyorum ama etkisini görmedim bide sabahları kullanamıyorum okula giderken gec kalkıyorum zaten anca kahvaltı falan sabah kullanmadan gidiyom aksam yatmadan önce kullanıyom onuda gec saatlerde yani belli bi düzen yok her aksam yatmadan önce kullanıyom ama 12 den sonra :D heralde ondan bir etkisi olmadı ama zaten herkeste uzatma gibi bi konu yok bende işe yaramaz belki sende yarar yada bende gec etki gösterir ben kullanmaya devam edicem en azından almadım kullanmadım uzamadım die pisman olmaktansa denemek daha mantıklı geldi bana ve deniyorum umudum war çarem yok :D:D

Adsız dedi ki...

ben 12 cm attım 20 yaşındayım desem inanmayın daha almadım ama almayı dusunuyorum

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar yokonun ucu ayamın tam ortasına denk geliyo dogrumu kullanıyorm acaba

Adsız dedi ki...

slm burdan kimi yetkililerine sesleniyorum geçen gün yazdığım yorum yayınlanmadı ama ben bidaha soruyorum burdaki bilgilere göre ben kimiyi 4 aydır kullanıyorum ama etkisini göremedim acaba yanlış bişeymi yapıyorum die sormuştum o yoruma bakıp bana bi cevap verirseniz sevinirim ayrıca bana egzersizleri gösteren bi kitapçık gelmedi ne tür egzersizler yapmalıyım

Adsız dedi ki...

slm ben 18 yaşındayım boyum 1.55.kimi boy uzatıcının reklamını gördüm almak istiyorum ama işe yararmı bilmiyorum.yorumlara baktığımda bazıları uzadığını söylüyor bazılarıda işe yaramadığını söylüyor.alanlar nasıl olduğu hakkında yorumlar yaparsa memnun olurum

Adsız dedi ki...

arkadaslar size tavsiyem boy kompleksiniz warsa ürünü alın ve yanında beslenmenize falan dikkat edin ürünü alın diyorum cünkü zamanı geldiginde kısa kaldıgınızda kesin olarak ürün boy uzatır demiyorum uzatmıyo olsa bile kafanızda soru işareti kalmasın yok alsaydım uzardım almadım kısa kaldım gibi düşünmektense almak daha mantıklı ben öle düşündüm aldım kullanıyorum ama gelisme yok

Adsız dedi ki...

merhaba adsiz, kimi kullanimi ile ilgili bilgiyi yazimizda ve yorumlarda belirtmistik. Kimi nasil kullanilmali, gunde kac kez ne kadar kullanilmali, taban nasil kesilmeli vb. tum bilgiler onceki yorumlar ve yazimizda mevcut.

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ben 17 yaşındayım 1.55 boyum kullanırsam bir sakıncası olur mu

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar, 19 yaşında bayanım we yaklaşık 5 yıldır boyumda uzama olmuyor.. bir süredir boy uzatıcı tabanları araştırıyorum ama tarafsız ve bu ürünü kullanmış olan biri ile görüşmeye ihtiyacım var.. yani düşünün, 160 cm nin altında o kadar ünlü warken, madem öyle bu insanlar neden hala kısa:S bu arada benim boyum 152 cm. oldukça kısa yani. tereddütteyim, yorumlarınızı bekliyorum:/ tuba.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar kime inanıcaz. gelişmeleri kimse yazmıyor. Bende aldım ama bi faydasını göremedim. 2 ay oldu.boyum 1.53 21 yaşımdaym....

Adsız dedi ki...

selam. daha önce de yorum yazdm ama yayınlanmadı. 19 yaşındaym, kimi veya yoko dye adlandırılan boy uzatıcı tabanlardan kulanmayı düşünüyorum ama insanın kulağına saçma geliyor.. yani düşününce.. mesela, madem öyle kylie neden hala 1.55 boyunda? ürünü kullanıp sonuç aldığını söyleyen arkadaşlar war, lütfen biri bunu bana ispatlasın, dakikasında vericem siparişi??

Adsız dedi ki...

mesela bu yorum?
Mert dedi ki...
29 yaşındayım, büyümem 22 yaşından sonra durdu. Kimi Boy Uzatici Tabani kullanmaya basladiktan sonra yeniden büyümeye başladım.

21 Ocak 2008 Pazartesi 16:43

sizce de biraz yapmacık gelmiyor mu? hani, satış elemenı eğzı biraz? yani, şu an boyum uzamaya başlasın,, bu kadar sakin olabileceğimi sanmıyorum da ben..
yanlş anlaşlmasın amacım kmseyi köyülemek değil sadece bazı soru işaretlerini paylaşmak..

Kimi Boy Uzatıcı Taban dedi ki...

merhaba adsiz,

mert arkadasimizin yapisini bilemeyiz belkicok sakin biri ya da cok heyecanli ama yorum bizce reklam dolu bir yorum degil buyumeye basladigini belirtmis sadece ben basladim 15cm uzadim halada uzuyorum derse o zaman zaten bu yorumua yayinlamazdik.

Yinede dusunceni paylastigin icin tesekkurler biz olumlu/olumsuz her yorumu yayinlamaya gayret gosteriyoruz ancak adres, reklam, hakaret ve yalan diye dusundugumuz yorumlari silmekteyiz.

tuuba. dedi ki...

Kimi Boy Uzatıcı Taban bu sorum direk olarak size,, siz veya yakın çevrenizde bu ürünü kullanmış ve olumlu sonuç almış kimseler var mı. eğer varsa bu kişilerin bilgilerini bizimle paylaşabilir misiniz. yaş-cinsiyet-kullanım şekli-kullanım süresi ve kullanmıdan önceki boy ile aldığı sonuçları sizden duymak isterim. ilginize teşekkürler.

Kimi Boy Uzatıcı dedi ki...

merhaba tuba,

ben bu urunu kullanmiyorum boyum 1.78 bence yeterli bir boydayim cevremde bu urunu kullanan yok cunku yurtdisinda yasamaktayim. Ama burada kullanan arkadaslar olumlu/olumsuz yorumlarini yapiyorlar sanirim sadece onlari takip edebilirsiniz.

empati dedi ki...

slm arkadaşlar.bende bugün aldım bu ürünü.aslına bakarsanız paketini aldığımda biraz hayal kırıklığına uğradım.çünkü biraz yapmacık geldi bana.ama sonra keske dememek için kullanacağım.yaş 20 boy 162 erkek.kullandıkça sizleri bilgilendireceğim.

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar,, gerçekten faydası oluyor mu. mantıklı gibi görünüyor ama para tuzağı olmasından endişe ediyorum. kullanan arkadaşlar yardım lütfen:(

emel dedi ki...

ya ben yetkili birinden cevap bekliyorum. sorularım şunlar: ben yaklaşık bir ay kullandım bırakmak zorunda kaldım ve yaz geliyo tekrar kullanıcam, daha önce kullanmış olmam olumsuz bi etki oluşturur mu acaba, bi de kesin olarak çıplak ayakla mı yoksa çorapla mı kullanılması gerekiyo?

Adsız dedi ki...

10 cm daha uzamak istiyorum, yaş 19. önerilerinz neler:///

Adsız dedi ki...

ben 4 aydır kullanıyorum ama bi etkisini görmedim ne olumlu nede olumsuz ama kullanmaya devam ediyorum belki bi kac ay sonra uzamaya baslarım

Adsız dedi ki...

yha ben almak istiyorum ama yan etkisi vede gerçektende uzatıyormu bna yardımcı olursanız sevinirim özellikle kullananlkara sesleniyorum bana yan etkisnin olup olmadığını ve gerçektende uzattığını sölermisiniz ne olur cvp bekliyom¿

Adsız dedi ki...

akadaşlar ben 16 yaşındayım 157 boyundayım kimiyi bugun aldım kullanmaya başladım daha önce uzamax ı kullanıyordum ama tek başına bi etkisi olmadı bıraktım şimdi uzamax a tekrar başlycam ıns uzarım herkes gelişmelerden haber vericegini söylüyo ama kullananlardan çok az yorum geliyo lütfen biraz yardımcı olun birde sormak istediğim ben bunu bütün gün okulda giysem bişey olurmu (yaklaşık 8 saat) yani bi sınırlaması varmı???

Adsız dedi ki...

sevgili Kimi Boy Uzatıcı Taban sorum size ben kimiyi bugun giydim butun gun ayagımdaydı ama gıydıgım andan ıtıbaren felaket derecede ayagıma battı ve gerçekten çooook acıttı acaba herkeste boyle mı olması gerekiyo yoksa bı sorun mu var ayagım kıpkırmızı olmus durumda ve su anda ellesem bile acıyo bu hep böyle mi devam edicek kullanan arkadaşlar sizdede aynı seyler yasandı mı acaba (cukur olgesi acıyo ve kızardı)=S

Kimi Boy Uzatıcı Taban dedi ki...

Merhaba,

Kimi boy uzatici tabani her kullanan arkadasimiz ilk kullanim zamanlarinda sizin soylediginize benzer seyler soyluyorlar, bu sanirim ayagin tabanliga alismasi icin bir sure bu sekil gidecek. Ancak kimi kullanimi ile ilgili vermis oldugumuz bilgide:

Kimi, ayak numaranıza göre üzerinde belirtilen kesim noktasından kesilerek, ayak taban çukuru içine yerleştirilir.

Sabah ve akşam (yatmadan önce) 20-30 dakika arasında yürüyüşler yapılır.

Diye belirtmistik sanirim sizin ayaginizda olusan problem asiri kullanimdan kaynaklaniyor olabilir, yukarida yer aladigi gibi kullanirsaniz bir sorun kalmayacagini dusunuyorum. Ben tum gun kullanayim cabucak uzayayim diye bir mantik yurtmemenizde fayda olacaktir. Gelismeleri bildirmenizi bekliyoruz. Iyi gunler.

elif dedi ki...

sevgili kimi boy uzatıcı
ben tabanlığı bugün aldım arkadaşın dediği gibi gerçekten çok büyük bi acı weriyo ama geçer onu pek takmıyorum ama bu uzamax adında bi toz var onu midem kaldırmıyo hiçbi şekilde içemiyorum onu içmesemde boyum uzarmı yani içersem veya içmezsem ne fark olur.. lütfn cwp bekliyorum =(

Adsız dedi ki...

teşekkurler kımı boy uzatıcı tabanlık,
bugun daha iyiydi dune gore sadece sabah akşam kullandım 16 yasındayım ama 2 senedir uzamıyorum uzamaxıda denemıstım bı ıse yaramadı ıns kimi ıse yarar=)
büşra

Kimi Boy Uzatıcı Taban dedi ki...

Merhaba Busra,

Rica ederim, soruun gecmis olmasina sevindim gelismeleri bizlerle paylasamani bekliyor olacagiz. Umariz haberlerin guzel olur :) tek unutmaman gereken kimiyi ihmal etmeden anlatildigi sekilde kullanmak.

Merhaba Elif, uzamax'i ne ile iciyorsun? Eger birseyle karistirmadan iciyorsan yoğurt, süt, pekmez, meyve suyu vb. seylerle karistiripta icebilirsin.

elif dedi ki...

kimi boy uzatıcı,
bana söylenen herşeyle denedim ama o kadar kötü kokusu warki kullanılıcak gibi değil mutlaka kullanmam mı gerekiyo kullanmasam ne gibi fark olur acaba =(

Kimi Boy Uzatıcı Taban dedi ki...

merhaba elif, o zaman bunyen istemiyorsa kullanma zorunlulugun yok kimi boy uzaticiyi anlatildigi sekilde aksatmadan sabah aksam kullanmaya devam et, guzel haberlerini almak dilegiyler,

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben 3 aydır kullanıyorum ilk başlarda çok ağrıyodu ama şimdi giydiğim zaman hiç hissetmiyorum acı vermiyo yani.yaklaşık 1 cm uzadım ama en son 1 ay önce ölçmüştüm

Fatma Nur dedi ki...

bu qerçekten boy uzatıyor mu? 18 yaşındayım 1.65 boyundayım bnde kullanmak istiyorum ama bu dediğiniz uzamax toz'unun indirimi bitti mi? sitede yazmıyo da qöremedim ben uzamax diye birşey hala veriliyor mu?

büşra dedi ki...

merhaba adsız 3 ayda 1 cm uzadıgını söylemişsn yaşın kaç acaba???

Zehra dedi ki...

Arkadaşlar benim boyum 1,62 yaşım 19. alalı 2 gün oldu. Böyle diyenlerden bişy çıkmadı ama kaydadeğer bi gelişme olursa bildiririm size. Ayrıca ben de bi ortopediste danıştım. Bi zararı olmayacağını, kendi çocuklarında kullandığını, ne denli bir etkisi olduğunu anlayamadığını çünkü daha 10 ve 12 yaşlarında(yani büyüme çağında) oldukları söyledi. Ben olumlu buluyorum dedi.
Ayrıca babam da doktor. İç hastalıklar uzmanı. Yararı olacağını düşünmediği için alma dedi. Ama ortopedistle görüşünce sen bilirsin dedi. Ben de denemk istedim. Fakat boy uzatıcı toz, uzamax gibi vücuda bişey verdiğiniz, yada enjekte ettiğiniz şeyleri kullanmanızı doğru bulmadığını babam ve ortopedistte söyledi. Bence öyle şeylerle sağlığınızı riske atmayın.
Ayrıca böyle bişeyden kesin sonuç yada güvenilirlik beklememek lazım. Öyle bişey olsa literatüre girerdi di mi bu yöntem. bütün uzmanlar tavsiye ederdi. Yine de denemekten bişey çıkmaz diyerek denicem ben.
Bence sitelerden çözüm aramak yerine bir ortopediste danışın. Yüzlerce yorumdan daha fazla şey öğreniyorsunuz. Ayrıca ben size cevap veren yetkili kişinin de sitede yazanlar ve kullananlardan daha çok şey bildiğini düşünmüyorum.

Adsız dedi ki...

büşra yaşım 22.belki 1 cm den daha fazla da olabilir,ölçtüreli çok oldu çünkü.zaten 4.aydan sonra uzama oluyomuş ben hala kullanıyorum umarım daha iyi sonuçlar verir.

Adsız dedi ki...

ben 31 yaşında bir bayanım boyum 156 acaba uzama şansım var mı bu tabaanı alınca yardımcı olursanız sevininirm

Adsız dedi ki...

valla arkadaşlar ben 22yaşındayım iki aydan fazla hatta çok fazla kulllandım ama bir etkisini görmedim bereberinde uzamaksıda kullandım inşalllah boyunuz uzar

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar..ben bu haberi görür görmez dayanamadım aldım ürünü....uzamax 2. kutuyu bitiriyorum gerçi düzgün kullanmadım daha doğrusu kullanamadım :( çok acıtıyor..ama zamanla acıyı hissetmez hale geliyorsun sanırım uyuşturuyo ya da ayaklarım nasır tuttu hissetmiyorum :)uzamax büyüme çağındaçocuklar için faydalı olabilir bilemiyorum ben 21 yaşındayım ve büyüdüm :) fakat ciddi anlamda enerji sağlıyo ve bence tadı da iğrenç değil gayet hoş..
kimi ye gelince aklıma geldğinde yakıyorum düzenli olarak uygulamama rağmen boyum 3 cm. attı 1.62 ydim 1.65 oldum..
sanırım işe yarıyor...gerçi yorumları okudumdedikleri gibi çok ünlü olsa herkes bilirdi..35 yaş diyolar...35 yaşının altında pek insan kalmazdı kısa..
fakat bazılarının dediği gibi böyle bir site hala varolamzdı ve japonlar yapmadıysa da bu ürünü adlarını karalatmazlar..mutlaka yasal bi uyarı gelirdi herhal:):)
bilemiyorum ama bence ne olursa olsun deneyin diz kapalarımda ağrı hissediyorum 2 ay sonunda diz kapaklarında ağrı olacağını söylemişlerdi..dedikleri gibi...

bence deneyin...

Adsız dedi ki...

kimi boy uzatıcı tabanlık ben kmiyi 10 gündür kullanıyorum ilk baştda yazmıstım çok acımıstı dıye sadece sabah akşam kullan demıstınız. bugun ayagımda kaldı sabahtan beri artık az hıssettıgım için kullnımında sorun olmuyo ama sabah bıde akşam yatmadan önce kullanın demıssınız. sabah tamam kimiyle yuruyorum ama akşam illa yatmadan oncemı olması gerekıyo bugunku gıbı butun gun ayagımda kalsa bıda akşam yatmadan once onunla yurumeme gerk varmı???

begümmm dedi ki...

arkadaşlar bende ürünü kullanmak istiyorum ürünü sipariş ettiğimizde egzersiz kitabı veriliyormu birde bu boy uzatıcı taban nekadar kullanılıyor bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

dilek dedi ki...

arkadaşlar ben 25 yaşında bir bayanım. 9 şubat 2009 da başladım kullanmaya.yaklaşık 2.5 ay oldu bir değişiklik olmadı. boyum uzamadı.bilmiyorum para tuzagı mıydı acaba...boyum uzadı diyen arkadaşlara inanmıyorum.gerçekten uzamışmı acaba.uzadıysa nasıl kullandınız.ne yaptınız bizimle paylaşırmısınız.

Adsız dedi ki...

ben aldım ve bugun 65'ci günü 3 cm uzadım dahada uzar heralde

Adsız dedi ki...

arkadaslar kimi gercekten işe boy uzatıyormı yasım by 1.55 gercekten uzatırmı alayımmı arkadalar uzatırmı boyumu sımdıye kadar kullandıgım ilaclardan en fazla cm uzadım daha fazla uzarmıyım sipariş versem işe yararmı cvp bekliyoyum

Adsız dedi ki...

65 gün kullanıp 3 cm uzayan arkadasım daha acık bilgi werrirmisin yasın kac cinsiyetin ne? bu ürünü kullanırken yanında ne yaptın daha acıklayıcı olursan sevinirim..

elif dedi ki...

bende bu ürünü kullanıyorum fakat ayağımım altında nasır gibi bişey oluştu sizlerden birinde de oldu mu bu arkadaşlar...

Adsız dedi ki...

SELAM

ARKADASLAR BEN BU KIMIYI 2 GÜNDEN BERI KULLANIYORUM
BOY : 1.60
YAS : 16

BAZI ARKADASLARIMIZ DIYOKI BEL AGRASI VELAN YAPIYOMUS ARKADASLAR BENCE BU COK IYI BI SIGNAL BENCE BU DEMEKTIRKI BOYNUZU UZUYOR KEMIKLER UZUYO VE AYAKLARINIZDA AGIMASI COK DOGAL BENCE BÜYÜRKEN HEP ÖYLE OLUR SAATEN HERTARAFINIZ AGRIR!
BEN UMUTLUYUM KULLANICAM HABERDE VERICEM

HERKESDE DENISIR BAZILARINDA ETKISI DAHA FAZLA VE BASALIRINDA DAHA FAZLA ZAMAN GEREK AMA HERHAFTA VELAN ÖLCMEYIN BOYUNUSU 1 AY SONRA VELAN ÖLDÜN YADA 2 AY!!!

Adsız dedi ki...

ewet elif bendede nasır olustu o yüzden pek acı hissetmiyorum :D ama herhangi bir uzamada söz konusu deil ben aksam yatmadan önce kullanıyorum sadece yaklasık 5 aydır ama uzama söz konusu deil suana kadar uzamadım yinede kullanıyorum

Adsız dedi ki...

evet elif oldu hemde ilk günler çok fazla acıtıyo bu nasır gıbı sertlık olustuktan sonra zaten acımamaya baslıyo:)))

elif dedi ki...

acaba bu ilerde bi sorun yapar mı boyunmz uzamaz kala kala nasırlarla kalırız yani boyum uzasında nasır sorun değil:)

Adsız dedi ki...

BANA YETKİLİ BİRİSİ CVP VERİRSE ÇOK SEVİNİRİM!ben buyuk bır operasyon gecırdım kifoz ameliyatı bu kımı nın bana zararı olur mu cunku amelıyat sonunda felç kalma ıhtımalım vardı bolyle bır ıhtımal varsa kullanmak ıstemıyorum bana acıklayıcı ve mantıklı cvp verırsenız cok sevınırım tesekkurler ACİL CVP BEKLIYORUM KIMI YONETICILERI...

mina dedi ki...

slm arkadaslar ben mina 5 subatda aldım bu ürünü hala bi faydası yok yok bırak cm mm bıle uzamadım kı cok duzenlı kullanıorum palavra artık kısa olmayı kabullenmelıyım aslında bende kompleks yokdu takı sözlenene kadar sözlum 182 bende 155 im 25 cm fark ben bu durumdan cok reahadsız olmaya başladım ayrıca yaş 20 sözlum bana şakasına takılması benı dahada komplekse sokuyor her şakanın aldında bı gercek vardır dimi artık kafayı yemek uzere geldım ya sözu atıcam yada zamanla alışacam bilmıorum kısaca kimi bana yaramadı

Adsız dedi ki...

arkadaşlar kullanan arkadaşlar lütfen özellikle yaşlarını ve cinsiyetlerini, hatta mümkünse doğal uzamalarının ne zaman durduğunu yazarlarsa seviniriz,
bayanlarla erkeklerin uzaması gerçekten çok farklı ben 23 yasında bir bayanım neredeyse 10 senedir uzamıyorum ama erkek kardeşim doğal bir şekilde 21 yaşına kadar uzamaya devam etti, ve hala gelişiyor, 180 in üstünde, arada çok fark var gerçekten, lütfen bu noktaya dikkat edin,
egzersiz balık yağı gibi çözümler sunan arkadaşlar olmuş 10 yıldır uzamayan bir insan için bunların yararlı olacağını sanmıyorum, 20 yasındaki bir delikanlı için faydası görülebilir.
yası 16, 17 olanların yorumları ise bize çok fazla umut vermiyor, bu arkadaşlarımızın zaten büyüyor olma ihtimalleri oldukça yüksek, param olunca ben de kimiyi deneyeceğim yorumları takip ediyorum

Adsız dedi ki...

kızlar erkeklere göre daha önce gelisiyolar genelde 12 13 yaslarında boy olarak gelismis oluyolar internette arastırmıstım yani ondan sonra kızlarda pek bi uzama olmuyo ama erkeklerde 25 yasına kadar cok fazla olmasada gelisme devam ediyor

Adsız dedi ki...

k bir rica yorumları actıgımızda ilk olarak en eskiler görülüyor, daha yeni yorumlar ise ikinci sayfada yer alıyor coğu arkadaş ilk seferde yorumların devamı olduğunu farketmeyebilir, yeni yorumları herkesin görmesi için, yorumların sıralamasını değiştirebilirmisiniz ya da gereksiz yorumları silerek incellenmesini daha kolaylaştırabilirmisiniz.
tesekkürler

Kimi Boy Uzatıcı Taban dedi ki...

Merhaba kifoz ameliyatinin ne oldugu hakkinda cok bilgim yok ancak bu ve benzeri onemli ameliyatlardan sonra ilk olarak doktorunuzdan oneri alip kimi kullanmak daha dogru olacaktir.

Adsiz evet haklisin yorumlar eskiden yeniye dogru gidiyor bu onerini degerlendirmeye calisacagiz eger bir degisiklik olabiliyorsa bizde yapmaya calisacagiz.

dertli dedi ki...

2 aydır kimi kullanıyorum 1 cm belki belki uzamadı arada 3 gün kullanmadım bi zararı olur mu acep?cevap atarsanız sevinirim

elçin dedi ki...

bn 15 yaşında ve 6 yıldır voleybol oynuyorum boyum 1,63 (bnce çok kısa) kimi kullanmayı düşünüorum lütfen bilgi verilmesini istiorum

Adsız dedi ki...

merhaba ben 18 yaşındayım bu ürünü denemek istiyorum ama bi işe yaramaz die korkuyorum lütfen yarayıp yaramadıgı hakkında bilgi verirmisiniz boyum 1,50 hiç yoktan 5 6 cm uzasa yeterli ki onu yapacak mı ki

eymen dedi ki...

mrb bu ürünü kullanıp faydasını görenler hangi siteden nasıl sipariş verdiniz kredi kartı kullanmıyorum nakit ödemeyle nasıl alabilirmm... teşekürler

Adsız dedi ki...

ben 23 yasında 1.50 boyunda bir bayanım, fakat esas sorunum kısa olmak değil normal bir şekilde büyümemiş olmak, biraz karışık oldu galiba, daha acık yazayım, yaşımdan çok küçük gösteriyorum ve bunun direk boyla alakası olmadığınu düşünmüyorum, çünkü benim boyumda olan bir çok insan var, onlar bu sorunla karşılaşmıyorlar, sanırım bu durum ırsi, kardeşim benden çok daha uzun o da çok küçük gösteriyor, toplum içinde kızım sen kaça gidiyorsun gibi abuk sabul sorulr gerçekten moralimi bozuyor, bu durumun boyla alakası olmadığını düşünüyorum, aynı boydaki arkadaşlarıma kimse bu şekilde davranmıyor, sormak istediğim kiminin büyüme hormonunu tekrar harekete geçirmesi ile, bu durumda bir değişme olur mu? elde yüz de büyüme oluyor mu diye soran arkadaşlar olmuş, simamızda da bir değişme olur mu? tesekkürler

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım 3 yıldır uzamıyorum kimiyi nisanın başında kullanmaya başladım 1,5 ay oldu ama bi degişiklik olmadı boyumda=(( belki bundan sonra olur bilemem sitesinde 50 ila 60 gun ıçınde sonuç verir yazıyordu ama sımdılık bı degısme yok
bazı arkadaşlar kimiyi kullandıktan sonra uzadıklarını soylemısler bunların gerçekten ıyı nıyetlı yapılmıs yorumlar oldugunu dusunursek herkeste aynı sonuçu vermeyebileceginide hasaba katmek lazım ben ilerde pişman olmamak keşke deneseydım dememek için kullandım 140lirayı bulabılırız ama boyumuzu bıda uzatamayız. ben hayla uzayabılcegımı dusunuyorm. ilk once ınanmalıyız bence ınanmadan zaten başaramayız

Adsız dedi ki...

kimiyi aldı bugün 3.gün ayaklarımın altını çok acıtıyor bir gelişme olursa tekrar sizlere yazıcam

Adsız dedi ki...

kimi yi aldı 139 tl ye yanında uzamax göndermediler neden bilmiyorum herkes yanında uzamax hediye diyorlar hani anlamadım neyse uzamax lokman hekimlerde satılıyor önemli değil 20tl zaten şu kimi işe yarar sizlere yazacam dua edin

melike dedi ki...

melike
uf yaaa uf yaauf yaaa
ben 23yaşındayım boyum 1.55 nişanlım 1.80 boyunda onun benim boyumla hiç bir problemi yok o beni bu halimle çoooookk seviyo..ama ben azcik daha uzasam çok hoşuma gidecek :)kimiyi gördüğümden beri kararsızım araştırıyorum. tartışıyorum.. yorumları okuyorum hala bi karara varamadım:(
alsammı almasam mı.. doktorlar bunun olmayacağını söylüyor. burdaki bir kaç arkadaş ise boylarının uzadığını ifade ediyor... her alanda sonucu yazmıyor. buda beni daha çok karamsarlığa itiyor. uzamadığını söyleyen kişilerin sayısı çok az....daha detaylı bilgi istiyorum.... lütfennn... iyigünler....

hı bide kimi boy uzatıcısı diyorki ni yazan kim acaba merak ettim de. yada kimiyi satanlardan kullananlar da varmı?

likidmilan dedi ki...

benim boyum 1.69 bi 5 -8 cm uzamak istiyorum..bu ürünü almak için ne yapmak gerekior kredi kartım yok... ben canlı olarak sitede verilen tl e ulaşmaya çalışıorum çalıor açan yok.. bu nasıl bir kuruluş peki madem vaadleriniz var tl ile görüşmek istiyorum neden kimse açmıor.dalavere olmadığı ne malum sonuçta para ödüyor insanlar..bir de kredili ödeme sakıncalı:S

Adsız dedi ki...

merhaba, bende bugün aldım kimiyi çok canım yanıyor. boyum 1.47 ve yaşım 25. bayanım. lütfen gerçekten kullanan arkadaşlar varsa etkili oldu mu söyleyin. boşuna canım yanmasın ve umutlanmayım. uzamayı çok istiyorum. çünkü sevdiğimin ailesi boyumdan dolayı beni istemiyor. lütfen doğruyu yazın. ona göre kullanmaya devam edeceğim.

Adsız dedi ki...

bence sevgilinin ailesi seni ilgilendirmemesi lazım sevgilin seni istiyorsa olay bitmiştir...bu yüzden bosu bosuna kendini üzme derim

Adsız dedi ki...

sertan ben
benim yorumlarım niye yayınlanmıyo sözlerim ağır mı geldi acaba? yoksa kendize güveniniz mi yok?

Adsız dedi ki...

bence yorumların gercekcılıgını kanıtlamak ıcın msn paylasımlarıda olmalı cunku bazı yorumları ınsanları kandırmak ıcın fırma calısanlarıda uydurup yaza bılır urunun gercekten ıse yaradıgını ınanmak ıcın gercek kullanıcıyla konusmayı daha cok ısterım görerek ve kullanırken nelere dıkkat ettıgını paylasmak ısterım bırde bu kadar yoruma karsı fırma olarak garantılı bır yaklasımınız yok ve kullanım olarak genıs bır acıklamanız yok urunu nasıl kullanacagımızı bılmeden cok alıcı olmayı dusunemıyoruz

Kimi Boy Uzatıcı Taban dedi ki...

merhaba sertan, yorumunuz evet yayinlanmadi cunku sizin yorumlari okumadan yorum yaptiginiza karar verdik, boyle bir karar vermemizin nedeni ise bizim defalarca tekrarladigimiz seyi gozunuzden kacirmaniz. saglikmarket.blogspot.com blogumuz hic bir firmaya bagimli bir blog degildir bizim amacimiz sadece piyasaya yeni cikan saglik urunlerini elimizden geldigince tanitip gelen yorumlar ile urunu kullanmayi dusunen arkadaslara yardimci olabilmek.

Yani sizin yorumunuzda yazdiginiz kiminin serverinda yermi yok sorunuza bu cevap saniyoruz yeterli olacaktir :) kimi ile ilgili merak ettiginiz tum sorulari kimi satis sitesini ariyarak musteri temsilcisine yoneltebilirsiniz, biz urun satisi yapmadigimiz icin sadece rehber site olmaya calisiyoruz.

Umarim bu yorum aklinizdakilare biraz aciklik kazandirmistir, yine tekrarlamak gerekirse blogumuz sadece tanitim blogudur hic bir firma ile baglantimiz olmadigi gibi urun satisida yapmamaktayiz.

Saygilar.

Kimi Boy Uzatıcı Taban dedi ki...

merhaba likidmilan, evet haklisin telefona ulasilamiyordu, senin icin bizde firmayi aradik ve tellerine ulasilamadigini bildirirdik onlarda bir yonledirme problemi yasandigini bunun sabah duzeltilecegini bizlere bildirdiler.Yarin oglenden itaberen ilgili telefonlari aradiginiz takdirde musteri temsilceleriyle bilgi alsiverisi yaparak istediginiz sorulari yoneltebilirsiniz, odeme ile ilgili bilgiyide saniyoruz musteri temsilcileri size aciklayaaktir. Uyariniz icin tekrar tesekkurler, iyi gunler....

Kimi Boy Uzatıcı Taban dedi ki...

merhaba adsiz, maalesef sitemizde msn paylasimi yaptirmiyoruz bunu daha oncede bir kac kez tekrarlamistik, ve bu tarz iletisim bilgilerinin yer aldigi yorumlarada sitemizde yer vermiyoruz. Diger sormus oldugunuz

"bırde bu kadar yoruma karsı fırma olarak garantılı bır yaklasımınız yok ve kullanım olarak genıs bır acıklamanız yok urunu nasıl kullanacagımızı bılmeden cok alıcı olmayı dusunemıyoruz"

demissiniz biz bir firma degiliz :) biz sadece urun tanitimi yapan bir bloguz yani hic bir sirket veya satici ile baglantimiz yok urun ile ilgili tum merak ettiklerinizi urunun satisini yapan firmayi ariyarak musteri temsilcisine sorabilirsiniz, umarim sorunuzun yanitini verebilmisizdir, saygilar....

bahtiyar dedi ki...

selam arkadaşlaar ben bahtiyar güvenlik gürevlisiyim çorumda boy kopleksim var kımıya biraz umut bağladım inş bizde fayda gürürüz

hediyetullah dedi ki...

herkese selam yakında sipariş verecem çönkö ihtiyacım var iş gereğince inş fayda eder

«En Eski ‹Eski   201 – 400 / 557   Yeni› En yeni»