Kimi Boy Uzatici Taban


Kimi Boy Uzatıcı Taban
Neden Kimi Boy Uzatıcı?
1- Kimi hiç bir yan etki göstermeksizin boyunuzun uzamasına yardım eder.

2- Kimi kullanımı oldukça kolaydır, sadece ayakkabılarınızın içine yerleştirip, yürümektir. (Kimi'yi fitness ve spor yaparken de kullanabilirsiniz.)

3- Kimi, hemen hemen her yaştaki insan için etkilidir.

4- Kimi'nin boy uzatmadaki etkisi test edilmiş ve kanıtlanmıştır. Yıllarca süren bilimsel pek çok araştırma sonrasında bulunmuş tek üründür.

5- Kimi Refloxology (acupress) yöntemiyle, ayaklardaki akupunktur noktalarına, masaj yaparak boyunuzun uzamasını sağlar.


Kimi Boy Uzatma Tabanı Boyunuzu nasıl uzatır?

Kimi, bir akupunktur yöntemi olan refloxology'i kullanır.

Refloxology, ayak tabanlarından vücudun diğer bölgelerini uyarmasını sağlayan basınç (acupress) yöntemi ile sinir sistemine sinyaller gönderir. Bu sinyaller beynimize ulaşır. Beyin ona iletilen sinyaller doğrultusunda vücudunuzun düzenli çalışmasını sağlar. Sinir sistemi merkezi olan beyin, büyüme hormonlarını (hipofiz) da tetikleyerek, boyunuzun 5 ile 12 cm arasında uzamasına yardımcı olur. KIMI, Tokyo Üniversitesi Bilim adamları tarafından pek çok bilimsel araştırma ve testler sonucunda geliştirilmiş bir üründür.


Kimi Boy Uzatma Tabanı Nasıl Kullanılır?
Kimi, ayak numaranıza göre üzerinde belirtilen kesim noktasından kesilerek, ayak taban çukuru içine yerleştirilir.

Sabah ve akşam (yatmadan önce) 20-30 dakika arasında yürüyüşler yapılır.

Kimi'nin başarı oranı, sürekli kullanımıma bağlı olarak değişmektedir.

Kimi kullanırken, beslenmenizde özellikle protein, kalsiyum ve vitamin almaya özen gösterin. 35 yaş altındaki bireylerde daha etkili olmaktadır.

50-60 günlük kullanımdan sonra boyunuzun uzamaya başladığını fark edersiniz.

557 yorum:

1 – 200 / 557   Yeni›   En yeni»
Adsız dedi ki...

29 yaşındayım, büyümem 22 yaşından sonra durdu. Kimi Boy Uzatici Tabani kullanmaya basladiktan sonra yeniden büyümeye başladım.

Adsız dedi ki...

merhaba boyum 1.55 boyumu uzatmak için ne yapabilirim, kimi kullansam ise yararmi?

Adsız dedi ki...

selam, kimi boy uzatma tabani kullanmayi dusunuyorum bunun icin arastirmalar yaptim, www.kimisatis.com sitesinde kimi boy uzatma tabani alana uzamax boy uzatma tozuda hediye olaak veriliyor, bir tasla 2 kus :) hem toz hem taban. Sormak istedigim bu 2 urun yani kimi ve uzamax kullanan arkadaslar varmi? Herhangi bir olumlu etki oldumu?

Cevaplar icin simdiden tesekkurler.

Adsız dedi ki...

ben uzamax aldım ama yiyemiyorum tadı çok kötü midemi bulandırıyor.Kimi gerçektn işe yararmı 7 ayda 10cm uzarmıyım lütfen bilgisi olan cevap versin...

Adsız dedi ki...

merhaba acaba yan etkileri varmı kaş yapalım derken göz çıkarmayalı ii günler

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Kimi boy uzatici tabanin bir yan etkisi oldugunu sanmiyorum yapilan yorumlarda ve ilgili bilgilerde herhangi bir yan etkiden bahsedilmiyor. Zaten bildiginiz gibi kimi sadece bir ayakkabi tabani bu yuzden bir yan etki ile karsilasacaginizi dusunmuyorum ;)

iyi gunler

Adsız dedi ki...

merhaba boyum 1.50 24 gündür hem kimi hemde uzamaxs kullanıyorum yaşım 25 ve boyumda henüz değişme olmadı 2.ay doldurduğumda hala değişmemişse bırakıcam kullanmayı.

Adsız dedi ki...

Merhaba,25 yasındayım ve 1.63 boyundayım.Kimi boy uzatıcı tabanı kullanan ve yararını goren var mı?
Almak istiyorum ama bosuna da para vermek istemiyorum.Cunku yan etkisi olan ama hicbir etkisi gorulmeyen urunler de cıkmıstı ve bunlardan da televizyonlarda bahsedilmisti.

Adsız dedi ki...

20 yasında 161 cm boyunda bi bayanım. Lütfen bu ürünü kullanan birileri bişey yazsın. Bu ürünü almak istiyorum ama endişeliyim. Acaba gercekten işe yarar mı? Birde lütfen cvp yazacak arkadaslar yaslarını ve ürünü kullanmadan önceki boyları ile kullandıktan sonraki boylarını da yazarsalar cok makbule gecer. Şimdiden tesekkürler...

Adsız dedi ki...

merhaba ben 15 yaşındayım boyum 1.50 kimi boy uzatma tabanı almak istiyorum.biyoloji hocama sordum,böyle bişeyin kesin boy uzattığını zannetmiyorum dedi ama ben araştırmaya devam edecem.lütfen kullanan varsa cvp yazsın...

Adsız dedi ki...

selam gerçekten kullanan vede yararını gören varsa yazsın Mert kardeşim ne kadar sürede kaç cm. uzadınız.SELAMETLe...

Adsız dedi ki...

kimi boy uzatıcı taban almak istiyorum ama vücudumun şekilsiz uzamasından korkuyorum. Yani çok uzun bacaklar ve kısa bir üst gibi. Birde beyne uyarıcı etkisi olduğundan ilerde felç olma, topuk - ayak tabanı düşmesi, romatizma vs.gibi hastalıklara davetiye çıkarmasından endişeleniyorum. Herhangi bir uzman bana cevap yazarsa sevinirim...

coco dedi ki...

valla ben bu ürünün yararı olacağını düşünmüyorum.eğer olsa, herkeste bir etki yapsa garanti verirlerdi.159 ytl vercem bir işe yaramayacak ve param sokağa gidecek,olmaz böle.ben şahsen denemek istiyorum bu ürünü ama dediğim gibi 159 ytl az bir para değil yani işe yararsa helal olsun da:) garanti vermeleri lazım kesinlikle.

Adsız dedi ki...

yha gerckten uzayan ark varsa lütfen bişler yazıpta bizide bilgilendirsnler 150 160 ytl su zmnda az para deil sonuc verijekse bişi olmas ama kandırlmayalım yani :(:(:(

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben yan etkisi olucağını düşünmüyorum alıp kullanıcam siparişi verdim bile. sadece beyni uyarıyor ve dolayısıyla büyüme hormonunuda etkiliyor hemde masaj yaparak.

Adsız dedi ki...

ben almayı düşünüyorum ama tam olarak güvenemiyorum. eğer bu ürünü kullanıp bi sonuca varan arkadaşlar varsa lütfen cvp yassınlar. kullanmaktan korkmuyorum parayı çöpe atmaktan korkuyorum lütfen cvp verinnnnnnn

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaslar..oncelikle bende kisa boylu bir bayan olarak bu urunun gercekte etkisini cok merak etmekteyim...tavsiye edilen sure kullanabilen arkadasimiz varsa lutfen yazsin bizde bilgilenelim..hani japonyadan ithal edilmis ya e japonlarinda boylari kisa oldugu icin dogruluk payinin olabilme ihtimalinin yuksek oldugunu dusunuyorum :)
tesekkurler

Adsız dedi ki...

ya arkadaslar polis akademisi sınavına giricem boyumun 5-6 cm. uzaması lazım 1.65 olması icin eger kullanan varsa solesin oyle alalım ... bosa para gitmesin!

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben aldım bu 1. haftam öncelikle uzamax ın tadı berbat kusturur adamı yinede prensipli bir şekilde kullanıyorum kimi boy uzatıcı ise gerçekten çok can yakıyor, yinede azimle devam boyum 176 şu anda hiçbir değişiklik yok arkadaşlar yine 176 ym bakalım bikaç ay geçsin bi değişiklik olursa hemen yazacağım

Adsız dedi ki...

bende 17 yaşında bayanım boy 1.55 bende kımı kullanmayı düşünüyorm daha önce uzamax kullanmıştm pek işe yaramıo ama ben düzenli kullanmadım pek kımı alıcm sanırım 5, 6cm uzamak istiyorum

Adsız dedi ki...

bende alsam mı diye düşünüyorum ama haklı olarak parayı çöpe atmakta istemiyorum kullanan arkadaşlar açıkca sonuçları yazarlarsa çok sevinicem özellikle 20 yaş üzeri olanlar...

Adsız dedi ki...

ben uzamax tabanlıgı aldımyanında da o tozu verdıler (mıneral ıcerek toz)20 yasındayım boyum 1.53 1 ay oldu alalı ama 1-2 cm farkettı sımdıden. aslında daha duzgun kullansydım belkı cok daha ıyı olurdu ama gerınme hareketlerını muhakkak yapmak gerekıyor.

Adsız dedi ki...

mrb.ben 16 yaşındayım.kimiyi almayı düşünüyorum ama işe yaramaz diye de korkuyorum çünkü piyasada bir sürü para tuzakları var.eğer alırsam kullanınca işe yarayıp yaramadığını mutlaka yazacağım.herkese iyi günler diliyorum

Adsız dedi ki...

Arkadaslar ben siparis verdim insAllah ise yarar yoksa para havaya gider ama yinede deneyecem bir kac ay sonra gelirim tekrar haber veririm ise yaramismi diye.

Adsız dedi ki...

ben 22 yaşındayım,boyum 1.55,bu yaştan sonra uzayabilirmiyim acaba kimiyle,kimi bana inandırıcı geliyor,uzamax ise sadece besleyici bişey,uzatcağını düşünmüyorum,arkadaşlar kimi kullananlar varsa yorumlarını yazsınlar,bende almak istiyorum ama pahalı,uzatsa keşke:(

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okudum,ben de aynı tereddütleri yaşamaktayım.işe yaramasını o kadar çok istiyorumki...ben de alıp almama konusunda gidip geliyorum.kullanan arkadaşlar gelişmelerden sık sık haberdar ederse sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaşlar, ben de bu tabandan almak istiyorum ama hala alıp almama konusunda tereddütlüyüm bir türlü karar veremiyorum.kullanan arkadaşlar gelişmelerden sık sık haberdar edebilirse çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.iyi günler

aybuke dedi ki...

merhaba benim korktuğum şey üst bedenin uzayıp alt bedenin uzamaması. çünkü yazıda üst bedenin uzayacağından bahsediyor. alt bedende ise kemiklerin kalınlaşacağından. kimse buna dikkat etmedi mi? yani üst uzuycak fakat bacaklarda ise sadce kemikler kalınlaşacak.. bu çok kötü olur. iki kısmında eşit uzaması gerekir. yoksa çok kötü bi görüntü ortaya çıkar..

Adsız dedi ki...

Aybuke bu sonuca nerden vardın benim hiç dikkatimi çekmedi.korktum şimdi

Adsız dedi ki...

merhaba, ben geçen kış bir süre kullandım fakat bir etki göremedim.uzamax'ı da kullanıyorum hala ama hiç bir gelişme yok.sağlık açısından faydalı olduğuna inanıyorum çünkü iştah açıyor ve daha iyi hissediyorum kendimi.

Adsız dedi ki...

mrb ben yağmur.kullanan arkadaşlar düzenli kullanıp kullanmadıklarını ne kadar sürede kullandıklarını yazarlarsa daha etkili olur.

Adsız dedi ki...

yine ben(yağmur).bugün kimiyi sipariş verdik.inşallah işe yarar.gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.sevgiler..

Adsız dedi ki...

merhaba yagmur,

hadi hayirlisi kimi umarim etkisini gosterir ve istedigin sonuca ulasirsin. Kimi'yi kullandiktan sonraki gelismeleri bizimlede paylasirsan seviniriz.

Adsız dedi ki...

aybuke senin bahsettiğin şey nerde yazıyor

Adsız dedi ki...

yağmur. tmm anladım.cavap yazmanıza gerek yok.teşekkürler.inşallah işe yarar.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar aybuke diyorki sadece bel uzuyor ... ben bunu hiçbir yerde okumadım ben de aldım ve yalaşık olarak 20 gündür kullanıyorum 2 cm filan uzadı.......AYBUKE bu bilgiyi nereden okudun....?

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaslar, evet haklisiniz aybuke arkadasimiz baska bir urunle karistirdi saniyorum urunde boyle bir dengesiz boy uzatma soz konusu degil :)

Adsız dedi ki...

kimi satıcılarına buradan sesleniyorum!...sizcede kimi biraz pahalı değilmi? biraz fiyatında indirim yapsanız olmazmı.bakın o kadar arkadaşımızın boy sorunu var.bence bi iyilik yapıp fiyatta indirim yapsanız hem sevabada girmiş olursunuz...(LÜTFENN..)

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yorumlarınızı hergün takip ediyorum ürünün boy uzatma konusunda gerçek olduğunu söyleyen arkadaşlarımız var bu haberleri okudukça mutlu oluyorum.gelişmelerden sık sık haberdar ederseniz çok sevinirim.gerçekten fiyat konusunda haklısınız firma bu konudu yardıcı olabilirse çok iyi olur.

Adsız dedi ki...

Öncelikle merhaba ve sağlıklı günler!
Arkadaşlar bu ürün hakkında bir çok çelişkiler var biraz araştırdım ve gördüm ki başka bir internet sitesinde Yoko boy uzatıcı adında bir ürün daha var bundan farklı mı bilmiyorum. Oradaki bilgilere bir göz attım ve yorumlarda geçen orantısız uzama ile ilgili çelişkiler hakkında yazı var aynen kopyalayıp yapıştırıyorum . - 35 yaşa kadar hemen hemen her yaştaki insanlar için kullanılabilir.Buluğ çağınızı geçmiş olsanız bile üst bedeniniz 1-2(2.5-5cm) inch daha büyüyebilir .Çünkü bel kemiğiniz bu ürünün kullanımıyla genişleyebilir;alt bedeninizde 1-2 inch (2.5-5cm) uzayabilir çünkü alt vücudunuzda bulunan hem kemiklerinizi hem de kıkırdaklarınızı bu ürünün kullanımıyla daha da kalınlaştırbilirsiniz. Sonuç olarak 35 yaşa kadar her yaşta kullanarak sürekli ve orantılı olarak 1-3 inch (2.5-7.5 cm) daha uzayabilirsiniz.
Aybüke arkadaşımız bu yazıyı görmüş sanırım benim ricam yetkililerin bu konunda bir açıklama yapması. Sonuçta sağlıksız olan bişey asla piyasaya sürülüp pazarlanmamalı.

Adsız dedi ki...

Merhaba;
boyum 1.67, yaşım 23, mucizelere inanmıyorum. ancak akupunktur etkisinin vücutta şaşırtıcı bazı değişiklikler yaratma potansiyeli olduğunu da okudum, gördüm. negatif hiçbir olumsuz sonucundan bahsedilmeyen bu üründen olumlu sonuçlar almış müşterilerin de burada paylaşımda bulunmuyor olması beni endişelendiriyor. hatrı sayılır miktarda parayı uğrunda gözden çıkaracağım bir ürünün bende 'kumar' hissi yaratması hoşuma gitmiyor. Yetkili veya ürünün işlerliğine kanıt oluşturan bir kişi ile muhatap olmamız mükün müdür?

Adsız dedi ki...

Arkadaslar merhaba,

Yorumu nerede okudunuz bilemiyorum ancak bizim sitemizde bahsettigimiz urunun satis sitesini http://www.kimisatis.com bu adresten ziyaret edebilirsiniz urun ile ilgili tum bilgileri bizim sitemiz haricinde asil satis yapan sitesinde de bulmaniz mumkun.

Orada yazanlara gore sizin bahsettiginiz bilgilerden bahsedilmiyor.

Ayrica umarim fiyat konusunda urun satisi yapan yetkililer sitemizdeki yorumlari okuyarak kimiyi kullanmayi dusunen arkadaslarimiz icin bir indirim yaparlar eger bize boyle bir bildiri gelirse sizlerle derhal paylasacagiz.

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar, kimi boy uzatıcı haberini dün gördüm ve çok şaşırdım acaba varmı böylebişey olması mümkünmü boyum 169 ve bi 10 santim uzasam çok güzel olurdu :) yorumları okudum galiba alacam ve aybüke sanırım ve bi isimsiz arkadaş yazmış, arkadaşlar alttarafı kalınlaştırır derken sadece enine kalınlaşma degil bence yukarı dogru yani boyuna kalınlaşma da var bence orantısız bi uzama olmaz uzama konusunda herkese bol şans ihtiyacımız olacak çünkü.....

Adsız dedi ki...

Bende almayı planlıyorum..Ama kesin sonuc veriyorumu onu bilmiyorum.O yönde doğru düzgün bi acıklamada yok..yaşım 18 boyum 1.62..Pahalı olsada denicem..Sonra kafama vurup neden almadım demicem hiç olmassa..Son şansım artık :S

Adsız dedi ki...

iyi günler.. kimi boy uzatma tabanının fiyatına bakmak için tıkladım her baktığım yerde farklı bir fiyat(99 dan başlıyor,180e kadar) acaba hangisi doğru ben bi şey anlamadım ve hangisini alacağımada karar veremedim.tereddütte kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz...(DERYA)

hülyalım dedi ki...

slm yoko dün elime geçti kullanmaya başladım.yalnız çorap giydiğim halde çok acıtıyor,çıkardığımda ayağımda izlerini görüyorum.inşallah çektiğimiz acıya değer.boyumda bi değişiklik olursa haber veririm,dua edin de pişman olmayalım arkadaşlar...

Adsız dedi ki...

slm ben yağmur. ben de bi kaç gündür kullanıyorum gerçekten çok acıtıyo.inş. işe yarar. yaramasa zaten tüketici haklarına başvururum.dua edin bana da sevgiler...

Adsız dedi ki...

sevgili yağmur gelişmelerden sık sık haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim.inşallah işe yarar.senin için dua edicem.ben de almak istiyorum ama ağustos ayından sonra düşünüyorum.sen sık sık durumunu anlatırsan sevinirim şimdiden çok teşekkürler.Allah yardımcın olsun

Adsız dedi ki...

Merhaba arkadaslar ben Tugbis
Ben kimi yi iki gün önce kesfettim cok sevindim bi o kadar da sasirdim
düsünsenize amaliyatsiz boy uzama imkani tabii dogru ise ve yan etkisi yoksa
acikcasi benim korktugum her hangi bir yan etkisi olabilecegi
sonucta kimi beyine sinyal veriyor ne kadar güvenli
bir kac santim uzayacagiz diye sagligimizdan olmayalim
yoksa parasini gözüm görmüyo vallaha yeterki ise yarasin zarari olmasin
lütfen kullanan arkadaslar tüm detaylari ile haftada bir bizleri bilgilendirsin
bende almayi cok istiyorum kullananlarin allah yardimcisi olsun bol sans

Adsız dedi ki...

bende bu kimi yokoyu kullanmak istiyorum ama çoğu arkadaşımız gibi aynı tereddütleri yaşıyorum,yalnız burdaki sorum lu arkadaştan acaba bu ürünün sağlıklı olduğuna ve işe yaradığına dair resmi belgeler var mı japon bilim adamları bulmuş diyorlar hangi üniversitenin hangi profösörleri bulmuş isimleri nelerdir ,garantiisni gösteren bi belge varmıdır,türkkiyede sağlık bakanlığından onaylımıdır onaylıysa bu belge sitelerde niye yayınlanmıyor?

DiLaRa dedi ki...

merhaba arkadaşlar ben kimiyi yeni aldım.yürürken çok acıtıyor..bakalım zaman ne göstericek..kullanan arkadaşlar esneme hareketlerini mutlaka yapın..ve en önemlisi yaptığınız işe inanın.tekrar görüşmek üzere sevgiyle ve umutla kalın..

Unknown dedi ki...

arkadaşlar boy uzatmak güzel de yan etkiler konusu hala açık değil. okuduğum bazı yorumlarda; boy uzatıcı tabanın(kimi)sadece beyni uyardığı bu yüzden yan etkisi yok gibi temelsiz iddaalarda bulunuluyor. bilimsel olarak zaten vücuttaki her şey beyin güdümündedir. olacaksa yan etki beyin üzerinden olacaktır.
benim bildiğim belli yaştan sonra yani epifiz plakları kapandıktan sonra büyüme olmaz(ortalama 20-22 yaş civarı). ve akromegali dediğimiz hastalık ta(Akromegali: el-yüz-ayak gibi uç kemiklerin orantısız büyümesi ile karakterize ve endokrin rahatsızlıkların baş gösterdiği bir hastalık) epifiz plakları kapandıktan sonra büyüme hormonunun fazla salgılanması sonucu gelişir. bu sadece benim aklıma gelen ilk rahatsızlık. tabii öngörülemeyen daha bir çok yan etki de olabilir...
bu ürünü satanlar yan etki profili hakkında doyurucu bilgi vermeliler bence. bu ürün kaç kişi üzerinde denendi,ne kadar süre kullanıldı, kaç kişi fayda gördü, kullanan kaç kişide istenmeyen etkiler ortaya çıktı ve bunlar bilimsel olarak yayınlandı mı vs.. ve almak isteyenler bence iyice araştırmalılar.

celal dedi ki...

arkadaşlar almak için acele etmeyin paranız çöpe gitmesin ben bir aydir kullanıyorum faydası olursa sizi bilgilendireceğim şu anda değişme yok

Adsız dedi ki...

slm.yokoyu 2 haftadır kullanıorum.artık eskisi kdr acıtmıo.sanırım alıştım.bu ürün 2002 den beri var.şimdiye kdr bi yan etki görülmemiş.önüne gelen yalan yanlış yorum yapmasın lütfen.insan hayatı o kdr ucuz mu,japonlar kendilerini tehlikeye atacak kadr salak mı yani:(

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Bu ikinci yazışım,ilk yorumum gelmemiş olabilir.
Ben 17 yaşında 1.70 boyundayım.Dün kimi ve uzamax aldım.Fakat kimi hakkında olumsuz yorumlar okudum birkaç yerde.Bazı arkadaşlar kimi için beyinde kalıcı hasarlar bırakıyor,baş ağrısı yapıyor,salaklaştım,1 saat önce ne yaptığımı hatırlamıyorum,sanki beynim formatlandı şeklinde yorumlar yapmışlar.Bu da beni ziyadesiyle endişelendirdi.Sağlıkçılardan doktorlardan,kimi satıcılardından ve bu ürünü kullanan arkadaşlardan bana detaylı bilgi vemelerini rica ediyorum.ALLAH rızası için yardım edin.Çünkü artık pisikolojim bozulmaya başladı.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Slm arkadaşlar yorumlarınızı okudum bende denemeye karar verdim yalnız ne kadar süre kullanıcaz cvp yazarsanız sevinirim.hoşçakalın....

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ben nurgül 32 yaşında 160 cm boyunda bir bayanım yorumlarınızı okudum.kımı boy uzatıcı tabanını ve uzamax tozunu dün aldım ve hemen kullanmaya başladım tozun iğrenç tadı var ama sütle idare eder taban ayagı çok acıtıyor şimdiden ayagımın altı kabardı nasıl yürünür bunla 20-30 dk bilemiyorum sadece işyerinde terlik içinde denedim berbat bir acı çok sert birşey,yinede aldık tabi denicez bakalım bir gelişme olursa size yazarım tşk.

Adsız dedi ki...

Meraba arkadaslar. Bende bu urunu bugun kesfettiim. Yasim 17 ve 1.72 boyundayim. Bende kullanmaya karar verdim ama acaba bi yan etkisi felan varmi. Yoksa parasi onemli deil. Bide kesin bi sonuc verirmi yani nekadar surede kac cm uzariz. Yardimci olursaniz sevinirim =)

Adsız dedi ki...

kimi'nin veb sitesinde bazı ünlülerin yorumlarını yazmışlar ya peki kim ki bu ünlüler gerçekten o yorumları onlar mı yaptı ben googleden bulamadımda o ünlüleri tanıyan bilen var mı? varsa yassın lütfen...

Adsız dedi ki...

ben sevda, valla ben siparis verdim ve geldi bugunde ilk gunum alismasi biraz zor ayakklarimi agritiyor ay sonunda gelirim haber veririm degisiklik varmi diye gorusuruz arkadaslar...

Adsız dedi ki...

mrb arkadaşlar ben merve 15 yaşındayım ve 1.57 boyundayım.kimiyi almayı düşünüyorum ama sizinde sölediğiniz gibi çok pahalı.Araştırmadan önce almak istemiyorum.Pzt bunun için doktoruma gidicem.Bu yazılanları çıktıdan alıp götürücem.Ve o ne derse bende onu yapıcam.Kendisi Doçent doktor olduğu için yanılacağını sanmıyorum.Pazartesi tekrar yazarımm....

Adsız dedi ki...

slm herkese bende kimi yi dün aldım ve işe yarayacağından eminim çünkü ayağın bütün vücudun bi özeti gibi olduğunu belgesellerdede hep izliyoruz neden olmasınki denemekten ne çıkar ayrıca bi yan etkisi olacağını hiç sanmıyorum. Olursa söylerim :D ama bende kitapçık yok, bu esneme hareketlerini bilmiyorum. Telefonda ve kimi resmi satış sitesinde sadece yürüş yapın yeter diyorlar.
umarım işe yarar. Ayağı acıtıyor biraz ama çok deil bu arada :)

Adsız dedi ki...

arkadaşlar kaş yapalım derken göz çıkartmayın.çünkü büyüme çAĞINDAN SONRA HİFOFİZ BEZİNİN FAZLA SALGILANMASI el çene burun kemiklerinin orantısız biçimde büyümesine neden olur ltf bu konularda biraz daha duyrlı olun sonra niye kullandık diye ah vah etmeyin maazzallah...

Adsız dedi ki...

ya doğru düzgün yorumlar yapın herkes zıt konuşuyor.gerçekten kullandıkça vücut dengesizleşir mi?benim yaş 14 boy 1.50 düşünün halimi bunları kullanmak istiyorum ama iyi olduğuna dair kanıt lütfen

Adsız dedi ki...

yine ben sevda bugun 5.gun oldu kullanali o yesil tabanlar ayaklarimi cok agritiyordu ama simdi iki gundur gayet iyi yuruyebiliyorum alistim, hic ayagimdan cikarmiyom sayilir ama suan bir problemim var acayip bel agrisi var ve bacaklarim agriyor normalmi acaba? ilk defa basima geliyo bu bel agrisi, uzamaxin tadi hic fena degil bence gayet guzel, ya insAllah faydasi olurda uzarim.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba ben uzamax tozunda 2. kutuyu biritdim ama bir fark olmadı acaba kimi kullanan arkadaşlar olumlu yada olumsuz bir değişmeyi yazabilirmi faydası oluyormu gerçekten

Adsız dedi ki...

daha buqun karşıLaştım kimiyLe..ama aLıcM mtlaka yaŞım 17 boyuM 1.57 inş faydası oLur

Adsız dedi ki...

seçil alda kullan bakalım ama gelişmeleri yaz bize

Adsız dedi ki...

merhaba ürün neden her sitede farklı fiyatlarda nerden alacağımı şaşırdım acaba sahte taklit ürün felan mı, iade garantili diyor ama kafam karıştı site yetkilileri bildiri yaparmısınız.saygılarımla

Adsız dedi ki...

arkadaslar kımı kullanan ve güzel bı sonuc alan varsa lğtfen cvp yazsın.cünkü bızlerde kullanmak ıstıyoruz

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ürün hakkında bilgi verirmisiiz fiyatlar neden farklı diğer yerlerde

Adsız dedi ki...

Merhaba Kimi boy uzatıcı taban siparislerinizi http://www.kimisatis.com bu adresten gonul rahatligiyla verebilirsiniz. Ayrica sitenin suan yaptigi indirimi dolayisiyla Kimi boy uzatıcı taban alana Uzamax boy uzatma tozu da ucretsiz olarak veriliyor.

Adsız dedi ki...

tşk.aldım ürünü

Adsız dedi ki...

merhaba ben 14 yaşındayim ve bu kimiyi çok merak ettim nasıl bişey çok can mı yakıyor iğneli bişi mi vücudu çirkinleştiri mi lütfen kullananlar söledin ya

Adsız dedi ki...

ürün mükemmel aldım ve kullanıyorum yerimde duramıyorum vucudunda aşırı bir enerji var eklem yerlerin ağrıyor ayak tabanımda içimi okşayan bir durum söz konusu ianıyorum bişeyler olacak

Adsız dedi ki...

slm ben hülya.ben yokoyu alalı bugün tam 27.gün ve sanırım ben 1-2 cm uzadım.yaşım 24 ve nerdeyse 6 yıldır boyumda deişiklik olmamıştı.bence kimse olumsuz yorumlara kafasını yormasın.iş beyinde bitio,gerçekten inanın ve sabredin ve 50-60 gün dolmadan umutsuzlua kapılmayın...

Adsız dedi ki...

Merhaba Hülya,
kimiyi alalı 27. gün oldu ve sanırım 1-2 cm uzadım demişsin.Ben de alalı bugün tam 13. gün oldu.Boyumu ölçtüm galiba 0.5-1 cm uzadım gibi geliyor.Ama bazı yerlerde beyinde hasara yol açıyor,unutkanlık yapıyor gibi yorumlar okudum.Sen de böyle bir durum oldu mu ve bu ürünü nerden aldığını kaça aldığını yazarsan sevinirim.Ben 159 ytl ye almıştım.Yanında kitap falan da da vermediler.Sana verdiler mi?Bu sorularıma cevap yazarsan çok sevinirim.Şimdiden yardımların için teşekkürler...

Adsız dedi ki...

ya Hülya sen tozunu da kulandin mi? yoksa tek tabani mi kulandin?
Söylersen cok sevinirim, biras endise ediyorum tozu kulanmakta:O

saygilarimla
bayan uyuma

Adsız dedi ki...

mrb bn hülya.bn yokoyu amerikadan ithal die sahibinden.com dan almıştım sanırm 150ytl idi ve yaninda kitap da verdiler.unutkanlık konusuna gelince ya arkadaşlar saçmalamayın lütfen bunu ancak kullanan bilir ve çok şükür hiç bi sorun yok.kullanan arkadaşlar kitabınız olmasa da spor yapın bence,her açıdan faydalı olur,birkaç esneme hareketi 5 dk nızı bile almıo,umutlu olun yeter!

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba kimiyi kullanan arkadaşlara hitaben...
Ben kimi de 3.günüm yalnız ayaklarımın üstüne basamıyorum siz nasıl dayanıyorsuuz yada ne yapıyorsunuz hala ağrınız varmı..ben yerimde duramıyorum ve çıkarıyorum

Adsız dedi ki...

Allah için yazı ya boyum uzadı diyen arkadaşlar bu uzamada uzmax takviyesiylemi sağladınız

Adsız dedi ki...

merhaba hülya,gerçekten yazdıkların bana umut verdi.çünkü tam almaya karar vermiştim ki bazı arkadaşların yazdığı olumsuz şeyler moralimi bozdu.orantız uzamalar,beyinde hasara yol açar gibi şeyler.durumundan sık sık haberdar edrsen sevinirim,Allah yardımcın olsun.

Adsız dedi ki...

Bende siparişi verdim inşallah bi işe yarar yaşım 24 1.70boyundayım bakalım olmassa 5tane amele tutucam 3u ayaklarımdan 2si kollarımdan uzattırcam kendimi valla..

Adsız dedi ki...

parayı denkleştirebilirsem bende alıcam.yaşım 19 boy 1.74 olmaz böle yaw.

Adsız dedi ki...

SLM BEN PERİ KİMİ UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU BENDE ALMAYA KARAR VERDİM VE ALDIM.3GÜN OLDU DAHA KULLANMAYA BAŞLAYALI GERÇEKTEN AYAK TABANLARIM ÇOK ACIYO AMA İSTEDİĞİM BOYA ULAŞABİLECEKSEM DEĞER. Bİ GELİŞME GÖRÜRSEM MUTLAKA BİLGİ VERİRİM

xcinx dedi ki...

ARKADAŞLAR ;LÜTFEN KULLANANLAR;
İSİMLERİNİ,YAŞLARINI, NE KADARDIR KULLANDIKLARINI WE BOYLARINDAKİ DEĞİŞİMLERİ YAZSINLAR...
ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ALMAYIDÜŞÜNEN ANCAK HALA TEREDDÜTTE OLANLAR WAR...
YARDIMCI OLURSANIZ HARİKA OLUR... SAOLUN ŞİMDİDEN...

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama gerçekten işe yarayacakmı bilmiyorum 15 yaşındayım 1.49 nasıl uzatabilirim . Polis olmak istiyorum ama boy sıkıntısı var. Kullanıpta fayda gören varsa nolur cvp yazsın bekliyorum.

Adsız dedi ki...

merhaba ben ürünü daha dün aldım ve bugün kullanmaya başladım.28 yaşındayım ve 1.50 boyundayım sevgilimin 1.83 olması durumu beni çok rahatsız ediyor umarım bu sorunu çok olmasada aşarım!yorumları okudum ve kafam çok karıştı dogrusu... 10cm uzamam bana ne kadar yakın???

Adsız dedi ki...

parayı denkleştirmeme 50 ytl kaldı hadi hayırlısı arkadaşlar.inş herkesin boyu uzar.kimiyi alan arkadaşlar lütfen bizi bilgilendirin ihtiyacımız var buna..barfiks çekmenizide önerririm arkadaşlar..ben 9 aydır çekiyorum boyum biraz uzadı ve biraz vin diesel e benzedim galiba..(hızlı ve öfkeli 4)

falnesse dedi ki...

mrb; kimiyle ilgili yazıyı bugün okudum temmuz ayında kullanan arkadaşlar yazarsanız birçok insan soruların cvb bulmuş olucak yazışıcak arkadaşlar şimdiden tşk

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar bende kimi boy uzatıcı tabanı kullanmak istiyorum ama girdiğim bir sitede sadece istanbula 2 saatte teslim diye yazıyor ben istanbullu değilim istenilen yere getiriliyormu? bununla ilgili bi bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...

selam arkadaslar,
ben 17 yasindayim ve boyum 1.46:(
cok kez doktora gittim cok ugrastim boyumun uzamasi icin ama dktorlar bisey yapamicaklarini söylemislerdi cünkü adet olduktan sonra bunun mümkün oamicani söylemislerdi eger hormonalrdan alsaydim sadece agzim ayaklarim falan uzicakti..
boy atmayi cok istiorum en azindan 1.55 olsam süper olucak.
simdi karsima bu kimi cikti ama hic bilmyiorum siparis ediyimmi etmiyimmi..korkularim var..
mesela biri yazmis sadece bel uzuyor diye öyle bsiey asla istemem :S:S:S:S
beyinde sorun yaratirmi acaba? biride bel agrisi falan basladi diye yazmis..
ya lütfen kimiyi kullananlar haber versinler bende almak istiyorum ama iste 17 yasindayim ve acaba bi iki sene daha bekleyip öylemi alsam yoksa iki sene sorna cokmu gec olur diye düsünüyorum..doktorlar imkansiz diyorlar kimi yse 12 cm kdr uzayabilirsiniz diyor napsam bilmiyorumki?
bu arada ben almanyada yasiyorsum kimiyi nasil siparis edebilirim...
ya lütfen kullananlar haber versinler su aklidmaki sorular kalksin...

simdiden tesekkürler


♥ iyi günler

Adsız dedi ki...

13.09.1988 doğumluyum yani tam 20 yaşındayım.arkadaşlar bu saatten sonra boyumun 1-2cm daha uzaması mümkünmü?boy 178cm

Adsız dedi ki...

alalı 2 gün oldu ayagım acıyor yara olacak galıba nasıl bişey ki insallah alısır para bosa gitmez

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ürün herhangi bir bedensel soruna neden olmuyor ilk kullanımda biraz tabanlarınızda ağrı oluyor ama zamanla alışıyorsunuz..ben 15 gündür kullanıyor herhangi bir gelişmede haber vereceğim daha çok erken yalnız şuna inanıyorum tabanımdan beynime doğru aşırı bir enerji yükleniyor ama neye yarar bilmiyorum göreceğiz hiç olmamaktansa denemeye değer bence.. siparişlerinizi en geç 2 iş günü içerisinde gönderiyorlar ben adanadan sipariş etmiştim....saygılarımla iyi günler...

Adsız dedi ki...

nasıl bı tabanı varkı bu derecede acıtıyo?bende 20 yasında ve 1.53 boyundayım:((((bı 10 cm uzmayı çok ısterdım ama sagglıgımdan olursam degmezzzzzzz.bı hasar bırakabılecegı dogru olabılır bence bıyokımya ogrencısıyımdee

Adsız dedi ki...

ben yetkili arkadasa bisey sorcaktim, ben agirlik calisiyorum yani body sporuyla ugrasiyorum, bunun bi etkisi olurmu yani kimi etkisini yitirirmi? Agirlik sporuyla ugrasanlarda boy uzamasi duruyo filan diyorlarla!!

Adsız dedi ki...

mehaba ben 34 yaşındayım ve bebek emzırıyorm.kımı yı alabılecegım en saglıklı adresı yetkılılerden ögrenmek ıstıyorum.ayrıca emzıklı oldugum ıcın tozun bır zararı olur mu?lütfen acılen cevap yazın.cünkü bır an önce sıparış vermek ıstıyorm.

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar yokmu bunu alıpta kullanan..temmuz ayı gibi...varsa lütfen bize bilgi versinler.

Adsız dedi ki...

ben de 18 yaşındayım boyum 1.52 ama bir işe yaramayacaksa niye alayım ki artık topuklu ayakkabı giyecez başka çaremiz yok:(

Adsız dedi ki...

ya ben hayatımda bukadar kararsız kaldığımı hatırlamıyorum kıme ınanacağımı şaşırdım yorumlar ya berbat ya super artık bırı ınsanlarla oynamadan gercekten kullandım ve sonuç şu desin offf

paristanbul dedi ki...

Bosuna olumlu cevap beklemeyin burda,neden mi?? avrupada bi laf vardir, memnun kalan tüketici bi kisiye anlatir, memnun kalmayan 10 kisiye buda o hesap, bu üründen memnun kalipta geriye dönüp sizde alin diyen olmaz, olsada zaten inandirici gelmez bize.. ama memnun kalmayan herkese ise yaramadigini anlatir burayada gelip yazar..ama bu bize daha inandirici gelir ve içimize kurt duser.. Bence herkes nasi hissediyosa oyle yapsin , basta motivasyon olcak yani psikolojik olarak bu ise inanmak gerek, unutmayin psikoloji herseydir kanser de oyle yenilebilinio bazen. Bu yüzden diyorumki yoruma gore hareket etmeyin, japonlardan gelmis bi urun sagliksiz degildir teknolojide o kadar gelismis bi ulke..ki japonlar en çok bu isi arastiriolar boylari kisa olduklari için..

paristanbul dedi ki...

ha bide kizlar var 15-18 yasinda boylari 175 veya 178 lutfen elinizi vicdaniza koyun 23 yasinda boyu 150 cm olan var. gerçekten kisa olanlara hak veriorum bu urunu kullanmalari için ama digerleri bence psikologa gorunmeleri gerek cidden yanlis anlasilmasin

Adsız dedi ki...

Nudem:Temmuz ayından beri bu ürünü almayı düşünüyorum ve sürekli yorumları takip ediyorum ancak beni ikna edecek herhangi bir yorumla karşılaşmadım dikkatimi çeken nokta yaşı küçük olanlar kullanıyor bildiğim kadarı ile uzama 22 yaşına kadar devam ediyor 16 yaşında olan bir kişi kullanmış ve boyu uzamışsa bu beni ikna etmez zaten büyüme çağındadır 25 ve 30 arası yaşı olupta kullanan ve sonuç alan bir arkadaşımız varsa yorumlarını belirtirse sevinirim beni endişelendiren nokta yanında verdikleri uzamaks içinde hormon olabileceğinden korkuyorum uzamaksı kullanmazsak sadece tabanlığı kullanıp spor yaparsak etkisini görürmüyüz.Ne olur arkadaşlar Temmuz ayından itibaren kullanan var ise yorumlarını belirtsin mağdur olmayalım

Adsız dedi ki...

arkadaşlar..kimyi kullanıpta olumlu sonuç alan birileri varmıııı???....................................

cheliski dedi ki...

sürekli bu konuyu araştırdım ve okadar çok yorum okudum ki bu konu hakkında en sonunda karar verdim almaya kaybedecek bişeyim yoktu ama ya kazanırsam??yaşım 21 boyum 1.60, 12 gündür kullanıyorumkimi yokoyu, uzamaxı kullanmıyorum çünkü daha önce bir kutu bitirmiştim faydasını boy uzatma yönünden görmedim ama çok faydalı olduğunu söyleyebilirim kesinlikle iştahı açıyor ki ben kilo almak isteyen biriyim kilo aldım uzamaxdan sonra enerji veriyor daha zinde sağlıklı hissediyosun kendini çünkü içinde okadar çok faydalı vitaminler maddeler var ki tamamen bitkisel olduğuna eminim vücutta birçok hastalığa faydalı olacaktır aklınızda bulunsun...kimi yokoya gelirsek eğer sabah akşam usanmadan kullanıyorum ve toplasan günde 15 dk esneme hareketi yapıyorum bilmiyorum acaba gözlerim mi yanlış görüyor dedim ama başladığımdan beri 1 cm uzamışım dahada emin olmak için uzun bir süre ölçmüyeceğim boyumu şöle bir iki ay kadar sonra tekrar bakıp size haber vericem...

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar size daha öncede yazmıştım ben polis olmak isstiyorum ama boyum tutmuyo yaş 15 boy 1:50 çok yetersiz kullanıpa memnun olnan varsa lütfen cvp yazsın merve.a şimdiden tşk ederim

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar,ben elif kimiyi kullanan ve olumlu sonuç alan birileri varsa ltfn bu durumu bizimle paylaşsınlar..tşk.ler

Adsız dedi ki...

cheliski verdiğin bilgi için çok tşk.ler..geliişmeleri yazarsın değilmi..bu arada bi çok arkadaş yeni kullanmaya başladım demiş ama sonrası gelmemiş.kullananlar sonucu bildirebilirlermi lütfenn

Adsız dedi ki...

cheliski arkadaşımın verdiği yorumlar beni umutlandırdı.gerçekten teşekkür ederim.ama şu bi hafta içinde tekrar yorum yaz nolursun.bi de kimiyi hangi adresten aldığını yazarmısın.nakit aldın yoksa taksitle mi.birsürü adres olduğu için hangisine güveniceğimi şaşırıyorum.şimdiden çok teşekkürler

cheliski dedi ki...

rica ederim arkadaşlar bi faydam dokunduysa ne mutlu bana:)ben direk kimi yokonun orjinal sitesinden satın aldım onlar sizi arayıp adres alıyorlar zaten kargoya veriyorlar ve siz kargoya gidip alırken ücretini nakit olarak ödüyorsunuz,taksit yaparlar mı bilmiyorum onu konuşmanız lazım yetkili kişilerle..

Adsız dedi ki...

Selam. Kimiyi kullanıpta boyu uzayan arkadaşlar!! acaba yüzünüzde, elinizde ve ayaklarınızda da uzama oldu mu? Vücudunuzda bir orantısızlık oluştu mu? En korktuğum şey bu.

Adsız dedi ki...

arkadaslar ben bu cuma günü kimiyi aldım.2 gündürde yanında gelen uzamax la birlikte kullanıyorum.yaşım 19 boy 159,2(ydi)
daha önce doktora gitmiştim orda ölçüm yapmışlardı 1,59.2 cm çıkmıştı
dediğim gibi 2 gündür kullanıyorum yanlış ölçüm yapmadıysam 1,59.8 olmuş yani 2 günde 6 mm uzamış.yanlız kullanıcak olanlara baştan sölim çok acıtıyo insanın ayaklarını.daha net gözle görülür bi gelişme olursa tekrardan size bildiricem. (sercio)

Adsız dedi ki...

arkadaşımızın biri 2 günde 8 cm uzadığını söylemiş.bana bu pek mümkün gibi görünmüyo.bu kadar da abartmamak gerekiyo bence.cheliski arkadaşımın yorumlarını merakla beklicem ve takip edicem.herkes için hayırlısı olsun inşallah.

Adsız dedi ki...

bir yanlisi duzeltmek istedim bir onceki yorumda arkadasimiz 2 gunde 8 cm uzadim dememis dikkatli okursak "2 gündür kullanıyorum yanlış ölçüm yapmadıysam 1,59.8 olmuş yani 2 günde 6 mm uzamış." boyle bir cumle kurmuz mm ile cm ler karisti galiba :) buna aciklik getireyim dedim yanlislik olmasin diye.

Adsız dedi ki...

mrb cheliski bende 17 gündür kullanıyorum yalnız sen bayanmısın.kımı yı çıplak ayaklamı kullanıyosun

Adsız dedi ki...

yorumları okudum birçok insan var kimiyi kullanmaya başladım diyen ama olumlu sonuç bildirenler yok.yoksa kimi satıcıları olumsuz yorumları siliyolarmı..ilginç yani

Adsız dedi ki...

slm ben kemil 23 yaşında ve 160cm yim kimi kullanan arkadaşlar birazdaha açık ve sık yazarlarsa sevinirim kullanmayı düşünüyorum ve boşuna üzülmekisremem. 7-8 cm uzamam geekiyo gelişimi tamamlayan kişilerde işeyarıyomu. 50 60 gün kullananlardan yanıt bekliyorum

Adsız dedi ki...

merhaba eda, biz gelen tum yorumlari okuyup daha sonra onayladiktan sonra yayinliyoruz bazen hakarete varan yada gerektigi gibi dogruyu yansitmadigini dusundugumuz mesajlari yayinlmiyoruz ama bunun disinda gelen tum yorumlar burada yayinlaniyor zaten yazilan toplam 118 mesaji okursan hepsinin sadece olumlu seyler soylemedigini goreceksin bu yuzden icin rahat olabilir ayrica sitemiz herhangi bir urun saticisi ile baglantili degildir tamamen bagimsizdir zaten amacimi ozellikle bitkisel olan ve yeni cikmis urunleri buradan sizlere tanitabilmek kullanan arkadaslarinda kullanmayi dusunen arkadaslara yorumlariyla yardimci olabilmesini saglamak

sibelll dedi ki...

ben yokoyu 1 aydır kullanıyorum 1cm uzadım ama mutlaka egzersiz yapın mesela kollarınızı birleştirip kendinizi yukarı çekin inanın bu çok faydalı oluyo yaş 15

cheliski dedi ki...

evacım,evet ben bir bayanım ve yine evet yokoyu çıplak ayakla kullanıyorum...:)

Adsız dedi ki...

slm herkese,,mert sevda ve nurgül gelişmelerden haberdar ederiz demişsiniz ama bise yazılmamış.lütfen sonuç nedir bildirirmisiniz.tşk

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar. yusuf ben. boy uzamasıyla ilgili size bazı anlatacaklarım var. bence iyi dinleyin. uzamax için söylüyorum byüyüme çağında olanlarda büyümeyi destekler. çünkü içerik olarak vücut gelişimi için çok gerekli olan vitamin ve mineraller var. ama büyüme çağı bitmiş olan kişilerin boyunun uzamasına kesinlikle bir katkısı olmaz. bu tıbben mümkün değil.
ayak tabınına gelince lütfen bu tür şeylere inanmayın. öncelikle şunu söyleyim pilatesin de 1-2 cm boy uzattığı söyleniyor. halbuki uzatmıyor. eğik ve kambur duruşu düzeltiyor. kasları kuvvetlendirdiği için dik duruş sağlıyor. dolayısıyla insana uzamış hissi veriyor. bir de kafasını uzamaya takmış olan kişiler dik durmaya gayret ederken uzadıklarını düşünüylar. mesela bazı arkadaşlar milim hesabı uzadığını söylüyor. bu hesabı yakalamak hemen hemen imkansızdır. ayrıca insan yataktan kalktığında boyu daha uzun olur. çünkü bütün gün oluşan duruş bozukluğu sabah uyanıldığında pek olmaz.
ben uzun yıllar basket oynadım. boyumu uzatmak için yapmadığın kalmadı. büyüme çağında olanlar boylarının uzamasını tetikleyebilirler. ilk olarak esneme hareketleri yapmalılar. ikinci olarak iyi beslenmeliler. üçüncü olarak ağırlık çalışmayın. dördüncü olarak sütü ihmal etmeyin. ben günde 2 litre süt içerdim. ayrıca mutlaka a ve d vitamini alın. ailem cok kısa olmasına karşın, ki babam 1.70 cm annem 1.55 cm, ben 1.90 cm. oldum.
derseniz ki başka nasıl boy uzatılır. tüm basketçiler bilir ki iğne ile hormon verilerek boy uzatılır. size bunun en çarpıcı örnekleri olarak hidayet türkoğlu ve mehmet okuru verebilirim. her ikisi de bu şekilde uzamasını arttırmıştır. hidayet efes altyapısından ilk çıktığında 2.01 idi şu anda ise 2.06cm. mehmet okur ilk çıktığında 2.07 idi. şu anda ise 2.11 cm. hemen tüm basketçiler iğne ile boy uzamasından istifade etmişlerdir. ama çok pahalı bir yönetm ve tabi doktor kontrolü şart.
ayak tabınına umut bağlamayın. en iyi ihtimalle etkisizdir. kullananlar esneme hareketleri yaptıklarından daha dik duruş sağlıyorlar. bu da 1-2 cm demek. üzgünüm arkadaşllar ama gerçek şu an için böylee. düşünsenize eğer bu taban işe yarasydı mutlaka çok ünlü ve yaygın olurdu. hatta FDA onayı alırdı. bu tür şeylere bel bağlamayın lütfen.

Adsız dedi ki...

mrb kullananlar nasıl gidiyo

Adsız dedi ki...

aslında yusuf sana katılıyorum gerçekten yararlı olsaydı çok ünlü olurdu we kısa hiç kimse kalmazdı...ama yinede denemekte yarar olduğuna inanıyorumm.çünküsonuçta sabah we akşam yapılan bir spor gibiwe ben bu yürüyüşleri sabah akşam yaptığım için kendimi çok iyi hissediyorum.benim için bir spor oluyo.ayrıca kimyasal bir madde vucuda girmiyo bu yüzdende kendimi bedenimi sağlıklı hissediyorum.. a we d vitamini demişsin bunların hangi yiyeceklerde olduğunu araştırcam.hoşçakalınnn

Adsız dedi ki...

cheliski mrb nerelerdesin nasıl gidiyo gelişme warmı...önerilerin warmı...

Adsız dedi ki...

bu ürün 2 aydan önce sonuç vermez diye belirtmişler;ama maşşallah herkeste kısa sürede etki etmiş galiba:))
arkadaşlar, kullananlar ltfn şuraya net bişeler yazarmısınız.herkes gelişmeleri belirticem demiş fakat hiç bir ilerleme yazılmamış

cheliski dedi ki...

ya arkadaşlar herkesinde bildiği gibi bu ürün günlük bi gelişme sağlamıyor en az bir ay beklemek gerekiyor,hergün size bugünde uzamadım şu günde uzamadım diye yazamam ya:)en ufak bi gelişmede merak etmeyin yazacağım ilk yer burasıdır..

Adsız dedi ki...

18 sekizim boyum uzamiyo uzamax olurmu

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba, ben en son ağustos ayında yorum yapmıştım ve kimiyi yeni aldığımı söylemiştim, 22 Ağustostan bu yana kullanıyorum ve nerdeyse 2 ay oldu kesin bi sonuç almadan yazmak istemedim, başladığımda 1,59 dum şuan ise 1,60 ile 1,61 arası geliyorum yani belki saçma gelicek ama 1,59 demek war 1,61 demek war:) çok mutluyum ve size olumlu cvp verdiğime sewiniyorum, bi kaç ay sonra tekrar yazarım... Bu arada 23 yaşında bayanım...

Adsız dedi ki...

yusuf arkadasımızın dedikleri çok moral bozucu.insanın hevesini parçalıyo.23 yaşında bayanım diyen kişiyle net aynı ölçülerdeyim.bende başladığımda 159dum şuan ölçtüğümde 160-161 arası çıkıyorum.yeni alıcak olan kişilerden ricam lütfen gelişmelerin hepsini buraya yazın.nasıl ki siz bilgilenmek için yorumları okuyorsunuz,başkalarıda aynı durumda.yazanlarada çok teşekkür ediyorum.karşımdaki insana bakmak için kafamı yukarı kaldırmaktan sıkıldım.herkesin istediği olur umarım :D

Adsız dedi ki...

mrb ben 22 yaşında 1.50 boyunda 52 kg dayım. acaba bende kullansam bi işe yarar mı biraz tereddütteyim sonuçta parasından geçtim sağlığımızdan olmayalım. ve bu arada ben kalp ameliyati oldum acaba bende bi yan etkisi olur mu. bu normalde yeme içmeyle yapılan bişey değil ama şu beyne sinyaller gönderdiği yazısından dolayı endişeliyim yetkililerin kimisatış sitesinde bu ürünle ilgili elle tutulur gözle görülür kanıtlar yayınlanması taraftarıyım. özellikle bunu bulan kişilerle ilgili detaylı bilgi verseler çok sevinirim sonuçta bu kişiler hakkında araştırma yapabilir hayali mi değil mi bakabiliriz.

Adsız dedi ki...

arkadaşım verdiğin bilgi için gerçekten çok teşekkürler..yalnız bişi sormakistiyorum,kimiyi kullanma saatleri çok önemlimi yani hep aynı saatlerde ve çıplak ayakla kullanılması gerekir gibi bi durum varmı?teşekkürler.

Adsız dedi ki...

çıplak ayak giymek yada çoraplı giymek fark edermi bunu ya .farketmez die düşünüyorum..

Adsız dedi ki...

slm boyunu uzatan arkadaşım 2 ayda 2 cm uzadın bu bana yeterde artar bil peki vücüdun da olumsuz uazma oldumu merve.a şimdiden tşk ederim

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben 25 yaşındayım boyum 162 bende kimiyi almayı düşünüyorum yarın sipariş vericem bakalım faydası olacakmı??kullananlar yorumlarınızı bekliyorum

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR BEN 1,55 BOYUNDAYIM BENDE KİMİ SİPARIŞI VERDİM İNŞ YARARINI GÖRÜRÜM BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM BAZEN UMUTLANDIM BAZEN UMUDUM KIRILDI İNŞ İŞE YARAR.DEMEKTEN ZARAR ÇIKMAZ Bİ YAN ETKİSİ YOKMUŞ NASILSA GELİŞMELRDEN HABER VERİRM

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR BENDE KİMİYOKO ALDIM VE ÜÇ GÜNDÜR KULLANIYORUM İLK İKİ GÜN ÇOK ZOR GELDİ AYAKLARIMI ÇOK ACITTI AMA ÜÇÜNCÜ GÜN YANİ BU SABAH:)OKADAR ZOR GELMEDİ ALIŞTIM SANIRIM.BUGÜN AYAKLARIMIN ALTINDA GIDIKLANMA OLUYOR BOYU UZAYAN ARKADAŞLAR SİZDEDE BÖYLE BİŞEY OLDUMU ACABA UZAMA BELİRTİSİMİ OLUYOR BUNLAR İYİCE UMUTLANDIM VALLA:)

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar bnde almayı düşünüorum ancak sadece sabah we aksam mı giymek gerekio yani günde kac saat giymek gerekio we bu tabanı istedin ayakkbına takabiliosun yani yapıstrmalı mı deilmi ?

Adsız dedi ki...

arkadaşlar evin içinde giysek olmazmı bnm spor yapcak vaktm yok hani okula giderken fln koysak ayakkabının altına bide bu tabanlıkları yıkasak nolur=)??

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben ramazan ayında aldığım için çok etkisini görmedim. Malum besinsiz kaldık biraz. ramazan bitti. şimdi sabah akşam 1 er saat kullanıyorum kimiyi. uzamaxıda sabah öğlen akşam içiyorum. bugün ramazanı saymassak 19. günündeyiz. 1 cm farketti heralde. çünkü evvela ölçtüğümde 164 çıkıyodum şimdi 165i biraz geçiyorum. yaşım 21 bu arada.

Adsız dedi ki...

mrhb arkadaşlar 27 yaşında olupta sonuç alan varmı bu arada boyunu ve ne kadar uzadığını da yazarsanız sewinirim

Adsız dedi ki...

ben 25 yaşındayım..tabanlığı 15 gündür kullanıyorum 3 cm uzadım fakat ağrı yapıyo ve çok sert bir tabanlık...eee ne yapalım gülü seven dikenine katlanır sizde katlanın sonuç olumlu....

Adsız dedi ki...

15 günde 3 cm büyük başarı o zaman sizin kemiklerinizle ilgili heralde 2 ayda 1 cm uzadım anca ama takıyorum

Adsız dedi ki...

Adsız dedi ki...

ben 25 yaşındayım..tabanlığı 15 gündür kullanıyorum 3 cm uzadım fakat ağrı yapıyo ve çok sert bir tabanlık...eee ne yapalım gülü seven dikenine katlanır sizde katlanın sonuç olumlu....

20 Ekim 2008 Pazartesi 16:21


arkadaşım sana diyeceğim tek birşey var. doğru söylemiyorsun. gidip bu tabanı doktorlara danışın. böyle bir şey yok

Adsız dedi ki...

ben pınar 20 yaşındayım.kimi yi aldım kullanalı 13 gün falan oluyor.ayak çukuruna gelen kısım çok acıtıyor.acıtma dereceside ayakkabıdan ayakkabıya değişiyor.ara ara eklemlerimde kısa süreli ağrılar oluyor ama şimdilik daha uzamadım.zaten uzamak için bence önce eklemlerin ağrıması gerekiyor.ve bu bir süreç en az 1 ay beklemek lazım.hemen uzamak bence pek mümkün değil.boyumuz uzadı gibi gelebilir ama bu psikolojik olabilir onun için biraz sabretmemiz beklememiz gerekiyor

Adsız dedi ki...

Arkadaşım 15 günde 3 santim uzamayı nasıl başardın ayrıca yaptığın bişi varmı:)egzersiz falanda yapıyormusun ben bir haftadır kullanıyom yaş 26 inş.seninki kadar çabuk etki eder.

omer dedi ki...

arkadaslar bunu cıplak ayaklamı kullanıyosunuz yoksa normalmi kullananlar yardımcı olabilir mi ?

Adsız dedi ki...

herkeste farklı etki gösterebilir kemiklerlede alakalı tabi...15 günde 3cm uzadım büyük gelişme gerçektende....yaşım 25

Adsız dedi ki...

15 günde 3 cm biraz bana bombalama gibi geliyo. hemde 25 yaşında. :-)

Adsız dedi ki...

Arkadaşım 15 günde nasıl 3cm uzadın artı bişeyler yaptınmı egzersiz falan çok merak ettim vallahi

Adsız dedi ki...

slm ben özüm..kullanan ve faydasını gerek gören gerek görmeyen arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa ne kadar kısa sürede o kadar iyi olur.ben faydası olduğu kadar yan etkisi de olacağını düşünüyorum.ama şu da var bunlar satışa sunulmadan önce zaten onay almıştır...korkmadan sağlıkla uzayabilmeniz dileğiyle..ben de alıcam yakında...

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar düzenli olarak minimum 3-4 ay kullanıpta gerçekten faydasını gördüm diene rastlamadım. Bazısı 15 günde 3cm uzadım diyor bazısı da 2 ayda 1cm uzadım diyor. Bu çelişkilerde ister istemez şüphe uyandırıyor. Tavsiye edildiği üzere kullanan arkadaşlardan faydasını yada zararını farkedenler soçları yazarlarsa bnm gibi almayı düşünen arkadaşlar içinde bi ışık olcaksın. Olumlu dönüşler için şimdiden teşekkrler...

Adsız dedi ki...

en son yazan arkadaşım 15 günde 3 cm uzamak imkansızın ötesinde bu tabanlık salgıyı tetikliyor tamam ama tıpta şuda kanıtlanmış bişey kemikler 20'den sonra gelişimi yavaşlıyor hatta duruyor 15 günde imkansız ben 2 ayda 1 cm uzadım buda bir gerçek ama dediğim gibi 2 ayda lütfen abartmayalım

Adsız dedi ki...

arkadaşım bombalama gibi gelsede yalan söyleyip elime ne geçicek...yaşım 25 ve 3cm uzadım hende 15 günde bol bol ip atladım kimiyi taktığım zamanlarda ve bolca yürüyüş yaptım..kullanmaya devam ediyorum hedefim 6 cm daha uzamak belkide uzamam bilemiyorum artık...

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben devamlı kullanıyorum. bacaklarımda, dizlerimde kıpırdanmalar kıvılcımlar oluşuyor sürekli. geçen bi boyumu ölçtüm 166 olmuş.164 tü. birde devamlı spor yapın. habire esneyin. iyi beslenin. yaş 21. tamam arkadaşlar ben gene yazcam size.

Adsız dedi ki...

arkadaslar ürünü bende aldım bugün geldi kullanmaya baslıyacam eger gercekten fayfasını görürsem emin olun size bildiricem tabiki bu zaman alabilir ama eger faydasının görürsem yorum yazacagımdan emin olun.. bu arada yasım 18

Adsız dedi ki...

Ya arkadaşlar 15 günde 3 cm imkansız ya 2 ayda ,1 cm uzadım zaten vucut artık uzama eğiliminde değil biz zorluyoruz salgıyı tetikliyoruz bu tabanla bu bir gerçek işe yarıyor ama kemik yapımızında eğilimi olması lazım 20 yaş ve üstünde kemiklerin uçları kapanıyor artık bu tıpça kesinleşmiş bişey

Adsız dedi ki...

Mrb arkadaşlar ben bu aleti 10 ekimden beri düzenli olarak kullanıyorum.uzamax falan da gelmedi bana sadece kılavuz geldi.boyum 165 idi kullanmadan önce fakat boyumu ölçmedim henüz.çünkü daha çok erken bence.zaten ne kadar sık ölçersen o kadar motivasyonum azalır uzamadığım takdirde. hergün düzenli olarak süt içiyorum (1 lt) bakalım faydasını görürüm inş. biliyorum içinizde çok umut bağlayanlar da var onun için gelişmeleri size fırsat buldukça yazıcam merak etmeyin arkadaşlar. belki size komik gelicek ama uzadığımı hissediyorum yine de tam emin deilim.benim mantığıma çok yattı bu olay ve yan etkisi olacağına da inanmıyorum.el ayak yüz büyümesi gibi. ama egzersiz yapın her akşam yatmadan önce.bye

Adsız dedi ki...

ben 20 yaşında 165 boyunda bir bayanım...kimi tabanlığı 3 aydır kullanıyorum 2,5 cm uzadım memnunum ve kullanmaya devam ediyorum...

Adsız dedi ki...

arkadaslar ben almanyada yasiyorum yazilari hep takip ediyorum ve almaya karar verdim ama her yerde baska fiyat yaziyor yani hangisine inanicami bilmiyorum ayrica almanyada yasadigim icin burdan siparis versem gelirmi bilen varsa yardimci olsun lütfen

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar henüz 19-20 yaşlarına gelmediyseniz bu tür ürünleri ne demeye kullanmak istersiniz anlamıyorum.Yaşları küçük olanlar doğal yollarla süt içerek,basketbol,voleybol oynayarak da boylarını pekala uzatabilirler.Sonuçları ve yan etkileri belli olmayan bu tür ürünleri gençlerin kullanması çok yanlış.

Adsız dedi ki...

selam bende almanyada yasiyorum ve aradim siparis etmek icin sordum olyormu diye gönderiyorlarmis almanyayada kimiyi ama ben daha siparis etmedim beklicem az daha :)
merk etme siparis edebilirsin..

Adsız dedi ki...

mrb.ben 18 yasndaym boyum 1.60.en azndan beş cm e ihtacm war.acaba beynde bi hasar brakyomu yan etksi warmı?ailem güwenme dyolar korkuyrm bende napçamı şaşrdmaçıkcası uzamam gerekyo 1.90 boyunda sözlüm war topuklu gysem ble pek fayda etmyo ki artk bktm topukludan:(60 gün boyunca kullanan bri warsa Lüttfen bşiler yazsn en başta sordklarma..

Adsız dedi ki...

MERHABA ARKADASLAR KULLANANLARA SORUYORUM KIMI ILE YOKONUN FARKI NEDIR BEN CÖZEMEDIM IKISIDE FARKLI ÜRÜNMÜ? FAYDASINI VE YA ZARARINI GÖREN VARSA LÜTFEN BIZLERE BILGI VERSIN TSK

Adsız dedi ki...

kısa süredir kullanıorum ondanmıdır bilmiorum ama bel ağrısına sebep oldu ağırmayan belimi ağırtıyoo bel ağrısıda cok kötü bise ağırmamasını boyumun uzamamasına tercih ederim.. yas 19-1 cm uzadm 1 ayda.

Adsız dedi ki...

mrb aklıma bişi takıldı onu kullamayı bıraktıktan sora boyda bir değişiklik oluyor mu?(örn;boy kısalıyor mu)

Adsız dedi ki...

kimi tabanlık yokoyo göre daha çok tutuldu...bende kimi tabanlığı kullanıyorum bel ağrısı,ayak ağrısı yapıyo fazlasıyla 2ayda 2cm uzadım..herkeste farklı şeyler oluyo kiminde unutkanlık,ağrı gibi sonuçlarına katlanın...

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar boyum 1.56 yaşım 19 ve kimi boy uzatıcıyı aldım ve kullanmaya başlıcam eğer bir etkisini görürsem sizinle paylaşıcam lütfen etkisini gelçekten gören kişiler bizimle paylaşsın

Adsız dedi ki...

ağrı ve unutkanlık yapıyo ama boyum uzadı..23 yaşında bayanım 3 ayda 3cm uzadım...ama katlandım ağrılara..

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar ben 20 yaşında 1,42cm boyundayım kımı aldım 20 gündür kullanıyorum yanında toz olan minarelide kullanıyorum tadı ilk olarak kötü idi sonra alıştım kimi tabanlık iser ilk başlarda cok acıttı onada alıştık halen boyumu ölcmedim ama 3ay olsun ölçüp sonucu sizinle paylaşacağım sizde ona göre yol alırsınız başka iyi yada kötü sonuc alan arkadaşlar varsa bildirsinler bekliyoruz ::::alev

Adsız dedi ki...

şimdiye kadar boyu uzamış olanlardan duyduğum bir şey bu bel ve diz ağrısı.Gülü seviyosak dikenine katlanmalıyız.Ben 20 gündür kullanıyorum arada bacaklarımda ağrılar oluyo hafiften ama uzamadım henüz.Yaşım 26 bu yaştan sonra uzarmıyım blemem.Keşke belim ağrısada uzasam.Ben razıyım valla:)Herkese iyi uzamalar:)

Adsız dedi ki...

YA millet ne güzel uzuyo çok ilginç yani.ben 3 aydır kullanıorum tık yok ya:( şu uzayanlar bi zahmet günde ne kdr egzersiz yaptıklarını yazabilirler mi tabi yapıolarsa.ben pek yapamıorum ondan mı acaba?

Adsız dedi ki...

Herkes bir olmaz arkadaşım sende belki birden uzarsın bendede henüz tık yok:(23 gündür kullanıyom belki hiç uzamayabilirimde fazlada ümit bağlamıyorum.Deniyorum olursa olur.Bi gelişme olursa ilk olarak buraya yazıcam:)

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar ayaklarımı cok acıtıyor yürüyemiyorum siz nasıl kullanıyosunuz daha sonra alısıyor mu

Adsız dedi ki...

ben 1buçuk aydır kullanıorum,henüz ölçmedim boyumu,biraz daha zaman geçmesini bekliorum.çok olumlu sonuç var umarım bende iyi bi sonuç alırım,alırsam paylaşıcam mutlaka

Adsız dedi ki...

kimiyi getirdiklerinde kargo ücreti ne kadar alıyorlar arkadaşlar birde kredi kartıyla alınırsa güvenlimi acaba?

Adsız dedi ki...

ya geçenlerde bir arkadaşımız 15 günde 3 cm uzadım demiş..ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruluğunu kanıtlamak isterse buraya msn adresini koysun ve bizde örenelim doğruyu yanlışı..dimi arkadaşlar..bu yazım uzadım diyenler içinde geçerlidir.bi konuşalım bakalım nasılmış..

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar bende aldım 4-5 gun oldu inş uzarım diye dusunuyorum umitvar olunuz bendeki de bi umut işte inş olur

Adsız dedi ki...

merhaba yorumlari msn vb. iletisim adresi oldugu zaman, yalan yazildigini dusundugumuz yorumlar ve seviye disi konusmalar oldugu zaman yayinlamiyoruz. Uzadigini soyleyen arkadaslar buradan yorumlarini yazinca sizde karsiliginda merak ettiginiz sorulari sorarak aradiginiz cevaplari bulabilirsiniz.

Herkese saglikli gunler.

Adsız dedi ki...

slm ben 20 yaşında 1.57 boyundayım kimi boy uzatıcı tabanı bugün sipariş werdim ama acaba aynı taban ne kadar süre kulanılabiliyo yani bi tabanın etkisi ne kadar yoksa 1 ay kullanıp yeni taban falanmı almak grekiyo bilgisi olan warmı eğer faydasını görürsem bi iki ay sonra merak ednlere haber weririm.

Adsız dedi ki...

söze şununla başlıyım ben bu şeyden alacam yazanlardan sıkıldım gözlerim ağrıdı okumaktan bırakında kullananlar yazsın da almayı düşünenlerin kafasında tereddüt kalmasın. Çoğu diyoki sakın almayın felan.Boyun diğer akranlarından kısaysa bu nekadar zor bi durum.Bunun için gözyaşı bile döktüğüm zamanlar oldu.Hep insanlar eziyo dalga geçiyo seninle.Bunu bi düşünün ondan sonra millete akıl verin. bu ürünüde spariş verdim kullanmaya başladım umut dünyası. İlerde keşke alsaydım demektense 150ytl yi veririm daha iyi.(17 yaş 1.58 erk)

Adsız dedi ki...

bu kiminin kullanma süresi varmı?
kullananlar cevap verirse sevinirim..

Unknown dedi ki...

bu ürünü kullanmaya başlayalı 7 gün geçti!8. günümdeyim ayak bileğimde ve belimde tuhaf bi ağrı war yani psikolojikmi bilmiyorum!yada gerçekden sonuç verecekmi burada kullanmaya başlayan herkes gelişmeleri vercem demiş ama bi zaman sonra ses soluk kesilmiş.belkide olumsuz sonuçlar yazdılar fakat yayınlanmadılar buda olabilir.umarım sonuç alırım ve tüm ayrıntıları sizlerle paylaşırım...

Adsız dedi ki...

MerhaBLar Ben Olcay 17 Yaşındayım 1.68 Boyundaym 61 Kiloyum ERkekLern 20 yasına kadar Gelişimi DevaM ettiği SöyLeniyor.Ama ben Herkezn büyüme geninin aynı oldugunu Düşünmüyorum Bazıları Erken Gelişimini TamamLaYabiLir Ben Boyumun 1 80 civarı olmasını İsterim Kimi Gelişimime Yardımcı Olursa Coq iyi Olur ama Ben Yorumları Pek ikna edici BulaMadım + Ortada bi Garanti verilmesi gereKir.Japonlar üretiyosa Onlar Neden Kısa Ve ürün Neden cok duyulmuyor Mesela kısa boylu 30 yasında Dolu sanatçı var Onlarda Kullanır ?

Adsız dedi ki...

ben kimiyi yeni aldım merak edenlere söyliyim yetkililere sordum aynı taban bir bir buçuk yıl kadar kullanılabiliyormuş ayrıca yıkamayada gerek yokmuş nemli bir bezle silnmesi yeterliymiş....

Adsız dedi ki...

merhaba eda, kimi boy uzatma tabani kullanan veya kullanmayi dusunen arkadaslarimizin yollamis oldugu tum yorumlari biz yayina aliyoruz. Ancak her mesaji yayinlamadigimiz dogru mesela bana ulasin adresim su diyen mesajlar, ya da argo kullanilmis mesajlar, gercegi yansitmayan derecede yazilmis mesajlar vb. iste bu tarz mesajlar disinda yollanan tum mesajlari yayinliyoruz. Yani kullandiktan sonra eger sonuclarini bizlerle paylasirsan seninde mesajin kimi kullanmayi dusunen arkadaslarin aydinlanmasi icin yayinlanacak merak etme.

Unknown dedi ki...

:) cvp için tşk ederim!!!!

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar bende kimi alıcam en kısa zamanda gelişmelere olumlu olumsuz ne olursa yazıcam inş. olumlu olur:)

Adsız dedi ki...

ya gecen birini ekledim onla konustum dedi 9 aydir kullanyiorum hic yaramadi falan yasi 23 boyu 1.65 ve erkek..
dedi ilerde keske demek istemyiorsan al dene ama bende ise yaramadi dedi.. ama bakyiorum burdaki yorumlarda yani 1-2 cm boy attim diyenler olmus..bilmyiorum arkadaslar ya artik coktandir kullanan biri gelsinde bize söylesin evet ise yarior yada yok yaramyior diye bende iki arada bir derede kaldim kac aydir yorumalri takip ediyorum ama hala emin degilim =(
bu arada bazilari hem kimiyi hemde su tozu hemde egzersiz kitabi almislar hangi siteden acaba?
ve sunu dicektim..belki bazi sitelerde kandirmalar olabilir en iyisi kimiden almak degilmidir kimi sitesinden baska siteelrde biraz daha ucuz diye onlar belki sahte olabilir yani... offf bilmiorum hani 3 cm boy attip diyen arkadas..eger bu yorumumu okursan sende lütfen enrden aldigini ve gercekten 3 cm uzayip uzamadigini yazarsan cok sevinirim ..
insallah cvplariniz gelir..
bye arkadaslar:)

Adsız dedi ki...

merhaba sonya,

kimi bir sure dedigin kampanyayi gerceklestirmisti kimi alana yaninda boy uzatma tozu uzamax da birlikte veriliyordu site adresi "http://www.kimisatis.com" burasiydi belki siteyi ziyaret edersen ilgili numaralardan musteri hizmetlerini ariyarak kampanyanin devam edip etmedigi konusunda bilgi alabilirsin.

Adsız dedi ki...

Merhabalar ben anıl yaşım 17.Yaklasık 2 aydır sitede takipteyim ve kimi tabanı bugun aldm ve kullanmaya basladım olumlu yada olumsuz tum sonucları paylasacagım...
bu arada eda msn yada ulasabılıcegım bı adres werebılırsen yorumları paylsmak ısterm tskler...

Adsız dedi ki...

yardimci oldugunuz icin tskrler :)

Unknown dedi ki...

bu urunle gerçekten uzayanlar varsa lütfen tarafsız bir şekilde kaç yaşında olduğunu nasıl kullandığını ne kadar bir zaman kullandığını ve kaç cm uzadığını yazarlarsa iyi sevinirim

Unknown dedi ki...

BURDAN MSN VE İLETİŞİM ADRESLERİNİ YAYINLAMADIKLARINI BİLİORUM BU ARADA HENÜZ Bİ GELİŞME YOKKKK!!!ÇOK OLMADI AMA YOK İŞDE 12. GÜNÜMDEYİM!!

Adsız dedi ki...

kimi boy uzatici taban sorum size.ben de kullanmayı dusunuyorum ama beyne olumsuz bi etkisi olmasindan korkuyorum beyne olumsuz bi etkisi var mi size gerçekten güvenebilirmiyiz?

Adsız dedi ki...

İŞE YARIYOR.ben 26.09.2008 tarihinden beri kullanıyorum.Yaklaşık 2 haftadır ara verdim.Ama ilk boyumu ölçtüğümde 159 du.Şimdi ölçtüğümdeyse 162 cıktım.Tabi bünyeden bünyeye fark olduğu kesin.Bende işe yarar sizde yaramaz veya bende 1 ayda 2 cm uzatır sizde 4 cm.orası tartışılır.Ayrıca Uzamax ürününü almanızı tavsiye ederim.İnsanın iştahını açıyo.ve büyüme hormonuna yardımcı maddeler var.

Bu arada bir yerde okumuştum.
*calsiyum büyüme hormonunu yavaşlatıyomuş
*kan şekerinin yüksek olması büyüme horrmonunu olumsuz etkiliyomuş(aşırı çikolatadan uzak durun yani)
*ayrıca uzamax ın yanında multivitamin için içerisindeki B6 vitamininin ve c vitaminin büyüme hormonuna olumlu etkisi varmış

Not: Uzamax ı sütle deilde keçi boynuzu pekmeziyle için.Hem toz toparlaklaşmıyo,hemde kötü tadını etkisiz hale getiriyo.

Öğrendiğim diğer bilgileri paylaşmaya devam edicem.Hepinize kolay gelsin.... (sercio)

Adsız dedi ki...

Merhaba, Kimi yoko yada kimi yada yoko boy uzatici tabanin suana kadar hic bir yan etkisi tesbit edilmemis arkadaslar dengesiz uzama diye birseyinde soz konusu oldugunu sanmiyorum cunku bu mantiksiz :) yani bir insanin govdesi uzar bacaklari nasil kisa kalir, ya uzarsiniz yada uzamazsiniz, bence urunu kullanirken mucizeler beklemek yanlis olur sonucta sadece bir taban ile bunun gerceklesmiyecegini hepimiz biliyoruz demek istedigim bu zayiflamak isteyipte 3 ogun tatli yemek gibi bir sey :) bence tabanliginizi sabah aksam olmak uzere en az toplam 50 dakika giyin (25+25) spor egzersizlerine dikkat edin mesela barfiks cekin onun disinda belki kullanmak isterseniz boy uzatma takviyesi uzamax boy uzatma tozu kullanin yada benzer dengeli besinler tuketin. Ayrica bazi arkadaslara aciklama niyetinde olmasi adina bu sitenin hic bir site ile alakasi yoktur bunu belki defalarca yazdik ama yeri gelmisken bir kez daha hatirlatalim istedik amacimiz saglik urunlerini kullanan ve kullanmayi dusunen arkadaslarin birbirleri ile fikir alisverisi yapabilmesi, evet her mesaji yayinlamiyoruz bununda sebebleri var argo yazilar, mai veya farkli ilestisim bilgisi olan mesajlar, reklam kokan mesajlar, vb konu icindeymis gibi gorunen ama asil amaci farkli olan mesajlari yayinlamiyoruz bunun disinda tum mesasjlar yayinlanmaktadir, biz yanli davraniyor olsak urunden fayda gormedigini soyleyen arkadaslarimizin da mesajlarini yayinlamazdik, mesela en guzel ornek benden 3 mesaj once mesaj yollamis eda 12. gununde etki gormdiginden bahsetmis gerci daha bence erken bir sure ama o mesajida yayinlamazdik boyl ebir amacimiz olsa, ayrica urunu en az 45 gun 2 ay suresi kullanip sonra tam gelismeyi belirtmek cok dha faydali olacaktir ama ara ara gelismelerden de haberdar ederseniz seviniriz.

Umariz her arkadasin istegi bir an once gerceklesir.

saglikmarket.blogspot.com

Adsız dedi ki...

yaşım 16 boyum 185 ama basketbolcu olma istıyorum dolayısyla boy lazım biras 190 olmayı istıorum siprisi verdim gelicek yarın 3 ay beklicem 3 ay sora yazqaurm

Adsız dedi ki...

5 gündür kullanıyorum. bir gelişme olursa yazarım. günde yaklaşık 3 saat kullanıyorum.

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 557   Yeni› En yeni»